happy_time Re: Nudny facet? 18.01.12, 19:02 I nic więcej po pracy nie robi oprócz zakupów, zmywania, obierania warzyw, oglądania filmów i gry w karty? Codziennie tylko to? To faktycznie nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_mis_ochodzki tak. to sie nazywa aksjomat. 18.01.12, 19:33 pantofle są nudne z definicji. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: tak. to sie nazywa aksjomat. 19.01.12, 06:36 no tak bo jak babie pomoże przy garach, to od razu pantofel :) Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: Nudny facet? 18.01.12, 19:44 Facet jak taki maly robocik na baterie. On nie ma zadnych innych zainteresowan? Bo mam wrazenie ze to zmywanie, odkurzanie, nakrywanie do stolu to jak jego hobby. Wiekszosc mezczyzn tez te czynnosci wykonuje ale nie az tak z wlasnej checi i inicjatywy..... Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: Nudny facet? 18.01.12, 19:58 Nie wiem czy nudny, bo nie wiem jak się zachowuje podczas wykonywania tych czynności, wypadów ze znajomymi, jakie ma poczucie humoru, sposób bycia. Zajęcia jak zajęcia - większość z nas ma podobne na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Nudny facet? 18.01.12, 20:01 lena.nocna napisała: > Nie wiem czy nudny, bo nie wiem jak się zachowuje podczas wykonywania tych czyn > ności, wypadów ze znajomymi, jakie ma poczucie humoru, sposób bycia. Zajęcia ja > k zajęcia - większość z nas ma podobne na co dzień. Oj zdziwiłabyś się dla jak niewielu kobiet jest , to codziennością. Odpowiedz Link Zgłoś
brown_aurelia Re: Nudny facet? 18.01.12, 20:17 tak, dla mnie to jest nudny facet Odpowiedz Link Zgłoś
brak.polskich.liter Re: Nudny facet? 18.01.12, 20:18 benika.si napisała: > jedzie do pracy, wracając robi zakupy, O, to zupelnie, jak ja. > Czasami wstawi pranie. Tez jak ja. I inne wymienione i niewymienione czynnosci - mycie garow (no dobra, od tego to mam zmywarke, ale ja tez trzeba zaladowac/rozladowac), gotowanie zupy, wycieranie kurzu, robienie kawy/herbaty i pierdylion innych czynnosci samoobslugowych. Wykonuje je ten pan, jego zona, ja, sasiadka z naprzeciwka, facet napotkany w autobusie i pewnie wiekszosc forumowiczow. Tylko co to ma wspolnego z byciem nudnym/nienudnym? I czy mycie zebow rano oraz wycieranie sobie tylka po defekacji rowniez ma jakis zwiazek z nuda? Bardzo mnie to zaintrygowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
gram.w.zielone Re: Nudny facet? 18.01.12, 20:20 Powinien sobie kupic zmywarke do naczyn - polowe roboty by odpadlo. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Nudny facet? 18.01.12, 20:52 Piszesz o człowieku jak o robocie nastawionym na program 1. Na pewno ma człek duzo w zanadrzu, ale czy to dostrzeżesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lucky.13 Re: Nudny facet? 18.01.12, 21:01 Tak, nudny jak cholera. Interesujący facet nie powinien wykonywać obowiązków domowych, tylko siedzieć z gazetą i czekać aż służąca, czyli partnerka/żona poda mu pod nos. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Nudny facet? 18.01.12, 21:38 Nudno to ty piszesz. Do tego niewykluczone, że zmysł obserwacji masz stępiony. Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynka.1 Re: Nudny facet? 18.01.12, 21:49 chyba malo w zyciu widzialas.nudna to Ty jestes z tego typu wywodami.Wez sie w garsc.bo mowie Ci -do innej pojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Nudny facet? 18.01.12, 22:50 Oboje sa nudni! Zamiast zajmowac sie takimi przyziemnymi sprawami jak odzywianie, higiena i porzadek powinni: w poniedzialek skakac na elstiku we wtorek tanczyc na rurze w srode dac po mordzie dzielnicowemu w czwartek miec wypadek samochodowy w piatek uchlac sie do nieprzytomnosci w sobote szalec na disco i wciagnac kilka kresek w niedziele isc na msze tak zeby sasiedzi widzieli i leczyc kaca zeby mogli dobrze rozpoczac poniedzialek Odpowiedz Link Zgłoś
lusseiana Re: Nudny facet? 18.01.12, 23:03 Po pierwsze, nie wiem, co ma piernik do wiatraka, czyli udział w obowiązkach domowych, a kwestia bycia lub niebycia interesującym. Po drugie, nie podałaś ani jednej cechy opisywanego pana, li jeno umiejętności i zakres wykonywanych prac domowych. A to nijak się ma do charakteru, moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.bronte Re: Nudny facet? 19.01.12, 00:41 A w ogóle to podejrzanie dokładnie opisałaś rozkład dnia tej pary. Chyba piszesz o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
gram.w.zielone Re: Nudny facet? 19.01.12, 00:49 Obiera warzywa, co wplywa na statystyki: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,10991029,Polacy_jedza_najwiecej_warzyw_i_owocow_w_Europie.html Kto by pomyslal? Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Nudny facet? 19.01.12, 06:39 facet nudziarz, a trollka się bawi. za bardzo jej pomaga, trollka woli takiego, co nie pracowałby (bo to nudne), zamiast tego stałby pod budką z piwem, dałby komuś po mordzie (może nawet jej), zamiast obrać warzywa na obiad. nie rozumiem niektórych bab. Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa81 Re: Nudny facet? 19.01.12, 10:24 raczej dla wielu babek idealny ale kobiecie nie dogodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Nudny facet? 19.01.12, 20:41 Rozumiem, ze "interesujacy" ma byc smierdzacy len i egoista, ktory w domu podnosi tylko lyzke do ust?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Nudny facet? 19.01.12, 20:46 moonogamistka napisała: > Rozumiem, ze "interesujacy" ma byc smierdzacy len i egoista, ktory w domu podno > si tylko lyzke do ust?;-) prawdziwiej nie? Odpowiedz Link Zgłoś