5sunflowers 15.06.04, 08:30 Młodszy? Starszy? Prawiczek? Doświadczony? Jaki? Ja stawiam na: zdecydowanie doświadczony, ale jeszcze nie zmanierowany, około 30, gentelmen z fantazją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zienkiewicz Re: Najlepszy kochanek? 15.06.04, 09:40 A ja stawiam na swojego męża, który jest najlepszym kochankiem na świecie.Jejku, już nie mogę się doczekać jego powrotu, zamęczę go ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Najlepszy kochanek? 15.06.04, 10:02 Lena dlaczego jak wchodze na pewne wątki to wiem, że Cię tam znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: ja wiem dlaczego 15.06.04, 10:07 bo od 6 kwietnia żyję w celibacie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: Najlepszy kochanek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 10:46 czyli stawiasz na mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
zlewozmywak1 Re: Najlepszy kochanek? 15.06.04, 10:51 EE tam 30 lat z fantazją. Co to w ogóle ma znaczyc. Konkretnie pisz co ma robić, jak to sobie wyobrażasz te jego fantazje, bo taki frazes nic nie znaczy. Zmanierowany to chyba taki, który bez zbędnych ceregieli wybzykałby cie wstał właczył telewizor i obejrzał druga połowe meczu, czy tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
5sunflowers Re: Najlepszy kochanek? 15.06.04, 11:04 zlewozmywak1! Zmanierowany - zgadłeś (łaś). Z fantazją? - też spróbuj pogłówkować. Odpowiedz Link Zgłoś
zlewozmywak1 Re: Najlepszy kochanek? 15.06.04, 11:09 Z fantazja to taki co bedzie najpierw mył potem głaskał, lizał, winka poleje a na koniec wybzyka we wszystkich płaszczyznach i wrzuci kasete z filmem, którego jeszcze nie widziałaś Odpowiedz Link Zgłoś
5sunflowers Re: Najlepszy kochanek? 15.06.04, 14:04 Zlweozmywak1! WOW! MOże być!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Najlepszy kochanek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 10:55 5sunflowers napisała: > Młodszy? Starszy? Prawiczek? Doświadczony? Jaki? > > Ja stawiam na: zdecydowanie doświadczony, ale jeszcze nie zmanierowany, około > 30, gentelmen z fantazją. a potem taka zmienia nicka na "zrospaczona" i kwiczy ze jej maz wali w dupala kolezanke jej siostry. a poza tym trzydziestolatek to siksa jest nie jen telmen 5040 Odpowiedz Link Zgłoś