Dodaj do ulubionych

prawda czy fałsz?

10.04.12, 18:43
jeżeli kobieta do drugiej kobiety mówi np: ale jesteś piękna, ale masz sliczne to i owo, ale Ci ladnie w tym czy owym to mówi prawdę czy..kłamie -ja słyszałem, że kazda klamie,a co Wy Panie na to? proszę o szczerość, to nie boli pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • khadroma Re: prawda czy fałsz? 10.04.12, 18:47
      Ja w takich sytuacjach mówie zawsze prawde. Albo nie mówie nic. :)
      • headvig Re: prawda czy fałsz? 10.04.12, 18:49
        mówie zawsze prawde. Albo nie mówie nic. :)

ja tak samo
    • leniwy_pierog Re: prawda czy fałsz? 10.04.12, 18:51
      Zależy od nadawczyni i odbiorczyni komunikatu. Jak mówi to szeregowa pracownica do szefowej, od którj zależy jej awans to...;)
    • sommerrrzeit.33 Re: prawda czy fałsz? 10.04.12, 19:02
      Mówi prawdę.
    • jowita771 Re: prawda czy fałsz? 10.04.12, 19:14
      Nie zawsze kłamie.
      Mnie się zdarzyło nie raz powiedzieć innej kobiecie coś miłego na temat wyglądu i nie zawsze było to kłamstwo.
    • triismegistos Re: prawda czy fałsz? 10.04.12, 19:32
      Ojp. jedna kłamie, bo jest dobrze wychowana, inna kłamie ze złośliwości, jeszcze inna mówi prawdę, kolejna mówi, bo "tak wypada", ale nie kłamie, tylko nawet dobrze się nie przyjrzała... Nie możesz wprost zapytać rzeczonej kobiety?
    • bosa_stokrotka Re: prawda czy fałsz? 10.04.12, 19:58
      ja nie kłamie zawsze mówię szczerze jeśli komus coś nie pasuje delikatnie zagaduję ( oczywiscie tylko do tej osoby na której mi zależy i z którą mogę pogadać szczerze ) ze może lepie cos innego . Obce osoby mnie nie obchodzą wiec się nie odzywam .
      Sama czasami słysze NIESZCZERE KOMPLEMENTY od kobiet ;/ mówia ,że super ekstra a ja doskonale zdaję sobie sprawę ,że wcale tak nie mysla
    • swiete.jeze Re: prawda czy fałsz? 10.04.12, 20:38
      > -ja słyszałem
      > , że kazda klamie,a co Wy Panie na to?

Ja słyszałam, że Dusia ma rację, a January blefuje.
    • zamysleniee Re: prawda czy fałsz? 10.04.12, 20:48
      powiewa mi ocena innej
      jak wiem, że gorzej mi w czymś to choćby stanęła na rzęsach nie uwierzę, że super

sama albo doradzę, ocenię, podpowiem jak ktoś prosi o opinię - szczerze
      jak nie prosi i nie wymaga tego sytuacja aby się wypowiedzieć, że dobrze nie jest - nie mówię nic
    • mirtillo25 Re: prawda czy fałsz? 11.04.12, 11:19
      Najlepsze są komplementy typu: "Fajne masz buty, ale ja bym takich nie założyła" Hehe! :D
    • varia1 Re: prawda czy fałsz? 11.04.12, 11:57
      jedyne kobiety którym mówię że są piękne to moja mama i córki
      jeśli w czymś wyglądają źle, to też im to mówię

• anaisanais96 Re: prawda czy fałsz? 11.04.12, 13:38
      Jełśi się mnie wprost zapyta jak wygląda to nawet jełśi wygląda źle to ja powiem że OK. Nienawidzę mówić ludziom przykrych rzeczy, a szczególnie dotyczących wyglądu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka