Dodaj do ulubionych

Ona (zdj.)

12.04.12, 23:38
Cześć.
Rozruszam trochę to forum, wrzucając swoje zdjęcie i czekając na Waszą ocenę. Wiem, że to lubicie, więc nie udawajcie oburzonych ;)
Pomyje, pomidory czy brylanty - rzucajcie, czym chcecie.

Na zdjęciu oczywiście ja, w moim aktualnym, 26-letnim wcieleniu.
Co sądzicie o takiej sylwetce?

www.picshot.pl/public/view/92983
Obserwuj wątek
    • lazy.eye Re: Ona (zdj.) 12.04.12, 23:43
      Fajne cycki i wcięcie w talii:)
    • lacido Re: Ona (zdj.) 12.04.12, 23:48
      mamy dawać oceny jak w szkole, jakaś skala, rzucać pomidorami albo kasę w majtki wkładać? czego oczekujesz? :D
    • alpepe Re: Ona (zdj.) 12.04.12, 23:54
      jakoś tak tęsknię za twarzą. niby wiadomo, starasz się tu byc anonimowo, ale jednak pierwsze, na co ja zwracam uwagę, to oczy.
      Cycki 10, talia 10, uda 12, oczy 0.
      • jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:10
        Alpepe, z której części kraju jesteś?
        Nie wierzę, że to mówię, ale mogę Ci podesłać oczy na priv (a mówię to tylko dlatego, że w analogicznej sytuacji sama byłabym ich ciekawa). Boże, widzisz, i nie grzmisz.
    • six_a Re: Ona (zdj.) 12.04.12, 23:57
      figura bardzo plus
      stanik do duszy.
    • grassant Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:01
      niezłe cycki
      • grassant Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:02
        na siłkę biegnij
    • jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:05
      Szczerze powiem, że mnie zaskoczyłyście, myślałam, że w pierwszej kolejności zostanę "zjechana" ;)

A skala... a bo ja wiem? Chyba nie szkolna, myślę, że wszyscy mamy jej powyżej uszu, może od 1 do 10? Nie wiem, wszystko mi jedno.

No stanik denny, ale czasami lubię nic czuć żadnych usztywnień na cyckach, a puszczać je, żeby sobie same powiewały nie lubię, więc taki materiałowy wydaje się być idealny (raz na jakiś czas).
      • jan_hus_na_stosie Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:08
        pitaziuta to ty? :)
        • jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:14
          Nie, to nie ja. Mam dwa nicki na forum, ale udzielam się na tyle rzadko, że żadne z Was mnie nie kojarzy. Za to ja kojarzę Was ;)
          Wpadłeś na trop przez nazwę zdjęcia? Mam dużo ikon na pulpicie, i chciałam je nazwać na "z", żeby łatwiej je było znaleźć przy wrzucaniu na serwer :D
          • jan_hus_na_stosie Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:21
            jeśli jesteś z Wrocławia to wiem kim jesteś, jeśli nie to nie wiem :)
            • jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:22
              Pudło, pudło, jestem ze znienawidzonego miasta ;)
              • jan_hus_na_stosie Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:25
                Torunia? :)
                • jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:32
                  Podpadłeś Piernikom ;) Nie, Toruń też nie mój.
                  Nieważne noo.
                  • jan_hus_na_stosie Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:36
                    ja już prawie wszystkim podpadłem :)
                    • senseiek zdaj relacje na forum.. 13.04.12, 07:32
                      > ja już prawie wszystkim podpadłem :)

Skoro juz ustaliliscie, ze jestescie oboje z Wawy to zapros kobite na kawe ;)

ps. a pozniej zdaj relacje na forum, czy prawdziwe czy silikon ;)
                      • jakbum.cyk.cyk Re: zdaj relacje na forum.. 13.04.12, 13:30
                        A wypraszam sobie! To nie są silikony, zresztą kto widział takie krzywe silikony, hę?
                        Poza tym, chłopa mam, nie potrzebuję Jana.
                        • jan_hus_na_stosie Re: zdaj relacje na forum.. 13.04.12, 13:56
                          chłopa? chyba mężczyznę, chłop to taki ze wsi z widłami w ręku ;)
                          • wez_sie Re: zdaj relacje na forum.. 13.04.12, 14:00
                            tak napisala, zebys zrozumial, ty chlopku-parobasie z wioski
                          • annajustyna Re: zdaj relacje na forum.. 13.04.12, 14:01
                            Bez widel, bo chlopy ze wsi to zazwyczaj lenie smierdzace sa i nawet widel im sie w reku potrzymac nie chce...
        • piataziuta Re: Ona (zdj.) 17.04.12, 18:48
          Nie.
          Jestem mniejsza i grubsza.
      • grassant Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:08
        a jaki masz tyłek, nogi? wrzuć do oskalowania.
        • jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:12
          Tyłek mam bardzo zły, bardzo niestety, a nogi okej.
          Czemu na siłkę? Nie lubię, wolę basen i ściankę.
          • grassant Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:13
            bo taka miętka jakaś jesteś. na ściankę bez siłki?
            • grassant Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:14
              robisz coś z tyłkiem? zamierzasz?
              • jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:21
                Czy robię coś z tyłkiem? Kręcę ;)
                Z ręką na sercu muszę się przyznać, że niewiele. Poza ogólnym ruchem, żadnych specjalnych ćwiczeń nie wykonuję. Ja po prostu nie lubię wysiłku w formie dążenia do jakiegoś wymarzonego kształtu (dlatego siłownia fuj). Ćwiczę, bo mi to sprawia przyjemność.
                Dopóki kategorycznie nie usłyszę od chłopa, że mam coś zrobić z dupą, to nie zrobię ;)
                • grassant Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:26
                  Czy robię coś z tyłkiem? Kręcę ;)

jeżeli to widać, to nie jest całkiem do dupy. zacznij kręcić na rowerze. może być stacjonarny. szkoda, żebyś zmarnowała się przez głupi tyłek. płaska z tyłu jesteś?
                  • jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:36
                    Przez jakiś czas tańczyłam taniec brzucha (zresztą nie tylko), więc w okolicach biodrowych jestem bardzo dobrze rozruszana, co pewnie jest powodem, że chłop jeszcze nic nie mówi ;)
                    Płaska nie jestem, ale wystająca też nie, z profilu wygląda nieźle, tylko en dupass jest gorzej.

Ej, a Ty co, trener osobisty? ;)
                    • grassant Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:44
                      nic nie mówi, to nie jest dobry znak.

> Ej, a Ty co, trener osobisty? ;)

mam pewne osiągnięcia na tym polu.
                      • jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:51
                        Nie sądzę. Jak mu coś zacznie przeszkadzać, to to zwerbalizuje, nie mam wątpliwości.
            • jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:17
              No trochę jestem, ale, kurde - lubię to. W sensie - nie przepadam za takimi zbitymi ciałami kobiecymi, wolę miękkie (w prawie każdym przypadku). Za to faceci to co innego ;)
              • grassant Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:20
                jakbum.cyk.cyk napisał(a):

> No trochę jestem, ale, kurde - lubię to. W sensie - nie przepadam za takimi zbi
                > tymi ciałami kobiecymi, wolę miękkie (w prawie każdym przypadku). Za to faceci
                > to co innego ;)

dopóki jesteś szczupła, ok. gorzej, gdy nabierzesz wagi, galaretka nie jest przyjemna w dotyku.
    • lazy.eye Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:41
      Hehe, figurę masz identyczną jak moja siostra. Mam nadzieję, że nie masz 1,70 i nie jesteś z Wawy?
      • jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:43
        Mam 1,75, jestem z Wawy, ale nie mam siostry (chyba, że rodzice kłamali! :o). :D
        • lazy.eye Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:48
          Brata:)
          A ile ważysz? Na moje oko to 48kg.
          • jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 00:54
            Brat? Trochę mnie martwi, że tak dobrze wiesz, jaką figurę ma Twoja siostra... ;)

48kg? A broń boże! Haha, mężczyźni rzeczywiście zaniżają wagę kobiet. Nie, nie, przy moim wzroście z takim ciężarem wysłaliby mnie pewnie na solidną terapię. Ja ważę 56kg (bez zaniżania).
            • lazy.eye Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 01:02
              Wiem, bo waży dokładnie połowę tego co ja a je tyle samo albo i więcej i do tego jeszcze nie uprawia żadnych sportów. Życie nie jest sprawiedliwe;)
              • jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 01:11
                Oooo, to to. Życie nie jest sprawiedliwe, to fakt.
            • niewidoczny82 Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 01:03
              obwisle cycki i w ogole zdjecie zadna rewelacja
              • jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 01:14
                Zdjęcia będę bronić jak lwica! Nie miało powalać jakością ani kompozycją, tylko ukazywać sylwetkę, i to było najlepsze, jakie mogłam zrobić (choć zdaję sobie sprawę z jego niedoskonałości).
                Co zaś do cycków... nie pozostaje mi nic innego, jak się zgodzić. Grawitacja robi swoje. Gdyby były mniejsze, sterczałyby. Życie nie jest sprawiedliwe, lazy.eye dobrze prawi, dać mu wódki.
                • marguy Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 01:31
                  No dobrze, cyk cyk bum jak,
                  ocenili twoje zdjecie, punkty dali tylko po co to tobie?
                  Nie jestes w stanie sama dojsc do wniosku, ze masz cialo normalnie zbudowanej dwudziestokilkuletniej kobiety?
                  W twoim wieku zgrabne cialo powinno byc norma. Ciekawa jestem co bedzie za 10, 15, 20 lat?
                  Jesli w przyszlosci pokazesz nam zgrabna sylwetke, to wielkie brawa, jednak dzisiaj - nie masz zadnych zaslug, nie ma nad czym piac. Jestes w normie.
                  • wez_sie ciekawe 13.04.12, 09:28
                    > W twoim wieku zgrabne cialo powinno byc norma. Ciekawa jestem co bedzie za 10,
                    > 15, 20 lat?

ciekawe jakie ty mialas te 40 lat temu.
                  • amanda-lear Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 11:18
                    Własnie:)
                    Ps. Co do piersi, to jesli rodziłas to sa ok, jesli nie, to mniej ok.
                    • jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 13:31
                      Za 10 lat zamierzam wyglądać dobrze, a co. Nie jestem typem siedzącym.
                      No nie rodziłam, nie rodziłam ech.
                      • amanda-lear Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 14:37
                        Tu nawet nie chodzi o to co ty sama z siebie zamierzasz badz nie, tylko do czego zmierza twoj organizm jakie sa obciazenia genetyczne srodowiskowe itp. Oczywiscie zycze ci abys nie musiala podejmowac heroicznej walki o utrzymanie wagi gdy np tarczycy odechce sie pracowac.
                        Tak jak powiedziala Marguy, to co dla mlodego organizmu nie jest zadnym wyczynem, dla organizmu w wieku 35+ juz nim bywa, a dla np 55+ jest wrecz zajadla walka.
                        Jest tu specjalistka od odzywiania zdrowego niejaka hotally, ona ci wyjasni zaleznosci miedzy zatruciem organizmu np toksynami, grzybami, pasozytami a wygladem.
                        Pomijajac milosnikow mc donald itp. to bycie szczuplym w mlodym wieku to zaden sukces.
                        Niemniej jak urodzisz powiedzmy ze 2 dzieci i w wieku 40+ bedziesz miec takie cialo to Ci pogratuluje szczerze:)
    • piotr-lukas Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 01:27
      kobieta ze zdjęcia ma świetne ciało (super brzuszek)..jeśli to Ty, to brawo...
    • koham.mihnika.copyright nieostre, ziarniste, zbyt skromne, pilas, ze sie 13.04.12, 04:28
      musisz z rana podpierac?
      jakby wklepac tu i tam, to czemu nie?
      zrob fote z lusterm w tle, coby siadzke bylo widac. Spore roznice zdan na forum, co do wielkosci i ksztaltu.
    • dziala_nawalony Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 07:51
      >
      > Na zdjęciu oczywiście ja, w moim aktualnym, 26-letnim wcieleniu.
      > Co sądzicie o takiej sylwetce?
      >
      > www.picshot.pl/public/view/92983

za wcielenie dycha na plus,ale za zdjecie 'pod światło' minus 10.
    • a_nonima Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 08:07
      Fajne masz ciało. proporcje super.
      Trochę siłki i byłoby rewelacyjnie!!
    • nglka Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 08:22
      myślę, że niejedna chciałaby tak wyglądać
    • eat.clitoristwood Na ściankę 13.04.12, 08:48
      to ja sikam. :P
      A z tą "siłką" to już jakaś epidemia.
      Ile wydajecie na dobrowolne poty?

P.S.
      A dziewczyna rzczywiście przystojna cieleśnie. Fotoszopa zbędna.
      Czyżby brakowałe jej gwizdów na ulicy i komplementów stryja Leona? ;P
    • wez_sie znajac zycie, to 13.04.12, 09:29
      znajac zycie, to pewnie facjate masz fatalna
      • senseiek Re: znajac zycie, to 13.04.12, 09:36
        > znajac zycie, to pewnie facjate masz fatalna

Rownowaga na swiecie musi byc.. :)
        • wez_sie Re: znajac zycie, to 13.04.12, 09:54
          szczegolnie, ze wrzuca tu fotke (ciekawe czy swoja, ale to inna para kaloszy) swoich najlepszych czesci swojego ciala, zeby wszyscy sie nimi zachwycali.
          jakby wrzucila fotke z twarza, to pewnie komentarze bylyby w stylu: ladna figura, ale zrob cos z nosem/uszami etc
          • grassant Re: znajac zycie, to 13.04.12, 10:09
            no i nóg nie pokazała. mogą ją dyskwalifikować hehe
            • wez_sie Re: znajac zycie, to 13.04.12, 10:11
              w ogole, to powinna jeszcze dorzucic fotke w pozycji ginekologicznej.
              • grassant Re: znajac zycie, to 13.04.12, 10:31
                może wrzuci na priva?
                • wez_sie Re: znajac zycie, to 13.04.12, 10:47
                  czekam z reka w majtkach
          • jakbum.cyk.cyk Re: znajac zycie, to 13.04.12, 13:36
            Musicie dosrywać, co?
            Zapewnię Was, że twarz mam bardzo ładną, wrzuciłabym, ale jeszcze ktoś mnie rozpozna, i będzie, że się puszczam internetowo ;)
            Poza tym, już kiedyś wrzucałam moje zdjęcie na forum Uroda (pytając o włosy), i ogół przyjął mnie bardzo przyjemnie. Więcej zapewnień dla Was nie mam ;)

Na zdjęciu nie widać tyłka i nóg. Tyłek zły, nogi dobre. Pozostaje Wam tylko uwierzyć.
            Ale nie ma tak dobrze, mam wiele dysfunkcji psychicznych, które utrudniają mi egzystencję w społeczeństwie.
            • karielcia wystawiasz sie na alegro, czy inny casting ? 13.04.12, 13:48
              Na zdjęciu nie widać tyłka i nóg. Tyłek zły, nogi dobre. Pozostaje Wam tylko uw
              > ierzyć.
              > Ale nie ma tak dobrze, mam wiele dysfunkcji psychicznych, które utrudniają mi e
              > gzystencję w społeczeństwie.

ze tak drobiazgowo wszystko u siebie oceniasz ?
              • jakbum.cyk.cyk Re: wystawiasz sie na alegro, czy inny casting ? 13.04.12, 14:01
                Szczerze mówiąc, nie wiem, co mogę Ci odpowiedzieć poza - a Ty siebie nie oceniasz?
                • karielcia Re: wystawiasz sie na alegro, czy inny casting ? 13.04.12, 14:21
                  Szczerze mówiąc, nie wiem, co mogę Ci odpowiedzieć poza - a Ty siebie nie oceniasz?

Jakos nie potrafie. nasluchalam sie juz tylu roznych ocen, ze sama nie wiem,
                  ktora z nich przyjac za wlasna, a usrednic sie ich nie da :)
                  • jakbum.cyk.cyk Re: wystawiasz sie na alegro, czy inny casting ? 13.04.12, 14:26
                    To bardzo Ci zazdroszczę. Bez ironii.
            • six_a Re: znajac zycie, to 13.04.12, 13:51
              tyłek, kochana, to sobie poprawisz domowym sposobem robionc squaty, tylko nie na krzesełko, prawda;)

anywhwere anytime

www.youtube.com/watch?v=QKKZ9AGYTi4
              • jakbum.cyk.cyk Re: znajac zycie, to 13.04.12, 14:02
                Ooo, dzięki! :)
              • wez_sie Re: znajac zycie, to 13.04.12, 14:03
                cio to jes ten sklot?
                pls napisz
    • nowy_w_masle Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 09:43
      Tzytzki są genialne :) mniam-mniam
      sam brzuszek też OK choć ja tam lubię drobną warstwę tłuszczyku
    • mariuszg2 Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 09:58
      No nie... nie znam zadnego ciała kobiety piękniejszego niż to, które jest dla oczu i wyobraźni mężczyzny nęcącą tajemnicą i zagadką.... na tym zdjęciu nie ma nic takiego (tylko skóra, kości i mięso)...a cycki stanowczo za duże...

i jeszcze cytaty:

"Nie dziw, że są harde urodziwe panie,
      wszak im gładsze jest drzewo,
      tym trudniej wleźć na nie."

- Józef Ignacy Kraszewski -

Kobieta,
      która nie może być brzydka,
      nie jest piękna.

- Karl Kraus -
      • jan_hus_na_stosie Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 10:15
        cycki stanowczo za duże? no proszę cię, bez takich :)
        • mariuszg2 Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 10:36
          no jak...zobacz jakby nie ta szmatka podtrzymujaca to by wisiały jak moszna....a w pozycji horyzontalnej rozlały by się po powierzni jak naleśniki... a one mają sterczeć...w każdej pozycji...jak rakieta północnokoreańska przed wystrzeleniem
          • wez_sie Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 10:48
            > no jak...zobacz jakby nie ta szmatka podtrzymujaca to by wisiały jak moszna....
            > a w pozycji horyzontalnej rozlały by się po powierzni jak naleśniki... a one ma
            > ją sterczeć...w każdej pozycji...jak rakieta północnokoreańska przed wystrzelen
            > iem

lepi bym tego nie ujoł
          • amanda-lear Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 11:24
            z tym sie mario nie zgodze. pewien artysta malarz mawial: cycki nie kut.s stac nie musza;)
            I byl to czlowiek, ktory niejedno cialo nagiej kobiety widzial;P
            • mariuszg2 Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 11:29
              ja tam lubie jak mi cycki stają czy to w dłoni czy ustach :)
              • amanda-lear Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 11:39
                ok, ale nie rozumiem czemu dzielisz sie ze mna ta wiedza;p
                • mariuszg2 Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 11:44
                  w kwestii cycków nic nie dziele tylko zabieram sie do myzianio-ssania
    • wicehrabia.julian Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 09:59
      jak już coś wklejasz, to rób to z sensem, zdjęcie całej sylwetki łącznie z nogami

ps. nie wierzę, że to twoje
      • jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 13:40
        Nie wierzysz, że moje? To właściwie fajnie :)
        Tam w tle znajduje się szary kot, wylegujący się na kaloryferze. Właściwie łatwo mogę udowodnić, że to ja, na moim zdjęciu, poprzez zrobienie następnego z wymienionym przez Ciebie przedmiotem (czy czymś takim).
    • szalonymotocyklista Re: UWAGA!! 13.04.12, 10:01
      UWAGA!!
      ......./default2/uploader.js?v=6.3.5.0
      JS/Iframe.CY koń trojański
      połączenie zostało zakończone
      • wez_sie Re: UWAGA!! 13.04.12, 10:05
        hehe
        • simply_z Re: UWAGA!! 13.04.12, 10:16
          masz swietny brzuch!
          • wez_sie Re: UWAGA!! 13.04.12, 10:24
            dzieki, a skad wierz?
    • nieudaczna Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 10:29
      Nie obraź się ale masz okropne wielkie zwisające piersi jak u dojnej krówki i dziwny kwadratowy kształt bioder...Jesteś jakaś nieproporcjonalna, góra rozbudowana, dół wąski, mi się Twoja sylwetka nie podoba.
      • mariuszg2 Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 10:38
        otototototot
      • grassant Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 10:40
        Nieudaczna, wrzuć swoje. podyskutujemy. :)
        • six_a Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 10:40
          hehehehe, przeczytaj jej wątek, to ci się odechce oglądać.
          • vandikia Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 10:57
            ta negatywna opinia to pewnie efekt tej jej "depresji"
            • six_a Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 11:10
              no i zapewne tego, że taka dojna krówka ma faceta.

wogle superokreślenia, na to bym nie wpadła.
        • anaisanais96 Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 13:35
          Ale tu sie nie ma co obrażać. Laska wrzuca swoje półnagie zdjęcia i chce żeby je krytykować. Chyba nie myślała że usłyszy same ochy i achy.
      • a_nonima Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 12:02
        Chyba Cię pogięło!!
        Ta deprecha widać nie ustępuje.
      • bagietka4 Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 13:04
        Napisalam jej ze te biodra sa dosyc szerokie, mzoe to nie kosci, ale tluszcz?

nieudaczna napisał(a):

> Nie obraź się ale masz okropne wielkie zwisające piersi jak u dojnej krówki i d
        > ziwny kwadratowy kształt bioder...Jesteś jakaś nieproporcjonalna, góra rozbudow
        > ana, dół wąski, mi się Twoja sylwetka nie podoba.
    • anna_sla Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 10:40
      nie podobają mi się takie biodra z wystającymi "łopatami" (kością biodrową).. ale cycki masz fajne :D
    • mariuszg2 To Ci powinno pasować 13.04.12, 10:43
      www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.ko2.pl/wp-content/uploads/2009/11/gruby-otylosc-grubasy-nadwaga-450x477.jpg&imgrefurl=http://www.sfd.pl/Witamy_grubasa-t674646.html&h=477&w=450&sz=48&tbnid=3rs1hCC-lk9czM:&tbnh=90&tbnw=85&prev=/search%3Fq%3Dgruby%2Bm%25C4%2599%25C5%25BCczyzna%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=gruby+m%C4%99%C5%BCczyzna&docid=TXYa5ZQiZ8ylfM&hl=pl&sa=X&ei=wOaHT-iZJ5DntQbS--naCg&sqi=2&ved=0CEYQ9QEwBQ&dur=1689
    • vandikia Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 10:58
      sylwetka bardzo bardzo, szczególnie wyćwiczony brzuch
      cycki jak dla mnie za duże ale grunt że pasa nie sięgają
    • lonely.stoner Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 12:49
      super figura.
      Nie rozumiem komentarzy o tej silowni... dzis to chyba ciezko komukolwiek dogodzic...
    • dioskorides całkiem fajnie ale 13.04.12, 12:59
      całkiem fajanie wyglądasz.
      Jak dla mnie może parę kilo za mało (nie jestem milośnikiem pączuszków co prawda, ale kostuch też nie)
      no i biust całkiem fajny w tym staniku, pytanie jaka jest rozbierzność między biustem w staniku a tym bez niego. Jeśli nie ląduje w okolicach pępka to co niektóre panie mają ci czego zazdrościc.
      • bagietka4 Re: całkiem fajnie ale 13.04.12, 13:03
        mógłabyś napsiac ile ważysz?
        masz wystające biodra - czyżby osadzający sie tłuszczyk?, ja bym tu zadziałała, sa zaokrąglone.
        • jakbum.cyk.cyk Re: całkiem fajnie ale 13.04.12, 14:20
          A już napisałam, powyżej, wzrost też :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka