forumo_wicz 18.11.10, 10:14 Ja osobiście często korzystam ze stronki www.anonimowe-prezenty.info. Fajna rzecz. Polecam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
florkadwa Re: Pomysł na prezent 24.11.10, 18:26 jak szukacie czegoś dla dzieci to polecam stronkę www.forkidi.pl. Zawsze tam uda mi się coś ciekawego i oryginalnego znaleźć. Odpowiedz Link
darius_n Re: Pomysł na prezent 22.03.11, 16:35 Jaki pomysł? gadzeteo.pl/pl/p/Lancuchowy-stojak-na-butelki/4 Ten stojak w którym lewituje butelka np. wina zaskoczyła już nie jedną osobe gadzeteo.pl/pl/p/Ramka-obrotowa/5 Ramka obrotowa na zdjęcia, przesympatyczny prezent na urodziny, zawsze się nada i wpasuje się w każdą okazję Odpowiedz Link
jozekkj1982 Re: Pomysł na prezent 13.04.11, 14:05 Ja proponuje cos takiego tylko ze swoich zdjęć później wywołac jako zdjęcie A5 A4 albo jako obraz na płótnie i prezente jest orginalne i super wygląda www.cudofoto.republika.pl/Fotomontaz%20artystyczny.htm Odpowiedz Link
largoin Re: Pomysł na prezent 26.11.22, 23:16 allegro.pl/oferta/bransoletka-zipp-suwak-antystresowa-bizuteria-12840770109 Ja ostatnio kupiłem córce coś takiego, w szkole mega szaleństwo 🙂 Odpowiedz Link
adella17 Re: Pomysł na prezent 25.11.10, 10:50 Ja ostatnio kupowałam na 4gift.pl wszystko sprawnie i szybko, a dostawa w Warszawie za darmo. Odpowiedz Link
pilotka87 Re: Pomysł na prezent 29.11.10, 13:47 Dla osób chcących podarować niezwykły prezent i spełnić marzenie o lataniu taty, mamy, znajomego lub oderwać dziecko od komputera! Mój tata cieszył się jak dziecko:) Obdarowana osoba będzie mogła zapoznać się z teorią i praktyką pilotażu samolotu ultralekkiego podczas szkolenia i lotu. Szczegóły dotyczące oferty znajdują się w linku samoloty.slask.pl/blog/?action=blog Jeżeli masz jakieś pytania, pisz: ania@samoloty.slask.pl Allegro: allegro.pl/prezent-swiateczny-pakiet- startowy-pilota-i1338505343.html Pozdrowienia! Odpowiedz Link
kiki1313 Re: Pomysł na prezent 29.11.10, 23:31 allegro.pl/swieczki-serduszka-zapachowe-plywajace-sprawdz-i1342762685.html polecam bardzo fajne :) Odpowiedz Link
nodi130 Re: Pomysł na prezent 11.12.10, 10:43 Dla dziewczynek polecam bransoletki shains, nowość w Polsce, ale bardzo popularne w Stanach. Fajny pomysł na oryginalny i kreatywny prezent. Można znależć na www.shains.pl Odpowiedz Link
pleaseme Re: Pomysł na prezent 13.02.11, 23:47 polecam bransoletki Lilou, które pewnie już znacie albo bransoletki Shains - to już najnowsza moda - bardzo pomysłowe bransoletki, na których możesz pisać co chcesz - też fajne. Odpowiedz Link
kate-90 Re: Pomysł na prezent 12.12.10, 19:20 ja prezenty świąteczne kupuję w tym roku na pogrosiku.eu wystawiają aukcje na zyczenie, więc można dostać praktycznie wszystko Odpowiedz Link
kasiadal-0 Re: Pomysł na prezent 01.02.11, 21:55 moim zdaniem to jest idealny pomysl na prezent allegro.pl/portret-portrety-weglem-wegiel-prezent-walentynki-i1440539571.html Odpowiedz Link
milagrosita12 Re: Pomysł na prezent 17.02.11, 22:05 W internecie można znaleźć mnóstwo inspiracji na prezenty dla najbliższych (i nie tylko ;)). Ja z kolei dodam wiano.eu - zwłaszcza dla miłośników motywów ludowych. Jest tu i ceramika, pięknie zdobione skrzynie, biżuteria, obrusy, poszewki i wiele innych. Odpowiedz Link
najlepszy.kefan1 Re: Pomysł na prezent 23.02.11, 12:55 Ja tam wolę stronkę www.kefan.pl Znalazłem tam wiele prezentów na każdą okazje:) Odpowiedz Link
ket-iow Re: Pomysł na prezent 03.03.11, 14:32 polecasz sklep którego nie ma. zainteresuj się lepiej www.zycietoprzygoda.pl Odpowiedz Link
gadzeteo Re: Pomysł na prezent 28.03.11, 13:01 Polecam tylko najoryginalniejsze pomysły: Sprawdź! gadzeteo.pl/pl/p/Ksiezyc-w-Twoim-pokoju/21 < Odpowiedz Link
sweet.heart.2 Re: Pomysł na prezent 28.02.11, 08:28 To z kolei jeśli zależy Wam na kupnie biżuterii dla siebie bądź dla bliskiej osoby - sprawdźcie ofertę jomisilv.pl - zwłaszcza piękna jest ta z kryształkami Swarovskiego - myślę, że większości przypadnie ona do gustu ;) Odpowiedz Link
sherman22 Re: Pomysł na prezent 04.03.11, 17:33 ja osobiście polecam wypalanie portretów w drewnie. Już dwa razy zamawiałem na stronie www.pirografia.org i za kazdym razem byłem zadowolony ja i osoba którą obdarowywalem. Z czystym sumieniem POLECAM! Odpowiedz Link
marlenabotko Re: Pomysł na prezent 02.06.11, 14:23 Polecam portret malowany pastelami albo rysowany. Na allegro można kupić na prawde tanie a piękne portrety. Za 25zł a4, za 50zł a3 itd. Zobacz allegro.pl/listing.php/user?us_id=14640598 Odpowiedz Link
blue.logo22 Re: Pomysł na prezent 28.08.11, 17:13 Sama kiedyś dostałam coś takiego polecam: przepisy-na-drinki.pl/aff/lukas85/ Odpowiedz Link
kira555 Re: Pomysł na prezent 29.08.11, 21:32 Polecam portret albo karykaturę ze zdjęcia!! Naprawdę fajny pomysł na prezent!! Zamawialam u tej dziewczyny: www.artik.ubf.pl Odpowiedz Link
barot Re: Pomysł na prezent 14.09.11, 21:19 A ja polecam fotomontaże - to jest dopiero super prezent! Sama kupiłam kilka i były przebojem w naszej rodzinie allegro.pl/fotomontaz-z-dzieckiem-pre zent-dla-dziecka-okazja-i1801161169.html TE SĄ ŚWIETNE!!! allegro.pl/fotomontaz-z-dzieckiem-pie kny-prezent-pamiatka-i1818789409.html Odpowiedz Link
czarny_maradonna Re: Pomysł na prezent 15.09.11, 10:05 Czasem najlepiej sprawdzają się praktyczne prezenty, dobrze wiedzieć czego ktoś akurat potrzebuje. Mi się zdarzało kupować coś ze sprzętu elektronicznego na stronie sklepu CSEIE i zawsze obdarowani byli zadowoleni. Odpowiedz Link
marta_wesolek Re: Pomysł na prezent 20.09.11, 15:08 Zgadzam się, że warto kupować praktyczne prezenty. Sama często tak robię, choć nie zawsze. Lubię sama robić prezenty. Ostatnio np. dla przyjaciółki zrobiłam cynamonową świeczkę, którą znalazłam na yt www.youtube.com/watch?v=yiDTFj9iAl8 Odpowiedz Link
aktywnysenior Re: Pomysł na prezent 21.09.11, 15:35 Witam, Znalazłem coś takiego sklepikseniora.pl/wozek-na-zakupy-trojkolowy-p1366.html Całkiem ciekawy pomysł:) Odpowiedz Link
absolutfit Re: Pomysł na prezent 23.09.11, 13:39 A co z prezentami robionymi ręcznie? Jeśli ktoś lubi coś takiego to może być to całkiem niezły pomysł na prezent, np. obecnie modne są różne rzeczy z motywem 'folk' - jakieś chusty na szyje i tym podobne, torebki albo skrzynie, do których można schować różne ciekawe rzeczy (np. tutaj przykład takich rzeczy do zdobycia wiano.eu/torby-folk). Może to być fajnym pomysłem na prezent. Odpowiedz Link
elizabet_131 Re: Pomysł na prezent 24.09.11, 08:39 Witam Polecam coś ładnego i pachnącego ze strony www.green-art.abc24.pl Odpowiedz Link
incognito.1 Re: Pomysł na prezent 30.09.11, 12:52 za to mnie bardzo podobają się propozycje prezentów, któe są na stronie www.limonkastudio.pl myślę, że każdy znajdzie tam coś dla siebie:) Odpowiedz Link
andreas6 Re: Pomysł na prezent 03.10.11, 23:40 Dużo śmiesznych prezentów znajdziesz w jednym miejscu na stronce: www.rudegifts.pl. W porównaniu do konkurencji mają niezłe ceny i tanią dostawę Odpowiedz Link
jakarolka9 Re: Pomysł na prezent 07.10.11, 16:55 a ja ostatnio odkryłam www.pracowniamisiow.pl - pomysł świetny na każdą okazję! polecam zajrzeć do zakładki "Pomysł na Prezent" ;-) Odpowiedz Link
ami.net.pl Re: Pomysł na prezent 12.10.11, 19:11 Wszystkich z Was, poszukujących podarunków – czy to dla najbliższej osoby, dla rodziny, czy partnerów biznesowych – zapraszamy do zapoznania się z ofertą salonu AMI – sztuka obdarowywania: www.ami.net.pl W bogatej, starannie dobranej ofercie Salonu znajdziecie ekskluzywne przybory do pisania, szeroką gamę akcesoriów skórzanych, eleganckich upominków, akcesoriów na biurko, zapalniczek, spinek do mankietów, biżuterii, zegarków. Wszystkie przedmioty pochodzą z najlepszych manufaktur na świecie. Prowadzimy sprzedaż zarówno przez Internet, jak i stacjonarną – w prestiżowym budynku Metropolitan na Placu Piłsudskiego 1, w samym centrum Warszaw. Każdemu klientowi służymy profesjonalną obsługą i pomocą w wyborze ekskluzywnego prezentu oraz w doborze idealnie dopasowanego przedmiotu do własnego użytku. Sprawdźcie nas koniecznie! www.ami.net.pl Jeśli macie jakieś wątpliwości, pytania, potrzebujecie porady - piszcie w tym temacie, służymy pomocą! Odpowiedz Link
widmo1999 Re: Pomysł na prezent 13.10.11, 11:18 Warto odwiedzić tą stronkę - Polecam : www.szafaprezentow.pl/ Odpowiedz Link
krokodylkrokodyl Re: Pomysł na prezent 08.11.11, 10:28 Rzecz moze sie spodobać, a nawet pomóc. Chciałbym polecić dobrą muzyke dla dzieci .Sam słuchałem, jestem zauroczony. Pisze i komponuje ja mój bliski znajomy. Jest pogodna, świetnie zaaranzowana, rytmiczna. Proszę zajrzeć na www.piosenkowakrowa.pl Odpowiedz Link
elffiq Re: Pomysł na prezent 08.11.11, 16:57 Genialnym pomysłem na prezent jest podarowanie upominku w postaci osobiście zaprojektowanego zestawu pościelowego z haftem komputerowym :) Albo zestaw ręczników np. z wyhaftowanym wyznaniem. Dla zainteresowanych tego typu pomysłami, polecam stronkę firmy Mandos mandos.com.pl/wlasne.php#2 A dla łowców okazji, zdradzę, że Mandos na swojej stronie na Facebooku www.facebook.com/pages/Mandos/170400559721320 zorganizował świetny konkurs, w którym można wygrać super zestaw pościelowy z haftem komputerowym ( i ewentualnymi dodatkami ) jaki sami zaprojektujecie ;) Odpowiedz Link
gluszczl Re: Pomysł na prezent 09.11.11, 13:55 ja polecam dla brata, ojca lub dziadka scyzoryk firmy Victorinox. niektóre posiadają po kilkadziesiąt funkcji, są wykonane z najwyższą precyzją i .. fajnie wyglądają. każdy facet będzie zachwycony polecam : ostry-sklep.pl Odpowiedz Link
herkson Re: Pomysł na prezent 10.11.11, 16:38 Optymalne prezenty dla facetów - menspace.pl/zestawy-prezentowe-c6.html Kosmetyki w męskim przypadku zawsze będą doskonale się sprawdzały. Odpowiedz Link
ez14 Re: Pomysł na prezent 11.11.11, 11:22 Panowie, szukacie czegoś wyjątkowego dla swojej kobiety? Polecam sklep internetowy Galerii Artystycznej KuferArt - www.kuferart.pl. Wspaniała, oryginalna i niepowtarzalna biżuteria, która Ją zachwyci:) Odpowiedz Link
formafantazja Re: Pomysł na prezent 06.12.11, 14:36 formafantazja.blogspot.com/2011/12/swiateczne-prezenty-czii.html Odpowiedz Link
woscholek Re: Pomysł na prezent 08.12.11, 15:18 Witam jeśli szukacie czegoś oryginalnego , pięknego i niezapomnianego , czego po świętach obdarowany nie odłoży w kąt polecam dla mamy , siostry przyjaciółki przepiękne ręcznie wykonane dzienniki , notatniki oprawione w skórę. Firma MAkey może na zamówienie wykonać tłoczenie na skórze inicjałów lub imienia. W ofercie firmy posiadają oni rówież unikatowe szkatułki na biżuterię, etui na okulary czy dokumenty, ale zdecydowanie przepiękne notatniki, czy kalendarze zachwycą swoim urokiem i praktycznością. PRZEKONAJCIE SIE SAMI;) www.makeystudio.com/pl/catalog/5 www.makeystudio.com/pl/catalog/2 Odpowiedz Link