Dodaj do ulubionych

zachowanie kobiet

23.04.12, 14:55
Sytucja wygląda następująco:
Są dwie kobiety i całkiem przypadkiem spotykają się w "jakiejś kolejce" stojac w aptece , US itp. Jedna z nich była kiedyś przełożoną tej drugiej ale obecnie nie pracują już razem ( uprzedzam z zupełnie innych powodów niż to mogłoby się wydawać )
Sytuacja jest taka , że ta była prawownica była równiez byłą kochanką obecnego kochanka tej drugiej . One o sobie wiedzą kto z kim był i z kim obecnie jest .Zastanawia mnie w tym momencie kwestia zachowania tych dwóch kobiet względem siebie .
Udają miłe i sympatycznie rozmawiają ? Są obie zmieszane czy ???
No właśnie jak to jest ? Jak się wówczas zachowują ?
Obserwuj wątek
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: zachowanie kobiet 23.04.12, 14:59
      A Ty byłeś tym kochankiem? :D
      • facet_on_line Re: zachowanie kobiet 23.04.12, 15:07
        hehehe to jest akurat mało istotne :D
    • soulshunter Re: zachowanie kobiet 23.04.12, 15:00
      Zalozmy ze pan ow mial na imie Waclaw. Wtedy jedna moglaby spytac drugiej - A pani szanowna to z Wcusiem po bozemu czy od tylu?
      • six_a Re: zachowanie kobiet 23.04.12, 16:39
        aaalbo: załóżmy, że stoją po środki ochrony osobistej. i wtedy jedna mówi: och, my z wacusiem też to stosowaliśmy, chlip. a druga: niooooooooooooom.
    • maitresse.d.un.francais bo wszystkie kobiety 23.04.12, 16:33
      są z jednej sztancy i reagują identycznie :-P
    • six_a Re: zachowanie kobiet 23.04.12, 16:36
      przestań histeryzować, przecież Cię nie otrują.
      chooociaż ta apteka to faktycznie można mieć podejrzenia;)
    • kochanic.a.francuza Re: zachowanie kobiet 23.04.12, 16:39
      Ta wczesniejsza podpytuje ta aktualna: "Ciebie tez zarazil ...?" -wpisac nazwe czegos tam.
    • lonely.stoner Re: zachowanie kobiet 23.04.12, 16:39
      kwestia faceta ma tu o tyle cokolwiek do rzeczy- o ile panie sa zaangazowane emocjonalnie czy moze po prostu sobie tylko pukaja jakiegos milego pana?? predzej bym sie skupila na tym ze pracowaly razem- wymienia zwyczajowe dzien dobry, powiedza co tam slychac i tyle.
    • kbjsht Re: zachowanie kobiet 23.04.12, 16:43
      udają, to najlepiej potrafimy i jako kobiety i jako Polacy ;)
    • mandarynka.1 Re: zachowanie kobiet 23.04.12, 17:39
      obgauje CIe ,bo raczej o sobie piszesz...
    • berta-death Re: zachowanie kobiet 23.04.12, 17:45
      Rzucają się sobie do gardeł.
      • facet_on_line Re: zachowanie kobiet 23.04.12, 18:42
        inteligentne kobiety tak się nie zachowują jedynie mogą toczyć słowną potyczkę ...tak myśłę
    • moonogamistka Re: zachowanie kobiet 23.04.12, 21:08
      Normalnie- jesli maja jakis poziom.
    • anna_sla Re: zachowanie kobiet 23.04.12, 21:35
      nie mam pojęcia. Ja byłabym chyba skrępowana z którejkolwiek strony bym nie była ;). To tak jak moja przyjaciółka wyszła za mąż za byłego faceta naszej wychowawczyni z technikum :D, trochę bywa speszona.
    • facet_on_line Re: zachowanie kobiet 24.04.12, 09:38
      no kurcze
      forum typowo kobiece gdzie pełno płci pięknej a jednak nie dowiem się u samego źródła a szkoda bo niezmiernie mnie to frapuje ;-)
      • horpyna4 Re: zachowanie kobiet 24.04.12, 09:47
        Naprawdę wierzysz w to, że wszystkie kobiety reagują identycznie, czy jaja sobie robisz?
        • anastezja22 Re: zachowanie kobiet 24.04.12, 10:01
          Wszystkie, absolutnie WSZYSTKIE kobiety zachowają się w sposób następujący: przysiad a potem wyskok z wyrzuceniem rąk w górę.
          • funny_game Re: zachowanie kobiet 24.04.12, 10:36
            :DDDDDDDDDDDDDDDD
        • facet_on_line Re: zachowanie kobiet 24.04.12, 16:42
          horpyna4 napisała:

> Naprawdę wierzysz w to, że wszystkie kobiety reagują identycznie, czy jaja sobi
          > e robisz?

nie ja właśnie nie wiem jak reagują , próbuję zgłębić temat ale nie pomagacie mi bynajmniej .
          • 29ania2012 Re: zachowanie kobiet 25.04.12, 19:21
            Ja Ci powiem co ja zrobiłam - mąż miał kochankę,wypierali się tego jak diabli :) Pojechałam do niej do domu,była tak wystraszona,że bałam się iż mi tu padnie na zawał.Wpuściła mnie.Porozmawiałam z nią na spokojnie,nie padło żadne podniesione ani obrażliwe słowo.Zjadłyśmy razem pizze,wypiłyśmy kawę... potem zmusiłam ją żeby zaprosiła mojego męża.Przyjechał i stanął jak wryty.Zmusiłam ich do rozmowy we trójkę.Żadne przez 4 godziny mojego tam pobytu ani razu nie spojrzało mi w oczy.Mąż wyszedł.Ja zostałam jeszcze chyba z 2 godzinki.Dziewczyna się w pewnym momencie popłakała,ze zdziwienia,DOSŁOWNIE,ponieważ nic jej nie zrobiłam ani niczym nie obraziłam i nie mogła tego zrozumieć,ciągle o to pytała dlaczego nic jej nie zrobiłam.A ja po prostu nie chciałam zniżać się do jej poziomu.Od tamtego momentu wręcz uciekała przede mną na chodniku,wychodziła ze sklepu nawet jak stała już w kolejce,unikała jak zarazy,aż momentami było mi głupio,zwłaszcza w tłumie.Więc grogi kolego,ich zachowania mogą być bardzo różne w zależności od charakterów obu pań :)
      • stary.dziadyga Re: zachowanie kobiet 24.04.12, 10:24
        Jejku zero zrozumienia. Nie martw się ja Ci opisz dokładnie, co się będzie działo, to przecież oczywiste jest, sekunda po sekundzie. To będzie wyglądało dokładnie tak:

Najpierw jedna spostrzeże drugą, teraz pojawiają się emocje, może im nawet drgnąć powieka lub skoczyć ciśnienie. Ta, która spostrzegła drugą, jako pierwsza, przez chwilę zawaha się, rozważy szybko czy ma jakąś możliwość ucieczki z tej sytuacji, potem dostrzeże, że tamta już na nią patrzy, więc nie będzie odwrotu, przywitają się wymienią zdawkowe uprzejmości. Potem nastąpi krępująca cisza. Teraz była przełożona spróbuje podjąć konwersację, aby przerwać krępującą sytuację, będzie szybko szukała w głowie jakiegoś neutralnego tematu. Nie mogąc wymyślić niczego stosowanego, zacznie narzekać na późną w tym roku wiosnę i że zimno…

Teraz sytuacja nabierze tempa, była przełożona szybko orientuje się jak niefortunnym okazał się wątek o złej pogodzie, gdyż widzi na twarzy byłej pracownicy wzbierający gniew. Była pracowania próbuje kontrolować emocje, ale niestety puszczają jej nerwy i zaczyna pretensje w kierunku byłej szefowej, że narzeka ta na pogodę, podczas gdy była pracownica straciła pracę i faceta, życie jej się załamało i do tego jest zimno „a wszystko przez ciebie wredna suko!” – wykrzyczy. Przełożona nie mogąc znieść zniewagi wymierzy cios w kierunku byłej pracownicy, niestety z emocji chybi i przywali babie stojącej w obok w kolejce. Baba, która dostała przewróci się rozsypując dookoła uprzednio dokonane zakupy spożywcze, o które potknie się wchodzący właśnie do urzędu, przypadkowy petent. Rozpocznie się rejwach i wszyscy zaczną obwiniać przypadkowe osoby naokoło, ktoś dostanie plaskacza, inny bombę, na czyjeś twarzy rozpryśnie soczysta mandarynka…chaos.

I nagle pojawisz się Ty! Pozbierasz rozsypane zakupy, poustawiasz poprzewracane meble, pomożesz wstać staruszce i wyprostujesz zdezorientowanemu gentelmanowi wymiętoszone klapy od marynarki, a kochanki zaprosisz na kawę w celu ochłonięcia i wyprostowania sytuacji. Rozmowa skończy się radosnym menage a trois u Ciebie w domu i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie.

P.S. Po tym udanym epizodzie, była szefowa przywróci na stanowisko byłą pracownicę oferując jej znacznie lepsze niż dotychczas warunki, wkrótce zaprzyjaźnią się a po latach ze śmiechem będą wspominać przy herbatce i ciastku jak to przypadkowe spotkanie w US odmieniło ich życie.
    • wez_sie dobrze ze nie 24.04.12, 10:07
      u wenerologa
    • khadroma Re: zachowanie kobiet 24.04.12, 16:52
      Jeśli jedna z nich kupuje prezerwatywy, a druga test ciążowy, to może być problem. ;)
    • n.michal Re: zachowanie kobiet 25.04.12, 14:06
      obecna powinna zaprosic byla na romantyczna koleacje we troje, bo przeciez tej drugiej, ktora byla pierwsza nie wypada. kolacja i wieczorna inicjatywa powinna byc po stronie obecnej, druga kiedys pierwsza przynosi wino.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka