Dodaj do ulubionych

Przyciąganie dziwnych typów

23.05.12, 23:32
Chciałabym zrozumieć dziwne zjawisko, którego jestem udziałem ;).
Mianowicie chodzi mi o specyficzne powodzenie u określonych facetów. Wielokrotnie byłam zaczepiana, podrywana na ulicy, w autobusie, różnych miejscach publicznych przez...byłych więźniów, narkomanów. Zawsze zadziwiało mnie, że akurat tacy faceci szczególnie zwracają na mnie uwagę. W swoim środowisku nie mam z nimi do czynienia, to są przypadki, właśnie takie uliczne :). Jestem dziewczyną przeciętnej urody, nie ubieram się wyzywająco, a zwyczajnie, lekko się maluję. Mam chłopaka, nie w głowie mi przygody, szczególnie tego typu ;).
Nie wiem jak to wytłumaczyć, bo wydaje mi się, że nie jestem w typie tej kategorii facetów. Te podrywy zawsze zaczynały się od ich spojrzenia, bądź ukradkowych spojrzeń i szło dalej.
Czy wy "przyciągacie" jakieś mężczyzn? Jak rozumieć "powodzenie" wśród facetów z więzienia? Wiem, że to głupie, ale jestem ciekawa opinii innych :)
Obserwuj wątek
    • koham.mihnika.copyright zmien uzywki :P 23.05.12, 23:35
      wprawdzie bieguny przyciagaja sie przeciwne, ale podobne rozpuszczaj podobnym.
      albo aureole wylacz.
    • girl.anachronism Re: Przyciąganie dziwnych typów 23.05.12, 23:42
      nie chcę Ci umniejszać, ale nie sądzisz, że tacy zaczepiają każdą młodą dziewczynę która im się nawinie..?
      • lokomotywa.irena Re: Przyciąganie dziwnych typów 23.05.12, 23:54
        Heh, też o tym pomyślałam, ale nie znam żadnej innej (a z racji wieku mam wiele koleżanek), której akurat coś takiego często się przytrafia :).
      • georgia241 Re: Przyciąganie dziwnych typów 24.05.12, 08:02
        Nie każdą.
    • deletka Re: Przyciąganie dziwnych typów 24.05.12, 06:33
      Oświeć mnie proszę jak rozpoznać czy mijany na ulicy na facet siedział w więzieniu. Narkomana jak nie jest naćpany chyba też nie tak łatwo rozgryźć. Historię życia ci opowiadają czy co?
    • spawacz.drewna Re: Przyciąganie dziwnych typów 24.05.12, 07:55
      pewnie zdarzylo sie to tobie dwa razy z czego raz cie spytal o droge a drugi raz nie wiem
    • georgia241 Re: Przyciąganie dziwnych typów 24.05.12, 08:01
      Współczuję!
    • amancjuszka Re: Przyciąganie dziwnych typów 24.05.12, 08:33
      Ciekawa jestem skad Ty wiesz ze to byly wiezen, albo narkoman? Pytasz sie ich o cale zycie? Niby twierdzisz, ze nie nawiazujesz kontaktu, to chyba nie jest tak ze Cie facet zaczepia na ulicy i mowi: Hej jestem bylym zabojca kobiet, podrywam Cie lasio LOL.
    • dziewczyna_rzeznika Ciesz się 24.05.12, 11:24
      że nie absolwenci filozofii. To jest dopiero hardcore :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka