sonne-mond 25.05.12, 22:36 jutro święto wszystkich mam, a teściowej też? dajecie prezenty swojej teściowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
real_mayer Re: mamą być 25.05.12, 22:38 to można nie dawać prezentu. bijatyka napisała: A jak teściowa nie żyje to co ? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: mamą być 25.05.12, 22:40 real_mayer napisała: > to można nie dawać prezentu. no w sumie tak Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: mamą być 25.05.12, 23:12 Masz tu w nagrodę: www.youtube.com/watch?v=mpJ1IVCNocY Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: mamą być 25.05.12, 23:21 nie dam rady 10 min wyczymać, bo wstałam 4 razy w tym tyg o 5 za 3 minuty bede już spać miłych snów :) ale jutro obejrzę Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: mamą być 25.05.12, 23:22 na ani mru mru to nawet niedawno bylam na przedstawieniu tak btw, lubie ich Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: mamą być 25.05.12, 22:49 TWÓJ mąż TWOJEJ teściowej - no serio, dasz radę, to nie jest takie trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: mamą być 25.05.12, 22:52 six_a napisała: > TWÓJ mąż TWOJEJ teściowej - no serio, dasz radę, to nie jest takie trudne. > > czyt. Twój mąż swojej mamie.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
himbeere100 Re: mamą być 25.05.12, 22:39 Teściowa to nie mama. Znaczy mama, ale nie osobista. Więc nie. No, może gdybym ją bardzo lubiła... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: mamą być 25.05.12, 22:43 a jakbyś bardzo lubiła, to by znaczyło, że mama osobista? ja bardzo lubię teściową ale mama jest jedna i nikt jej nie zastąpi Odpowiedz Link Zgłoś
himbeere100 Re: mamą być 25.05.12, 22:48 Nie, oczywiście że nie. Mama jest mama i koniec kropka. Miałam na myśli to, że w przypadku fajnej i lubianej teściowej mogłabym pomyśleć o jakimś miłym telefonie. Ale tak czy inaczej to mój mąż powinien zadbać o miłe słowa/prezent dla niej, bo to jego mama. Nie wiem, czy to zrobi, ale widzę konspirę z naszymi dziećmi dotyczącą prezentu dla mnie. Miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: mamą być 25.05.12, 22:40 generalnie to zajebiście tytuł wątku odnosi się do treści a święto teściowej to jest jakoś w styczniu czy lutym jakby co Odpowiedz Link Zgłoś
przeciez.wiem Re: mamą być 25.05.12, 22:57 A jaka mi ona matka? To mama męża i on dzwoni do niej z życzeniami. W ogóle nie wiem o jakich prezentach Ty mówisz. Zwykle wpadam do swojej mamy z ciastem, na kawkę i kieliszek nalewki. I to wszystko, nie ma żadnej szopki. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 prezent dla mojej mamy juz dotarł 25.05.12, 23:17 od nas, ale bez jakiejś wielkiej szopki, ze to "mama" mojego partnera. Jakiś czas byli na "pan" "pani" - mało kontaktów (odległośc), od dwóch lat sa ta Ty, jako i z moim tatą. Mame mojego faceta poznałam osobiscire w końcu 2010 r. jak wróciła na stałe do Polski, wczesniej przez tel. tylko, albo skypa, po imieniu od poczatku. Jedziemy do niej w niej w niedzielę, prezent mamy :) w sumie ralacja, jak mojego R z moją mają, tylko pewnie bliższa, bo mieszka blizej czesciej się widujemy. Mamę mam jedną i nie czuję potrzeby nazywania tak innej kobiety. Mojej tesciowej (matki eksmeza) nie lubiłam i tylko doibre wychowanie kazało mi towarzyszyć mi we wreczaniu jej preezentu na Dzień Matki (partycypowałam w kosztach), mamę mojego faceta b. lubię i z radoscią daje jej coś takze bez okazji i tylko od siebie:) - ona mnie też zresztą - zwykle to są drobiazgi jakiś kosmetyk, ciuszek, korale, czy kolczyki, ale miłe bardzo o szczerze cieszę się, że te kobietę pogodną, inteligentną i b. pracowitą poznałam, niezaleznie od tego nawet, ze jest mamą mezczyzny którego kocham. Moja mam i mój facet b. dobrze sie rozumieją i niejedną godzinę potrafią przegadać , jak sie spotkają (ja sobie gdzieś wybywam z tatą na piwko ze znajomymi np., choć z tatą moim też się mój facet fajnie dogaduje) Odpowiedz Link Zgłoś
astrofan Re: mamą być 26.05.12, 00:19 czy kobiety, nie chcące mieć dzieci, powinny składać życzenia swoim matkom, z okazji ich święta? Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 A dlaczego nie? :) 26.05.12, 08:49 To matka bezdzietnej kobiety nie jest jej matką? Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: mamą być 26.05.12, 18:13 astrofan napisał: > czy kobiety, nie chcące mieć dzieci, powinny składać życzenia swoim matkom, z o > kazji ich święta? a co ma jedno do drugiego? Twoja mama chciała nią zostać albo nie chciała ale została, więc na to zasługuje, nie na Twoje 'widzimisie'. Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: mamą być 26.05.12, 10:54 Moja teściowa jest wspaniała. Dostanie ode mnie prezent, bo matkuje mi sumiennie :) Odpowiedz Link Zgłoś