Dodaj do ulubionych

Moderator na FK

10.06.12, 15:39
Zbierzmy tutaj jakichś chętnych, niech każdy się przeleci po forum i pozbiera podpisy z poparciem. Potem zrobimy kampanię z kiełbasą wyborczą, wybory i zobaczymy czy sama góra będzie chciała naszego zwycięzcę mianować modem.

Oddolne inicjatywy są najlepsze:]

Dobra, to kto pierwszy?
Obserwuj wątek
    • wicehrabia.julian Re: Moderator na FK 10.06.12, 15:43
      swiete.jeze napisała:

> Dobra, to kto pierwszy?

domagam się powrotu wesji.roboczej
      • kitek_maly Re: Moderator na FK 10.06.12, 15:53

@
      • swiete.jeze Re: Moderator na FK 10.06.12, 15:57
        wicehrabia.julian napisał:

> domagam się powrotu wesji.roboczej

Wersja.robocza ma już pierwszy głos, chociaż jeszcze nie kandyduje. Kto da więcej?
        • koham.mihnika.copyright przebijam 10.06.12, 15:59
          wersja_robocza i prezes kaczynski.
          • koham.mihnika.copyright kombi z generalem wyladowal na oslej 17.06.12, 10:17
            i doznalem olsnienia - nowym modem na FK jest giwi.
    • facettt aj waj... 10.06.12, 15:56
      swiete.jeze napisała:
      > Oddolne inicjatywy są najlepsze:]

Uwazasz, ze osobiscie wybrany kaganiec lepiej lezy ?
      • swiete.jeze Re: aj waj... 10.06.12, 16:00
        Coś w tym jest.
    • koham.mihnika.copyright demokracja polega na tym, ze kazdy ma swojego pilo 10.06.12, 15:57
      ta (romote control). I kazdy decyduje, co chce napisac i co chce przeczytac.
      Kazdy jest odpowiedzialny za swoje postepowanie. Panstwo opiekuncze to nie jest najlepszy pomysl.
      • good_morning dream on ;)/nt 10.06.12, 17:14

• bez_przekazu Re: Moderator na FK 10.06.12, 16:32
      ja wole kogos przeleciec niz sie.
      • marguy Re: Moderator na FK 10.06.12, 17:17
        Jestem za wersja.
        Pierwsza wersja zawsze jest najlepsza ;)
    • piataziuta Re: Moderator na FK 10.06.12, 17:52
      to ja dla rownowagi glosuje na wez_sie
      • spawacz.drewna Re: Moderator na FK 10.06.12, 18:54
        zmieniam zdanie, tez glosuje na wez
      • wez_sie ??? 10.06.12, 20:13
        dla jakiej rownowagi?
        • piataziuta Re: ??? 10.06.12, 21:21
          jako kontrkandydata dla wersji
    • martishia7 Re: Moderator na FK 10.06.12, 18:31
      To są dwa źródła śmieci na tym forum, które najbardziej obrzydzają życie, a alpepe wyczuwa je bezbłędnie. Popieram gorąco!
      • mariko8 Re: Moderator na FK 10.06.12, 18:36
        daję głos na alpepe
        • spawacz.drewna Re: Moderator na FK 10.06.12, 18:56
          zmieniam zdanie, tez daje glos na nia
    • spawacz.drewna Re: Moderator na FK 10.06.12, 18:51
      zglaszam jasia
    • georgia241 Re: Moderator na FK 10.06.12, 19:07
      Proponuję Józka lub Ksenię.
      • kseniainc Re: Moderator na FK 11.06.12, 15:19
        moja wersja jest taka by powróciła wersja;-)
    • varna771 Re: Moderator na FK 10.06.12, 19:41
      oddaje głos na alpepe ;)
      • marguy Re: Moderator na FK 10.06.12, 19:59
        Jak na alpepe to tez sie podpisze :)
    • wez_sie moze moja babcia? bo ja niemoge 10.06.12, 20:11
      ja nie moge, bo nie jestem pelnoletni, ale spytam babci
      • piataziuta Re: moze moja babcia? bo ja niemoge 10.06.12, 21:22
        ty już nigdy nie będziesz pełnoletni, co?
        • wez_sie Re: moze moja babcia? bo ja niemoge 11.06.12, 09:12
          dopuszczam taka ewentualnosc
    • zeberdee28 Re: Moderator na FK 10.06.12, 21:54
      Moderatorem powinna pozostać wersja_robocza. Lepszy zamordyzm niż inkubator hołoty.
      • jan_hus_na_stosie2 Re: Moderator na FK 10.06.12, 23:04
        zeberdee28 napisał:

> Lepszy zamordyzm niż inkubator hołoty.

pier.dolisz jak potłuczony www.youtube.com/watch?v=iHL_xG_0ZDU

PS.
        lepszych 100 troli na forum i wolność wypowiedzi niż zero troli i zamordyzm połączony z kolesiostwem (czytaj -> TWA czyli Towarzystwem Wzajemnej Adoracji gdzie jedna osoba z tego TWA jest moderatorem)

• spawacz.drewna Re: Moderator na FK 10.06.12, 23:23
          znow browca walnales i cie zakrecilo
        • good_morning ja sie zgadzam z P.S. 11.06.12, 14:37
          nie wiem, co tam w video, wiec sie nie wypowiadam

ale w tym momencie nie widze zadnego logicznego uzasadnienia pozostawiania watkow nawet ocierajacych sie o obscenicznosc, wpisow czysto chamskich, watkow walkujacych to samo, tylko inaczej rozpoczetych itp, a likwidowania przykladowo o zwirku (!) lub muzyce nie po linii moderatora ;p
          (a czy o muchomorku wg moderacji mozna pisac? ;))
    • alpepe Re: Moderator na FK 10.06.12, 23:17
      a bo to raz?
      Uzasadnili, że boją się, że będę za dużo cięła, chłe, chłe. Pewnie, siura i spamy wycięłabym w pień.
    • mariuszg2 Re: Moderator na FK 11.06.12, 14:48
      wszystko jedno byle to był prawdziwy mężczyzna... ewentualnie zetka50....
      • maly.jasio zetka50 moze byc... 11.06.12, 15:02
        ale tylko do kompletu z WFM-ka 125 :)

motocykle.svasti.org/wfm125a.htm
        dla niej tobym sie nawet kosza nie bal... (przykrecic :)
        • mariuszg2 Re: zetka50 moze byc... 11.06.12, 15:08
          a ja widzialem w ostatnia sobote na zlocie taką i inne...junaki, MZ 250, BeemKi, i WSK :)...
          naj fajniejsze z tego zlotu były motocyklistki ;)
          www.google.pl/imgres?imgurl=http://c.wrzuta.pl/wi7676/a487a9740021f01a4614bfee/motocyklistka&imgrefurl=http://guzlo.wrzuta.pl/obraz/1MEwC7apSEd/motocyklistka&h=363&w=324&sz=25&tbnid=jzO6PxPBqs-NAM:&tbnh=90&tbnw=80&prev=/search%3Fq%3Dmotocyklistka%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=motocyklistka&usg=__6Ea0rGMW75SNLkC5o3g6u2_d0eg=&docid=y1MvMUsqrnwANM&hl=pl&sa=X&ei=u-3VT6WWE7HP4QTCxfWhAw&sqi=2&ved=0CFgQ9QEwAQ&dur=4902
        • koham.mihnika.copyright myslalem, ze ty jaki Junak czysta pincdziesiont je 11.06.12, 16:29
          stes :P
          zeby bylo smieszniej, kazdego dnia ktos inny, zeby bylo sprawiedliwie i demokratycznie.
          parytet tez ma byc.
          • maly.jasio Junak z czysta 350 to ja 20 lat temu bylem. 11.06.12, 16:40
            A tera to pora sie 125 zadowolic i do tego z koszem, coby mnie Zetka po 50-tce nie lachotala pod ramionami - bo wrazliwy na lachotki jestem :)
            • koham.mihnika.copyright no, to zetka z przodu, a ty z tylu jej .... 11.06.12, 16:42
              szeptem kierunek wyznaczasz ;D
              • mariuszg2 Re: no, to zetka z przodu, a ty z tylu jej .... 11.06.12, 16:52
                hehe...przy dzisiejszej technologii mozna osiągnąc dużą moc przy mneijszej pojemnosci....ale jest jeden warunke...technologia musi byc mloda ;))) choć z drugiej strony.... przez sentyment ...fajnie czasem usłyszeć ryk np Cezetki 250 z roku 56...i poczuć smród spalin...
                • koham.mihnika.copyright bedziesz miec dzieci, inaczej pogadasz 16.06.12, 14:36
                  mloda zaczela od Hondy 125, zeby sie przesiasc na 600. To sie lekko obruszylem. Na szczescie po slubie zmadrzala. Sprzedala z zyskiem. Kupila BMW cabrio retro. Na szczescie zmadrzala i sprzedala z zyskiem. Swoje auto oddala bratu, a sama jezdzi meza biszi biszi.
    • wez_sie Re: Moderator na FK 11.06.12, 16:15
      no ja np nie chce zeby wersja byla moderatorka, czy tam adminka, bo ona kasowala wszystkie moje watki, bez wzgledu na to, czy sie kwalifikowaly, czy nie.
      ona to robila po zlosci, bo mnie nie lubiala :(
      • georgia241 Re: Moderator na FK 11.06.12, 17:17
        Moje najdurniejsze kasowała, ale lubiłam ją.
    • demonii.larua Re: Moderator na FK 11.06.12, 16:57
      Nikt z piszących na tym forum się na moda nie nadaje - przynajmniej na to forum, jak krakałam na jana to serio brak go tu niesamowicie.
      Zresztą to jest jedno z najgorszych forów do moderacji.
      • alpepe Re: Moderator na FK 11.06.12, 17:39
        brak ci jana, kiedy on tu cały czas jest?
        • swiete.jeze Re: Moderator na FK 11.06.12, 17:49
          Ale ona go pewnie wygasiła i nie widzi:)
        • demonii.larua Re: Moderator na FK 11.06.12, 19:52
          o jakim janu Pani mówisz?
    • moonogamistka Re: Moderator na FK 11.06.12, 19:06
      Przy takiej ilosci shitu splywajacego- watpie czy Wersja- zgodzi sie wrocic.
      Ja bym olala.
      Ale - byla superowym Moderatorem:-)
    • milka_jogurtowa Re: Moderator na FK 16.06.12, 12:18
      co za jakies dziecko opoznione w rozwoju tu teraz moderuje?!?!?!/
      usunelo mi watek o stytuacji z kolezanka.
      Gdzie mam pisac o kolezance, ktora jest kobieta?
      • fuks0 Re: Moderator na FK 16.06.12, 12:21
        > Gdzie mam pisac o kolezance, ktora jest kobieta?

Na forum mężczyzna :)
    • wersja_robocza Re: Moderator na FK 17.06.12, 10:23
      Śmietnik - niedobrze, sprzątanie - drugie niedobrze. Pomódlmy się o zesłanie tego, co wszystkim dogodzi.:P Wersja chyba nie umiała wykorzystać swojej szansy i wszystko popsuła.;)
      • koham.mihnika.copyright bo kochalas nieporowno! 17.06.12, 12:03

• six_a Re: bo kochalas nieporowno! 17.06.12, 12:06
          nie da sie po równo, za to da się sprawiedliwie. i było.
          to inni som źli i niech siem teraz wstydzo.
          • koham.mihnika.copyright dasie, dasie. a wstydzic sie mogo, 17.06.12, 12:18
            tera to mi na giwi wyglonda, ten sam rewolucyjny entuzjazm/nadgorliwosc.
            Sixa, ty masz tyle wolnego czasu, moze sprobujesz? lepi nie bendzie, ale wesely.
            • six_a Re: dasie, dasie. a wstydzic sie mogo, 17.06.12, 12:20
              tu sie pracuje, jaki wolny czas wogle?
              :P
              • koham.mihnika.copyright z rana se w papilotach przy kompie posiedzisz 17.06.12, 12:26
                cykniesz tu i tam, dobre slowo od ober-kontrolera dostaniesz :-{)
                a oni to placa, czy na smieciowke?
                wygladasz na obrotna, to se poradzisz, ludzi znasz, znaczy znajomosci, fan klub ci urosnie, za celebrytanke bedziesz, do Plotka trafisz, paparacy ci fote w Biedronce zrobia, albo parku Skaryszewskim. No, jak? Ojczyzna w dole po meczu z Pepieczkami, nie odmowisz?
                • six_a Re: z rana se w papilotach przy kompie posiedzisz 17.06.12, 12:55
                  no żeby nie tragiczna przeszłość i status trola. a tak to ten;)
                  • wersja_robocza Re: z rana se w papilotach przy kompie posiedzisz 17.06.12, 13:03
                    Spalimy Twoją teczkę w tym ich ipeenie.;)
                    • koham.mihnika.copyright ja bym drukiem wydal, kase zrobil, a potem napisal 17.06.12, 13:07
                      , ze to pomylka byla. Bo chodzili o inna sikse, co jezdzila Wartburgiem.
                      Patrz kariera ministra Boniego. Jak sie przyjal!
                      Dac dziewczynie szanse na resocjalizacje!!!
    • berta-death Re: Moderator na FK 17.06.12, 12:17
      Przecież jest moderator i jest nim ktoś z FK, komu na odcisk nadepnęłam. Nikt inny nie miałby tyle zaparcia, żeby kasować wszystko co napiszę i to z byle powodu. A przecież kto jak kto, ale ja to na pewno nikogo nie obrażam, wulgaryzmami nie sadzę, nie spamuję ani w żaden inny sposób netykiety ani niczego innego nie łamię. Nawet na temat pisuję, bo mi się już nie chce płodzić postów o wyuzdanych naleśnikach.

A co do tematu, to ja bym głosowała na babcię wez-sie.
      • koham.mihnika.copyright wicie, Berta, tu je pismo sfieckie i my sfientych 17.06.12, 12:21
        niepoczebujemy.
        ps - babcia tesz zblatowana ;(
        • berta-death Re: wicie, Berta, tu je pismo sfieckie i my sfien 17.06.12, 12:32
          Babcia podobno nie jest moherowa i nie będzie z automatu kasować wątków, które nie są rozpoczęte słowami niech będzie pochwalony. Da radę.
      • wersja_robocza Re: Moderator na FK 17.06.12, 12:22
        :D:D:D Matko, sami niewinni, którzy komuś nadepnęli na odcisk i teraz jakaś mściwizna sobie odbija.:D:D
        • berta-death Re: Moderator na FK 17.06.12, 12:30
          A jak to inaczej wyjaśnić skoro posty naprawdę nie łamią regulaminu i niczym nie różnią się od pozostałych w danym wątku?
          • wersja_robocza Re: Moderator na FK 17.06.12, 12:32
            Spiskiem.;)
          • six_a Re: Moderator na FK 17.06.12, 12:35
            prowadzisz jakiś monitoring działalności?
            bo ja rozumiem wątek jak poleci, to widać?
            wchodzisz rano i porównujesz ze stanem wczorajszym?

jaaaaniemogę, wszystko jej pokasowali;)
            • berta-death Re: Moderator na FK 17.06.12, 12:43
              Ostatnio poleciał post o linomagu. Pewnie bym nie zauważyła, ale chciałam sprawdzić czy Nglka mi odpowiedziała. Napisała w wątku o dbaniu o siebie, że jak się jej skończy balsam do ciała i twarzy, to podkrada córce linomag. I to mnie zaskoczyło, bo przecież linomag śmierdzi niemiłosiernie i w związku z tym wyraziłam swoje zaskoczenie jak może sobie takiego śmierdziucha na twarz nakładać. Liczyłam, że jakoś ustosunkuje sie do tego, może napisze, że jest jakiś specjalny rodzaj tego kremu, który nie śmierdzi, albo może wietrzeje ten specyficzny zapach szybko, czy może że wcale tak bardzo nie cuchnie, albo jeszcze coś innego.
              • six_a Re: Moderator na FK 17.06.12, 12:54
                aaaaaaaha.
                btw. maść śmierdzi. krem nie bardzo. chociaż w sumie, o gustach ciężko dyskutować.
              • lady-z-gaga Re: Moderator na FK 17.06.12, 13:15
                Post o linomagu wyleciał?
                Czytałam rano, jak weszłam na forum. I nawet miałam zapytac, dlaczego znowu odstawiłas leki, ale w sumie nie będę ze świrami kopać się po kostkach.
                Jesli się dziwisz, to albo jestes bezczelna tupeciara, albo znowu Ci się pogorszyło. Takiego durnego trolla jak Ty próżno szukać.
                • berta-death Re: Moderator na FK 17.06.12, 14:40
                  I jeszcze spamerski był. Przecież to jawna kryptoreklama kremu.
      • swiete.jeze Re: Moderator na FK 17.06.12, 13:57
        A mi ten moderator internet chyba zwolnił i prawie w ogóle nie działa. Skandal!
        • wez_sie Re: Moderator na FK 17.06.12, 15:32
          pogadam z nim, to moze ci wylaczy
      • wez_sie moja babcia 17.06.12, 15:37
        moja babcia przeczytala niedawno caly internet i powiedziala, ze nudy, wiec na nia nie liczcie :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka