lidka449 17.06.12, 00:23 innymi słowy intruz czy kiedyś odczuliście to na sobie ? czy wtedy wycofać się,obserwować czy atakować ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.am.girl Re: persona non grata 17.06.12, 00:46 Zdarza się chyba każdemu, w końcu to nie problem wpaść gdzieś w nie odpowiedniej chwili. Trza to z uśmiechem i na luzie. Nie fcom mnie tu, to se ide, a co. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: persona non grata 17.06.12, 00:55 to też jest wyjście,może w życiu nie trzeba być tak na serio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ba_tman Re: persona non grata 17.06.12, 08:40 kobieta jako slaba plec powinna sie wycofac a mezczyzna jako prawdziwy samiec -atakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
i.am.girl Re: persona non grata 17.06.12, 09:09 Kuzwa chłopie, co Ty jakiś szowinista jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
ba_tman Re: persona non grata 17.06.12, 09:58 mezczyzna stworzony jest do walki kobieta powinna ustapic. nie wypada zeby kobieta sie stawiala buntowala. to walka z wiatrakami. Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: persona non grata 17.06.12, 10:06 Ależ ty masz biedaku bigos w głowie.. "Mężczyzna do walki" - stereotyp z czasów polowania na mamuta "Nie wypada" - stereotyp z 19 wieku Więcej masz takich? Odpowiedz Link Zgłoś
ba_tman Re: persona non grata 17.06.12, 10:14 dawno dawno temu meszczyzni wyroszali na lowy i znosili do jaskin upolowana zwierzyne. kobiety czekaly na nich w legowisku. dzis jest podobnie. mezczyzni poluja nadal tymczasem paniom cos sie w glowach pomieszalo i chca byc takie jao oni. nic z tego. kobiety do kuchni panowie sa prawdziwymi zdobywcami. Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: persona non grata 17.06.12, 10:50 To, że będziesz to powtarzał, nie zmieni rzeczywistości. Rozejrzyj się. Pomyśl. Rozumiem, że takie są twoje marzenia, ale nie będzie ci łatwo je zrealizować. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: persona non grata 17.06.12, 13:03 "Meszczyzno" zanim "wyroszysz" weź się za słownik ortograficzny. Dobrze ci to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: persona non grata 17.06.12, 10:36 wycofać się lub ewentualnie obserwować - trzeba mieć swoją godność, choć to zależy od sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: persona non grata 17.06.12, 10:37 Tak. Dlatego zmieniłam nazwisko i już jest ok.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: persona non grata 17.06.12, 10:41 wersja_robocza napisała: > Tak. Dlatego zmieniłam nazwisko i już jest ok.;) możesz to wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: persona non grata 17.06.12, 10:44 ale chodzi o tutaj, nie? a nie w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: persona non grata 17.06.12, 10:48 Lidka chyba o real pytała. Tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: persona non grata 17.06.12, 10:58 bo fajnie jest przez kilka 1szych miesięcy, a potem to katorga. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: persona non grata 17.06.12, 11:00 Głosy mu podpowiedziały.:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: persona non grata 17.06.12, 11:04 już nie jesteś nastolatką, powinnaś realnie to kalkulować;) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: persona non grata 17.06.12, 11:07 Partnerska spółka biznesowa?:P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: persona non grata 17.06.12, 11:10 rozumiem że tak właśnie wygląda to w co wdepłaś;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: persona non grata 17.06.12, 11:13 zazdrość przez Ciebie przemawia, wogle przeproś i pogratuluj. co za ludzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: persona non grata 17.06.12, 11:30 czego? katorgi? troska przeze mnie przemawia;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: persona non grata 17.06.12, 11:31 jest źle, a będzie jeszcze gorzej. facet oglądający siatkówkę i drużynę która ma większe szanse wygrać-zniewieściały leń. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: persona non grata 17.06.12, 11:43 Co Ty tam wiesz. Zazdrosny jesteś.:> Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: persona non grata 19.06.12, 16:07 po prostu znowu źle wybrałaś, przyznaj to;) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 w sytuacjach zawodowych mnóstwo razy :) 18.06.12, 11:25 odczuwałam takie coś. Mpoze wprost nikt ze strachu nie mówił, ale czuło sie w powietrzu. Zwykle w takich sytuacjach się nie wycofuję, przedstawiam po co przyszłam: grzecznie i na temat. Uprzedzając pytanie: nie nie przeszkadza mi to, ani nie ejst dyskomfortowe, nie po to tam jestem, zeby mnie wszyscy lubili i wielce sie cieszyli z mej obecności:) Atakowac nie ma po co, a obserwacja przy okazji niezła sprawa:). W prywatnych sytuacjach nie bywam w miejscach i towarzystwach, gdzie wiem, ze mogę być niemile widziana, nawet zapraszana rzekomo serdecznie, ale niewiele takich sytuacji, ludzi i miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: persona non grata 18.06.12, 11:49 to znaczy ja sie wycofalem jak spotkalem pewna kobiete, nooooooo w sumie to samice. Samice niedzwiedzia brunatnego zeby nie bylo. Ale obserwowalem koniec koncow. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka449 Re: persona non grata 19.06.12, 22:19 dystans do siebie tego mogę Ci pozazdrościć :) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden persona non grata - to nie intruz... 19.06.12, 16:41 intruz to taki - ktory wchodzi nieproszony. persona non grata, to taka ktora weszla proszona. ale po jakims czasie jest "proszona" o wyjscie Odpowiedz Link Zgłoś