nexstartelescope 28.10.08, 15:48 Kurier miał sie pojawic między 9:00 a 13:00. Jest 14:45, a kuriera nie ma. Gdzie jest kurier? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nexstartelescope Re: Zagadka. 28.10.08, 15:55 Kędy on miał właśnie ode mnie odebrac tą paczkę, a nawet dwie. A Ty Fónny się nie wymondżaj jak zwykle :ł Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: w korku? n/t 28.10.08, 16:00 To tez niet. Teoretycznie nie powinien jechac przez zadne wiéksze miasto, a poza nie ma korków. Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Zagadka. 28.10.08, 16:11 :( To mię jutro bedzie szukał po mieście, bo nie będę na niego czekac. Phi! A tak na serio to poczekam jeszcze z godzinkę i zadzwonie i zrobię karczemną awanturę, taką, jak tylko ja potrafię (czyli zapytam po prostu, czemu tego pana jeszcze nie ma;) ). Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Zagadka. 28.10.08, 18:38 Podziwiam cie, ja juz o 14 bym zadzwonila z awantura. Albo moze nie od razu z awantura, ale pogonic na pewno. Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Zagadka. 28.10.08, 18:42 Ów pan juz odebrał ode mnie paczki, tłumacząc się gęsto, że nie wyrabia ze zleceniami, bo tak ma grafik napięty :/ ale pewnie ostatni raz korzystałam z ich usług więc jęzora sobie nie strzępiłam :) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Zagadka. 28.10.08, 19:06 kurierzy nie są tak punktualni, jak to firma reklamuje. dobrze, jak przyjedzie następnego dnia:)) Odpowiedz Link