Dodaj do ulubionych

Czy macie czasem tak?...

11.07.12, 15:20
...że korci was założyć wątek, ale nie bardzo wiecie o czym? Nikt nie zdradza, samochód się nie psuje, tapczan nie skrzypi, w pracy szef nie łapie za tyłek, były się nie odzywa od 1952 roku, mleczarz się nie spóźnił a mąż przyszedł z pracy i nagotował pierogów.
Ja mam teraz podobnie, ale palce świerzbią, więc chciałbym wam przedstawić pieska preriowego:

https://ftp.sawana.nazwa.pl/Pics/P1030972.jpg

To bardzo ciekawe stworzenie, bo choć nie należy do psowatych to nazwane jest pieskiem=czy to nie zabawne?
Obserwuj wątek
    • iwona334 nie... 11.07.12, 15:24
      potworski napisał:

> ...że korci was założyć wątek, ale nie bardzo wiecie o czym? Nikt nie zdradza,
      > samochód się nie psuje, tapczan nie skrzypi, w pracy szef nie łapie za tyłek, b
      > yły się nie odzywa od 1952 roku, mleczarz się nie spóźnił a mąż przyszedł z pra
      > cy i nagotował pierogów.
      > Ja mam teraz podobnie, ale palce świerzbią, więc chciałbym wam przedstawić pies
      > ka preriowego:
      >
      > https://ftp.sawana.nazwa.pl/Pics/P1030972.jpg
      >
      > To bardzo ciekawe stworzenie, bo choć nie należy do psowatych to nazwane jest p
      > ieskiem=czy to nie zabawne?

- ale ciongle mnie korci - by spytac:
      mywasz klatke schodowa ?
      • potworski Re: nie... 11.07.12, 15:26
        iwona334 napisała:

> - ale ciongle mnie korci - by spytac:
        > mywasz klatke schodowa ?

Tak - w co drugą sobotę mam dyżur. A w każdą parzystą niedzielę przyklejam ogłoszenia na tablicy osiedlowej.
        A jak to się ma do piesków? U ciebie pieski preriowe mywają?
    • potworski Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:24
      W ogóle to wyczytałem, że te kudłate bydlęta robią nory w ziemi i np jak idzie krowa to często się zdarza, że wejdzie w taką norę łamiąc sobie nogę.
      Szukam teraz w google czy są znane przypadki, żeby cała krowa wpadła...
      • headvig Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:27
        > Szukam teraz w google czy są znane przypadki, żeby cała krowa wpadła...
        >

krowom - jak ludziom - też im się pewnie wpadki zdarzają
      • six_a Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:50
        fakt o tym pisał. imię pieska zmieniono na wójt. chodzi o to, żeby nie siać paniki.

www.fakt.pl/Wojcie-zaplac-za-moja-krowe-,artykuly,39240,1.html
        • frytulek Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:33
          Lysa - "zawsze wesola", hehehe..
    • headvig Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:26
      czasem mam tak, że mam hałdę prania i prasowania, rozp..dziel w domu a mi się nie chce i siedzę na forum :/
      • potworski Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:27
        headvig napisała:

> czasem mam tak, że mam hałdę prania i prasowania, rozp..dziel w domu a mi się n
        > ie chce i siedzę na forum :/

A jak wracasz to jest już uprane i uprasowane, czy dalej masz rozpi...?
        • headvig Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:28
          czekam chwili, ale jeszcze się nie zdarzyło
          • potworski Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:29
            headvig napisała:

> czekam chwili, ale jeszcze się nie zdarzyło

I jak wtedy reagujesz jak wracasz z forum i widzisz to pranie?=
            a) smutek
            b) złość
            c) nostalgia
            d) przypomina ci się jak bawiłaś się kolejką PIKO w dzieciństwie
            e) inne (jakie?)
            • headvig Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:45
              > I jak wtedy reagujesz jak wracasz z forum i widzisz to pranie?=
              > a) smutek
              > b) złość
              > c) nostalgia
              > d) przypomina ci się jak bawiłaś się kolejką PIKO w dzieciństwie

> e) inne

- jestem zdruzgotana, bo zawsze wydaje mi się, że tego jest mniej niż w rzeczywistości
              - wracam na forum z powrotem lub
              - idę spokojnie zaparzyć czwartą kawę
              - idę poczytać romans, bo zawsze mam 1 rozdział do końca
              - patrzę do szafy męża, czy ma jeszcze w czym chodzić
              - robię coś do pracy, bo to przynajmniej daje pieniądze, a nie takie sprzątanie, phi
              - załączam sobie Dry Kill Logic
              - myślę, co zrobić na obiad
              - wizualizuję sobie biednego małżonka, jak rano wstaje i nie ma czystej koszuli do pracy
              - po tych czynnościach wyrzuty sumienia są tak ogromne, że porzucam wszytko i hurtowo prasuję przez 3h

a kolejką Piko to się faktycznie bawiłam w dzieciństwie
      • varia1 Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 17:02
        hałdę?
        chłopa nie masz albo dzieci żeby prasowały?
    • soulshunter Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:31
      > To bardzo ciekawe stworzenie, bo choć nie należy do psowatych to nazwane jest p
      nie, bo jak kazdy pies posiada 4 lapy, lepek i ogon do merdania. Wiec jest psem. A, i pazury tez ma.
      • potworski Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:34
        soulshunter napisał:

> nie, bo jak kazdy pies posiada 4 lapy, lepek i ogon do merdania. Wiec jest psem
        > . A, i pazury tez ma.

Chytrze to obmyśliłeś=czyli kot też jest psem?
        • konwalia55 Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:37
          a psingwina znasz?
        • soulshunter Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:38
          Kot nie moze byc psem, bo w jego nazwie nie zawiera sie slowo pies, piesek lub czasopisma.
          • potworski Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:41
            soulshunter napisał:

> Kot nie moze byc psem, bo w jego nazwie nie zawiera sie slowo pies, piesek lub
            > czasopisma.

Cudnie to wymyśliłeś=co robisz dzisiaj wieczorem?
            • soulshunter Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:42
              Karmie psa, suke znaczysie. Gesi gęgawych nie, bo u nas ich nie ma.
              • potworski Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:44
                Sukę preriową?
                • soulshunter Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:48
                  górską. A co, tez chcesz pokarmic czy tylko bedziesz fotki cykal zeby na fejsa wrzucic?
                  • potworski Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:51
                    soulshunter napisał:

> górską. A co, tez chcesz pokarmic czy tylko bedziesz fotki cykal zeby na fejsa
                    > wrzucic?

A jak nakarmię to twoja suka doda mnie do znajomych?
                    • soulshunter Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:55
                      tak za 1 razem? Powiedziala, ze jak kupisz zgrzewke pedigri kaczke z wolowina to sie zastanowi.
                      • potworski Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:58
                        soulshunter napisał:

> tak za 1 razem? Powiedziala, ze jak kupisz zgrzewke pedigri kaczke z wolowina t
                        > o sie zastanowi.

A jak jej przelew na konto zrobię to wystarczy?
                        • soulshunter Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:59
                          chcesz jej na konto przelac zgrzewke pedigri?
                          • potworski Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:00
                            soulshunter napisał:

> chcesz jej na konto przelac zgrzewke pedigri?

A co? Nie można? Słyszałem, że w mBanku można przelać kiszoną kapustę (max do 30 kg dziennie).
                            • soulshunter Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:02
                              nie kapuste, tylko kapuche i nie kiszona tylko z pod materaca. Ty to zupelnie jak to radio Erewan jestes.
                              • potworski Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:05
                                soulshunter napisał:

> nie kapuste, tylko kapuche i nie kiszona tylko z pod materaca. Ty to zupelnie j
                                > ak to radio Erewan jestes.

Kur#wa to ja specjalnie konto w mBanku zakładałem, żeby mi babcia do akademika co miesiąc kapustę wysyłała i tyle z tego wyszło.
                      • konwalia55 Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:01
                        a to wigilia dzisiaj, ze pieski mowia?
                        • soulshunter Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:03
                          nie, ale to jest szkoona suka. Nie takie rzeczy potrafi. Jak jej postwisz zgrzewke pedigri wolowina z kurczakiem to ci pokaze co potrafi.
                          • konwalia55 Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:04
                            to stawiam dwie!
                            • soulshunter Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:06
                              wyslij kurierem, tylko oplac bo za frajer nikt nir bedzie robil.
                            • potworski Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:07
                              konwalia55 napisała:

> to stawiam dwie!

Przestań=nabiera cię. Jego suka potrafi tylko spać i szczekać=i naciąga ludzi na lewe konta bankowe.
                              • soulshunter Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:08
                                ty nie badz pies ogrodnika, dobra potforski?
                                • konwalia55 zobaczcie, jak sie watek ladnie rozwinal :) 11.07.12, 16:11
                                  • soulshunter Re: zobaczcie, jak sie watek ladnie rozwinal :) 11.07.12, 16:14
                                    pewnie moderacja lubi psy.
                                    • potworski Re: zobaczcie, jak sie watek ladnie rozwinal :) 11.07.12, 16:15
                                      A twój wątek o buziaczku wyje#bali...A takiego fajnego posta już tam pisałem.
                                      • konwalia55 Re: zobaczcie, jak sie watek ladnie rozwinal :) 11.07.12, 16:18
                                        nie pisz, tylko ZROB TO ;-)
                                    • konwalia55 Re: zobaczcie, jak sie watek ladnie rozwinal :) 11.07.12, 16:17
                                      a u mnie burza bedzie. jest sinociemno, grzmi, duszno, szpitalne swiatlo miga.
                                      same atrakcje.
                                      • potworski Re: zobaczcie, jak sie watek ladnie rozwinal :) 11.07.12, 16:22
                                        Doktora House'a tylko ci brakuje do tych atrakcji.
    • konwalia55 Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:32
      nie, ale "fajnie" jest wtopic sie w tlum, nie uwazasz?...
      a czasami nawet ktos bardziej poprzezywa, co piszesz, i jest w tym tak zapamietaly, ze nawet nie zauwazy ironii od poczatku do konca ;-)

aktualnie od wczoraj jestem unieruchomiona pod kroplowka w dusznym do granic mozliwosci pokoju szpitalnym, gdzie obok "zapachowa" pani lezy, i czeka mnie jeszcze kilka takich godzin, wiec coz innego mi pozostaje... tylko forum i tylko inteligentne watki. na nic innego mi moj stan nie pozwala.

przepraszam :-)

• soulshunter Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:35
        sie ciesz ze nie lezysz gdzies w Egipcie na basenie hotelowym. Tam dopiero jest kanal.
      • potworski Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:36
        konwalia55 napisała:

> aktualnie od wczoraj jestem unieruchomiona pod kroplowka w dusznym do granic mo
        > zliwosci pokoju szpitalnym, gdzie obok "zapachowa" pani lezy, i czeka mnie jesz
        > cze kilka takich godzin, wiec coz innego mi pozostaje... tylko forum i tylko in
        > teligentne watki. na nic innego mi moj stan nie pozwala.
        >
        > przepraszam :-)

E tam=w szpitalu też są różne tematy na wątki. Np te śmieszne kapcie, które trzeba kupować w automacie. Załatwisz mi dwie pary? Rozmiar 44.
        • konwalia55 Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:39
          masz zalatwione.

a otworzysz mi okno tutaj na cala szerokosc?
          zapachowa pani z obok sie oburzyla, doprowadzajac mnie tym do lez niemal. przeciez nie rzuce moim laptopem w to okno, bo bym byla odcieta od forum!
          • soulshunter Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:41
            sciagnij sobie program do odswiezania powietrza ze strony dobreprogramy.pl
          • potworski Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:46
            konwalia55 napisała:

> masz zalatwione.
            >
            > a otworzysz mi okno tutaj na cala szerokosc?
            > zapachowa pani z obok sie oburzyla, doprowadzajac mnie tym do lez niemal. przec
            > iez nie rzuce moim laptopem w to okno, bo bym byla odcieta od forum!

A myślałaś, żeby kupić kostkę toaletową Domestos i niby przypadkiem wrzucić jej za kołnierz?
            A kapcie w jakim kolorze tam macie? Zazwyczaj są turkusowe, a właśnie ponoć turkus najmodniejszy w tym sezonie.
            • konwalia55 Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:49
              > A myślałaś, żeby kupić kostkę toaletową Domestos i niby przypadkiem wrzucić jej
              > za kołnierz?

myslisz, ze pod wplywem potu by sie rozpuscila?
              przez chwile pomyslalam, zeby zakrecic zylka od kroplowki jak lassem ;-)

> A kapcie w jakim kolorze tam macie? Zazwyczaj są turkusowe, a właśnie ponoć tur
              > kus najmodniejszy w tym sezonie.

mam japonki :P

• potworski Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:53
                konwalia55 napisała:

> mam japonki :P

Ale oryginalne "made in china" czy podróbki z bazaru w Tuszynie?
                • konwalia55 Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:57
                  made in Russia :]
                  • soulshunter Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:00
                    Chamstwo! Powinno byc wyraznie napisane made in Russia (dawniej sdjełano w CCCP)
                    • konwalia55 Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:03
                      nawet cyrylica jest napisane :)
                      • soulshunter Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:04
                        a cena: 5 rubli 3 kopiejki tez jest?
                        • konwalia55 Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:05
                          cena byla w USD :(
        • soulshunter Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 15:40
          juz nie trzeba kupywac.
          • male_pytanie Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:15
            a w Japonii zdechła 5 dniowa Panda i maja załobe narodową i nawet rzad chinski kt mamę malej pandy podarowal przesłał kondolencje.
            • soulshunter Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:20
              sepuku zrobila?
              • konwalia55 to chyba byl znak, ze czas skonczyc ;-) 11.07.12, 16:24
    • sootball Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:39
      przedstawiam Twojemu pieskowi moją SUROGATKĘ:

https://www.zoo.plock.pl/ui/teksty/zdjecia/mapka/surykatka_big.jpg
      • potworski Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:43
        Jaka ona twoja?
        • sootball Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:57
          Oj no dobra, sąsiad się upalił i nie zauważy.
    • good_morning Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 16:55
      e tam=nie
    • lenka.magdalenka Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 18:08
      urocze stworzenie
    • i.am.girl Re: Czy macie czasem tak?... 11.07.12, 19:07
      >

Hahaha====== jakież zabawne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka