Dodaj do ulubionych

MINULET- pomocy!!

IP: *.mcnet.pl 27.06.04, 23:22
Czy ktoras z was go bierze i czy mu ufacie?? JAk sie po nim czujecie?? Czy
bardzo traci swoja skutecznosc, jesli zapomni sie tabletki i wezmie sie ja
dopiero po 12 i pol godziny?? Prosze o odpowiedzi, to naprawde wazne
Obserwuj wątek
    • Gość: marian Re: MINULET- pomocy!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 23:23
      No cóż, gratulację, życzę Ci spełnienia się w nowej roli.
      (dzieci są całkiem fajne...).
    • pajacek Re: MINULET- pomocy!! 27.06.04, 23:51
      Hmm... nie wiem czy traci po 12 i 1/2 godziny, ale wiem, ze moja Mala bierze go
      co 24(!!!) godziny nawet z jakims tam opoznieniem (nawet do 30 min) i nic jej
      nie jest..

PaJacek
      • Gość: radek Re: MINULET- pomocy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 12:11
        Mojej "osobistej przyjaciółce" poleciła to ginekolog i nawet dała jedno
        bezpłatne opakowanie.
        Po przeczytaniu wszelkich uwag na ulotce zniechęciła się i nie bierze tego.
        Trzeba prowadzić bardzo uregulowany tryb życia.
        Ona często podróżuje, czasem jakiś drink... nieprzespana noc, a to wszystko
        może mieć ogromny wpływ na skutecznośc tego specyfiku (tak wynikało z ulotki).

Moim zdaniem powinnaś sie teraz szybko ratować.
        Jeśli odbyłaś stosunek bez tabletki to bierz szybko Postinor.
    • klg777 Re: MINULET- pomocy!! 29.06.04, 12:31
      Biorę minulet już o 4 lat. Nie mam po nim żadnych dziwnych objawów, czuję się
      dobrze, nie mam nadmiernego owłosienia jak to często bywa przy większych dawkach
      hormonów. Tabletki łykam na noc i nie zawsze udaje mi się łyknąć o 21.00 czasami
      to jest 22, czy 2 lub 6 rano. Po 12 godzinach to już nie ma sensu brać w ogóle,
      a takie sytuacje też mi się zdarzały - i co? współżyłam, a w ciążę jak na razie
      nie zaszłam :) Też dużo podróżuję i jakoś nie widzę żeby podróze miały wpływ na
      skuteczność tabletek. Często przedłużam ich branie o tydzień, dwa żeby okres nie
      wypadł mi w niedogodnym terminie. Uważam że te tabletki są super.

klaudia
      • Gość: Monika Re: MINULET- pomocy!! IP: 156.17.253.* 29.06.04, 14:35
        Ja róznież biorę Minulet od 6 lat i wszystko jest ok.
        • Gość: radek Re: MINULET- pomocy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:42
          od 6 lat?
          a przujaciółce pani ginekolog powiedziała, że to nowość hehe (jakieś 1,5 roku
          temu)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka