IP: 172.30.23.67, 195.117.127.* 22.03.01, 06:26
Zgadzam się z ostatnią wypowiedzią, że polacy nie gęsi meble robić też
potrafią. Sam mam w domu komody systemu IVAR już 12 lat. Posłużą chyba jeszcze
20-30 lat. Zostały kupione u producenta jako tzw. odrzut z eksportu - wykonała
je Krakowska Fabryka Mebli. Jedyny błąd sinica na licach szuflad. Co podoba mi
się w IKEI, to projekty, natomiast ceny niejednokrotnie odstraszają. Bardzo
jest ciekawa oferta dodatków do kuchni, bardzo dobrze dobrane kolory.
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: AnnaJ Re: IKEA IP: 212.244.249.* 22.03.01, 16:15
      Zgadzam się co do tego że meble IKEA nie są tanie, ale kupując je mamy pewność
      że dobierzemy do sofy narzutę, kolor zasłon, regały pasujące stylem. To sklep
      dla ludzi lubiących minimalistyczne wnętrza, ale nie zimne i pełne metalu jak
      to ostatnio jest modne tylko przytulne i z gustem. Co do zarzutów o błędach
      przy sprzedaży, cóż w tak dużej firmie i przy tak masowej produkcji nawet
      najlepszym może się zdarzyć! Biuro Obsługi klienta IKEA zawsze chętnie pomaga
      przy rozwiązywaniu tego typu problemów, ogólnie większość personelu sklepów
      IKEA jest przeszkolona w miłej obsłudze klienta i można się już w samym sklepie
      poczuć jak w domu!
      Podoba mi się bardzo to że mogę pójść do sklepu IKEA i za każdym razem zobaczyć
      nowe wnętrze artykuły coś co zainspiruje do zmian w moim domu przez co życie
      staje się mniej nudne
      Ania
      • Gość: xxx Re: IKEA IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 16:17
        A co maja wspólnego meble z kobieta.
        • Gość: mimi Re: IKEA IP: *.netcarrier.net 22.03.01, 17:13
          nie mam bladego pojecia... Byc moze autor tego watku stawia znak = pomiedzy kobieta a meblem?
          • Gość: xxx Re: IKEA do giedymin IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 17:25
            Zapraszam do innego portalu pod tytułem meble. Dziekuję
    • Gość: Ewa Re: Grecja do jednoczesnego zwiedzania i leniuchowania na plaży IP: 10.10.3.* / *.mrkch.pl 02.08.01, 13:53
      Zdecydowanie polecam Kretę. Miejsce do wylegiwania się na plaży i jednocześnie
      można bardzo dużo zwiedzić.

Inną grecką wyspę jaką polecam jest Rodos (lecę tam w tym roku).

Na wyspy greckie śmiało można jechać we wrześniu i pażdzierniku. Dużo taniej i
      co najważniejsze mało ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka