Dodaj do ulubionych

co puszczali takie ladne w lecie w Polsce?

10.09.12, 20:20
Gdy bylam w Polsce na wakacjach w co drugim sklepie , na ulicy ,wszedzie slychac bylo utwor chyba niezyjacej Amy Winehouse ,lub cos w jej stylu... co to bylo podpowiedzcie prosze , podobalo mi sie to, jak malo co ostatnio.
Obserwuj wątek
    • six_a Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 20:22
      koko koko
      euro spoko
      • kitjensen Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 20:31
        prosze o powazne odpowiedzi;)
        • six_a Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 20:40
          zanuć, to Ci powiem.
          • senseiek Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 23:02
            > zanuć, to Ci powiem.

lalalaaalaaalala.. :)
            Znasz?
            • kalllka Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 23:09
              ja znam.
              ale chyba nie bedziesz sie chcial pospiewac do konca.
      • eat.clitoristwood Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 21:05
        six_a napisała:
        > koko koko
        > euro spoko

Chyba "nic się nie stało"? :)
        • six_a Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 21:16
          to strasznie się opuściliśmy. dawniej śpiewali, że za cztery lata polska będzie mistrzem świata.
          • kbjsht nadzieja 11.09.12, 15:00
            six_a napisała:

> to strasznie się opuściliśmy. dawniej śpiewali, że za cztery lata polska będzie
            > mistrzem świata.
            >

matką głupich, ale już mądrzejemy
    • georgia241 Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 20:32
      • kbjsht Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 20:56
        jessie ware - widest moment ,
        amy macdonald - slow it down
        hmm nie wiem
        • kitjensen Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 21:13
          sprawdzilam niestety to nie to , ale dzieki za dobre checi.pamietam zapytalam sie kogos i powiedzial ze to chyba Amy W.wydalo mi sie to dziwne ,ale glos byl rzeczywiscie podobny.pamietam slowa "more ,more "powtarzaly sie w refrenie
          • kbjsht Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 14:59
            'more more' - to jak szukanie igły w stogu siana trochę
            • senseiek Trzeba umiec szukac.. East Clubbers More More More 11.09.12, 23:08
              > 'more more' - to jak szukanie igły w stogu siana trochę

Trzeba umiec szukac...

Jak zostalo wydane w 2012 to wpisujemy "more more more 2012"..

www.youtube.com/watch?v=1uCVscp_yfY&list=LPnPm3xW_ABwo
    • six_a Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 21:14
      w ogóle, jeśli chodz o puszczanie w polsce, to specjalistą jest dr. K. Ombi.
      musisz po prostu poczekać, aż przyjdzie
      • six_a Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 21:15
        cropcosa acuta
        dr
    • anaisanais96 Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 23:02
      Może "rehab"
      • kitjensen Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 18:32
        tak to rehab :) dzieki!
        • six_a Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 18:49
          a gdzie tam jest more more?

dżizas miałam zalinkować rehab, ale se myślę, nie no chyba na litość przeszukała najpopularniejsze amy, a tu jeszcze drewniane ucho nieistniejące more wyłapało.

masz coś podobnego do duffy w nagrodę;)

• kitjensen Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 20:44
            dzieki nie wiem skad mi to przyszlo do glowy bo w tekscie nie ma tych slow....
            • gnomowladny Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 23:01
              Sprawdź co było na listach przebojów w europie zachodniej pół roku wcześniej i się dowiesz. Swoją drogą gdzie ty mieszkasz? Zazwyczaj hity te same tylko w PL później.
            • senseiek Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 23:11
              > dzieki nie wiem skad mi to przyszlo do glowy bo w tekscie nie ma tych slow....

Dzisas... <sciana>

Rownie dobrze moglas napisac, ze slyszalas chrystusa, a to madonna spiewala..

A East Clubbers More More More tez nie jest zly
              www.youtube.com/watch?v=1uCVscp_yfY&list=LPnPm3xW_ABwo
              • senseiek Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 23:12
                O widzisz jakie ladne? :P
                www.youtube.com/watch?v=LuZkUByovfY
                • gnomowladny Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 23:16
                  A to chyba przy budach z frytami nad polskim morzem.Muza podniecająca polskich speedo-manów i ich spalone słońcem mariolki :-)))
                  • gnomowladny Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 23:19
                    A jakby kitka miała zaawandowaną technicznie komórę to sama by sobie sprawdziła. Mój SE załatwia sprawę w kilka sekund.
                    A tu jest coś z more:
                    www.youtube.com/watch?v=IrAoL3pVCDI&feature=branded
          • georgia241 Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 12.09.12, 09:13
            W życiu bym na to nie wpadła, że Amy jest podobna do Amy i ze chodzi o jej najbardziej znaną piosenkę. Postanowiłam nie pomagać już w takich beznadziejnych przypadkach.
          • grassant Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 12.09.12, 11:15
            ale jest nonono gogogo gogo girl?
    • wez_sie to nie byla amy 12.09.12, 09:18
      to byl hymn narodowy
    • grassant Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 12.09.12, 11:13
      gdzie mieszkasz, że nie puszczają tam takich ładnych kawałkoów?
    • zbyfauch Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 11:15
      puszczali jakąś "łysą bejbę", ale to facet śpiewał.
      • kitjensen Re: Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 11:39
        jestem kobieta po 40 -stce nie znam sie na dzisiejszej muzyce, zatrzymalam sie w latach 80tych,poczatku 90tych droga mlodziezy;))))))) , wtedy znalam wszystkie zespoly , nie ma co sie smiac ze starszych,a wy wiecie kto to byl Limahl , pewnie nie , a ja tak ...
        Tutaj gdzie mieszkam nie puszczali tej piosenki na kazdym kroku ,zreszta co ja tam wiem...a w ogole tutaj nie puszczaja muzyki w sklepach ,chociaz moze ja slyszalam dawno temu...dziwilam sie ze dopiero teraz byla w Polsce tak popularna doslownie na kazdym kroku,dlatego podejrzewalam, ze to moze nie Amy.
        • georgia241 Re: Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 12:33
          Jesteśmy w wieku 33 lat i wiemy kto to Limahl.
        • zbyfauch Re: Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 12:50
          W bolagetach systemowych puszczają nagrane piszczenie kredy po tablicy?
        • zbyfauch Re: Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 12:54
          Aco do rzeczonego Limahla, nie masz się czym chwalić. To wiedza nawet nie bezużyteczna, bardziej obciachowa.
          • kitjensen Re: Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 13:17
            wcale sie nie chwale , bo nie ma czym , wyjasniam po prostu roznice pokoleniowe.system bolaget to w Szwecji ...
            • zbyfauch Re: Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 13:35
              kitjensen napisała:
              > (...) system bolaget to w Szwecji ...

Ojtamojtam, tę Szwecję po prostu zgadywałem.

A w celu wyjaśnienia różnic pokoleniowych mogłaś na przykład wymienić Police czy Dire Straits, nie tę wypasemkowaną kukiełkę, bohatera remiz i Leta z Rozhlasem.
              • kitjensen Re: Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 17:46
                tak mi przyszlo do glowy z tym Limahlem ,chyba dlatego .ze pamietam jak kupilam gazete chyba "Na przelaj " z plakatem jego ;)
                Police , Dire Straits wspaniale, pewnie bo to klasyka i kazdy ich zna ....
                a Limahl tandetny ,ale niszowy dzisiaj juz jest, tak jak Classix nouveaux ...kto by to pamietal;)
        • six_a Re: Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 17:56
          forum ogarniasz, to i youtuba chyba też. miałaś nazwisko, trzeba było poszukać.
          co ma do tego jakiś limahl?
          są tacy co mozarta kojarzą czy tam innego bacha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka