kitjensen 10.09.12, 20:20 Gdy bylam w Polsce na wakacjach w co drugim sklepie , na ulicy ,wszedzie slychac bylo utwor chyba niezyjacej Amy Winehouse ,lub cos w jej stylu... co to bylo podpowiedzcie prosze , podobalo mi sie to, jak malo co ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 20:22 koko koko euro spoko Odpowiedz Link Zgłoś
kitjensen Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 20:31 prosze o powazne odpowiedzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 20:40 zanuć, to Ci powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 23:02 > zanuć, to Ci powiem. lalalaaalaaalala.. :) Znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 23:09 ja znam. ale chyba nie bedziesz sie chcial pospiewac do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 21:05 six_a napisała: > koko koko > euro spoko Chyba "nic się nie stało"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 21:16 to strasznie się opuściliśmy. dawniej śpiewali, że za cztery lata polska będzie mistrzem świata. Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht nadzieja 11.09.12, 15:00 six_a napisała: > to strasznie się opuściliśmy. dawniej śpiewali, że za cztery lata polska będzie > mistrzem świata. > matką głupich, ale już mądrzejemy Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 20:32 Może to? Imany - The shape of a broken heart Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 20:56 jessie ware - widest moment , amy macdonald - slow it down hmm nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kitjensen Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 21:13 sprawdzilam niestety to nie to , ale dzieki za dobre checi.pamietam zapytalam sie kogos i powiedzial ze to chyba Amy W.wydalo mi sie to dziwne ,ale glos byl rzeczywiscie podobny.pamietam slowa "more ,more "powtarzaly sie w refrenie Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 14:59 'more more' - to jak szukanie igły w stogu siana trochę Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Trzeba umiec szukac.. East Clubbers More More More 11.09.12, 23:08 > 'more more' - to jak szukanie igły w stogu siana trochę Trzeba umiec szukac... Jak zostalo wydane w 2012 to wpisujemy "more more more 2012".. www.youtube.com/watch?v=1uCVscp_yfY&list=LPnPm3xW_ABwo Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 21:14 w ogóle, jeśli chodz o puszczanie w polsce, to specjalistą jest dr. K. Ombi. musisz po prostu poczekać, aż przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 21:15 cropcosa acuta dr Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 10.09.12, 23:02 Może "rehab" Odpowiedz Link Zgłoś
kitjensen Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 18:32 tak to rehab :) dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 18:49 a gdzie tam jest more more? dżizas miałam zalinkować rehab, ale se myślę, nie no chyba na litość przeszukała najpopularniejsze amy, a tu jeszcze drewniane ucho nieistniejące more wyłapało. masz coś podobnego do duffy w nagrodę;) Duffy - Mercy Odpowiedz Link Zgłoś
kitjensen Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 20:44 dzieki nie wiem skad mi to przyszlo do glowy bo w tekscie nie ma tych slow.... Odpowiedz Link Zgłoś
gnomowladny Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 23:01 Sprawdź co było na listach przebojów w europie zachodniej pół roku wcześniej i się dowiesz. Swoją drogą gdzie ty mieszkasz? Zazwyczaj hity te same tylko w PL później. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 23:11 > dzieki nie wiem skad mi to przyszlo do glowy bo w tekscie nie ma tych slow.... Dzisas... <sciana> Rownie dobrze moglas napisac, ze slyszalas chrystusa, a to madonna spiewala.. A East Clubbers More More More tez nie jest zly www.youtube.com/watch?v=1uCVscp_yfY&list=LPnPm3xW_ABwo Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 23:12 O widzisz jakie ladne? :P www.youtube.com/watch?v=LuZkUByovfY Odpowiedz Link Zgłoś
gnomowladny Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 23:16 A to chyba przy budach z frytami nad polskim morzem.Muza podniecająca polskich speedo-manów i ich spalone słońcem mariolki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gnomowladny Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 11.09.12, 23:19 A jakby kitka miała zaawandowaną technicznie komórę to sama by sobie sprawdziła. Mój SE załatwia sprawę w kilka sekund. A tu jest coś z more: www.youtube.com/watch?v=IrAoL3pVCDI&feature=branded Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 12.09.12, 09:13 W życiu bym na to nie wpadła, że Amy jest podobna do Amy i ze chodzi o jej najbardziej znaną piosenkę. Postanowiłam nie pomagać już w takich beznadziejnych przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 12.09.12, 11:15 ale jest nonono gogogo gogo girl? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: co puszczali takie ladne w lecie w Polsce? 12.09.12, 11:13 gdzie mieszkasz, że nie puszczają tam takich ładnych kawałkoów? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 11:15 puszczali jakąś "łysą bejbę", ale to facet śpiewał. Odpowiedz Link Zgłoś
kitjensen Re: Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 11:39 jestem kobieta po 40 -stce nie znam sie na dzisiejszej muzyce, zatrzymalam sie w latach 80tych,poczatku 90tych droga mlodziezy;))))))) , wtedy znalam wszystkie zespoly , nie ma co sie smiac ze starszych,a wy wiecie kto to byl Limahl , pewnie nie , a ja tak ... Tutaj gdzie mieszkam nie puszczali tej piosenki na kazdym kroku ,zreszta co ja tam wiem...a w ogole tutaj nie puszczaja muzyki w sklepach ,chociaz moze ja slyszalam dawno temu...dziwilam sie ze dopiero teraz byla w Polsce tak popularna doslownie na kazdym kroku,dlatego podejrzewalam, ze to moze nie Amy. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 12:33 Jesteśmy w wieku 33 lat i wiemy kto to Limahl. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 12:50 W bolagetach systemowych puszczają nagrane piszczenie kredy po tablicy? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 12:54 Aco do rzeczonego Limahla, nie masz się czym chwalić. To wiedza nawet nie bezużyteczna, bardziej obciachowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kitjensen Re: Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 13:17 wcale sie nie chwale , bo nie ma czym , wyjasniam po prostu roznice pokoleniowe.system bolaget to w Szwecji ... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 13:35 kitjensen napisała: > (...) system bolaget to w Szwecji ... Ojtamojtam, tę Szwecję po prostu zgadywałem. A w celu wyjaśnienia różnic pokoleniowych mogłaś na przykład wymienić Police czy Dire Straits, nie tę wypasemkowaną kukiełkę, bohatera remiz i Leta z Rozhlasem. Odpowiedz Link Zgłoś
kitjensen Re: Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 17:46 tak mi przyszlo do glowy z tym Limahlem ,chyba dlatego .ze pamietam jak kupilam gazete chyba "Na przelaj " z plakatem jego ;) Police , Dire Straits wspaniale, pewnie bo to klasyka i kazdy ich zna .... a Limahl tandetny ,ale niszowy dzisiaj juz jest, tak jak Classix nouveaux ...kto by to pamietal;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Na przełomie czerwca i lipca 12.09.12, 17:56 forum ogarniasz, to i youtuba chyba też. miałaś nazwisko, trzeba było poszukać. co ma do tego jakiś limahl? są tacy co mozarta kojarzą czy tam innego bacha. Odpowiedz Link Zgłoś