undyna 01.07.04, 20:20 ...deszczowe lato, a to szczególnie, chyba właśnie teraz przeżywam stan wyjątkowy;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undyna zwierzam się 01.07.04, 20:24 wszyscy się zwierzają, to i ja chyba mogę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: lubię... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:04 ja tez lubie jak deszcz pada:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: lubię... IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 21:22 Ja lubie wiatr... Ale letnie burze tez :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: lubię... 01.07.04, 21:33 a ja dzisiaj nie lubie deszczu, zmyl zapach kwitnacych lip wczoraj byl taki wspanialy wieczor, powietrze nasycone esencja lipowa, cieply wieczor na tarasie ..... a dzisiaj - leje w tej chwili, pachnie deszczem ale nie latem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: lubię... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 01.07.04, 21:33 no skoro przezywasz stan wyjatkowy, to Ci wybaczam ;), bo lato to musi byc prawdziwe i gorace, a nie deszcz i deszcz, na deszcz to jesien jest, ta pozna oczywiscie :) i to pisze ja, ktora nad samym morzem mieszka, w klimacie raczej wilgotnym i ostatnio niemal caly rok plawie sie w kroplach deszczu, no ilez mozna??! :))) pozdrowka udyna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna ... 01.07.04, 21:58 lubię szum deszczu, szczególnie jak bębni o tropik, baaa lubię nawet sobie wyjść na deszcz, ale nie lubię jak pada dłużej niż 4-5 dni z rzędu:))) Pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: ... 01.07.04, 23:18 undyna napisała: > lubię szum deszczu, szczególnie jak bębni o tropik, baaa lubię nawet sobie > wyjść na deszcz, ale nie lubię jak pada dłużej niż 4-5 dni z rzędu:))) > Pozdro;) _____________________________________________________________________________ ..lubię każdy typ pogody, a tę dzisiejszą - deszczową za to ,że mogę skupić się na pracy w domu.Nie pamiętam kiedy u nas padało przez 4 kolejne dni z rzędu.pozdr..8) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: ... 02.07.04, 07:21 ha!!!! Teraz już wiem kto występuje w reklamie tymbarku- Która to Ty???? Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: ... 02.07.04, 16:21 Tymbarki też lubię:)), ale w reklamie nie występuję, niestety;) Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: lubię... 01.07.04, 23:20 Właśnie wącham maciejkę,,,,piękny zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: lubię... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 08:48 ciepłe morze ipiekna upalna pogode Odpowiedz Link Zgłoś