Dodaj do ulubionych

forumowe watki

IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 02.07.04, 14:35
w wiekszosci sa tak glupie i durne, ze az strach, nie mowiac juz, ze w kolko
o tym samym w tresci. beznadzieja, nie ma co czytac a jak juz czytam, to
ojjj :/, czy niektorzy autorzy naprawde maja tak glupkowato smieszne
problemy??? no, a teraz prosze mnie zlinczowac :))
Obserwuj wątek
    • lena_zienkiewicz Re: bach bach n/t 02.07.04, 14:37
    • blanchet Re: forumowe watki 02.07.04, 14:43
      muszę zaraz poszukać Katinko jakiś Twoj wątek :)), no chyba że nie będę musiała
      ponieważ sama założysz mądry, ciekawy etc. i wtenczas go sobie ładnie będę
      mogła ocenić.
    • Gość: obierzyna zanim cos jeszcze napiszesz przeczytaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 14:48
      wątek "jak żyć?". moze go ominęłas , bo nie interesuje cie taka tematyka i
      otwierasz tylko te, ktore cie intryguja swoim tytulem.
    • Gość: katinka Re: forumowe watki IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 02.07.04, 15:11
      • pierozek_monika Ależ to puste!!!! n/txt 02.07.04, 15:14
    • Gość: katinka Re: forumowe watki IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 02.07.04, 15:14
      nie napisalam, ze wszystkie! przeciez wiem, ze sa i madre i wartosciowe watki,
      na jednym z nich znalazlam swoja internetowa przyjaciolke :) po co ten zly ton
      od razu? wlasnie ten ton pretensji i klotni mnie denerwuje, do tego bylo: ojjj.
      ehhhh :(
      • anka2413 Re: forumowe watki 02.07.04, 15:22
        NIESTY WĄTEK JAK ŻYĆ NALEŻY DO MNIEJSZOŚCI, przeważają bzdury w stylu seks
        oralny a podniecenia albo czy wasi faceci sie masturbują
        • Gość: obierzyna dlaczego niestety? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 15:35
          gdyby większosc wątkow byla o wielkich tragediach to chyba bym sie zalamala i
          nie wchodzila tu. ogrom nieszczescia jest nieraz przytlaczający. taki np.
          wątek "jak zyć" przywraca rownowage temu zwariwanemu niekiedy forum. szkoda
          tylko, ze cieszy sie takim malym zainteresowaniem. nie ma w nim seksu i
          przemocy, jak w watku samotnej to i zainteresowanych niewielu. widac, istnieje
          coraz większy popyt w spoleczenstwie na sensacje.
        • oldbay Re: forumowe watki 03.07.04, 17:45
          Ten wątek tylko na tym forum należy do mniejszości.

wejdź na formum Chore dziecko, strata dziecka

-
          oldbay
      • Gość: obierzyna Re: forumowe watki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 15:31
        to wypowiedz sie w jakim "ambitnym wątku", bo nie widzialam cie jeszcze w
        takim. watki sa rozne, kazdy cos dla siebie znajdzie.fakt, przewazaja te durne
        o masturbacji itp. ale przynajmniej raz dziennie napisze ktos, kto ma naprawde
        problem. ach, no tak, przeciez ty tez masz problem, sorki.
        • Gość: katinka do obierzyny IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 02.07.04, 15:46
          moze przeczytaj raz jeszcze co napisalam, potem przeczytaj swoje slowa i sie
          chwilke zastanow... jesli chcesz mnie obrazac, to prosze bardzo, pisz dalej i
          miej satysfakcje, nie bede juz reagowala.

tak naprawde o co innego mi chodzilo i mysle, ze w glebii duszy to sporo osob
          przyzna mi racje. a na forum Kobieta jestem od niedawna, watki ciekawe i
          ambitne tona w morzu bylejakich, ot co.
    • Gość: Ala Katalinka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 15:39
      Zlinczowac nie, mam takie samo zdanie ja Ty, poza tym, ze ja mam niezly ubaw,
      jak czytam niektore watki :))
    • Gość: Obiektywna Re: forumowe watki IP: *.futuro.pl 02.07.04, 17:24
      Masz rację wiele wątków jest mało zajmujących. Jednak każdy może coś dla siebie
      znależć. A co się tyczy tych powaznych tematów: np. "Jak żyć?", to myślę że,
      tak mała aktywność dziewczyn jest podyktowana tym że, czasami trudno jest
      zrozumieć inny punkt widzenia, niezręcznie jest cos doradzać. Innymi słowy tak
      mała aktywność wynika z zakłopotania. A poza tym ludzie chyba nie lubią
      smutnych historii - pisanych przez zycie, wolą mieć wokół siebie same pozytywy.
      Tak mi się przynajmniej wydaje. Pozdrowienia.
      • glonik Re: forumowe watki 02.07.04, 20:55
        Gość portalu: Obiektywna napisał(a):

> Masz rację wiele wątków jest mało zajmujących. Jednak każdy może coś dla
        siebie
        >
        > znależć. A co się tyczy tych powaznych tematów: np. "Jak żyć?", to myślę że,
        > tak mała aktywność dziewczyn jest podyktowana tym że, czasami trudno jest
        > zrozumieć inny punkt widzenia, niezręcznie jest cos doradzać. Innymi słowy
        tak
        > mała aktywność wynika z zakłopotania. > Tak mi się przynajmniej wydaje.
        Pozdrowienia.

Zgadzam się z Tobą, że w wielu wątkach, nawet tych niezbyt poważnych można
        znaleźć coś dla siebie, poznać coś nowego.

Kiedy przeczytałam wątek "Jak żyć", poczułam się bezradna i besilna. Bo co ja
        tej kobiecie doradzę? Nic. Tu słowa tracą wartość, stają się wyświechtane...
        Nie potrafię, poza próbą pocieszenia, zresztą może złudną, powiedzieć nic
        konstruktywnego. To jest historia, którą trudno przeżyć wspólnie wirualnie. Tu
        należałoby być razem, obok. A tak... I dlatego w tamtym wątku nie zabiorę głosu.
        Pozdrawiam również.

• losiu4 Re: forumowe watki 02.07.04, 21:07
      nie jest źle... jakbyś chciała tylko i wyłącznie hamletyzowac i sprawy zycia
      lub śmierci rozstrzygać, to byłoby dopiero straszne. A tak jest miejsce i na
      mniej lub bardziej poważne wątki

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: katinka Re: forumowe watki IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 02.07.04, 21:49
        no no ;)
        • losiu4 Re: forumowe watki 03.07.04, 13:42
          Gość portalu: katinka napisał(a):

> no no ;)

czyżby groźba?! tedy Łos w chaszcze sie kryje :)

Pozdrawiam

Losiu
          • Gość: katinka Re: forumowe watki IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 03.07.04, 16:35
            losiu4 napisał:

> Gość portalu: katinka napisał(a):
            >
            > > no no ;)
            >
            > czyżby groźba?! tedy Łos w chaszcze sie kryje :)
            >
            > Pozdrawiam
            >
            > Losiu

alez skad, jam potulna jak Ł a n i a :))
            tez pozdrawiam, burzowo ;)
            • losiu4 Re: forumowe watki 03.07.04, 21:31

> alez skad, jam potulna jak Ł a n i a :))

wolałbym Łoszę. Albo... no dobra, nie zagłębiajmy się ;)

> tez pozdrawiam, burzowo ;)

czemu burzowo?

Pozdrawiam

Losiu
              • Gość: katinka burzowo, poniewaz... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 03.07.04, 22:01
                dzis nad Gdanskiem w ciagu dnia przeszlo 6 burz :) potem bylo 6 teczy i piekne
                sloneczko za kazdym razem :)) co by nie pisac, lubie Cie, Losiu4 :)))
                • losiu4 Re: burzowo, poniewaz... 03.07.04, 22:05

> dzis nad Gdanskiem w ciagu dnia przeszlo 6 burz :) potem bylo 6 teczy i
                  > piekne sloneczko za kazdym razem :))

ech, u mnie tylko jedna tecza była. Bez burz i deszczów gwałtownych...

Pozdrawiam

Losiu
    • tralalumpek Re: forumowe watki 03.07.04, 18:17
      eeeeeetam, niektore sa boskie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=13907897
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=13917219

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka