mesz 07.07.04, 20:28 Czy poznawanie się przez internet ma w ogole sens?Czy ktos zna jakąś parę ktora się tak poznała i jest szcześliwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biseks Re: internetowe pary? IP: *.crowley.pl 07.07.04, 20:30 Choćby ja: znam się z żoną od ponad 5 lat, małżeństwem jesteśmy od blisko 3. I oby wszystkim parom układało się tak jak nam. Internet nas połączył i tak zostało. :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konwalia Re: internetowe pary? IP: *.petrus.com.pl 07.07.04, 21:15 Ja znam kilka takich par. 3 lipca bylam na slubie jednej z nich, ona jest w dodatku w ciazy, w ogole kosmiczna milosc, przeznaczenie itd. :) Inna para mieszka razem we Wloszech slub za rok. To te najbardziej zaawansowane:)) ze tak powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
shivaa Re: internetowe pary? 08.07.04, 09:39 to juz wiem co z ciebie za człowiek żałosny chłoptasiu, nie jesteś w stanie poderwać ekstra dziewczyny w świecie realnym tylko ściemniasz przez "kabel" zagubione niewiasty szukajace mężczyzny w taki sam sposób, potem się okazuje ze masz ciężką sytłacje finansową i dziewczyna dokłada. Załośc bierze na sam widok twoich liter. Nie waż się mnie juz krytykować kniotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biseks Re: internetowe pary? IP: *.crowley.pl 08.07.04, 10:04 Ponieważ mam dzisiaj zły nastrój napiszę Ci wprost: odbij w bok prostytutko. biseks Odpowiedz Link Zgłoś
shivaa Re: internetowe pary? 08.07.04, 10:15 ponieważ jesteś debilem który wygląda tak że bez internetu by mu każda odmówiła nie odbije w bok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco tak znam kilka takich par,szczesliwych....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmire Re: internetowe pary? IP: *.w82-125.abo.wanadoo.fr 07.07.04, 22:33 A ja dopisze siebie i......moja mame! Internet nie zna granic ni kordonow :D Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: internetowe pary? 07.07.04, 23:51 znam taką parę, cos wspaniałego, przez 5 lat jeździli do siebie co drugi weekend i spędzali razem wakacje, a z początkiem lipca on przeprowadził się dla niej z warszawy do krakowa. :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slonikus Re: internetowe pary? 07.07.04, 23:52 Poznałam mojego Ukochanego przez Internet cztery lata temu. Przez 3 lata mieszkaliśmy w innych krajach, spotykając się raz na miesiąc-półtora. Po czym zdecydowałam się na przeprowadzkę. Teraz mieszkamy 2 przecznice od siebie i jesteśmy bardzo szczęśliwi. I chcemy być ze sobą na zawsze. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
janowa Re: internetowe pary? 08.07.04, 09:13 Ja i moje 2 przyjaciolki - wszystkie juz po slubie z "milosciami z internetu" :-)) --- Moj kochany LEONEK "Tylko niewielu ludzi, którzy cierpią na kaszel, idzie do lekarza. Większość idzie do teatru." Alec Guiness Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diczenson w łodzi tez bardzo szczesliwie sie skonczylo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 09:35 kobita nie zyje a amant nadal podrywał kolejne kobiety, potem znaleziono przy nim mape z wieloma kobietami w całym kraju. Taki kwiat siedzi na stronach randkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia29 Re: internetowe pary? 08.07.04, 09:42 tak. ja za dwa miesiące wychodze za mąż za faceta poznanego w necie. jestem baaaardzo szczęśliwa. a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitamina24 Re: internetowe pary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:28 i ja tez;-) mieszka niedaleko (20km)- zagadal do mnie na gg. Slub w planie mimo ze znamy się 3 mce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: internetowe pary? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:46 przed komputerem siedza tacy sami ludzi jak chodza po ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica znam 3pary.ja jestem ładniejszą połową czwartej ;) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.07.04, 13:08 a odnośnie mądrych uwag niektórych pustaków - internet to sposób poznania jak każdy inny. większość ludzi co jakiś czas zagląda na czaty albo gg. a jak ktoś okaże się interesujący, to dlaczego się z tym kimś nie spotkać?! żałosne gadanie w stylu 'takie pasztety mogą kogoś poznać tylko w necie' świadczą tylko o nieznajomości tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica do shivaa IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.07.04, 13:11 pisze się 'sytUacji' i 'kMiotku', Ty agresywna, niedouczona istoto. coś mi się wydaje, że jest Ci po prostu głupio, że z takimi błędami w życiu nikt na Ciebie nie zwróci uwagi w necie (w domyśle -> tam, gdzie poznaje się przez słowo pisane ;]) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: do shivaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 13:14 shivaa to przeciez gwiazda jest troche przybladła Odpowiedz Link Zgłoś