Dodaj do ulubionych

Tiszerty dla wolności

• Gość: a moze.... Re: Tiszerty dla wolności IP: *.gdynia.mm.pl 10.07.04, 11:26
      Jestem bacą, kocham swoje owieczki i one mnie kochają
      • Gość: Juhas jestem baca IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 11:29
        wiecej tolerancji dla wolnej miłosci
        Popieram owieczki
    • Gość: AK Re: Tiszerty dla wolności IP: 212.14.48.* 10.07.04, 11:26
      Popieram!!!!!!!!!!!
      Pozytywna akcja.Oczywiście nie podoba się wszystkim rasistom z pod znaku "White
      Power", którzy zapomnieli b.szybko jakimi arabami byli Polacy w czasie II Wojny
      Światowej.
    • Gość: Wojtek Re: Tiszerty dla wolności IP: *.daminet.pl 10.07.04, 11:30
      Mam okres ?! Przecież wszyscy wiedzą że masz ? Co jeszcze : robię kupę ?
    • Gość: AJLAWJU JESTEM FANEM T-LOVE IP: *.gl.digi.pl 10.07.04, 11:38
      kto ma tyle odwagi zeby zalorzyc taka koszulke????
      • Gość: Tworki k/W-wy Re: JESTEM FANEM T-LOVE IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 11:42
        U nas w Tworkach sa tacy odwazni co chodziliby w takich podkoszulkach
        • Gość: Fak T-Love Re: JESTEM FANEM T-LOVE IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 12:05
          Muniek załoz koszulke "jestem obrzezany"
          • Gość: Oburzona na maxa! Re: JESTEM FANEM T-LOVE IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 10.07.04, 20:14
            Muniek,a jak w piosence "POTEJTO" śpiewałeś "przyjechał burak ze WSI do miasta
            (...)"itd..to było tak w duchu tolerancji,tak?!No "ładna" mi tolerancja według
            Muńka Staszczyka.To jest Pseudotolerancja.Muniek,pomyślałeś jak mogą się czuć
            ludzie ze wsi?!Tak na marginesie,to burakiem może być każdy,absolutnie miasto
            czy wieś nie ma tu żADNEGO znaczenia!!!Muniek,jak możesz zakładać tą
            koszulkę,tak naprawdę nie masz zielonego ani żadnego pojęcia jak jest być
            Żydem!!!Nie można mówić,że jest się tym,kim się NIE jest!!!
        • Gość: Chłopaki z Częstoc Re: JESTEM FANEM T-LOVE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 12:55
          Muniek Ciebie już całkiem pogięło.Jesteś od dzisiaj idolem gości z Tworek i
          Lublińca .No i oczywiście krakowskiego Kazimierza!W tym roku jedź na
          pielgrzymkę do Jerozolimy nie do Częstochowy.Jako że nikt już nie słucha Twojej
          muzyki zwracasz na siebie uwagę koszulkami.Nie zapomnij zabrać koszulki
          planując trasę koncertową dla sierot ze zbombardowanych osiedli w Palestynie
        • Gość: Inna Re: JESTEM FANEM T-LOVE IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 10.07.04, 16:19
          Zresztą Muniek w piosence <I love you> śpiewał,że komuchy NIE lubi a ta akcja
          jest zorganizowana przez Jarugę-Nowacką,eseldówę.Więc dla KASY można wszystko,w
          tym nie ma nawet żadnej ideologii,zresztaą co to za hasła propagujące
          żydowstwo,lesbijstwo,gejowstwo ITP?!Muniek,puknij się w głowę,ludzie to
          widzą,co robisz!!!
          • blinski Re: JESTEM FANEM T-LOVE 10.07.04, 16:22
            widzą i popierają. można nie lubić i komuchów, i faszystów, takich jak ty.
    • Gość: Marten Jestem Polakiem! IP: 80.51.254.* 10.07.04, 11:56
      ...gdzie można kupic koszulke: "Jestem Murzynem"... bo ja też kiedyś byłem
      Murzynem!
    • Gość: Justi Re: Tiszerty dla wolności IP: *.adsl.wanadoo.nl 10.07.04, 12:06
      Proponuje koszulke: Jestem Polakiem i nosic ja np w Niemczech...

Fantastyczna stona, nareszcie sie cos w Polsce rusza, moze przyjdzie kiedys
      prawdziwa wolnosc.
      • Gość: Jurek.K do Justi IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.04, 13:21
        Gość portalu: Justi napisał(a):
        Proponuje koszulke: Jestem Polakiem i nosic ja np w Niemczech...

czego mialo by to dowodzic, przeciez nie odwagi cywilnej, bo w niemczech nikt
        by ci z tego powodu nic nie zrobil, a nawet nikomu by nie przyszlo do glowy by
        reagowac. napisz sobie "ich bin deutsche" i wyjdz na polska ulice...
      • blinski Re: Tiszerty dla wolności 10.07.04, 16:24
        polak w niemczech to nic, załóż koszulkę 'jestem amerykaninem' i przejdź się
        po paryżu:)
    • Gość: kura69 SZCZUKA MA OKES, IP: 5.5R4D* / *.saix.net 10.07.04, 12:06
      a wygląda jak by już była po menopauzie... Chyba chodzi o to, żeby wszyscy się
      dowiedzieli, że jeszcze nie...

Mój boże, to takie żałosne
      • Gość: blondi Re: SZCZUKA MA OKES, IP: *.visp.energis.pl 11.07.04, 16:03
        jesteś głupi albo niedouczony. Menopauze przechodzi sie po piecdziesiatce, a
        Szczuka ma 38 lat, a zresztą na tym zdjeciu i tak wyglada młodziej. Widać brak
        tolerancji dla kobiet dlatego ze maja okres. Brak tolerancji jest bardziej
        żałosny.
    • Gość: kura69 Przepraszam, kto to ANTOSIA BENEDEK? IP: 5.5R4D* / 198.54.202.* 10.07.04, 12:09
      Wygląda jak Janko Muzykant - no to chyba do pieca na dwie zdrowaśki?
      • Gość: Oburzona na maxa!! Re: Przepraszam, kto to ANTOSIA BENEDEK? IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 10.07.04, 16:08
        Ja jestem tą akcją po prostu oburzona!!!Dla KASY łatwo ubrać się w jakąś tam
        koszulkę(mówię po polsku, anie t-shirt) z jakimś tam napisem to żadna sztuka,to
        taka jakaś zwykła,beznadziejna prowokacja.Tym się nic nie zmnieni,zresztą lanso-
        wania gejowstwa,lesbijstwa czy żydowstwa nie popieram w żadnym razie.Jakby
        ci,co się ubrali w tą koszulkę mieli komuś naprawdę pomóc nic by z tego nie
        wyszło,uwierzcie mi!!!!Dzisiejszy świat jest obłudny i tyle.Muniek zrobił
        BEZNADZIEJNIE,że się w coś ubrał dla KASY.Muniek,nie "reperuj"w ten sposób
        podupadającej roli lidera T.Love!!!
        • blinski Re: Przepraszam, kto to ANTOSIA BENEDEK? 10.07.04, 16:26
          wyobraź sobie, że tolerancja to nie jest jedna wielka mistyfikacja - niektórzy
          naprawdę nie mają nic do żydów, gejów czy murzynów. serio!
          • Gość: Adolf Albo: "JESTEM Z CHAMOOBRONY!" IP: 5.5R4D* / 198.54.202.* 10.07.04, 20:44
          • Gość: Czesława Skóra Lub: "JESTEM ANTOSIA BENEDEK!" IP: 5.5R4D* / 198.54.202.* 10.07.04, 20:50
          • Gość: Stalin Lub: "JESTEM TWÓJ MAŁY ŻIGOLO" IP: 5.5R4D* / 198.54.202.* 10.07.04, 20:51
          • Gość: Adolf Może: "ZABIJ LEPPERA W SOBIE" IP: 5.5R4D* / 198.54.202.* 10.07.04, 20:55
          • Gość: Siekiera w kiblu - "niech każdy wyciera swojego leppera!" IP: 5.5R4D* / 198.54.202.* 10.07.04, 20:59
    • wiesmin ReA co powiecie na? 10.07.04, 12:10

CZYTAM WYBORCZĄ!
      • unamatita Re: ReA co powiecie na? 10.07.04, 12:27
        wiesmin napisała:
        > CZYTAM WYBORCZĄ!

Ja bym dodał - TYLKO OD TYŁU, BO MAM OKRES!
        u.
    • Gość: brr Re: Tiszerty dla wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 12:13
      W czasach, kiedy podkoszulków nie nosiło się na wierzchu, aktywiści partyjni wieszali na
      murach hasła: "socjalistyczna pracą ludzie się bogacą". "BHP chroni cie przed smiercią i
      kalectwem", "Partia z Narodem, Naród z Partią" itp. Teraz ich dzieci piszą na podkoszulkach:
      "Nie słucham papieza", "masturbuje się", "jestem lesbijką". Boże, kiedy nareszcie
      ci ludzie i ich dzieci przestaną gledzic o swojej ideologii?
    • unamatita Re: Tiszerty dla wolności 10.07.04, 12:21
      Wśród prezentowanych postaci nie widziałem pana redaktora Adama M. Czyżby
      koszulka Muńka Staszczyka mu nie pasowała??
      u.
      • anieatak Re: Tiszerty dla wolności 10.07.04, 12:29
        jestem ssakiem naczelnym?

pasowałaby p.adamowi

ps a apropo tych pytajników , to mają najwięcej sensu w całej akcyjce
    • Gość: Arek Pierdołowate nudziarstwo, idelogoczna sztampa... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 10.07.04, 12:51
      Nic ciekawego, w kółko to samo od 1989 roku, idelogia politycznej poprawności nijak mająca się do tego, co ważne, a o wolność w postkomunityczno-oligarchicznej Polsce walczy codzień trochę ludzi, którzy szarpią się z biurokracją, lokalnymi klikami, policją, wymiarem sprawiedliwości... Więc niech establiszment, który już dawno zapomniał co to jest wolność, nie usiłuje uczyć ich wolności w imię oderwanych od życia ideologii. Tolerancja rzecz pożyteczna, ale w ten sposób z pewnością się jej nie szerzy. Raczej socjotechnicznie chodzi o wywołanie konfliktu wokół spraw, które zostały na boku i bojownicy o nie czują się niedocenieni, a kariery politycznej nie mogą na nich zrobić, a jeśli to sztuczną, nadymaną przez telewizję, jak ta pani od "okresu".

Jednym słowem autorzy akcji to taka Młodzież Wszechpolska w drugą stronę, a skrajności wbrew pozosrom bywają często do siebie podobne. W każdym razie mają wspólny interes - zaistnieć, a potem dorwać się do wpływów, dla nielicznych po obu stronach intelektualnych, a dla większości po prostu do kasy.

Jedna prośba - nie mieszajcie do tego WOLNOŚCI wbre pozorom są jeszcze w tym kraju ludzie, dla ktrych to słowo coś znaczy...
      • anieatak Re: Pierdołowate nudziarstwo, idelogoczna sztampa 10.07.04, 13:02
        Gość portalu: Arek napisał(a):

> Nic ciekawego, w kółko to samo od 1989 roku, idelogia politycznej poprawności
        n
        > ijak mająca się do tego, co ważne, a o wolność w postkomunityczno-
        oligarchiczne
        > j Polsce walczy codzień trochę ludzi, którzy szarpią się z biurokracją,
        lokalny
        > mi klikami, policją, wymiarem sprawiedliwości... Więc niech establiszment,
        któr
        > y już dawno zapomniał co to jest wolność, nie usiłuje uczyć ich wolności w
        imię
        > oderwanych od życia ideologii. Tolerancja rzecz pożyteczna, ale w ten sposób
        z
        > pewnością się jej nie szerzy. Raczej socjotechnicznie chodzi o wywołanie
        konfl
        > iktu wokół spraw, które zostały na boku i bojownicy o nie czują się
        niedocenien
        > i, a kariery politycznej nie mogą na nich zrobić, a jeśli to sztuczną,
        nadymaną
        > przez telewizję, jak ta pani od "okresu".
        >
        > Jednym słowem autorzy akcji to taka Młodzież Wszechpolska w drugą stronę, a
        skr
        > ajności wbrew pozosrom bywają często do siebie podobne. W każdym razie mają
        wsp
        > ólny interes - zaistnieć, a potem dorwać się do wpływów, dla nielicznych po
        obu
        > stronach intelektualnych, a dla większości po prostu do kasy.
        >
        > Jedna prośba - nie mieszajcie do tego WOLNOŚCI wbre pozorom są jeszcze w tym
        kr
        > aju ludzie, dla ktrych to słowo coś znaczy...

nic..tylko brawo..zaklaskałem Panu..

też mnie wpienia wolność wpisana w tą akcję..
        co ma piernik do wiatraka..
        co ma wolność to tekstu jestem arabką? na flaneli?
        prowokacja i rozbudowa murków..
        jakby mi np żyd zabił np córkę..postanowiłbym mu mimo wszystko wybaczyć..to i
        tak koleś w koszulce jestem żydem..prowokowałby zamiast znosić bariery

czy wolno nam nie być tym kim się urodziliśmy?
        to zależy jak kwestię fatalizmu rozumiemy..

a co ma piernik do wiatraka?
        pi..wi..
      • Gość: joanna Re: Pierdołowate nudziarstwo, idelogoczna sztampa IP: *.garbatka.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 14:27
        No właśnie. A tyle mozna zrobic naprawde pozytecznego...
        Ja sie szarpię. I nawet nie licze na pomoc, a co dopiero na rozpropagowanie.
        joanna
    • Gość: pollak Re: Tiszerty dla debili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 13:03
      Cieszę się że Wysokie Obciachy promują wspaniałą akcję.
    • Gość: adam jestem głupi - redaktor GW IP: 212.122.214.* 10.07.04, 13:04
      • Gość: pollak proponuję: "Czytam Wysokie Obciachy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 13:07
        • Gość: pollak Albo: "Jestem idiotką na Wysokich Obcasach" :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 13:08
          To dla pani Kostyrko i towarzyszki Jarugi-Nowackiej. :)
          • Gość: manniek Re: Albo: "Jestem idiotką na Wysokich Obcasach" : IP: *.ericsson.net 10.07.04, 14:13
            no wlasnie, proponuje polaczyc i np stworzyc haslo : Jestem Zydowka i chodze na
            Wysokich Obcasach, a oprocz tego mam spirale";) 2in one, wash & go;)
      • Gość: Jurek.K Re: jestem głupi - redaktor GW IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.04, 13:26
        loj, Jezus Maryja! - jakie to dowcipne strasznie.
    • Gość: bolek A ja jestem knadyczykiem i dziwia i raza te wypowi IP: *.sympatico.ca 10.07.04, 13:14
      Bez wzgledu na osobe i jej miejsce w spoleczenstwie, poglady jakie glosi na
      forum gazety powinny byc przemyslane. Sledze polityke Polski, idzie w dobrym
      kierunku, ale raza mnie tematy zastepcze. Ludzie, ktorzy spadli ze "
      swiecznika"szkuja tematow zastepczych. Pani Jaruga zdaje sobie sprawe ze to juz
      koniec jej kariery politycznej, Frasyniuk lider ugrupowania juz kanapowego i
      wielu innych przyklejaja jak g...wno do plynacego juz statku i usiluja mu nadac
      bieg. To swiadectwo na brak tematu, ktory rzeczywiscie zainteresowal by polskie
      spoleczenstwo. Przegrani politycy Kanady tez spaceruja w paradach pedalow.Maja
      wowczas swoje "piec minut" w mediach!
      • Gość: Heh Jestem Polakiem IP: *.daminet.pl 10.07.04, 13:16
        czemu takiej koszulki nie ma ?
        Rozumiem że dla tych ludzi założenie takiej koszulko oznaczałoby ostracyzm
        środowiskowy :P
        • Gość: pollak Re: Jestem Polakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 13:22
          Oni są postEMpowi, więc byłby to dla nich wstyd.
    • Gość: JUDE RAUS!!! Re: Tiszerty dla wolności IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.07.04, 13:16
      jestem żydufką- taki T-shirt powinna mieć Kayah.
    • Gość: Gosia Re: Tiszerty dla wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 13:18
      p.Kałużyński Najcudowniejszy!!
    • Gość: marcin Re: Jestem Szechterem i mordowalem ludzi IP: *.chello.pl 10.07.04, 13:18
      Może pan Adam wystapi w takim T-shircie
      • Gość: Adam M. Mój brat to stalinowski sędzia IP: *.daminet.pl 10.07.04, 13:21
        Co myślicie o takiej koszulce ?
        • Gość: pollak Nieporozumienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 13:24
          cały czas pijecie coś do Adama Myślnika, zapominając że każdy sam odpowiada za
          swoje czyny. Czepiajcie się więc Adama Mechanika za jego michnikowanie, a jak
          macie coś do jego brata, powiedzcie to jego bratu.
          • Gość: No ale Re: Nieporozumienie IP: *.daminet.pl 10.07.04, 13:26
            No ale to byłoby wiesz takie tolerancyjne, że popatrz jestem i tak taki fajny...
            • Gość: pollak Re: Nieporozumienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 13:31
              To byłaby próba dowalenia A.Michnikowi za czyny S.Michnika, za które on (jak
              przynajmniej mi wiadomo) nie odpowiada. Głupio wtedy przywalać naszemu
              "serdelecznemu przyjacielowi Generała", kiedy jednocześnie kopią go za cudze
              przewinienia.
              • Gość: Spoko Re: Nieporozumienie IP: *.daminet.pl 10.07.04, 13:46
                To może "Jestem przyjacielem Urbana" ?
      • Gość: AutorytetWyborczej Jestem oficerem armii radzieckiej IP: *.daminet.pl 10.07.04, 13:23
        Zygmunt Bauman "Jestem oficerem Armii Radzieckiej"
        books.guardian.co.uk/review/story/0,12084,929598,00.html
        "It attracted him first to Marxism which he studied in the Polish division of
        the Red Army in Soviet Russia as a teenager in the second world war. It fuelled
        his enthusiasm as a young Communist party member in the 1940s and early 1950s
        when a new Poland was being built out of the wartime devastation"
      • Gość: Jurek.K Re: Jestem Szechterem i mordowalem ludzi IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.04, 13:30
        Gość portalu: marcin napisał(a): [...]

"Jedwabne forever"
        Może pan marcin wystapi w takim T-shircie
        • Gość: pollak Re: Jestem Szechterem i mordowalem ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 13:33
          Gość portalu: Jurek.K napisał(a):

> "Jedwabne forever"
          > Może pan marcin wystapi w takim T-shircie

Żebyś mógł stanąć obok z napisem "Koniuchy bis"?
          • Gość: Muniek S Jestem nałogiem! IP: 212.244.182.* 10.07.04, 13:35
            Dla kasy wszystko zrobię!
    • Gość: O.Rydz-niesmialy Re: Tiszerty dla wolności IP: *.prem.tmns.net.au 10.07.04, 13:19
      Powiedzial mi kiedys przyjaciel,doktor z reszta,rehabilitowany gdzie
      trzeba:"daj ty sobie obrzezac,to nieszczesne (ski),z dumnie polskiego
      nazwiska,a zaakceptuja cie,ci co wiedza dla kogo manna,a dla kogo pecak"

Ps.Urolog wyjechal(wiedzial gdzie),a mnie szczesnemu, pozostal nieszczesny brak
      napletka i nowe swieze nazwisko.
      (Moszna rzec,ze tylko moszna jest moja,jesli moszna tak rzec)
    • Gość: A może inne teksty A może inne teksty IP: *.daminet.pl 10.07.04, 13:19
      Andrzej S. "Jestem autorytetem Wyborczej"
      Jaruga "Jestem ekspertem od Mongolii"
      • anieatak Re: A może inne teksty 10.07.04, 13:29
        dla egzystencjalisty:
        nie jestem bo mnie nie ma

dla kapo:
        byłem więźniem zostałem katem
        .................
        a koszulka dla każdego kapitalisty
        jaka?

jestem wolny ..potrzebuję niewolników?
        • Gość: Koszulkadlalewaka Re: A może inne teksty IP: *.daminet.pl 10.07.04, 13:48
          "Nie rozumiem ekonomii"
          • Gość: dla ekonoma Re: A może inne teksty IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.07.04, 14:34
            lewacy mnie nie rozumieją..
            rozumiem lewaków
    • barmyarmy Re: Tiszerty dla wolności 10.07.04, 13:30
      Sluchajcie gdzie można by nabyc takie T-SHIRTY ? np. "Jestem Żydem" ? :)
    • Gość: Wyśmiewca Re: Tiszerty dla wolności IP: *.crowley.pl 10.07.04, 13:54
      Co to za syf? Chyba sobie ktoś jaja robi, tolerancja? Dla zboczonych homo? A i
      to mało, w głowach sie popieprzyło! Może jeszcze aborcja i narkotyki, no
      czekamy na propozycje!
      Vanitas!
      • Gość: pollak Re: Tiszerty dla wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 13:57
        > Może jeszcze aborcja i narkotyki, no
        > czekamy na propozycje!

Zoofilia i kazirodztwo. Dlaczego o tym się nie mówi? Ci ludzie też kochają.

> Vanitas!

Zgadza się.
    • Gość: yada Re: Tiszerty dla wolności IP: *.crowley.pl 10.07.04, 13:56
      a może "jestem palestyńczykiem"? albo "codziennie dziękuje USA za Nikaraguę,
      Wietnam, Panamę, Kubę, Irak, oraz wspieranie Izraela i być może już niedługo
      Koreę Północną, Iran?"
    • Gość: SCP NIETOLERUJĘ TOLERANCJI IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:13
      A ja to bym najchętniej taki założył i chyba sobie taki zrobię :)
    • Gość: jaceloth "jestem jedyną szarą komórką andrzeja leppera" IP: *.icpnet.pl 10.07.04, 14:15
      chyba sobie zrobię taki t-shirt,a każdy poseł powinien otrzymać: "jestem
      idiotą"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka