wielkafuria 10.12.12, 20:47 oglądacie teatr telewizji? od jakiegoś czasu tvp1 znowu wlożył w ramówkę teatr na żywo. Oglądalam w zeszłym tygodniu z Jandą - genialne. dzisiaj Tango Mróżka - polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: teatr telewizji 10.12.12, 20:50 Wczoraj w telewizorze puścili taką promocję, jakby to kolejny odcinek Bąda przygotowującego szklaną pułapkę na gwiezdnej wojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: teatr telewizji 10.12.12, 20:56 Aktorzy w Tangu dzisiaj są genialni. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: teatr telewizji 12.12.12, 13:13 > Wczoraj w telewizorze puścili taką promocję, jakby to kolejny odcinek Bąda przy > gotowującego szklaną pułapkę na gwiezdnej wojnie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: teatr telewizji 10.12.12, 21:22 > dzisiaj Tango Mróżka - polecam :) Szkoda, że nie mam TV – bardzo byłbym ciekaw, czy lepsze od poprzedniej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: teatr telewizji 10.12.12, 21:34 ogladałem niedawno jande w polonii i srednio mi sie poobało Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: teatr telewizji 10.12.12, 22:12 Janda tydzien temu grała spiewaczkę operową. Naprawdę była w niej świetna. I młody Sztuhr - boski :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: teatr telewizji 10.12.12, 22:19 ten teatr nadawali online jakiś rok temu co najmniej. polecam posłuchać oryginału;) Florence Jenkins massacres Mozart Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: teatr telewizji 12.12.12, 13:16 Nie moge zdzierzyc mlodego Stuhra. Jande laata temu bardzo lubilam, dzis wydaje mi sie taka... zmanierowana. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: teatr telewizji 11.12.12, 02:45 Oglądałam, gdy miałam telewizor. Od wyjazdu na studia nie oglądam za często. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: teatr telewizji 11.12.12, 08:13 w "Boskiej" podobał mi się bardzo Stuhr, natomiast sama sztuka - tak sobie. może ze względu na nadmiar oczekiwań... za to parę tygodni temu były na żywo świetne "Iluzje" Wyrypajewa. lubię ogromnie tak prosto zrobione rzeczy, bez efektów specjalnych, bez celebrytów, ale za to o czymś. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: teatr telewizji 12.12.12, 13:06 oglądałam..super..tylko trochę mnie to zdołowało..jakiś nostalgiczny czas..zmian czas..dosyć facetów z zasadami!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 meski rozsadek, zasady przeciwko kobiecym kaprysom 12.12.12, 13:23 ktos wygra, ktos przegra :( Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: meski rozsadek, zasady przeciwko kobiecym kap 12.12.12, 13:28 ktoś myśli,że wygrał pozbawiając się czegoś, czego może nigdy jeszcze nie przeżył i nie chce tego zasmakować przez swoje durne "zasady",które de facto dla innych mogą nic nie znaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 22 lata roznicy, ten facet trzymal caly stan na 12.12.12, 14:01 krotkiej smyczy www.dailytelegraph.com.au/entertainment/sydney-confidential/ailing-wran-and-his-wife-bury-hatchet/story-e6frewz0-1226532374512 Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na a o co dokładniej Ci chodzi? 12.12.12, 14:28 że taka różnica się "nie opłaca",ciężko się dotrzeć,ogólnie każdy związek jest do doopy czy o to,że wielu z nas dopadnie demencja?czy może chciałeś ukazać ten niezbyt atrakcyjny obrazek? co kto lubi Copy- nie zmusisz kogoś do swoich przekonań! Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 trudne do opisania w trzech zdaniach. Trzeba znac 12.12.12, 21:40 jego, ja, cala historie. Roznica wieku jest jednym z elementow. Ten facet rzadzil, a teraz musi go zona przez jezdnie przeprowadzic. Nie jestesmy wieczni i musimy miec to na uwadze. Obrazek - dokladnie, zaszokowal mnie. Ja p.. TO zostaje z czlowieka na starosc? Na szczescie jeszcze paru tygodni mi brakuje, ale... Nikogo, do niczego, nie usiluje przekonac. Zwlaszcza mlodej, pelnej zycia niewiasty :D Staram sie postepowac wedle moich zasad, jakos sie sprawdzaly do tej pory. Demencja nie kazdego dopada, mialem w rodzinie dwie osoby (91 i 103 lata), zdrowo myslace do konca. A jednak.... Wran zawsze chodzil wyprostowany, byl wysokim facetem, mial prezencje, a teraz zgarbiony, portki podciagniete, Jill sie nad nim ulitowala.... Juz lepiej ogladac mlode laski. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna.de.rivendell Re: teatr telewizji 12.12.12, 14:04 Oglądam z doskoku, ale ja wszystko oglądam z doskoku. Mam jeden ukochany serial "zagramaniczny", który też musiałam sobie pościągać, bo na regularne oglądanie czegokolwiek nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś