Dodaj do ulubionych

Fryzura intymna

29.12.12, 20:47
Czy kierujecie się preferencjami partnera w temacie fryzur intymnych?
Ja mam to szczęście, że moje partnerki spełniają moje wymogi co do owłosienia, a raczej jego braku, chociaż ostatnio mialem przyjemność z panią z paseczkiem u muszę przyznać, że wygląda to bardzo kobieco i sexy :-)
A wy jakie macie preferencje i przyzwyczajenia?
Idziecie na rękę facetom?
Obserwuj wątek
    • gr.eenka Re: Fryzura intymna 29.12.12, 20:54
      chcesz pokazać nam swoją fryzurę intymną ?
    • mm969696 Re: Fryzura intymna 29.12.12, 21:00
      trochę mnie wkurza że faceci oczekują całkowitego wygolenia. dla mnie to oznacza zawsze kilka dni męczarni gdy włosy odrastają
      • bez_dyskusyjny Re: Fryzura intymna 29.12.12, 21:08
        A nie możesz codziennie się dogalać?
        • wielkafuria Re: Fryzura intymna 29.12.12, 22:23
          nieeeee, golenie jest złeeeee a i odrastanie jest bolesne.
          Po cholere sa te wszystkie kremy do depilacji, nie dosc ze sie nie zatniesz to jeszcze maja w skladzie takie cuś co opóźnia odrastanie.
          • krakoma Re: Fryzura intymna 29.12.12, 22:36
            najlepiej wyrwac, co sie patyczkowac.
            ale panowie tez prosze - a nie puszcze i gaje.
            • wielkafuria Re: Fryzura intymna 29.12.12, 22:39
              raz sobie wyrwałam :D sama. miałam krwiaka przez miesiąc :D:D i wtedy to nie bylo śmieszne :P a słychać mnie było chyba na calym osiedlu, bo chcialam oderwac za jednym razem :P
              • fuzja.jadrowa Re: Fryzura intymna 29.12.12, 22:51
                Bo nie umiesz. Sposobem trzeba. Dobra, wychodze, nie bede na forum o swojej pipie pisac.

• grzeczna_dziewczynka15 Re: Fryzura intymna 29.12.12, 23:13
                  Czemu tak brzydko piszesz o źródle boskości, o krynicy boskiego soku, o stworzycielce świata?:) Pokochaj swoją waginę, przez to pokochasz siebie;)
                  • agios_pneumatos Re: Fryzura intymna 30.12.12, 14:35
                    grzeczna_dziewczynka15 napisała:

> Czemu tak brzydko piszesz o źródle boskości, o krynicy boskiego soku, o stworzy
                    > cielce świata?:)

Ło. To jak nazwać 'tego drugiego', czyli tego, w którego jesteśmy wyposażeni my?
                    • sootball Re: Fryzura intymna 30.12.12, 15:30
                      gejzer nienarodzonych ;)
            • sid_l Re: Fryzura intymna 30.12.12, 17:22
              > ale panowie tez prosze - a nie puszcze i gaje.

Popieram. Panowie szczególnie mogliby to przemyśleć w kontekście swojego zamiłowania do seksu oralnego.
              • josef_to_ja Re: Fryzura intymna 30.12.12, 19:12
                Klaty też może mamy golić?
              • grzeczna_dziewczynka15 Re: Fryzura intymna 31.12.12, 15:43
                Sid, ale co za różnica, czy kategoria "panowie" się goli.
                Ważne, żeby ci, z którymi Ty masz do czynienia mieli ochotę, jeśli Tobie na tym zależy, nie?
                (Mój tam się goli)
      • josef_to_ja Re: Fryzura intymna 30.12.12, 13:57
        mm969696 napisała:

> trochę mnie wkurza że faceci oczekują całkowitego wygolenia. dla mnie to oznacz
        > a zawsze kilka dni męczarni gdy włosy odrastają

Są tacy, którzy tego nie oczekują. ;)
    • krytyk-systemu-edukacji Znowu ten e-rotoman? (n/t) 29.12.12, 21:16
    • akle2 Re: Fryzura intymna 29.12.12, 22:01
      A co Ty robisz w tym zakresie dla nich? Przykleiłbyś sobie cekiny na życzenie?
      • gnomowladny Re: Fryzura intymna 29.12.12, 22:13
        Powiedz lepiej jak to robisz że masz tak wiele partnerek.Masz jakiegoś magicznego wacka że tak na Ciebie lecą?Pochwal się fotą.
        • krakoma Re: Fryzura intymna 29.12.12, 22:38
          bo fantazja, bo fantazja, bo fantazja jest od tego...
        • jeriomina Re: Fryzura intymna 29.12.12, 22:43
          Lepiej go nie zachęcać ;-)
          • izak28 Re: Fryzura intymna 29.12.12, 22:50
            O to to to, wymagania są, a jak ma sam zadbać o swoje miejsca strategiczne to nieeeeeeeeee.
    • grzeczna_dziewczynka15 Re: Fryzura intymna 29.12.12, 23:09
      A ja słyszałam, że faceci lubią dłuuugie włosy u kobiet:)
      • wielkafuria Re: Fryzura intymna 29.12.12, 23:16
        ale chyba nie na stworzycielce swiata ;)

poza tym we włosach i buszu to gustują jak zwykle popierniczeni seksualnie japończycy
        • grzeczna_dziewczynka15 Re: Fryzura intymna 29.12.12, 23:20
          Czyli jeśli facet akceptuje naturalność, musi być zboczony?:)
          • wielkafuria Re: Fryzura intymna 30.12.12, 12:55
            ale ja nie miałm na mysli ładnie zagrabionej grządki tylko najprawdziwszego buszu. że chyba musiałabym papiloty na noc zakręcac zeby mi sie nie poplatały. no i niektóre te minijaponki mają właśnie taaaaaaki busz i to własnie kręci niektórych. no!
            • gr.eenka Re: Fryzura intymna 30.12.12, 14:05
              wielkafuria napisał(a):

> ale ja nie miałm na mysli ładnie zagrabionej grządki
              jeśli chodzi o grządki, śnił mi sięogródek a właściwie dwa w jednym były truskawki i jakieś inne warzywka i drugi ogródek z grządkami takiej soczystej zielonej w główkach kapusty i rabaty z kwiatami różnymi :)
              pamiętam jak je dotykałam, widziałam kwiaty i jak wodziłam wzrokiem to pojawiały się nowe kwiaty ale w rabatce , takie na ścięcie :)
              fajny sen , jeśli pominąć fakt że mowa w nim była o śluboe z sąsiadem

tylko najprawdziwszego bus
              > zu. że chyba musiałabym papiloty na noc zakręcac zeby mi sie nie poplatały. no
              > i niektóre te minijaponki mają właśnie taaaaaaki busz i to własnie kręci niektó
              > rych. no!
              • wielkafuria Re: Fryzura intymna 30.12.12, 14:08
                gr.eenka napisał:
                > pamiętam jak je dotykałam, widziałam kwiaty i jak wodziłam wzrokiem to pojawia
                > ły się nowe kwiaty ale w rabatce , takie na ścięcie :)

widze ze masz bardzziej pokrecony sny ode mnie :D:D
            • grzeczna_dziewczynka15 Re: Fryzura intymna 30.12.12, 17:03
              Ale że takie modernistyczne "busze"?

stsweb.ym.edu.tw/jcliu/photo/28.htm
          • josef_to_ja Re: Fryzura intymna 30.12.12, 13:55
            No właśnie, musi? ;)
        • fuzja.jadrowa Re: Fryzura intymna 29.12.12, 23:24
          > poza tym we włosach i buszu to gustują jak zwykle popierniczeni seksualnie japo
          > ńczycy

Pytanie z serii "byc albo nie byc", normalnie. Czy bardziej popierniczony jest ten, kto lubi busz, czy ten, ktory gustuje w intymnej lysinie? Moze obydwoje? A moze zaden?
          • wielkafuria Re: Fryzura intymna 30.12.12, 12:59
            ale jest róznica miedzy posiadaniem włosów, ktorych nie ma równiez na pachwinie na przykład i polowie pośladków, a posiadaniem buszu, czyli posiadaniem wlosow przez kobiete na ww miejscach. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

kiedys na basenie oczom nie wierzyłam jak z jacuzzi w którym ja tez siedzialam wyłoniła sie mloda kobieta z włosami na jakieś 3 cm obrastającymi jej pachwiny. uciekłam pod prysznic. jacuzzi spalone.
            • josef_to_ja Re: Fryzura intymna 30.12.12, 13:56
              A jak ktoś lubi pełny zarost to zbok z niego? :P
              • wielkafuria Re: Fryzura intymna 30.12.12, 14:12
                tak!
                :)
                bo to jest mega nieestetyczne :P
                • six_a Re: Fryzura intymna 30.12.12, 14:15
                  różne rzeczy ludzie uważają za mega nieestetyczne, więc jest to kwestia gustu.

mnie odrzucają włosy do pasa np. i jakbym takiego włocha znalazła pod prysznicem czy w pościeli to rzyg gwarantowany.
                  • izak28 Re: Fryzura intymna 30.12.12, 14:19
                    A to ja też mam, choćby i znajomy to był włos, jak długi, to mi się na hafty zbiera :/
                  • wielkafuria Re: Fryzura intymna 30.12.12, 14:36
                    uff, to całe szczescie ze ostatnio skrocilam z długosci do pasa do takiej do łopatek :P
                    • six_a Re: Fryzura intymna 30.12.12, 15:01
                      no:) ale ja nie każę wszystkim skracać, bo coś tam - jak komuś nie przeszkadzają, niech sobie nosi;)
                  • georgia241 Re: Fryzura intymna 30.12.12, 20:26
                    Tak samo mam!
                • josef_to_ja Re: Fryzura intymna 30.12.12, 14:20
                  Włoski mogą być przecież ciut przycięte. Poza tym nie uważam, że kobieta ma obowiązkowo wkładać sobie maszynkę czy depilator między pośladki.
                  • gr.eenka Re: Fryzura intymna 30.12.12, 14:22
                    te włoski depiluje się woskiem u kosmetyczki :)
                    jak jesteś zainteresowany to polecam
                    boli tylko przez chwilę
                    • josef_to_ja Re: Fryzura intymna 30.12.12, 14:44
                      A po co to facetowi?
                      • gr.eenka Re: Fryzura intymna 30.12.12, 16:03
                        josef_to_ja napisał:

> A po co to facetowi?
                        po to samo co kobiecie
                        • josef_to_ja Re: Fryzura intymna 30.12.12, 16:11
                          Ale faceci i taką owłosieni wszędzie gdzie się da, a niektórzy uważają, że jak kobieta jest w okolicach intymnych całkiem łysa, w między pośladkami owłosiona to wygląda to komicznie.
                          • gr.eenka Re: Fryzura intymna 30.12.12, 16:26
                            dobra, przyznam się bez bicia, nie wiem, nie znam się, nie zaglądałam kobietom między pośladki
                  • krakoma Re: Fryzura intymna 30.12.12, 14:27
                    komfort z toba.
                    nauralisci sa najlepsi.
                    • josef_to_ja Re: Fryzura intymna 30.12.12, 14:45
                      Ja wiem, czy komfort? ;) Nie każda kobieta czuje się dobrze jak jest nieogolona, dla niektórych to może być zwyczajnie krępujące.
                • fuzja.jadrowa Re: Fryzura intymna 30.12.12, 15:38
                  Za czasow mlodosci twojej matki, taki busz byl czyms normalnym. No, chyba, ze wlasnego ojca uwazasz za zboka. ;)

Co do estetyki, dla kazdego oznacza ona co innego. Wg mnie, zarowno chaszcze, jak i calkowita pustynia wygladaja smiesznie.
                • kochanic.a.francuza Re: Fryzura intymna 30.12.12, 16:33
                  Mnie rzyg bierze na widok lysych wagin. Po prostu uwazam lysine w tym miejscu za mega nieestetyczna zarowno u pan jak i panow. A to dlatego, ze zawsze wyobrazam sobie co i jak ludzie nusza robic zeby sie tam tak do konca wygolic:, wydepilowac: ten uklad ciala, rak i nog jak sie tam depiluja...blee...
                  A pozwolic jakiejs obcej pani w salonie kosmatycznym grzebac sobie miedzy posladkami w celu wydepilowania wloskow-br...ohyda. Trzeba nie miec glowy zeby sie tak na wszelki marketing nabierac.
                  • wielkafuria Re: Fryzura intymna 30.12.12, 16:53
                    hahahhahaha, jaka ekwilibrystyka :D probowałaś chociaz raz?
                    • kochanic.a.francuza Re: Fryzura intymna 30.12.12, 18:45
                      Probowalam. Zobaczylam sie w lustrze i zmienilam zdanie.
            • fuzja.jadrowa Re: Fryzura intymna 30.12.12, 15:48
              > kiedys na basenie oczom nie wierzyłam jak z jacuzzi w którym ja tez siedzialam
              > wyłoniła sie mloda kobieta z włosami na jakieś 3 cm obrastającymi jej pachwiny
              > . uciekłam pod prysznic. jacuzzi spalone.

Nikt ci nie kazal na nia patrzyc. Mnie dziwi, jak w ogole mozna z wlasnej woli siedziec w jacuzzi z obcymi ludzmi. Wyobraz sobie jakie ciekawostki, ktorych nie widzisz, moga kryc gacie (i nie tylko) wielu z tych osob.

Kiedys jednej pani przesunal sie stanik i moim oczom ukazal sie mocno owlosiony dookola sutek. Myslisz, ze powinnam byla wyskoczyc z morza?
              • wielkafuria Re: Fryzura intymna 30.12.12, 16:19
                ona siedziała na wprost mnie, więc jak wstała to chociażbym nie wiem jak nie chciała to miałam jej majtki na wysokości moich oczu :)
                i tam było kłębowisko włosów.
                • kochanic.a.francuza Re: Fryzura intymna 30.12.12, 16:36
                  Myslisz, ze ty niczym nieestetycznym nie porazilas jej wrazliwosci? Kazdy mysli, ze jest piekny, tylko inni sa nieestetyczni. Jakby sie czlek chial do pie...przypierniczac, to i gwiazdy holiwoodzkiej mozna oblesna babe zrobic.
                  • wielkafuria Re: Fryzura intymna 30.12.12, 16:45
                    no tego nie wiem, ale w kazdym razie mnie nic z majtek nie wystawało :P
                    • grzeczna_dziewczynka15 Re: Fryzura intymna 30.12.12, 17:13
                      Wystawał pewnie brzuch - nieestetycznie wychudzony/obleśnie gruby/po chłopsku umięśniony -wybierz dowolne;> (w zależności o gustu patrzącego).

Też jestem za tym, żeby rozstrzelać tych, co nie wpisują się w obecnie obowiązujące kanony mody - czyli 99,9%, bo nawet gwiazdy kreujące te kanony "naprawdę" tak nie wyglądają (thanks to the courtesy of photoshop:>)
                      • wielkafuria Re: Fryzura intymna 30.12.12, 18:34
                        no akurat nic z tych rzeczy :D
                        brzuszek jest ok.
                        zgodzę się że mój biust mógł troszeczkę wystawać, ale klnę się na Boga że nic na nim nie rośnie :) i jest naprawdę fajny :P
                        • josef_to_ja Re: Fryzura intymna 30.12.12, 19:12
                          Brzuszek u facet, czy u kobiety? :P
                        • kochanic.a.francuza Re: Fryzura intymna 30.12.12, 20:35
                          > zgodzę się że mój biust mógł troszeczkę wystawać, ale klnę się na Boga że nic n
                          > a nim nie rośnie :) i jest naprawdę fajny :P

No ale wystaje, a sa ludzie dla ktorych wystajacy biust jest "mega nieestetyczny". Serio. Takie sterczace wymiona. Mam nadzieje, ze nie siadasz obok nikogu z nimi blisko. Ci wrazliwsi moga sie porzygac.
                          • wielkafuria Re: Fryzura intymna 30.12.12, 21:18
                            widze ze jestes dzisiaj w jakims bojowym nastroju :)
                            i nie rozumiesz zartów :)

wiec jak mam byc doslowna, to nic nie miałam na wierzchu, chodziło mi o to ze nie byłam zanurzona pod szyję i miałam dekolt ponad powierzchnią wody :)

ale zeby kobieta uzywała słowo wymiona na piersi? :> z tym sie jeszcze nie spotkałam.
                            • jeriomina Re: Fryzura intymna 31.12.12, 13:36
                              A mnie obrzydza to jak Ty się chwalisz swoim ciałem na forum furia. Lecę do łazienki :P
                            • grzeczna_dziewczynka15 Re: Fryzura intymna 31.12.12, 15:53
                              Furia, nie czaisz porównań i ironii.

Więc banał - estetyka to konstrukt społeczny, a nie obiektywny fakt. Gusta są kształtowane społecznie. Mieszkałabyś w afrykańskim plemieniu jakimś tam, i uważałabyś za bardzo estetyczne bardzo długie szyje na obręczach i nie wyobrażałabyś sobie, jak można taką nagą i krótką szyję prezentować.

Mieszkałabyś w starożytnym Egipcie, to goliłabyś wszystko, łącznie z głową i zakładała czarną perukę, mieszkałabyś w XVIII w-ecznej Francji i nie wyszłabyś na zewnątrz bez białej peruki i młoteczka do wszy itd.

Mieszkasz tu, więc przejmujesz mainstreamowy kanon piękna obecnie lansowany, (przy dużym wpływie firm produkujących wszystkie te kosmetyczne akcesoria do golenia).

W życiu rzeczywistym wiele kobiet i mężczyzn nie ma nic przeciwko gąszczom, albo wręcz uważa je za atrakcyjne.
                              Ja też wolę gąszcz niż bolesne ropiejące krwiaki po goleniu.
                              • jeriomina Re: Fryzura intymna 31.12.12, 16:25
                                Furia jest rzeczywiście dość nieprawdziwa i nierealna. Zastanawiam się, czy się wypróżnia, czy też może załatwia to jakoś poza obiegiem.
                                • kochanic.a.francuza Re: Fryzura intymna 02.01.13, 14:53
                                  Jak firmy wymysla i wypromuja jakies "pozaobiegowe" akcesoria do wyprozniania sie to na pewno furia z nich skorzysta. Wszak menedzerom spolek kosmetycznych trzeba pompowac wynagrodzenie do tysiackrotnej pensji zwyklego zjadacza chleba. Kto lubi zarabiac na innych niech zarabia, chocby i mial sie caly na lyso golic.
                                  PS. Mody na golenie wlosow na glowie nie ma tylko dlatego, ze akutat na wlosach "glowowych" juz sie swietnie zarabia: farby, lakiery nozyczki, walki itd.
                                  • josef_to_ja I na środkach przeciwko łysieniu. ;) 02.01.13, 17:46
                                    P.S. Golenie męskiej twarzy też uważasz za wynik marketingu? :P
                                    • rekreativa Re: I na środkach przeciwko łysieniu. ;) 02.01.13, 19:28
                                      Bardzo możliwe. Maszynkę na żyletki opatentował Gillette w 1904 roku. I niedługo później moda na bujne brody, bokobrody i wąsiska zaczęła zanikać. Wcześniej niemal przez cały wiek panowie, przynajmniej ci już pożenieni, pielęgnowali zarost w postaci bród i wąsów.
                                      Więc albo moda na używanie nowego narzędzia zadziałała, albo faceci po prostu nie lubią mieć zarostu i kiedy tylko pojawiła się możliwość golenia wygodniejszego niż brzytwą, to się masowo zaczęli wygalać.
                                • wielkafuria Re: Fryzura intymna 03.01.13, 14:37
                                  ja się żywię energią słoneczną więc nie mam co wydalać ;)

ale się uparłyście :D:D
                    • kochanic.a.francuza Re: Fryzura intymna 30.12.12, 18:48
                      Jednych obrzydza cos wystajace z majtek innych cos wystajace z psychiki..., innych jeszcze wystajace brodawki piersiowe...
                      Madry czlowiek takie rzeczy wie i robi z igly widy, bo i sam kiedys w widly moze byc wrobiony.
                      • kochanic.a.francuza Re: Fryzura intymna 30.12.12, 20:36
                        Mialo byc: "i nie robi z igly widly", sorry.
            • grzeczna_dziewczynka15 Re: Fryzura intymna 30.12.12, 17:07
              Strasznie strachliwa jesteś. I jeszcze się w pachwiny gapisz nieznajomym. Czy to nie voyeuryzm?:)
    • lipsmacker Re: Fryzura intymna 30.12.12, 15:33
      Nie ma na swiecie faceta dla ktorego preferencji zapuscilabym sobie zywoplot miedzy nogami. Wlosy toleruje na glowie.
      • sundry Re: Fryzura intymna 30.12.12, 15:40
        Dla mnie to nie kwestia preferencji faceta, tylko okropnego kłucia przy odrastaniu...
        • wielkafuria Re: Fryzura intymna 30.12.12, 16:35
          spróbuj kremy do depilacji. NIC a nic nie kłuje przy odrastaniu.
          • sundry Re: Fryzura intymna 30.12.12, 17:27
            Niestety, mam skłonność do podrażnień przy takich ustrojstwach.
      • kochanic.a.francuza Re: Fryzura intymna 30.12.12, 16:38
        Nie ma takiego faceta na swicie dla ktorego dlubalabym w pipce wciskajac tam sobie depilujace chemikalia.
        • wielkafuria Re: Fryzura intymna 30.12.12, 16:48
          łeeeee? nic sie nigdzie nie wpycha :D:D:D
          przeciez krem stosuje sie na zewnątrz :)
          • rekreativa Re: Fryzura intymna 30.12.12, 17:12
            A to jakiś specjalny krem do okolic intymnych jest?
            Bo na zwykłych kremach depilujących ( jak ten popularny na V) - wyraźnie stoi, żeby nie używać w okolicach bikini.
            • wielkafuria Re: Fryzura intymna 30.12.12, 18:37
              ja uzywam tanity. najbardziej lubie ta w zoltym opakowaniu (mało dostepna nie wiem czemu), a ta niebieska sensitive tez jest ok, tylko trzeba dluzej potrzymać. nic mnie jeszcze nie uczuliło.
              poza tym nie odrastaja wcale ostre włoski, zwlaszcza jak sie depilujesz co 3 dni.
          • kochanic.a.francuza Re: Fryzura intymna 30.12.12, 20:30
            W tych okolicach wszystko jest tak delikatne jak wewnatrz. Jakos jezdzenie lopatka po wargach sromowych w celu usuniecia kremu bardzo nieestetycznym zajeciem mi sie wydaje.
            Moglabym sie ewentualnie zmusic w celu zrewanzowania sie, gdyby facet tak samo upierdliwie dla mnie dbal o swoje genitalia. jelsi sam jest zarosniety, a ode mnie wymaga "baby skin" to tylko kopa moze dostac conajwyzej.
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: Fryzura intymna 30.12.12, 17:19
        Jo, a Twoja prapra babka żadnemu nie pokazałaby się bez gorsetu (choć uwiera i krępuje ruchy), a Twoja kuzynka z Afganistanu dla żadnego nie zdejmie burki;>
        • ma_dre Re: Fryzura intymna 03.01.13, 14:36
          a ty bedziesz farbowac sobie wlosy lonowe, jak kolorwoe cip.ki wejda w mode :-D
    • sootball Re: Fryzura intymna 30.12.12, 15:47
      co do owłosienia,
      > a raczej jego braku,

Znaczy lubisz kobiety, które intymnie - są skinówami. ;)

> A wy jakie macie preferencje i przyzwyczajenia?
      Mokra włoszka :) z pasemkami ufarbowana na różowo.
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: Fryzura intymna 30.12.12, 17:16
        > Znaczy lubisz kobiety, które intymnie - są skinówami. ;)

Albo nifmetkami.
    • georgia241 Re: Fryzura intymna 30.12.12, 20:20
      Nie interesują mnie preferencje kolesiów wychowanych na pornolach i podniecający się wzgórkiem łonowym dziecka. Szok!
      • josef_to_ja Re: Fryzura intymna 30.12.12, 20:54
        Taka kobieta kobieta by mi się przydała! :)
    • wez_sie male pytanie 31.12.12, 12:59
      czy fryzura intymna to jest taka jakby osobista fryzura, ktorej sie nie pokazuje nikomu?
      • six_a Re: male pytanie 31.12.12, 13:43
        > czy fryzura intymna to jest taka jakby osobista fryzura,
        tak, osobista łysina, temat tabu. często ukrywana pod treską lub beretem
        z antenką.
    • alienka20 Re: Fryzura intymna 31.12.12, 14:53
      Nie pytaj, co kobieta może ogolić dla Ciebie, zapytaj, co Ty możesz ogolić dla niej :P.
    • mirtillo25 Re: Fryzura intymna 03.01.13, 14:16
      My musimy być gładkie wszędzie, a facet jest bogiem jak się łaskawie pod pachami ogoli. Dajcie spokój. Ja nie słucham życzeń od osobników płci męskiej, którzy swoje preferencje opierają na filmach porno i u których zanotowano najwięcej dewiacji seksualnych i zboczeń :) Amen!
      • josef_to_ja Re: Fryzura intymna 03.01.13, 18:20
        Taka młoda i nie będąca totalną zwolenniczką całkowitej depilacji? :P
    • light_in_august Re: Fryzura intymna 03.01.13, 15:06
      Fryzura intymna - co to w ogóle za określenie? :/ wszędzie, gdzie z natury są włosy - na nogach, pod pachami - to już fryzura? Kręcona na wałki albo tleniona? Litości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka