Dodaj do ulubionych

straszne chamstwo!

IP: *.b.pppool.de 13.07.04, 15:40
ostatnio pelno tu watkow obrazajacych kobiety. A wiec: "sluzymy" do dawania
d...., badz do innych celow, przescigamy sie w glupocie, mamy "zderzaki",
jestesmy naiwne i zadufane w sobie, czasami nawet ladne ale za to wszystki
glupie....
Mizogini, jesli nienawidzicie kobiet to Wasz problem. Obrazanie nas i
wmawianie nam ze jestesmy od Was gorsze jest po prostu zwyklym chamstwem.
Dlaczego nie obrazacie kobiet w waszym otoczeniu, na przyklad Waszych matek
albo siostr? Bo dostalibyscie po prostu w leb! A tutaj czujecie sie bezkarni!
Poza tym macie swoje forum.
Zycze wiecej rownowagi psychicznej.
Obserwuj wątek
    • lena_zienkiewicz Re: Fema, spokojnie, to tylko forum n/t 13.07.04, 15:42
      • Gość: Fema Re: Fema, spokojnie, to tylko forum n/t IP: *.b.pppool.de 13.07.04, 15:46
        wlasnie przez takie gadki jak Twoja chamstwo jest teraz czyms normalnym!
        chamstwa juz nie mozna krytykowac i pietnowac, bo nie jest sie trendy, co?
        • lena_zienkiewicz Re: Bossszzz, opanuj się 13.07.04, 15:50
          Masz coś do jakiegoś wątku to go olej i nie odpisuj, ale nie ma się czym
          denerwować.Większość wątków ma na celu prowokację.Kurcze, dorosła kobita
          jesteś, a ja jak dziecku tłumaczyć muszę :-/
        • Gość: bo to Re: Fema, spokojnie, to tylko forum n/t IP: 62.121.129.* 13.07.04, 15:51
          ta dzisiejsza mlodziez... szkola sie skonczyla i dzieciarnia sie nudzi i wyzywa
          na forumach,
          krytykowac i pietnowac mozna- tu dostaniesz w zamian tylko wiazanke
          a nie bejsbolem po glowie...
          • Gość: bo to Re: Fema, spokojnie, to tylko forum n/t IP: 62.121.129.* 13.07.04, 15:55
            ps,
            ale, ale,,,,, nie mozna generalizowac bo "dorosli" tez sie wyzywaja tutaj.

-znudzi im sie jak nikt nie bedzie odpowiadal na watki czy wdawal sie w
            prowokacyjne dyskusje z chmami,

• Gość: jack Re: straszne chamstwo! IP: *.biz.rr.com 13.07.04, 15:51
      Z tego co obseruje na tym forum macie doczynienia z duza iloscia prowakacyjnych
      watkow, takze spokojnie nie wszyscy faceci to chamy, pedaly (mowie o tych
      zagladajacych tutaj) i nie wszystkie kobiety sa glupie. Wy macie swoj PMS , a
      my swoje wzloty i upadki. Plciowosc nie ma tu nic do rzeczy. Walka plci wydaje
      mi sie jakas przesada. Najwazniejsze jest zrozumienie po obu stronach i szczere
      rozmowy na kazdy temat. pozdrawiam
    • Gość: Kocisz Fema mogę cię obdarować krotochwilą... IP: 62.173.207.* 13.07.04, 15:55
      Naprawdę, tylko musisz tego bardzo chcieć, a wtedy ja i mój sprzęcik są do
      dyspozycji...
      • Gość: chicarica Re: Fema mogę cię obdarować krotochwilą... IP: 213.199.221.* 13.07.04, 16:28
        Sprzęcik to dobra nazwa na tego zeschłego kabanosika co go nosisz w
        niedopranych gaciach.
    • Gość: Maja Re: straszne chamstwo! IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 13.07.04, 16:01
      Wszyscy faceci(bo napewno nie prawdziwi mężczyźni) , ktorzy w chamski sposób
      obrażają kobiety na forum, to po prostu zwykli tchórze, zakompleksieni, o
      zerowej inteligencji, w domu zapewne pantoflarze, którzy boją się powiedzieć
      slowo sprzeciwu, tak jak boją się powiedzieć prawdę prosto w oczy.A forum daję
      im okazję do chwilowego poczucia się "macho" w wirtualnym świecie, bo w
      rzeczywistym nic nie znaczą.
    • anka2413 Re: straszne chamstwo! 13.07.04, 16:22
      Ja ostatnio próbowałam z tym walczyć i okazało się że taki sposób wyrażania
      swoich przkonań, takie popisy paniom na tym forum odpowiadają. Aż sie poczułam
      jak idiotka bo wydawało mi się, że mizogizm powinien być tępiony - a tu proszę.
      • anka2413 Re: straszne chamstwo! 13.07.04, 16:24
        Oczywiście nie wszystkim odpowiada, żeby nie było że uogólniam;-)). A Lena Z.
        to już zawiodła mnie na max :((
        • Gość: Zawodowiec a to z kim ześ tak walczyła?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:30
          ciekawi mnie to moze akurat sie zgodzimy w jakies kwestii:)
          • anka2413 Re: a to z kim ześ tak walczyła?? 13.07.04, 16:34
            to wie tylko Bóg i administrator (choć administrator nie koniecznie;-)
            • Gość: Zawodowiec to jakis demon to był ze tylko bóg wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:37
              uwarzaj dziewcze bo cie jeszcze cos opęta. A jak to wygladało?
              • anka2413 jak typowa walka z wiatrakami ;-)) 13.07.04, 16:41

• Gość: Zawodowiec ale byl taki co walczył z wiatrakami, a powiedz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:51
                  podnieciłas sie walczac z tym upiorem?
                  • anka2413 No i jesteśmy w domu Zawodowcu ;-)) 13.07.04, 16:53

• Gość: Zawodowiec no ale ciagle nie wiem z kim walczyłas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:54
                      powiedz ze kto to byl?
                      • anka2413 Z demonami ;-)) no przeciez już sam to zauważyłeś 13.07.04, 16:56

• Gość: Zawodowiec Re: Z demonami ;-)) no przeciez już sam to zauważ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:58
                          ale sa rozne demony, seksu, piekna, mody itp. opisz tego!
                          • anka2413 ten był demonem głupoty ;-)))))) 13.07.04, 17:03

• Gość: Zawodowiec ale jak sie podpisywał bo wlaczylas wiec pamietasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:06
                              napisz jak to walczyłas i jak sie podpisywał
                              • anka2413 Zaczynasz przynudzać.... 13.07.04, 17:07

• Gość: Zawodowiec Re: Zaczynasz przynudzać.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:09
                                  no bo nie udzielono mi odpowiedzi, napsialas do autorki że ostatnio probowałas
                                  walczyc wiec chcialbym wiedzie z kim ,ty mi schodzisz ze bog wie wiec bog wie
                                  to moze byc bog wie co.
                                  Moze z czyms w swojej glowie walczysz?
                                  • anka2413 Walczyłam z twoim alter ego, 13.07.04, 17:13
                                    który również podpisuje sie Zawodowiec, boski zawodowiec itd., mam nadzieje że
                                    nie cierpisz na rozdwojenie jaźni - czego ci życze. Pa, znudziła mi sie
                                    konwersacja ;P
                                    • Gość: Zawodowiec Re: Walczyłam z twoim alter ego, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:15
                                      mi sie ty juz dawno temu znudzilas ale chcialem abys to napisala.

zycze ci stara babciu aby ci sie troche polepszylo na glowe i nie martw sie o
                                      moje jaznie.
                                      • anka2413 Jak juz napisałam w swojej sygnaturce... 13.07.04, 17:17

• anka2413 Pochodznie od małpy ... 13.07.04, 17:17
                                          jest osobistą sprawą każdego z nas i nie musisz się z tym tak obnosić Zawodowcu
                                        • Gość: Zawodowiec Re: Jak juz napisałam w swojej sygnaturce... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:18
                                          czyli jednak idziesz sie leczyc? to napsialas prawda?
                                        • anka2413 A skoro dla ciebie 25 lat 13.07.04, 17:22
                                          to stara babcia to pewnie masz jakieś 14-15 lat. Biedactwo, pewnie sam w domu,
                                          rodzice nie dopieszczają jedynaka i pozostaje tylko komputer....
                                          Dla własnego dobra wróć na drzewo z którego zszedłeś...
                                          • Gość: Zawodowiec_ankiete ty mialas kiedykolwiek mezczyzne? mam tu ankiete IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:32
                                            zestaw pytan
                                            25 lat i taka dziwna kobita!
                                            masz chlopa?
                                            mialas kiedy kolwiek chlopa?
                                            nosisz okulary?
                                            nie lubisz miniowek?
                                            nie lubisz kobiet ktore farbują wlosy?
                                            nie lubisz makijarzu?
                                            widzisz jakies szanse aby wyjsc za mąz?
                                            masz znajomych?
                                            chodzisz na imprezy?
                                            czy masz mniej niz 100 ksiazek ktore czytasz non stop?
                                            czy depilujesz nogi?
                                            czy usuwasz włosy łonowe?
                                            czy depilujesz sie pod pachami?
                                            czy kiedykolwiek rozmawialas na luzie z super facetem?
                                            czy mialas jakas sympatie poza internetem?
                                            czy internet to jedyne twoje miejsce do tego aby poznac faceta?

odpwoeidz bo mi sie tu taki twoj portret rysuje czytajac ciebie.
                                            • lena_zienkiewicz Re: ja ci wypełnię tą ankietę n/t 13.07.04, 17:33
                                              • Gość: Zawodowiec ok , ale wypadalo by aby to ania wypełniła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:36
                                                bo to dziecko ma problemy emocjonalne
                                                • lena_zienkiewicz Re: wydaje ci się, ania jest spoko n/t 13.07.04, 17:43
                                                  • Gość: Zawodowiec chyba pytania byly idealne bo zwiała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:50
                                                    jak takie wyczuwam na kilometr!
                                                  • anka2413 Re: chyba pytania byly idealne bo zwiała 13.07.04, 18:27
                                                    Ostatni raz sie zniżam do twojego poziomu, wszak stara baba jestem i stare
                                                    kości musze oszczędzać. Ale czuje się zaszczycona, że byłam inspiracją tak
                                                    głębokiej i pouczającej ankiety. Jak również dziękuję za potwierdzenie mojej
                                                    tezy że dopiero niedawno zszedłeś z drzewa.

Papa - pozostawie cię twoim wielbicielkom, nie cie biorą całego i delektują sie
                                                    twoim niewątpliwym urokiem i błyskotliwością.
                                            • lena_zienkiewicz Re: ty mialas kiedykolwiek mezczyzne? mam tu anki 13.07.04, 17:43
                                              > masz chlopa?
                                              *mam

> mialas kiedy kolwiek chlopa?
                                              *miałam

> nosisz okulary?
                                              *nie

> nie lubisz miniowek?
                                              *nie noszę i nie lubię (na sobie oczywiście)

> nie lubisz kobiet ktore farbują wlosy?
                                              *lubię, dlaczego nie.Sama nie farbuję, bo mam piękne, długie i błyszczące,
                                              szkoda ich niszczyć.

> nie lubisz makijarzu?
                                              *lubię, chociaż sama nie nakładam sobie makijażu, bo nie widzę sensu w
                                              niszczeniu tak pięknej cery jaką mam.

> widzisz jakies szanse aby wyjsc za mąz?
                                              *już nie

> masz znajomych?
                                              *mam

> chodzisz na imprezy?
                                              *nie, bo nie mogę opędzić się od adoratorów-co jest poprostu okropne :-/

> czy masz mniej niz 100 ksiazek ktore czytasz non stop?
                                              *bossszzz, ostatnio to już bardzo mało czytam, mam inne zajęcia :-)

> czy depilujesz nogi?
                                              *jasne

> czy usuwasz włosy łonowe?
                                              *tak, ale wolę mieć wygryzane

> czy depilujesz sie pod pachami?
                                              *pewnie, że tak, bo jak se zapomnę to wali ode ,mnie jak z chaty murzyńskiej;)

> czy kiedykolwiek rozmawialas na luzie z super facetem?
                                              *pewnie, robię to codziennie

> czy mialas jakas sympatie poza internetem?
                                              *nie miałam nigdy sympatii w internecie

> czy internet to jedyne twoje miejsce do tego aby poznac faceta?
                                              *nie, nigdy nie wiesz co kryje się po drugiej stronie komputera

Proszę :-) no topsze, topsze, nie dziękuj
                                              • Gość: Zawodowiec to jeszcze jedno dla ciebie lena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:48
                                                czy pragniesz kogos z internetu?
                                                czy ten super facet tez jest z internetu?
                                                co bys zrobiła aby go poznac?
                                                czy zdradzialbys meza z nim?
                                                czy uwazasz zawodowca z debila?
                                                czy boisz sie zawodowca?
                                                czy uprawialas juz seks analny?
                                                czy lubisz szatynow?
                                                co sadzisz o seksie w trojke 2 panie i zawodowiec?
                                                • lena_zienkiewicz Re:topsze 13.07.04, 17:53
                                                  > czy pragniesz kogos z internetu?
                                                  *nie

> czy ten super facet tez jest z internetu?
                                                  *nie

> co bys zrobiła aby go poznac?
                                                  *nic, bo nie chcę "go" poznać

> czy zdradzialbys meza z nim?
                                                  *nigdy w życiu, mój mąż najfantastyczniejszym facetem pod słońcem

> czy uwazasz zawodowca z debila?
                                                  *nie, to było bez sensu :-/

> czy boisz sie zawodowca?
                                                  *nie

> czy uprawialas juz seks analny?
                                                  *ło, czego to się nie robiło w życiu

> czy lubisz szatynow?
                                                  *nie bardzo

> co sadzisz o seksie w trojke 2 panie i zawodowiec?
                                                  *ale ja też w tym trójkącie czy nie?
                                                  • Gość: Zawodowiec Re:topsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 17:57
                                                    no też

słuchaj wyslij mi swoje zdjecie:)
                                                  • lena_zienkiewicz Re:topsze 13.07.04, 18:00
                                                    Gość portalu: Zawodowiec napisał(a):

> no też
                                                    >
                                                    > słuchaj wyslij mi swoje zdjecie:)

Mam rozumieć, że wypadłam dobrze?
                                                  • Gość: Zawodowiec no jasne:)) a aneczka uciekla i palcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 18:02
                                                    biedactwo pewnie z zału usuneła swoje randkowe konto na
                                                    www.starapanna.pl:)))))))
                                                  • lena_zienkiewicz Re: no jasne:)) a aneczka uciekla i palcze 13.07.04, 18:04
                                                    Gość portalu: Zawodowiec napisał(a):

> biedactwo pewnie z zału usuneła swoje randkowe konto na
                                                    > www.starapanna.pl:)))))))

Daj spokój zawodowiec, wkurwia mnie obgadywanie innych, więc przestań.
                                                  • anka2413 Anka sobie siedzi, czyta i nie może się nadziwić.. 13.07.04, 18:21
                                                    aż mnie korci żeby zacytować znienawidzone przezemnie internetowe powiedzonko
                                                    na wszystko "a świstak siedzi i zawija sreberka..." ;-))
        • lena_zienkiewicz Re: do anka2413 13.07.04, 16:45
          skarbie, to, że cię lubię i szanuję nie oznacza, że mam być posłuszna tobie.Nic
          nie poradzę na to, że zawodowca też lubię i na twoje życzenie nie przestanę.Bo
          chyba z tym cię zawiodłam, prawda?
          • anka2413 Re: do anka2413 13.07.04, 16:50
            Ależ proszę ci bardzo, lub go sobie ;-)) ale na tej samej zasadzie mam prawo
            uważać że mnie tym samym zawiodłaś, czyż nie?? ;-))
            • lena_zienkiewicz Re: bez sensu n/t 13.07.04, 16:54
              • anka2413 Co jest bez sensu? 13.07.04, 16:55

• lena_zienkiewicz Re: ta twoja utrata zaufania do mnie n/t 13.07.04, 16:58
                  • anka2413 Re: ta twoja utrata zaufania do mnie n/t 13.07.04, 17:02
                    A tam zaufania od razu ;-)))zawiodłaś mnie tylko troche i już - takie
                    subiektywne odczucie, żadnej filozofii nie trzeba dorabiać. Tym masz prawo
                    takiego osbnika lubić, ja go nie trawie i kropka. Co nie zmienia tego, że i tak
                    cię lubię:P
                    • anka2413 Droga Leno! 13.07.04, 17:26
                      Przeczytaj sobie uważnie moją wymiane postów z Zawodowce, udało mi sie osiągnąć
                      dokładnie to co chciałam. Potem przemyśl i napisz czy nadal go tak lubisz.
                      Pozdrawiam
    • undyna Re: straszne chamstwo! 13.07.04, 16:27
      jak znasz swoją wartość, to się nie przejmujesz co napisał na temat Twojej płci
      niewiadomo kto, może to pisze..., ilu to nędznych wypierdków płci męskiej
      chodzi po tej ziemi, moze to jeden z nich, czasem widac ich na ulicy, czasem
      próbują złapać za krocze kobietę dźwigającą dwie siatki, bo co innego im
      pozostaje w realu, należy im się nasze współczucie, albo przynajmniej litość...
      Pozdro:)
      PS: nie twierdzę, że wśród kobiet same cuda:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka