Dodaj do ulubionych

Czy kobiety potrafią być stałe w uczuciach ?

IP: *.citicorp.com 20.08.01, 20:48
Po raz kolejny mi się zdarza, że kobieta, z którą spotykam się i obcuję bliżej po paru dniach,
tygodniach czy też miesiącach po prostu mówi mi, że nasz związek dobiegł już końca i nie ma sensu
dłużej go kontynuować. Dzieje się to zazwyczaj w momencie, kiedy moje uczucia do kobiety są bardzo
silne i zazwyczaj czuję się bardzo zraniony takim potraktowaniem. Co powoduje, że kobiety w ten
sposób do tego podchodzą ? Czy w pewnym dniu dochodzą do wniosku, że jeden facet im się już
znudził i czas poszukać innego ? Kobiety, dlaczego rzucacie swoim partnerów ?
Obserwuj wątek
    • Gość: waldi Re: Czy kobiety potrafią być stałe w uczuciach ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 00:42
      Man był stały tylko one się zmieniały
      • Gość: abc Re: Czy kobiety potrafią być stałe w uczuciach ? IP: 157.25.130.* 21.08.01, 10:28
        Potrafią. Mojego mężczyznę poznalam, gdy miałam 15 lat. 16 lat temu.
    • Gość: Andy Re: Czy kobiety potrafią być stałe w uczuciach ? IP: 195.94.222.* 21.08.01, 11:33
      To ,że kobiety nie są stałe jest winą gry w otwarte karty.

facet nie powinien wszystkiego o sobie mówić jednocześnie powinien wiedzieć o
      kobiecie prawie wszystko.
      1.Jeśli przed kobietką ma się zawsze jakąś tajemnicę (ale nie obrączkę czy
      dziecko z poprzedniego związku) to ona będzie umierać z ciekawości i myśleć o
      Tobie dniem i nocą.
      2.Jeśli jesteś poza tym fascynatem w jakiejś dziedzinie o której ONA ma blabe
      pojęcie to już rewelacja.
      3.Nie wypytuj jej jeśli pójdzie z koleżanką do kina ,takie jawne zazdrośnictwo
      nie wychodzi na dobre(szczególnie jeśli pytasz czy koleżanka ma wąsy).
      4.Jeśli poważnie rozmawiacie to mów szczerze co myślisz ,ale na pytnia CZY
      JESTEM GRUBA nie mów nic broń Cię Boże ,lepiej daj jej buziaka w policzek i
      zmień temat.
      5.Reszta to wielka improwizacja i z czasem każdy zostaje wirtuozem jeśli się
      nie zniechęci.
      :-))

P.S.W rzadnym wypadku nie odpisuj na każdego sms''a (najlepiej na co drugi albo
      co trzeci ) i nigdy nie odpisuj na sms''y w stylu "Wiesz, wczoraj było cudownie".

Gwarancji nie daję ,że to wszystko zadziała na Twoją korzyść ,ale pocieszające
      jest to ,że nawet jeśli Wasz związek się rozpadnie to Ty nie będziesz się czuł
      ja zbity francuski piesek merdający ogonkiem raz biegnąc z lewej a raz z prawej
      przy boku swojej wyidealizowanej BOGINI.

Dużo luzu życzę i stałej kobiety,
      :-)))

Andy
      • Gość: Susan Ciekawe... IP: 10.134.10.* / *.rzeczpospolita.pl 21.08.01, 13:48
        Ciekawe zaiste... Ja np. bardzo źle zareagowałabym na to,
        co proponujesz Manowi. Na tę tajemniczość, zawiłość, nie
        odpowiadanie na smsy. To nie byłby związek, lecz bezsens.
        Po co mi facet udający nie wiadomo kogo? Sama tak nigdy
        nie postępuję, ani nie robi tego mój partner. A jakoś z
        nim jestem... I zawsze byłam, jestem i będę stała.
        • Gość: Andy do Susan IP: 195.94.222.* 21.08.01, 16:10
          No i widzisz ,każdy ma to na co zasługuje.
          Pozdrawiam,

Andy
          P.S.Jednak uważam ,że jeśli facet przestanie imponować kobiecie to ta wcześnij
          czy później da mu kosza. Tajemniczość to dobra cecha tak jak wierność.

P.S2.Co do nieodpowiadania na sms''y to chodzi mi o to żeby nie wypisywać
          głupot. Moje koleżanki często twierdzą że ich faceci kupią im kwiaty albo coś
          dla nich zrobią ,a póżniej rozprawiają o tym godzinami jakby chcieli pokazać
          jak to oni się poświęcają.Rzecz w tym żeby zrobić coś dla kobietki i przejść do
          codzienności jakby nic nie miało miejsca. Niech mi ktoś powie ,że nie mam racji!

• Gość: Emilka Re: do Susan IP: 195.216.97.* 22.08.01, 10:21
            Gość portalu: Andy napisał(a):

> No i widzisz ,każdy ma to na co zasługuje.
            > Pozdrawiam,
            >
            > Andy
            > P.S.Jednak uważam ,że jeśli facet przestanie imponować kobiecie to ta wcześnij
            > czy później da mu kosza. Tajemniczość to dobra cecha tak jak wierność.
            >
            > P.S2.Co do nieodpowiadania na sms''''y to chodzi mi o to żeby nie wypisywać
            > głupot. Moje koleżanki często twierdzą że ich faceci kupią im kwiaty albo coś
            > dla nich zrobią ,a póżniej rozprawiają o tym godzinami jakby chcieli pokazać
            > jak to oni się poświęcają.Rzecz w tym żeby zrobić coś dla kobietki i przejść do
            >
            > codzienności jakby nic nie miało miejsca. Niech mi ktoś powie ,że nie mam racji
            > !
            > Masz Rację! Nie ma nic bardziej beznadziejnego gdy facet robi cos dla ciebie,
            np. pisze z toba całą noc prace magisterską, bo musisz ja rano oddać, a 0 5 rano
            mówi: ja TYLE dla ciebie zrobiłem.. W 1sekundzie znika cały efekt, który
            wczesniej robił na mnie piorunujące wrażenie.
            Okropieństwo...
            Pzdr
            Emilka

• Gość: malaga Re: Czy kobiety potrafią być stałe w uczuciach ? IP: *.srkch.pik-net.pl 21.08.01, 13:24
      Ja rozstawałam się z facetem po paru tygodniach, miesiącach jeśli okazywało się
      że między nami nie ma "iskry" i nie umiemy jej wskrzesić w żaden sposób. Dwa
      lata temu poznałam kogoś i tak zaiskrzyło że obydwoje rzuciliśmy swoich stałych
      partnerów. Pobraliśmy się i jest nam bardzo dobrze - ale o "iskrę" muszą dbać
      obie strony aby nie zgasła. Może nie spotkałeś jeszcze tej właściwej kobiety.
      • Gość: Man Re: Czy kobiety potrafią być stałe w uczuciach ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 00:01
        Problem w tym, że zdarzało mi się najpierw wyczuć iskrę po paru tygodniach,
        przez następne parę było naprawdę super, a potem kobieta dochodziła do wniosku,
        że już jej to nie odpowiada i odchodziła - tak, jakby związek się po prostu
        wypalił...
        • Gość: kirke Re: Czy kobiety potrafią być stałe w uczuciach ? IP: *.kielce.net.pl 22.08.01, 10:01
          potrafia! - to co napisala "ABC" moze byc najlepszym dowodem :)

Z pewnoscia nie trafiles na swoja "polowke" :(
          A co do wypalenia, moze iskra byla tylko w Tobie?
          Zapewniam Cie, ze Twoja "druga polowa" nie dopusci do tego, aby jej iskra
          zgasla i z determinacja rowna Tobie, bedzie dbala oto, by wasze iskry zmienily
          sie w jeden wielki plomien, trwajacy lata a nawet cale wieki.
          Czego zycze z calego serca WSZYSTKIM nie tylko Tobie :)

No coz "w tym caly jest ambaras, aby dwoje chcialo naraz"

usciski
          kirke

p.s. nie ustawaj w poszukiwaniach - ona gdzies jest i tez Cie szuka!
          a Twoja wytrwalosc zostanie nagrodzona :)
        • Gość: Emilka Re: Czy kobiety potrafią być stałe w uczuciach ? IP: 195.216.97.* 22.08.01, 10:28
          Nie wierze w to , że było super, cudownie,"cud,miód i orzeszki"i nagle
          dziewczyna odchodzi.Albo koloryzujesz, albo nie widzisz nic poza sobą i swoimi
          uczuciami. Uważam , że trzeba wykazać się jaka dawką inteligencji emocjonalnej,
          empatią (wczuwaniem sie w uczucia dt=rugiego człowieka), żeby ocenic czy nowy
          związek dobrze sie rozwija.
          • Gość: Andy Re: Czy kobiety potrafią być stałe w uczuciach ? IP: 195.94.222.* 22.08.01, 17:15
            Gość portalu: Emilka napisał(a):

"cud,miód i orzeszki"

Skąd to wzięłaś?
            Bardzo mi się podoba ten tekst ,szczególnie dlatego ,że jak czytam to żeruję na
            orzeszkach felix w miodzie(rewelacja).(mimowolna kryptoreklama).
            Pozdrowienia,

Andy
            • Gość: Izabela Re: Czy kobiety potrafią być stałe w uczuciach ? IP: 157.25.130.* 23.08.01, 09:22
              Gość portalu: Andy napisał(a):

> Gość portalu: Emilka napisał(a):
              >
              > "cud,miód i orzeszki"
              >
              > Skąd to wzięłaś?
              > Bardzo mi się podoba ten tekst ,szczególnie dlatego ,że jak czytam to żeruję na
              >
              > orzeszkach felix w miodzie(rewelacja).(mimowolna kryptoreklama).
              > Pozdrowienia,
              >
              > Andy

Bo to właśnie z reklamy tych orzeszków!!!!!!!!!!!!

• Gość: gosia Re: Czy kobiety potrafią być stałe w uczuciach ? IP: *.*.*.* 23.08.01, 09:39
      szczerze mowiac sma czasami tak robie :-(((( spotykam sie z kolesiem jakis
      miesiac i wiem czy chce byc z nim nadal czy nie. Jezeli po miesiacu spotykania
      sie ( mowie tu o spotykaniu sie bardziej na stopie kolezenskiej i
      przyjacielskiej bez rzadnych ekscesow sexualnych )z kims ten ktos ani mnie
      grzeje ani ziebi, nie robi mi sie goraco prz kazdym spotkaniu, nie wyczekuje
      przy telefonie az zadzwoni itp. to uwazam wtedy ze to nie ma sensu i mu o tym
      mowie. Chce zaznaczyc ze chodzi mi glownie o to czy potrafimy ze soba
      rozmawiac, czy rozumiemy sie, czy podzielamy zainteresowania. Kazdy chlopak ma
      to cos w sobie co dziala na dziewczyny ale nie na wszystkie i to Twoje cos moze
      akurat nie dzialac na ta napotkana aktualnie. Wiec chyba warto szukac dalej a
      nie tkwic w zwiazku jednostronnym . Powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka