Gość: irka IP: 208.215.178.* 13.07.04, 19:02 bylo piekne...grube,leniwe i caly czas mruczalo z rozkoszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jess Re: nasze piescidelko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 00:03 i...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: nasze piescidelko IP: *.mad.east.verizon.net 14.07.04, 02:55 i bylo zarloczne, jej kicha byla wciaz nienasycona.. byla zaborcza drapiezna... to byla nasza kociczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: nasze piescidelko IP: *.dialup.sprint-canada.net 14.07.04, 03:02 Nasza? To kto tam oprocz ciebie te kociczke jeszcze piesci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: nasze piescidelko IP: 208.215.178.* 14.07.04, 14:36 wszyscy piescili, cala rodzina plus goscie, ktorych niestety preferowala. Kociczka zmarla w 1991 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna żarła przez odbyt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 11:43 to chyba jakis dziwoląg był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: żarła przez odbyt? IP: *.icpnet.pl 14.07.04, 15:40 Czasami zastanawiam sie kiedy to forum osiągnie szczyt zidiocenia. Może to juz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: żarła przez odbyt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 23:44 A ja sie zastanawiam , kiedy bedzie koniec swiata, albo moj koniec :)) Ale faktycznie , ludzie maja nasrane............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: żarła przez odbyt? IP: *.mad.east.verizon.net 15.07.04, 02:07 nie widze w tym nic idiotycznego. Kociczka nasza byla transcendentalna swiadomoscia. Pograzona w kociej bezmyslnosci (medytacji) kontemplowala byt, i pchala ta cala swiadmosc. Odpowiedz Link Zgłoś
lowenkrantz Re: żarła przez odbyt? 15.07.04, 02:20 Gość portalu: irka napisał(a): > nie widze w tym nic idiotycznego. > Kociczka nasza byla transcendentalna swiadomoscia. Pograzona w kociej > bezmyslnosci (medytacji) kontemplowala byt, i pchala ta cala swiadmosc. Mówiła ludzkim głosem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: żarła przez odbyt? IP: *.dialup.sprint-canada.net 15.07.04, 02:28 Tak ladnie opisujesz te swoja kociczke, ze pokusilem sie na opinie, ze ona byc moze byla madrzejsza od ciebie. Szkoda, ze biedulka juz zmarla. Musialas mocno plakac idac za jej pogrzebem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: żarła przez odbyt? IP: *.mad.east.verizon.net 15.07.04, 02:29 nie..ale jak zmierzyla cie tym bystrym, przenikliwym wzrokiem, widac bylo ze wszystko rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
razem.czy.osobno Re: żarła przez odbyt? 15.07.04, 02:33 Gość portalu: irka napisał(a): > nie..ale jak zmierzyla cie tym bystrym, przenikliwym wzrokiem, widac bylo ze > wszystko rozumie Nawet pewnie ze dwa razy więcej niż ty rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lowenkrantz Re: żarła przez odbyt? 15.07.04, 02:36 Gość portalu: irka napisał(a): > nie..ale jak zmierzyla cie tym bystrym, przenikliwym wzrokiem, widac bylo ze > wszystko rozumie To jeszcze nie był najlepszy model kota.Kot mojego sąsiada zawsze do mnie gada. Nawet nie wie ile z jego powodu wydałem na psychiatrów. ps Nie mówi o siedmiu życzeniach.Zawsze jest przerażający.Nigdy miły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: żarła przez odbyt? IP: *.dialup.sprint-canada.net 15.07.04, 03:08 Niektorzy wiedza o kotach wiecej niz o sobie. Ja wszystkiego nie rozumiem, a kot wszystko potrafi zrozumiec. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: żarła przez odbyt? IP: *.mad.east.verizon.net 15.07.04, 03:15 Fascynujace stworzenia..Koty to jedyna rzecz jaka sie Panu Bogu udala, jak powiedziala Wislawa Szymborska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: żarła przez odbyt? IP: *.dialup.sprint-canada.net 15.07.04, 03:49 Szymborska mogla powiedziec wszystko co chciala, i co z tego. W wiersze mozna wszystko wpisac. Trzeba tylko troche umiec je pisac. Wyglada na to, ze my (ludzie) od malpy, a koty od Boga, bo tylko one sa udane. Odpowiedz Link Zgłoś