ulka_e 30.09.04, 07:50 no koniec tygodnia się do nas zbilża, z jednej strony fajnie a z drugiej te weekendy są takie ciężkie do przeżycia, spotkania z znajomymi, obiady itd. w tygodniu mi jest łatwiej a wam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulka_e Re: 30 X czwartek 30.09.04, 07:52 no prosze jestem miesiąc bliżej do świąt, a jutro jest wszystkich świętych, he he Odpowiedz Link
nikanik Re: 30 X czwartek 30.09.04, 08:30 A mnie łatwiej w weekendy ;-) Mogę sobie poorbitrekować do woli. Jej to co lubię bo mam czas na przygotowanie różnych pyszności (oczywiście sprzyjających kurczeniu się ;-)). A jak idę na jakąś imprezkę czy do knajpy to też jestem świadoma własnych wyborów i staram się trzymać granic rozsądku. A w pracy to jak nie zabiorę z domu śniadania to koszmar: albo obiady na telfon, albo jakieś bułki ze sklepu z serem, jakieś kawałki pizzy i niezlliczone ilości kawy.... Zdecydowanie łatwiej mi w weekeny. Odpowiedz Link
sabba nie stosuje jakiejs specjalnej 30.09.04, 08:41 diety tylko uwazam na to co jem (a moze to tez dieta?:))) wiec w weekendy nie ma folgowania ino normalne wywazone jedzenie bez objadania sie. Za to dzis zwno na sniadanie 2 podeszwy jak wczoraj plus herbatka. Nie wiem co z obiadem bo ide na akupunkture potem a po seansie zalecany jest spokoj i relaks wiec nie bede mogla wlaczyc w kuchni:))) Odpowiedz Link
nikanik Re: nie stosuje jakiejs specjalnej 30.09.04, 09:10 otóż to - bez folgowania!!!!! tylko mnie łatwiej nie folgować w domu jak mam pod ręką świerze warzywa. A w pracy... cóż zostaje mi czekanie na weekendy! Odpowiedz Link
53kilogramowa Re: weekendy są okropne! 30.09.04, 11:37 weekendy nie słuzą mojej diecie:) zawsze cos tam sie zakazanego pożre:) ale nareszcie zaczynam zajęcia, wtedy mam cały dzien zajety, wykłady, cwiczenia, i długaśne spacery na uczelnie bo mi autobus nie pasuje zazwyczaj:))) no ale weekendy zostaną:/ Odpowiedz Link
anima Re: weekendy są okropne! 30.09.04, 12:36 a ja jadę jutro po pracy na wieś, do stadniny, będę jeździć konno i chodzić na długie spacery... nic mnie nie zatrzyma!! Odpowiedz Link
anula36 Re: weekendy są okropne! 30.09.04, 12:37 kocham weekndy bo moge sobie cos ugotowac a nie tylko w biegu jabka jest w autobusach :) To jedyne dni kiedy mam szanse na cieply obiad. Wreszcie... Odpowiedz Link
polskadunka Re: 30 IX czwartek 30.09.04, 13:31 Oj oj, do konca tygodnia jeszcze troszeczke ;) Ja sie jakos trzymam, ale za momencik zabieram sie za robienie torcika i troche mnie pewnie poskreca ;) ale nie ma wyjscia, obiecalam w pracy to dotrzymam obietnicy! W weekend zas bede wcinac mase salatek, cos trzeba robic skoro sie nie pracuje, prawda? Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
moonika_l Re: 30 IX czwartek 30.09.04, 14:33 Ja w weekendy cierpię - bo w tygodniu jak sie wezmę do pracy, to nie mam czasu myslec za duzo o zarciu. A w weekend - zawsze cos nie tak. Ale moze bedzie ok. Mam duzo planow - wtedy zawsze mniej jem. Na imprezach nie moge sie obezrec, bo wszyscy widzą, ze sie odchudzam, to głupio :) M. Odpowiedz Link
bera68 Re: 30 X czwartek 30.09.04, 14:33 ja uwielbiam weckendy, bo nie musze rano wstac do pracy:)))) Bera Odpowiedz Link