Dodaj do ulubionych

Facet o 12 lat starszy

05.01.13, 20:06
Tydzień temu poznałam pewnego mężczyznę, jechaliśmy na taką kilkudniową wycieczkę autokarem. Przez ten czas bardzo go polubiłam. Może to głupio zabrzmi ale chyba naprawdę zakochałam się w nim. Ciągle o nim myślę. Jego spojrzenie, jego uśmiech ciągle mam w pamięci. Na sylwestrze ustawiliśmy się do zdjęcia, on położył rękę na mojej tali i delikatnie pocierał, aż mi ciarki przeszły. Raz jak siedzieliśmy obok siebie to rozmawiał z kimś kto siedział dalej, a rękę położył mi na nodze, miałam wtedy krótką sukienkę i rajstopy. Albo jak się żegnaliśmy, przez chwilę myślałam, że mnie pocałuje jego usta były tak blisko w rezultacie tylko się przytuliliśmy, przyłożył swój policzek do mojego i tak staliśmy dłuższą chwilę.Tak bardzo bym chciała żeby on też coś do mnie czuł. Tylko, że on jest starszy ode mnie o 12 lat (ja mam 23 lata) mi to nie przeszkadza, ale nie wiem jak jemu. Nie długo nasza koleżanka, która też była na tej wycieczce ma urodziny i nas na nie zaprosiła więc wtedy się z nim pewnie zobaczę.
Co o tym myślicie? On jest sam, nikogo nie ma.
Jak mam poznać, że on coś do mnie ma? On nie należy do facetów, którzy uwodzą dziewczyny, jest raczej powściągliwy.
Obserwuj wątek
    • gr.eenka Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:10
      cholera facet jest po 30 i już stary

chyba zacznę sobie zbierać na trumnę ;/
      • pomorzanka34 Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:26
        gr.eenka napisał:

> chyba zacznę sobie zbierać na trumnę ;/

sosnowa czy dębowa ?
      • light_in_august Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:41
        Ja na urnę... ponoć taniej wychodzi :/
      • tfu.tfu Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 22:25
        najlepiej pogański stos pogrzebowy nad jakąś rzeką ;-P tanio wyjdzie i imprezę można na wolnym powietrzu fajną zrobić.
      • mm969696 Re: Facet o 12 lat starszy 07.01.13, 01:13
        Przecież nie napisała że stary tylko że starszy o 12 lat. Z resztą dla 23latki 35 latek to już inna bajka.
    • krakoma Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:11
      jak sie ludzie rozumieja i maja podobne zapatrywania na zycie, wiek nie gra roli.
      zanim stracisz glowe, dowiedz sie wiecej na ten temat. ale najpierw wypisz sobie, czego ty w twoim mlodym wieku chcesz. i tego sie trzymaj.
      • krytyk-systemu-edukacji Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:23
        > jak sie ludzie rozumieja i maja podobne zapatrywania na zycie, wiek nie gra roli.

Zgadza się. Na przykład prorok Mahomet był starszy od swojej żony o ponad 40 lat, przy czym ożenił się z nią, gdy ta miała lat 6 albo 7. :)

I nigdy jej nie uderzył, co oznacza, że mieli z pewnością bardzo podobne zapatrywania, inaczej prorok Mahomet mógłby uznać to za arogancję, a wtedy sama wiesz…
        • gr.eenka Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:24
          czy to nie była pedofilia?
          • krakoma Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:26
            he? domyslam sie ze krytyk znow sie poci.
            blehehe
            • gr.eenka Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:27
              krakoma napisała:

> he? domyslam sie ze krytyk znow sie poci.
              myslisz że też ma menopauzę ?:)
              > blehehe
              • krakoma Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:32
                czemu tez?
                ty masz?
                na poty rexonke polecam.
                albo aspirynke.
            • krytyk-systemu-edukacji Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:34
              > domyslam sie ze krytyk znow sie poci

Pocę się? Liczyłem prawdę mówiąc na to, że będziesz zaprzeczać, iż prorok Mahomet uprawiał seks z 9-latką i nazywać to antyislamską propagandą. Ale skoro to prawda, to chyba rzeczywiście pozostaje jedynie, że tak powiem, argument z nadpotliwości.
          • krytyk-systemu-edukacji Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:29
            > czy to nie była pedofilia?

Zgodnie z wyrokiem austriackiego sądu nie. Poza tym prorok Mahomet zaczął posuwać swoją „żonę” dopiero gdy ta ukończyła lat 9.
            • gr.eenka Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:39
              nie wiem, może to błedne myslenie . Ta legalizacja pedofili może nie wynikała z samej pedofilii a może to był sposób na zapewnienie dziecku - dziewczynce lepszego życia. Może to wiązało się z biedą i posagiem dla dziewczyny , a jeśli dorosłej nikt by nie chciał ? no i wychować ją do tego wieku.
              • krytyk-systemu-edukacji Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:57
                > nie wiem, może to błedne myslenie

Tak sądzę. Ostatecznie zawsze wychodzi jakoś tak, że najwięcej racji mają czarni, purpurowi oraz pajace z ręcznikami na głowach. Bardzo mądrzy.
            • krakoma Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 21:18
              zeby sobie twoich uwag zaoszczedzic, ktorymi mnie jako osobisty stalker co watek raczysz, dolaczylam cie do moich nieprzyjaciol, wiec to moj ostatni koment.

zgodnie z owczesnym zwyczajem, poslubil jak miala 9 lat, a skad wiesz, czy i kiedy zaczeli uprawiac seks? bo akurat z jego pozycia malzenskiego nie ma relacji.

dzisiejsi ludzie z chorymi glowami przenosza na proroka mohameda swoje projekcje seksualne. ciekawe co na to freud - czyzby jakies ukryte ciagoty?

faktem jest, ze prorok mohammed saw byl najlepszym czlowiekiem swoich czasow i traktowal aische odpowiednio do jej wieku - takich informacji dostarczyla ona sama.
              ojciec jej byl przyjacielem proroka saw od dziecinstwa. wiedzial, ze jest to czlowiek z najlepszymi manierami i wiedzial, komu powierza w opieke swoja corke.

ja rozumiem, ze ty juz masz ugruntowany poglad i szukasz w googlach hejterowskich informacji, kt. cie w twoim zdaniu utwierdza i tak pozniej ujezdzasz te padla kobyle, zamiast sie zastanowic, o co w islamie naprawde chodzi.

ale
              bladz dalej, jak ci tak lepiej.

• krytyk-systemu-edukacji Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 22:51
                > poslubil jak miala 9 lat, a skad wiesz, czy i kiedy zaczeli uprawiac seks?

Z artykułu. Natomiast nie ma to większego znaczenia właściwie, możemy jedynie ufać bądź nie takim czy innym źródłom. Istotne jest to, że wiele krajów islamu faktycznie dzisiaj dopuszcza „małżeństwa” z kilkuletnimi dziewczynkami, powołując się na przykład proroka Mahometa. W tym rzecz.

> dzisiejsi ludzie z chorymi glowami przenosza na proroka mohameda swoje projekcje
                > seksualne

Aha. Czyli to ja jestem pedofilem, ale dla odwrócenia uwagi wmawiam wszystkim, że jest nim prorok Mahomet. Przykro mi, ale nie wiem, co mam Ci właściwie na to odpowiedzieć. :(

> ciekawe co na to freud - czyzby jakies ukryte ciagoty?

Mało mnie to interesuje, otóż Froïde (chyba tak się to pisze) uprawiał pseudonaukę, a jego tezy nigdy nie zostały dowiedzione.

> zamiast sie zastanowic, o co w islamie naprawde chodzi

Tego akurat, obawiam się, nigdy nie zrozumiem. Są jednak pewne granice ludzkiego pojmowania, a religia niestety znajduje się daleko poza nimi.
                • gr.eenka Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 22:57
                  o ile mogę zrozumieć oddanie dziecka z biedy to ta legalizacja pedofilii w wspólczesnym świecie jakoś mi nie pasuje. Chyba, że nadal tam jest taka bieda.
                  • krytyk-systemu-edukacji Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 23:28
                    > o ile mogę zrozumieć oddanie dziecka z biedy to ta legalizacja pedofilii w
                    > wspólczesnym świecie jakoś mi nie pasuje

Mnie nie pasuje określenie współczesny świat w kontekście dyskusji o islamie. Islam to średniowiecze, i ze współczesnością ma tyle wspólnego, co ja z miłośnikami MEN-u.

> Chyba, że nadal tam jest taka bieda.

Bardzo. W Arabii Saudyjskiej aż piszczy.
                  • krakoma Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 02:36
                    sorry, ale jaka pedofilia? w naszych czasach nikt by nie zaakceptowal 9latki na zone.
                    ale jak 12latka z 15latkiem maja sex i dziecko zrobia= gdzie pedofilia?
                    islam nie stawia sztywnych granic wiekowych, ale w momencie, w kt. mozesz i chcesz miec sex i fizycznie plodzic potomstwo, jestes juz wystarczajaco dorosla/y, zeby robic to w czystosci jako maz lub zona (+majac akceptacje rodzicow).
                    • krytyk-systemu-edukacji Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 02:52
                      > w kt. mozesz i chcesz miec sex

Ty piszesz jakimś szyfrem?
              • good_morning co do nieletniej zony 06.01.13, 16:55
                informacji dostarczyla ona sama?
                gdzie te wiarygodne zrodla historyczne?
    • light_in_august Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:16
      Nie no... bardzo jest powściągliwy, macając tu i ówdzie nowopoznaną dziewczynę ;)
      12 lat to nie jest jakaś wielka różnica. Jeśli Tobie nie przeszkadza, to próbuj szczęścia, do stracenia nic nie masz :)
      • milagros89 Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:20
        Bez przesady nie obmacywał mnie nie wiadomo gdzie, to było raczej takie naturalne ;)
        • gr.eenka Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:26
          dajcie spokój dziewczyny, no przecież to stary facet dla niej
        • firenziano no jesli nie byle gdzie... 05.01.13, 20:37
          milagros89 napisał(a):
          nie obmacywał mnie nie wiadomo gdzie,

no jesli nie byle gdzie... a tylko tam, gdzie trzeba - to wszystko jest na dobrej drodze...
          • sie2apytam Re: no jesli nie byle gdzie... 05.01.13, 20:42
            najwyrazniej w dobre miejsca celowal z tym macaniem bo mu sie udalo... bardzo powsciagliwy jednak oj bardzo... hehe
    • swiete.jeze Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:20
      > Tylko, że on jest s
      > tarszy ode mnie o 12 lat (ja mam 23 lata) mi to nie przeszkadza, ale nie wiem j
      > ak jemu.

Jakby nie FK, to nawet nie wiedziałabym, że powinnam mieć takie problemy.
    • mila2712 Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 20:26
      o matko !
      mam wrażenie że czytam wypociny 15-latki i to mega naiwnej
      Idź na forum naiwne proszą o radę
    • triss_merigold6 Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 21:46
      OMG, 23 lata panna i nie potrafisz faceta poderwać?
      • swiete.jeze Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 21:54
        Na FK panuje pogląd, że pułapka nie biega za myszą czy jakoś tak ;)
        • triss_merigold6 Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 22:07
          To mój pogląd i dotyczy kolejności przedstawiania wyznań miłosnych. Z podrywaniem nie ma toto nic wspólnego. Na imprezie ma dziewczę okazję idealną, ze 2 wolniejsze tańce, wyjście na papierosa, prośba o przyniesienia drinka i już powinna wiedzieć czy mu się podoba czy nie.
          • gr.eenka Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 22:19
            triss_merigold6 napisała:

> To mój pogląd i dotyczy kolejności przedstawiania wyznań miłosnych. Z podrywani
            > em nie ma toto nic wspólnego. Na imprezie ma dziewczę okazję idealną, ze 2 woln
            > iejsze tańce, wyjście na papierosa, prośba o przyniesienia drinka i już powinna
            > wiedzieć czy mu się podoba czy nie.
            i już???
            bosze, a ja prawie sztuczną inteligencję wymyśliłam by się facetowi przypodobać
            • triss_merigold6 Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 22:28
              W 99 wypadkach na 100 - już. Ona nie musi nic szczególnego mówić, wystarczy, że pozwoli facetowi tokować i zaproponować spotkanie w bardziej kameralnym miejscu. Jak już chce być bardzo oczywista, to niech rzuci propozycję wspólnego obejrzenia zdjęć z wycieczki.
            • tfu.tfu Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 22:28
              pewnie nie palisz, dlatego tak się musiałaś nawysilać ;-)
          • stedo Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 22:26
            Noo, mnie się wydaje, że na tej kilkudniowej wycieczce sylwestrowej też okazji nie brakowało do okazania sobie sympatii. Jeśli dziewczę po tym nie wie co jest grane, to wydaje mi się że facet nie jest zbyt skłonny. Ale spróbować można, byle z taktem i umiarem, by twarzy nie stracić.
            • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 13:03

stedo napisała:

> Noo, mnie się wydaje, że na tej kilkudniowej wycieczce sylwestrowej też okazji
              > nie brakowało do okazania sobie sympatii. Jeśli dziewczę po tym nie wie co jest
              > grane, to wydaje mi się że facet nie jest zbyt skłonny. Ale spróbować można, b
              > yle z taktem i umiarem, by twarzy nie stracić.

No, nie można się też zbytnio narzucać. Panna też musi mieć na zaloty ochotę (choćby nieudane). Jak dziewczyna np. każdą sytuację na neutralne tory sprowadza to ciężko sympatię okazać bez robienia z siebie idioty :D
        • agios_pneumatos Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 12:23
          swiete.jeze napisała:

> Na FK panuje pogląd, że pułapka nie biega za myszą czy jakoś tak ;)

Słyszałem też wersję, że kiełbasa ze psem nie biega.
          • swiete.jeze Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 19:22
            Forumowiczki już nie są pułapką, tylko kiełbasą? Nie mój cyrk, nie moje małpy:)
    • jeriomina Re: Facet o 12 lat starszy 05.01.13, 22:27
      milagros89 napisał(a):

> Tydzień temu poznałam pewnego mężczyznę, jechaliśmy na taką kilkudniową wyciecz
      > kę autokarem. Przez ten czas bardzo go polubiłam. Może to głupio zabrzmi ale ch
      > yba naprawdę zakochałam się w nim.

Ha, ha, ha.

Ciągle o nim myślę. Jego spojrzenie, jego uś
      > miech ciągle mam w pamięci. Na sylwestrze ustawiliśmy się do zdjęcia, on położy
      > ł rękę na mojej tali i delikatnie pocierał, aż mi ciarki przeszły.

książkowy chwyt.

Raz jak sied
      > zieliśmy obok siebie to rozmawiał z kimś kto siedział dalej, a rękę położył mi
      > na nodze, miałam wtedy krótką sukienkę i rajstopy. Albo jak się żegnaliśmy, prz
      > ez chwilę myślałam, że mnie pocałuje jego usta były tak blisko w rezultacie tyl
      > ko się przytuliliśmy, przyłożył swój policzek do mojego i tak staliśmy dłuższą
      > chwilę.

Facet jest niezły w te klocki.

Tak bardzo bym chciała żeby on też coś do mnie czuł. Tylko, że on jest s
      > tarszy ode mnie o 12 lat (ja mam 23 lata) mi to nie przeszkadza, ale nie wiem j
      > ak jemu. Nie długo nasza koleżanka, która też była na tej wycieczce ma urodziny
      > i nas na nie zaprosiła więc wtedy się z nim pewnie zobaczę.
      > Co o tym myślicie? On jest sam, nikogo nie ma.
      > Jak mam poznać, że on coś do mnie ma? On nie należy do facetów, którzy uwodzą d
      > ziewczyny, jest raczej powściągliwy.

Właśnie widać... :D
      • good_morning ech... 05.01.13, 23:41
        czlowiek ciezko pracuje a tu tak wesolo ;D
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 12:56

> Facet jest niezły w te klocki.

Bez przesady. Zachowuje się po prostu naturalnie.
        Jakby był dobry, to by ją rozebrał a ona nadal by twierdziła że powściągliwy był.

:)
        • jeriomina Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 16:40
          Nie znasz się. On po prostu KULTURALNY jest :D
    • georgia241 Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 00:40
      Daj spokój. Ty jeszcze długo będziesz ładna a on już ma z górki.
      • xolaptop Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 01:09
        Z górki, znaczy łatwiej będzie miał, ale tak naprawdę dopiero za jakieś 20 - 25 lat. Za to ta dama będzie miała wtedy 43 - 48 i zacznie mieć pod górkę.
      • allatatevi1 Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 01:29
        Ładny, nieładny - pal licho.
        Ona się za 10 lat rozkręci na maksa a on może mieć już wtedy problemy z hydrauliką.
        • martinsam1 Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 12:48
          wypraszam to sobie
          w ostatecznosci jest wiagra
          znam udany związek gdzie roznica wieku byla 25 lat
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 12:58

georgia241 napisała:

> Daj spokój. Ty jeszcze długo będziesz ładna a on już ma z górki.

No nie do końca.
        On ma przed sobą tyle samo lat atrakcyjności co ona.

Kiedy byłem na studiach nienawidziłem tych nieco starszych facetów do których się koleżanki kleiły. Teraz kiedy sam zająłem ich miejsce okazuje się że wystarczy nie mieć żony...
    • agios_pneumatos Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 12:21
      milagros89 napisał(a):

On nie należy do facetów, którzy uwodzą d
      > ziewczyny, jest raczej powściągliwy.

Jak się robi ikonkę na ROTFL?
    • blond_suflerka Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 13:09
      Ręka na talii, ręka na nodze, policzek przy policzku, dłuższa chwila przytulania i Ty jeszcze nie możesz poznać, że 'on coś do Ciebie ma'? To jakie sygnały byłyby dla Ciebie wystarczająco czytelne po tygodniu znajomości?
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 13:13

blond_suflerka napisała:

> Ręka na talii, ręka na nodze, policzek przy policzku, dłuższa chwila przytulani
        > a i Ty jeszcze nie możesz poznać, że 'on coś do Ciebie ma'? To jakie sygnały by
        > łyby dla Ciebie wystarczająco czytelne po tygodniu znajomości?

Ja mam parę sugestii... :D
        np.
        Jak rano robi obojgu śniadanie :)
        • blond_suflerka Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 13:20
          g.r.a.f.z.e.r.o napisał:

> Ja mam parę sugestii... :D
          > np.
          > Jak rano robi obojgu śniadanie :)

Ja nie wiem czy taki facet 12 lat starszy to będzie miał siłę rano jeszcze śniadanie robić;)
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 13:23

> Ja nie wiem czy taki facet 12 lat starszy to będzie miał siłę rano jeszcze śnia
            > danie robić;)

Taaa. Bo 23 latka zajeździ 35 latka do cna w jedną noc.
            A-ha. Bo 23 latki to seksualne bestie...
            JASNE. Zwłaszcza jak nie wie czy ręka pod spódniczką to dobry czy zły znak.
            • blond_suflerka Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 13:30
              g.r.a.f.z.e.r.o napisał:

> Taaa. Bo 23 latka zajeździ 35 latka do cna w jedną noc.
              > A-ha. Bo 23 latki to seksualne bestie...
              > JASNE. Zwłaszcza jak nie wie czy ręka pod spódniczką to dobry czy zły znak.

Masz rację, mój błąd. Zaprojektowałam na tę dziewczynę możliwości i potrzeby kobiet w moim wieku:P
              • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 13:35

> Masz rację, mój błąd. Zaprojektowałam na tę dziewczynę możliwości i potrzeby ko
                > biet w moim wieku:P

Wg swoich potrzeb. Temperament, libido i radość czerpana z seksu to zmienna jednostkowa a nie zależna wprost od wieku.
                • blond_suflerka Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 13:38
                  g.r.a.f.z.e.r.o napisał:

> Wg swoich potrzeb. Temperament, libido i radość czerpana z seksu to zmienna jed
                  > nostkowa a nie zależna wprost od wieku.

No ale proszę mnie tak publicznie nie rozbierać;)
                  • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 13:41

> No ale proszę mnie tak publicznie nie rozbierać;)

Ależ ja nic takiego nie robię. Jestem bardzo powściągliwy.
                    Odnosiłem się do całości rodzaju kobiecego :)
                    • blond_suflerka Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 14:37
                      g.r.a.f.z.e.r.o napisał:

>
                      > > No ale proszę mnie tak publicznie nie rozbierać;)
                      >
                      > Ależ ja nic takiego nie robię. Jestem bardzo powściągliwy.
                      > Odnosiłem się do całości rodzaju kobiecego :)

O, i bardzo fajnie, że my starzy możemy się też czegoś nauczyć od młodych. Na przykład jak wygląda taka powściągliwość;)
    • ursyda Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 15:57
      Spoko, lwia część trzydziestopięciolatków jest zachywcona wizją bzykania dwudziestotrzylatki więc powinno się udać.
      • jeriomina Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 16:41
        Otóż to :)
      • light_in_august Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 16:47
        To prawda. Aż chciałoby się powiedzieć: niestety! ;)
      • dziewczyna_rzeznika Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 16:57
        ursyda napisała:

> Spoko, lwia część trzydziestopięciolatków jest zachywcona wizją bzykania dwudzi
        > estotrzylatki więc powinno się udać.

Ehh,czyli wizę, że Ty naprawdę masz takie podejście. Jednak w tym wypadku i ja sama jestem skłonna się zgodzić. Zachowanie tego pana rzeczywiście sugerowałoby, że raczej tylko o bzykanie mu chodzi.

Ale tak generalnie to co? żal dupsko Wam ściska, że do "bzykania" wolą młodsze (bo do związku to już niezbyt)? nie od dziś wszak wiadomo, że faceci myślą inną częścią ciała
        • dziewczyna_rzeznika Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 16:58
          widzę*
        • jeriomina Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 17:05
          Mnie tam nic nie ściska, ja nie mam takich problemów :)
        • milagros89 Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 17:08
          Miałam okazję trochę poznać tego pana i jestem pewna, że nie chodzi mu o żadne bzykanko. To nie jest typ faceta wyrywającego laski.
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 17:15

milagros89 napisał(a):

> Miałam okazję trochę poznać tego pana i jestem pewna, że nie chodzi mu o żadne
            > bzykanko. To nie jest typ faceta wyrywającego laski.

Słonko, KAŻDEMU zdrowego facetowi chodzi o bzykanko.
            https://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/c0.0.403.403/p403x403/537937_458538147526541_274670736_n.png

Co nie znaczy że łączy się to w jakimkolwiek stopniu z brakiem szacunku do kobiet.
            • dziewczyna_rzeznika Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 17:18
              Właśnie :P Trza się z tym pogodzić ;))) i podjąć grę, która i tak prędzej, czy później kończy się w sypialni ;P
          • dziewczyna_rzeznika Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 17:17
            Dla mnie to dosyć naiwnie brzmi, wybacz :) Ale z racji tego, że sama mam dużo starszego partnera, nauczyłam się nie oceniać takich sytuacji i nie kierować stereotypami. Tak więc - powodzenia ;) 12 lat to nie jest tak dużo - teraz pewnie zdaje Ci się, że to przepaść, ale jak Ty dojdziesz do 30 a on będzie miał nieco ponad 40, to różnica nie będzie już tak odczuwalna. Chyba. Bo jak już napisałam - wszystko jest względne.
        • light_in_august Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 17:23

> Ale tak generalnie to co? żal dupsko Wam ściska, że do "bzykania" wolą młodsze
          No tak generalnie, to mi trochę ściska :/ Nawet ci, co maja młodsze, to z czasem chcą bzykać jeszcze młodsze. To jak ma nie ściskać?? ;)
          • dziewczyna_rzeznika Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 18:21
            light_in_august napisała:

> No tak generalnie, to mi trochę ściska :/ Nawet ci, co maja młodsze, to z czase
            > m chcą bzykać jeszcze młodsze. To jak ma nie ściskać?? ;)

Ee, to o takich delikwentów nie ma co być zazdrosnym. Lepiej poczekać na konesera, który wyznaje zasadę, że "kobiety są jak wino" niż oglądać się na jakiegoś pana opętanego demonem południa, dla którego wyrwanie młodszej laski to jedyny sposób na udowodnienie sobie i wszystkim dookoła, że "on jeszcze może" ;P
            • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 18:26

> Ee, to o takich delikwentów nie ma co być zazdrosnym. Lepiej poczekać na konese
              > ra, który wyznaje zasadę, że "kobiety są jak wino" niż oglądać się na jakiegoś
              > pana opętanego demonem południa,

A nie lepiej takiego co będzie chciał właśnie ciebie, niezależnie od wieku?
              • dziewczyna_rzeznika Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 18:31
                To już najlepiej :)
              • jeriomina Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 21:47
                > A nie lepiej takiego co będzie chciał właśnie ciebie, niezależnie od wieku?
                >
                O, to ładne :)
        • ursyda Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 22:00
          Odjebało Ci tylko na chwilę czy już na zawsze? Bo w swoim poście to sama nie wiesz czy się ze mną zgadzasz czy nie.
          • dziewczyna_rzeznika Re: Facet o 12 lat starszy 07.01.13, 01:04
            Mam wrażenie, że to Tobie "ekhem", bo nigdy wcześniej taka nie byłaś. Przykre. Kolejna lekcja - nie przywiązywać się do ludzi z forum, bo nigdy nie wiadomo, kiedy wyjdzie na jaw ich prawdziwa natura. Chociaż nadal w to nie mogę uwierzyć. To na pewno Ty, Ursydo?
      • swiete.jeze Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 19:25
        ursyda napisała:

> Spoko, lwia część trzydziestopięciolatków jest zachywcona wizją bzykania dwudzi
        > estotrzylatki więc powinno się udać.

Amen.
    • milagros89 Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 19:02
      Ehh myślałam, że ktoś mnie tu potraktuje poważnie, ale widzę, że się przeliczyłam.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Facet o 12 lat starszy 06.01.13, 19:08
        Przecież nasze odpowiedzi były jak najbardziej poważne.

Już wiem w czym problem. Nie potrafisz odczytywać ludzkich intencji.
        Zarówno tego faceta, jak i naszych.
      • facettt a co tu traktowac powaznie ? 06.01.13, 19:08
        zycie ci pokaze - jak jest - a nie durne pytanie (i odpowiedzi) na forum
    • milagros89 Re: Facet o 12 lat starszy 24.01.13, 18:57
      Nie którzy mi pisali, że ten facet chce mnie przelecieć, wykorzystać i nie wiadomo co jeszcze mi zrobić. A on w ogóle takich zamiarów nie ma. Byliśmy na domówce i zachowywał się normalnie, nie obmacywał ani nic, nie było żadnych dwuznacznych gestow czy słów. Nawet jak już po kąpieli chodziłam tylko w koszulce przed kolano. Uważam go za porządnego mężczyznę i dlatego mi na nim zależy. Chciałabym się do niego jakoś zbliżyć ale nie wiem jak. Dużo z nim rozmawiałam, ale właściwie to on bardzo dużo mówi i trudno mi jest dojść do słowa.
      • six_a Re: Facet o 12 lat starszy 24.01.13, 19:00
        >Nawet jak już po kąpieli chodziłam tylko w koszulce

co to za domówka? swingerska?

>Chciałabym się do niego jakoś zbliżyć ale nie wiem jak.
        pora na koszulkie przed kolanko. zresztą może być w ogóle bez koszulki, uważam.
      • wersja_robocza Re: Facet o 12 lat starszy 24.01.13, 19:32
        milagros89 napisał(a):

> Dużo z nim rozmawiałam, ale wła
        > ściwie to on bardzo dużo mówi i trudno mi jest dojść do słowa.

Prościzna. Dajesz delikwentowi coś do jedzenia. Najlepiej herbatniki. Jak kulturalny to wiadomo z pełną paszczą się nie odezwie. W Uprowadzeniu Agaty widziałam. :cool:
      • yoko0202 nie no coraz lepiej 24.01.13, 19:48
        milagros89 napisał(a):

> Nie którzy mi pisali, że ten facet chce mnie przelecieć, wykorzystać i nie wiad
        > omo co jeszcze mi zrobić. A on w ogóle takich zamiarów nie ma. Byliśmy na domów
        > ce i zachowywał się normalnie, nie obmacywał ani nic, nie było żadnych dwuznacz
        > nych gestow czy słów. Nawet jak już po kąpieli chodziłam tylko w koszulce przed
        > kolano. Uważam go za porządnego mężczyznę i dlatego mi na nim zależy. Chciałab
        > ym się do niego jakoś zbliżyć ale nie wiem jak. Dużo z nim rozmawiałam, ale wła
        > ściwie to on bardzo dużo mówi i trudno mi jest dojść do słowa.

o dzięki Ci za to :DDDDD
        cudne, mam dzisiaj naprawdę FATALNY dzień, chyba najgorszy od miesięcy, parę spraw mi się totalnie posypało, a tu taka uciecha heh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka