milagros89
05.01.13, 20:06
Tydzień temu poznałam pewnego mężczyznę, jechaliśmy na taką kilkudniową wycieczkę autokarem. Przez ten czas bardzo go polubiłam. Może to głupio zabrzmi ale chyba naprawdę zakochałam się w nim. Ciągle o nim myślę. Jego spojrzenie, jego uśmiech ciągle mam w pamięci. Na sylwestrze ustawiliśmy się do zdjęcia, on położył rękę na mojej tali i delikatnie pocierał, aż mi ciarki przeszły. Raz jak siedzieliśmy obok siebie to rozmawiał z kimś kto siedział dalej, a rękę położył mi na nodze, miałam wtedy krótką sukienkę i rajstopy. Albo jak się żegnaliśmy, przez chwilę myślałam, że mnie pocałuje jego usta były tak blisko w rezultacie tylko się przytuliliśmy, przyłożył swój policzek do mojego i tak staliśmy dłuższą chwilę.Tak bardzo bym chciała żeby on też coś do mnie czuł. Tylko, że on jest starszy ode mnie o 12 lat (ja mam 23 lata) mi to nie przeszkadza, ale nie wiem jak jemu. Nie długo nasza koleżanka, która też była na tej wycieczce ma urodziny i nas na nie zaprosiła więc wtedy się z nim pewnie zobaczę.
Co o tym myślicie? On jest sam, nikogo nie ma.
Jak mam poznać, że on coś do mnie ma? On nie należy do facetów, którzy uwodzą dziewczyny, jest raczej powściągliwy.