wielkafuria 08.03.13, 18:11 skoro nawet w filharmonii można stracić życie... strach się bać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gr.eenka Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 18:23 no ale oni to byli pawie w pracy, ten dozorca był, ona trochę gościnnie. W pracy też zdarzają się wypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 18:28 prawie w pracy powiadasz... no ja bym nie chciała zostać w pracy zasztyletowana... Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 18:34 no ja też, jednak ubezpieczenia zbiorowe przewidują śmierć w miejscu pracy i właśnie w tym wypadku można zgarnąć ładne pieniądze ,aż człowiek żałuje, że żyje oczywiście to nie ma nic wspólnego ze śmiercią tych dwojga Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 18:35 to ja musze przejrzec ubezpieczenia moich pracowników :) Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 18:24 nie mam tego problemu odchamiac sie musza, jaka definicja mowi, chamy Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 18:30 ja tam do filharmonii to nie bardzo bym się chciała wybrac (poza tym to niebezpieczne), ale do teatru bym się wybrała... Polecicie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 18:35 nigdy nie byłam w filharmonii Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 18:36 ja też nie. Teraz to juz ze strachu nie pojde... jeszcze ktos mi nóz w plecy wbije. dziekuje uprzejmie... Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 18:51 Na żylete idźcie, dziewczyny. Taniej, repertuar znacznie bardziej zaangażowany, młodzież dorodniejsza, a i zamiast kosą przyjmie się flachą co najwyżej, słowem win-win scenario Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: i jak tu sie odchamiać 09.03.13, 01:47 sprobuj, czasem trafia sie cos lzejszego www.sydneysymphony.com/production-pages/2013/concert-season/carmina-burana.aspx www.sydneysymphony.com/production-pages/2013/concert-season/jazz-trumpet-meets-the-orchestra.aspx ja wsiaklem w muzyke powazna podczas autostopowania. Dojechalem do Miedzyzdrojow i napatoczyl sie koncert w muszli. To byl Peer Gynt Griega. A matus mnie wciagnela w opere, co z kolei, odziedzilczyla po dziadku. Odpowiedz Link Zgłoś
nobezkitu Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 18:56 U mnie teraz jest cos co sie nazywa improvisational theater festivals - niestety same tepki dookola albo dusigrosze albo brzydkie i glupie lub madre lecz brzydkie a takze ladne lecz glupie nawet bym piwo postawil, no dwa :( (samemu mi sie nie chce isc) itp znaczy polecam jak cos Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 18:58 Może fałszowała i jakiś meloman tego nie zdzierżył. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 19:04 Chodzi o to? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13525571,Harfistka_i_ochroniarz_z_Filharmonii_Dolnoslaskiej.html#BoxWiadTxt Moja dobra koleżanka gra w tej orkiestrze. Pisze na fb, że wszyscy są w szoku i czekają na dalsze wieści... nie zdziwiłabym się, gdyby to jakiś muzyk ją kropnął a nie żaden techniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 19:05 zapewne to na kanwie wydarzeń teatru Bolszoj z Moskwy :) zawiść artystów przekroczyła granice to czemu tego ciecia ubili? Chłop do renty inwalidzkiej pewnie dorabiał Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 19:07 Oj greenka, kryminału żadnego nigdy nie czytałaś? Cieć był świadkiem, więc zginął przez przypadek. Proste jak konstrukcja cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 19:30 albo on ja kropnal i pozniej popełnił harakiri Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 19:34 wielkafuria napisał(a): > albo on ja kropnal i pozniej popełnił harakiri Na pierwszy rzut oka to wydałoby się najbardziej prawdopodobne. Bo w ramach zemsty na ochroniarzu zabić laskę która spała gdzieś w pokoju? Przecież napastnik najpewniej nawet nie wiedziałby że ona tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 19:34 Albo cieć miał zginąć a ona w nocy szła do kibla, coś widziała i morderca ją kropnął. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 19:38 albo ... jak dalej obstaje ze to ja kropnał cieć: - ona szła w zwiewnych szatach do kibla, - on patrolował filharmonie - zobaczył ja - myslal ze to duch i ja zasztyletował w obronie własnej - a potem siebie = jak zrozumial ze to nie był duch, ale teraz juz bedzie i bedzie laził po budynku i go po nocach straszył. mam nadzieje ze oni we dwojke dzisiaj do mnie nie przyjda w nocy za te herezje... Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: i jak tu sie odchamiać 09.03.13, 10:07 chyba jednak była osoba trzecia... zatrzymali 29 latka który własnie jest przewozony do aresztu Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 19:42 Ale kropnięta została w swoim pokoju, z tego co zrozumiałem. Sprawa ciekawa, choć tragiczna i makabryczna. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 19:44 no bo on ja tam zaciagnał... zeby zrzucic z siebie wine. a potem poszedł kropnac siebie. w koncu jakas zagadka kryminalna... mimo ze tragiczna Odpowiedz Link Zgłoś
aroden I tak to jest przecie... 08.03.13, 19:35 gdy filharmonie tworzy sie w powiecie. a w kazdej wsi - WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 19:58 ja też jestem śliczny jak zagraniczny Odpowiedz Link Zgłoś
duende76 Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 20:21 norma... nudzili się, ona zagrała mu na harfie, on poczęstował ją kanapką z jajkiem i ogórkiem kiszonym oraz setką, ona odmówiła. cóż, dużo nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 20:26 dobra setka nie jest zła... może jutro ... Odpowiedz Link Zgłoś
duende76 Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 20:27 może przypomina mi się jeden film ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 20:32 jaki jaki? az sie cisnie mi pytanie na usta. Odpowiedz Link Zgłoś
duende76 Re: i jak tu sie odchamiać 08.03.13, 20:36 scena z pewnego filmu z Bogusiem, odegrana w klubie Proxima w wawie, podczas której pojawiało się nader często słowo może ;P Odpowiedz Link Zgłoś