Dodaj do ulubionych

Poinformować ją?

29.03.13, 20:12
Sprawa wyglada tak: kobitka, ktorawydaje sie byc calkiem kumata, rozgarnieta i przyzwoita zwiazala sie z wyjatkowo odrazajacym typkiem z wyrokiem sadawym za oszustwo, damskim bokserem i w ogole wrednym chamiskiem prawdopodobnie nie majac pojecia o jego dark side. Jak myslicie, uswiadomic kobitke z kim ma do czynienia, czy pozwolic losowi toczyc sie swoim wlansym biegiem?
Obserwuj wątek
    • gree.nka Re: Poinformować ją? 29.03.13, 20:16
      poczekajmy aż ją stłucze na kwaśne jabłko
    • mila2712 Re: Poinformować ją? 29.03.13, 20:19
      soulshuntr napisał(a):

> Sprawa wyglada tak: kobitka, ktorawydaje sie byc calkiem kumata, rozgarnieta i
      > przyzwoita zwiazala sie z wyjatkowo odrazajacym typkiem z wyrokiem sadawym za o
      > szustwo, damskim bokserem i w ogole wrednym chamiskiem prawdopodobnie nie majac
      > pojecia o jego dark side. Jak myslicie, uswiadomic kobitke z kim ma do czynien
      > ia, czy pozwolic losowi toczyc sie swoim wlansym biegiem?

Tak poinformować ją.
      Wtedy ona rozstanie się z nim i bedziesz mógł ja poderwać :D
      Zlikwidujesz konkurencję
    • maitresse.d.un.francais Re: Poinformować ją? 29.03.13, 20:29
      Poinformować.
    • light_in_august Re: Poinformować ją? 29.03.13, 20:30
      Jeśli Twoje informacje są sprawdzone i faktycznie kierujesz się dobrem tej pani, a nie niechęcią do faceta, to możesz o tym napomknąć niby mimochodem. Inna rzecz, czy ona uwierzy, czy weźmie to sobie do serca... - wątpię.
      • soulshuntr Re: Poinformować ją? 29.03.13, 20:33
        informacje sa jak najbardziej sprawdzone, dysponuje kserem wyroku wiec wię. Ale faktycznie, lepiej chyba poczekac az bokserek pokaze co potrafi.
        • mila2712 Re: Poinformować ją? 29.03.13, 20:37
          soulshuntr napisał(a):

> informacje sa jak najbardziej sprawdzone, dysponuje kserem wyroku wiec wię. Ale
          > faktycznie, lepiej chyba poczekac az bokserek pokaze co potrafi.

skąd ksero wyroku ?
          damski bokser ?

Nie załozyłeś wątku dla żartu ?
          • soulshuntr Re: Poinformować ją? 29.03.13, 20:49
            > skąd ksero wyroku ?
            nie jest to istotne.
            > Nie załozyłeś wątku dla żartu ?
            w powaznych sprawach sobie nie zartuje.
            • mila2712 Re: Poinformować ją? 29.03.13, 20:53
              soulshuntr napisał(a):

> > skąd ksero wyroku ?
              > nie jest to istotne.

OK
              ale jak pokażesz jej ten wyrok to możesz mieć nieprzyjemności. oczywiście zakładając , że owa kobieta się zdenerwuje. Może być też tak, że będzie Ci wdzięczna - uchronisz ją przed piekłem
              Skąd ta troska o nią ?
              > > Nie załozyłeś wątku dla żartu ?

> w powaznych sprawach sobie nie zartuje.
              OK :p
            • facettt owszem jest. 29.03.13, 23:56
              soulshuntr napisał(a):
              > > skąd ksero wyroku ?
              > nie jest to istotne.

owszem jest.
              takie "wyroki" nie leza na ulicy.
              zachodzi tu podejrzenie mataczenia - z twojej strony.
        • light_in_august Re: Poinformować ją? 29.03.13, 20:46
          Wiesz, to, że ktoś raz uderzył kogoś, nie znaczy, że będzie to robił zawsze i każdemu. Ostrzec można, ale miłość jest ślepa i rzadko takie ostrzeżenia skutkują, i mądry Polak po szkodzie...
          • soulshuntr Re: Poinformować ją? 29.03.13, 20:48
            pan robi to notorycznie. Predzej czy pozniej kazdej jego "partnerce" sie obrywa.
            • triss_merigold6 Re: Poinformować ją? 29.03.13, 23:17
              No to luz, tej też przywali i dziewczynę otrzeźwi. Jak poinformujesz to będzie foch, że chcesz zniszczyć ich miłość.
              • mvszka Re: Poinformować ją? 29.03.13, 23:46
                będzie foch to nic, gorzej jak pani poskarży się swojemu misiu kto go jej chciał obrzydzić

nie wierzę, że kobieta nic nie wie, nie podejrzewa jeśli facet jest nie teges, tylko co innego nie wiedzieć a co innego nie chcieć wiedzieć
                • triismegistos Re: Poinformować ją? 30.03.13, 10:15
                  A skąd ma wiedzieć? Myślisz, ze pan zaczął od lewego sierpowego na pierwszej randce? Mój przemocowiec na pierwszy rzut oka był strasznie fajnym facetem, kochanym, opiekuńczym i w ogóle. Teraz wiem, że nie byłam pierwszą kobietą, która oberwała. Gdyby wcześniej ktoś mnie poinformował oszczędziłabym sobie potwornego piekła, dezorganizacji życia i masy nieprzyjemności.
          • triismegistos Re: Poinformować ją? 30.03.13, 10:09
            No chyba sobie żartujesz...
    • vfib Tak 29.03.13, 21:50
      Wszystko jedno jak zareaguje, może się na Ciebie wkurzy. Ale będziesz przynajmniej miał świadomość, że ją poinformowałeś. Co ona z ta informacją zrobi to już jej sprawa, jej życie...
    • anna_sla Re: Poinformować ją? 29.03.13, 22:24
      tak..
    • triss_merigold6 Re: Poinformować ją? 29.03.13, 22:57
      Nie wcinaj sie między wódkę a zakąskę. No chyba, że panna to Twoja siostra albo chcesz dziewczynę poderwać.
      • solaris_1971 Re: Poinformować ją? 29.03.13, 23:11
        Zarowno ja jak i moja siostra zostalysmy poinformowane przez kolezanki ze studiow naszych przyszlych mezow ( wiec nie ma mowy o konkurencji ), ze to chamy i prostaki. Informacja byla, sprawdzona, bezinteresowna, poparta przykladami. Obydwie to olalysmy bo wolalysmy sie ludzic.
        Jesli to mloda dziewczyna, to Ci prawdopodobnie nie uwierzy.Ale Ty bedziesz mial przynajmniej czyste sumienie.
        Ale czy wspomniany pan nie przywali Tobie, jak sie dowie ?
        • triismegistos Re: Poinformować ją? 30.03.13, 10:17
          Wątpliwe, damscy bokserzy to przeważnie tchórze. Bardzo dzielni jeśli chodzi o pobicie drobnej kobietki, wymiękają przy równym sobie przeciwniku.
    • gyubal_wahazar Re: Poinformować ją? 29.03.13, 23:48
      Może niech pani zdecyduje. Możesz rzucić problem jako ciekawostkę dotyczącą innej damy, spytać ją co by zrobiła na Twoim miejscu i czy na miejscu tamtej chciałaby wiedzieć
      • gnomowladny Re: Poinformować ją? 30.03.13, 00:01
        Czasami kumate kobiety wiążą się z bydlakami.Znam kilka takich przypadków.Najwyraźniej podnieca je związek z takimi gośćmi.
        • marguy Re: Poinformować ją? 30.03.13, 00:20
          soul,
          jesli pani jest dorosla i szczepiona nie wcinaj sie bo obojetnie jaki obrot przyjma sprawy, to zawsze bedzie to twoja wina.
          Panna sama sie obudzi gdy nadmiar chemii wytlucze motylki.

Swoja droga jak to sie narobilo, ze nieglupie i wyksztalcone kobiety brataja sie z takimi typami?
          Gdzie one ich spotykaja i skad same pochodza, ze nie widza roznicy pomiedzy bandziorem a normalnym czlowiekiem?
    • kochanic.a.francuza Re: Poinformować ją? 30.03.13, 05:24
      Powiedziec, dla wlasnego spokoju. Pani moze i nie poslucha od razu, ale wczesniej otrzezwieje, majac takie informacje-bedzie przynajmniej obserwowac czy to prawda.
      Kiedys jedna "byla" nagadala mi o swoim exs, ktory za mna lazil. Myslalam, ze po prostu jest zazdrosna, ale ona prawde mowila: facet byl "ziolko", a ja, dzieki jej ostrzezeniom nie musialam doswiadczyc tego na wlasnej skorze. Jakos tak jej gadka zgadzala sie z tym co czulam.
      Moze Twoje ostrzezenie tez bedzie sie zgadzac z tym co ta pani czuje, ze cos jest nie tak i pozwoli jej szybciej otrzezwiec.
    • paco_lopez Re: Poinformować ją? 30.03.13, 08:57
      uświadomić. kiedys koło takiej jednej naszej koleżanki pojawił się totalny nygus. trzy razy na niego spojrzałem i wiedziałem, ze to kawał squbidooo, ale w ramach dyskrecji i taktu nic nie zrobiliśmy. teraz ela ma nieźle przegwizdane. na szczęście w nieszczęściu to chamidło zmyło się z jej życia. zostawił dziecko. standard.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poinformować ją? 30.03.13, 09:04
      Poinformować, ale dla własnego komfortu psychicznego. Pomóc pewnie nie pomoże.
    • triismegistos Re: Poinformować ją? 30.03.13, 10:08
      Poinformować. Koniecznie.
    • coffei.na ciężko stwierdzić 30.03.13, 11:27
      bo z jednej strony jest taka dobra zasada by nie wpieprzać się mdzy wódkę a zakąskę,a z drugiej dobro kobitki,która ma swój rozum i chyba jest dorosła,a skoro kumata to raczej szybko przejrzy na oczy-chcesz wyjść na donosiciela?wiesz co kiedyś robili osobom przynoszącym złe wieści...
      ale to takie moje domysły i dyrdymały czyli to co zawsze wypisuję-nie koniecznie musisz czytać :D
    • fajnajozia Re: Poinformować ją? 30.03.13, 20:45
      Kobiety kumate, rozgarnięte i przyzwoite nie wiążą się z wyrokowcami. Poczekałabym na Twoim miejscu z rewelacjami. Jeśli nieświadoma a kumata, jak twierdzisz, szybko się zorientuje. A jeśli nie, Twój piękny opis okaże się jedynie życzeniowy:)
      • triismegistos Re: Poinformować ją? 30.03.13, 20:58
        Czyli odpowiednią karą za nierozgarnięcie jest obicie twarzy?
        • fajnajozia Re: Poinformować ją? 30.03.13, 21:07
          Pierwsze jest nieszczęśliwym wypadkiem ( oberwała, oddała i zwiewa), drugie - tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka