Dodaj do ulubionych

ekshibicjonizm emocjonalny

12.04.13, 13:03
"Beata jest dla mnie kwintesencją piękna, mądrości, kobiecości, dobra. Po raz pierwszy spotkałem kobietę, w której nie zauważam wad."
" Jestem zdecydowany spędzić życie z Beatą. I podpiszę z chęcią papierek, nie po to, żeby jej coś udowadniać i stwarzać pozory bezpieczeństwa. Tylko po to, żeby można było usankcjonować nasz związek, bo planujemy by trwał do końca"
Jarosław Kret (49 l) o swojej nowej miłości

Co sądzicie o takich publicznych wynurzeniach, takim publicznym ekshibicjonizmie emocjonalnym w wydaniu 49 latka?

Czy takie gadanie nie upokarza jego poprzednich kobiet, można domniemać, że były zlepkiem wad.

Jak dla mnie Kret zachowuje się jak 3 latek, który właśnie dostał loda, szczęście go rozpiera, w związku z tym biegając wkoło wszystkim o tym oznajmia.

Obserwuj wątek
    • soulshuntr Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:08
      > Jak dla mnie Kret zachowuje się jak 3 latek, który właśnie dostał loda, szczęśc
      > ie go rozpiera, w związku z tym biegając wkoło wszystkim o tym oznajmia.

Nojiiiiii? Zal zwieracz sciska?
      • rudenko Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:15
        zazdrościsz Jarkowi Beatki czy głupoty
        • soulshuntr Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:22
          najwyrazniej ty mu czegos zazdroscisz.
          • rudenko Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:27
            e tam soul nie mierz wszystkich swoja miarką
    • gyubal_wahazar Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:09
      Podmiotowi lirycznemu rozchodzi się o sankcje trwające do końca życia. Łatwizna
    • rekreativa Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:14
      Pytają, to opowiada.
      Można by się raczej zastanowić, dlaczego pytają?
      Dlaczego ludzie chcą wiedzieć, co myśli i czuje jakiś pan od pogody?
      • rudenko Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:16
        ja wiem czy chcą....ja to widze raczej tak pismaki piszą to ludziska czytają i czasami nie mogą uwierzyć, ze to się dzieje na prawdę
        • sumire Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:29
          to działa w drugą stronę - pismaki piszą, bo ludzie chcą o tym czytać. tak mamy, że bardziej nas ekscytuje zaglądanie celebrytom do alkowy niż sonety Szekspira. z jakichś przyczyn Pudelek ma te grube miliony odsłon, nie?...
          • rudenko Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:32
            no ale mamy też informacje typu pudelek wszędzie, obok informacji ze swiata, biznesowych itd. tak więc niekoniecznie musisz czytac pudelka, żeby o szczęściu Kreta się dowiedzieć
            • sumire Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:34
              cóż - ja nie wiedziałam :) podobne newsy akurat interesują mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg. jeśli się ich nie szuka, to można żyć w błogiej nieświadomości, serio.
              • rudenko Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:38
                no mnie też nie interesują, z rzadka coś mnie urzeknie na tyle, żeby zajrzeć w zajawkę - chodzi mi o to, że takie newsy są wszędobylskie
          • soulshuntr Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:36
            Sie mylisz moja droga. To dziala w rtrzecia strone. Pismaki wymyslaja co "czytelnicy" chcieliby przeczyta i to pisza. Pozniej tylko pilnuja zeby sie dobrze gotowalo. A jak przygasnie to do kotla wymyslaja jakis nowy dodatek i tak to sie kreci.
            • rudenko Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 14:45
              pismaki pisza to co celebryci gadają, o swym szczęściu mógł inaczej, oględniej, można ględzić tak jak Kret i trzymać poziom jak Torbicka
      • gyubal_wahazar Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:21
        Na moje, pytają bo 90% dowolnej populacji, to dekle. Jeśli dla kogoś to zbyt daleko idące uproszczenie, to oferuję 90,3687376 %
    • six_a Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:19
      >w której nie zauważam wad.

jak to mówio: ślepy jak kret.
    • maly.jasio To nie jedyna opcja. 12.04.13, 13:25
      Wszystkie poprzednie mogly byc dobre.
      wspinal sie po krzywej w gore, az w koncu trafil na ideal.
      lepiej pozno, niz wcale.

a Tobie co ?
      Idealy chodza po ziemi, tylko trzeba na nie troche poczekac.
      49 lat dla mezczyzny - to piekny wiek.
      • rudenko Re: To nie jedyna opcja. 12.04.13, 13:29
        od 49 letniego faceta wymaga się większej dojrzałości i umiejętności panowania nad emocjami, a w przypadku osoby publicznej dyplomacji, bez tego mamy pajaca w całej krasie
        • maly.jasio Re: To nie jedyna opcja. 12.04.13, 13:36
          rudenko napisała:
          od 49 letniego faceta wymaga się większej dojrzałości i umiejętności panowania nad emocjami

a w przypadku osoby publicznej dyplomacji, bez tego mamy pajaca w całej krasie

w tym drugim punkcie masz racje (osoba publiczna...)

natomiast w tym pierwszym - wcale.
          o uczuciach mozna mowic i pisac w kazdym wieku - w koncu poeci czynia to do poznej starosci...

wolalabys, by byl do bolu szczery i powiedzial : - ani mi sie snily wczesniej stale zwiazki z perspektywa, bo niec takiego do szczescia nie bylo mi potrzebne - wolalem przelotne uklady...

w koncu w weiku 49 lat dojrzal do czegos stalego i Szczesc mu Boze.
          A Innym nie musi sie to podobac - to nie ich sprawa.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:32
      A kto to jest, ten Kret?

I skąd ten wywiad? Bo do kobiecych wypowiedzi od twojego stylu po vive pasuje jak ulał.
      • rudenko Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:33
        ja ją chcąc nie chcąc wyczytałam na onecie
        • soulshuntr Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:37
          a ja nie chcac nie wyczytalem.
        • sumire Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:42
          znaczy, że link do tego newsa sam wziął i się kliknął?
          • rudenko Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:46
            Ty także zabierasz głos w tym watku z własnej woli
            • sumire Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:51
              aaa, czyli jednak ludzie chcą to czytać :) i wcale nie są napadani przez te newsy.
              i dlatego celebryctwo w takim właśnie wydaniu będzie miało się świetnie po wsze czasy.
              • rudenko Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:58
                ja nie chcę i nie szukam takich informacji, ponieważ sa zamieszczane wszędzie obok takich, które mnie interesują czasami cos mnie urzecze :-)

według mnie jesteśmy napadani przez wiele newsów (np. sport jest wszędzie czy chcesz czy nie chcesz słuchasz, podobnie jest z rewelacjami z zycia celebrytów) Osobiscie wolałabym, żeby np. sport był tylko na kanałach, portalach sportowych...

• light_in_august Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:37
      Takie wynurzenia niedojrzałego emocjonalnie, podstarzałego Piotrusia Pana, znanego z wieeelu krótkotrwałych romansów oraz nielojalności wobec byłych partnerek, brzmią po prostu żenująco. Dziwię się kobietom, że się na to nabierają.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 13:45
        > Dziwię się kobietom, że się na to nabierają.

A ja sie wogóle nie dziwię. Gdyby nie brzmiały przekonująco to nie byłby znany z wielu krótkich romansów :D
      • simply_z Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 14:08
        a no nabieraja sie ,z drugiej strony tak sobie mysle ,ze dawniej nie bylo tych wszystkich portali plotkarskich ,tabloidow ,wiec swoje romanse celebrycie trzymali w tajemnicy...
    • bar.anek Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 14:13
      Sądzę, że jak się ma 49 lat i się mówi, że będzie ładna pogoda a w rzeczywistości leje to nawet lód nie pomoże
    • fuzja.jadrowa Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 14:26
      > Po raz pierwszy spotkałem kobietę, w której nie zauważam wad."

Krecik wdupowlaz.
    • mariuszg2 Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 14:38
      on był w Indiach i tam otrzymał nową energie pozytywną do zycia...nawet ma takie bransoletki na rekach....
    • maitresse.d.un.francais Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 16:53
      Pełno takiego bleblania w mediach. Omijamy dużym łukiem, bo mało nas obchodzi, co myśli i czuje pan Kret albo pani Mysz.

Zresztą w/w Kret nigdy nie robił na mnie szczególnie dobrego wrażenia.
      • purepuree Re: ekshibicjonizm emocjonalny 13.04.13, 09:05
        > Zresztą w/w Kret nigdy nie robił na mnie szczególnie dobrego wrażenia.

Powinno być: ww. ;-)
        Dzień dobry:)
        • maitresse.d.un.francais Re: ekshibicjonizm emocjonalny 13.04.13, 16:57
          purepuree napisała:

> > Zresztą w/w Kret nigdy nie robił na mnie szczególnie dobrego wrażenia.
          >
          > Powinno być: ww. ;-)
          > Dzień dobry:)

Dzień dobry,

mówisz, że powinno?

Na stronie filologii gdańskiej twierdzą, że w istocie powinno. Mój błąd.
          • maitresse.d.un.francais Re: ekshibicjonizm emocjonalny 13.04.13, 16:58
            maitresse.d.un.francais napisała:

> purepuree napisała:
            >
            > > > Zresztą w/w Kret nigdy nie robił na mnie szczególnie dobrego wrażen
            > ia.
            > >
            > > Powinno być: ww. ;-)
            > > Dzień dobry:)
            >
            > Dzień dobry,
            >
            > mówisz, że powinno?
            >
            > Na stronie filologii gdańskiej twierdzą, że w istocie powinno. Mój błąd.

Filologii polskiej Uniwersytetu Gdańskiego - rzecz jasna. :-P
            • purepuree Re: ekshibicjonizm emocjonalny 13.04.13, 21:16
              maitresse.d.un.francais napisała:

Ja tak tylko... Takie działanie zaczepne;) Często podczytuję to forum, choć raczej rzadko się wypowiadam, i nie ukrywam, że pałam do Ciebie sympatią - również za Twój puryzm językowy, co po części jest i moim - zawodowym - "zboczeniem";)
              Pozdrawiam ciepło.
    • headvig Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 17:52
      kolejna daremna parka, jak mumin i monisia
    • gree.nka To ten Kret od Młynarskiej? 12.04.13, 18:45

• maly.jasio na to wychodzi :) 12.04.13, 19:29
        wez ty sie nie opazniaj, bo nie bedziesz miala szansy zostac kolejna zona.
    • coffei.na Ci powiem 12.04.13, 19:41
      ta Beatka to niezła fifka :) w oczkach to ma samo zło-ale w dobrym tego słowa znaczeniu :P :D
      niech się Krecik nie cieszy bo sądząc po temperamencie i ilości partnerów nie on pierwszy i nie ostatni...he he he :)
    • margarytka.margarytka Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 20:01
      oj tam czepisz się
      facet zakochany to i szczęśliwy no ale "my" Polacy mamy taką mentalność dowalić każdemu kto jest szczęśliwy ;/
      • gyubal_wahazar Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 20:24
        Bardzo zacna mentalność. Lepszą byłoby dowalanie nieszczęśliwym ?
        • gyubal_wahazar Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 20:24
          PS A komuś przecież trzeba
    • slottka.ja Re: ekshibicjonizm emocjonalny 12.04.13, 21:00
      a myślisz rudenko, że ta wypowiedź była autoryzowana? znaczy jest aż tak źle
      Beatka i dla mnie jest kwintesencją kobiecości i może nawet mu się nie dziwię, że rozum mu się skończył, w sumie to jej szkoda
    • paco_lopez Re: ekshibicjonizm emocjonalny 13.04.13, 10:42
      żałosne pieprzenie kotka za pomocą młotka. jak się jest w jego wieku kwintesencji kobiecego piękna jest naokoło pełno i co dziennie jakieś nowe kwintesencje, najtrudniej te kwintesencję w domu dostrzec. także niech sobie kret opowiada bajki dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka