boski.zawodowiec 23.07.04, 15:01 www.kawalerdowziecia.sympatia.pl tylko narazie mimo iz dadałem kilka godzin temu ciagle nie ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
souri WOW! 23.07.04, 15:03 To Ty student jesteś! ;-)) boski.zawodowiec napisał: > www.kawalerdowziecia.sympatia.pl tylko narazie mimo iz dadałem kilka godzin > temu ciagle nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
sea_man klamca!!! zdjecia nie bedzie 23.07.04, 15:38 oto notka ze strony: Mój opis: Poprostu swietny oraz superprzystojny, !!!!!!!!! dodałbym zdjecie ale nie chce miec zapchanej skrzynki! !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: klamca!!! zdjecia nie bedzie 23.07.04, 15:39 no w wątku niżej już to zauważyłam :////// jestem zdegustowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodowiec to jest tylko opis ktorego nie zmianiałem i został IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 15:41 taki. Bedzie na 100% jak ja cos pisze to nie ma mozliwosci aby bylo inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetytweety Re: to jest tylko opis ktorego nie zmianiałem i z 23.07.04, 16:00 Och zawodowiec... mieszasz laskom w glowach..... ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kon_by_sie_usmial Re: Polewka 23.07.04, 16:54 boski.zawodowiec napisał: > www.kawalerdowziecia.sympatia.pl tylko narazie mimo iz dadałem kilka godzin > temu ciagle nie ma Wszyscy z Ciebie polewkę mają rewelacyjną. Nie widzsz głupku że idiotę z siebie robisz? kon Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Polewka 23.07.04, 17:07 kon_by_sie_usmial napisał: > boski.zawodowiec napisał: > > > www.kawalerdowziecia.sympatia.pl tylko narazie mimo iz dadałem kilka go > dzin > > temu ciagle nie ma > > Wszyscy z Ciebie polewkę mają rewelacyjną. Nie widzsz głupku że idiotę z siebie > robisz? > > kon Kurde, co mu zazdrościsz?Ja z niecierpliwością czekam na jego zdjęcie.I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
brudna.suka Re: Polewka 23.07.04, 17:44 lena_zienkiewicz napisała: > kon_by_sie_usmial napisał: > > > boski.zawodowiec napisał: > > > > > www.kawalerdowziecia.sympatia.pl tylko narazie mimo iz dadałem kilk > a go > > dzin > > > temu ciagle nie ma > > > > Wszyscy z Ciebie polewkę mają rewelacyjną. Nie widzsz głupku że idiotę z > siebie > > robisz? > > > > kon > > Kurde, co mu zazdrościsz?Ja z niecierpliwością czekam na jego zdjęcie.I tyle Ja tez macham ogonkiem i slinie sie okrutnie z niecierpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: zdjecie bedzie tu: 23.07.04, 21:25 boski.zawodowiec napisał: > www.kawalerdowziecia.sympatia.pl tylko narazie mimo iz dadałem kilka godzin > temu ciagle nie ma az taki paskudny jesteś? ;) a ja myślałem, ze nikt nie jest brzydszy do łosia. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Stronę odwiedzono 1355 razy ;-)))))))) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:32 Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Stronę odwiedzono 1355 razy ;-)))))))) nt 23.07.04, 21:37 no nie dziwbne... wszak wielu chce jakiegoś cudaka obejrzeć ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Stronę odwiedzono 1355 razy ;-)))))))) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:39 losiu4 napisał: > no nie dziwbne... wszak wielu chce jakiegoś cudaka obejrzeć ;) > A w zoo i cyrkach pustki,jak tłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś