Dodaj do ulubionych

On nie chce odejść

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 10:53
Najpierw zdradził, zawiódł moje zaufanie, a teraz nie chce odejść. Dlaczego
nie ma honoru? Dlaczego nie chce odejść do tej , przez ktorą zmarnował moje
życie , rozbił dom i rodzinę. Dlaczego teraz twierdzi, że woli mnie, że ze
mną jest mu dobrze, ze tamto to pomyłka, tylko przelotna znajomość bez
żadnego znaczenia? Dlaczego nie spakuje się, nie zabierze swoich rzeczy i nie
pojdzie to tej, która na niego czeka? Dlaczego ja mam na niego patrzeć i
przeżywać na nowo to co mnie boli?
Obserwuj wątek
    • limonie Re: On nie chce odejść 26.07.04, 10:54
      Nie pozwól mu zostać...powiedz: skończone
    • canis_canis Re: On nie chce odejść 26.07.04, 10:57
      Zrób pierwszy krok i odejdź sama. Jeśli oczywiście jesteś pewna, że z tego
      związku nic dobrego już nie wyniknie oprócz cierpienia.
      • arigato Re: On nie chce odejść 26.07.04, 10:57
        wymien zamki
    • Gość: foremka Re: On nie chce odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:02
      mowię mu , ze między nami koniec, ale on liczy na to, ze mi przejdzie, ze
      zmienię zdanie, ze wszystko się poukłada.
      Nie odejdę ze swojego domu i nie mogę go wyrzucić , bo jest prawnie
      zameldowany , to tez jego dom, jego własność.
      • totally Re: On nie chce odejść 26.07.04, 11:07
        Jezeli on juz uwaza, ze zmiekniesz i wszystko sie pouklada to oznacza, ze nawet
        nie bedzie sie staral nic naprawic, czuje sie bezpiecznie, zna Twoje slabe
        strony i potrafi je wykorzystac. Dom - dom to nie 4 sciany, sufit i podloga, to
        zwiazek, w ktorym jestes, rodzina. 4 sciany zawsze mozna zamienic na inne...
        • Gość: foremka Re: On nie chce odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:14
          Naprawiać nasz związek chce i to bardzo, zmienił się na lepsze , dla mnie i
          dzieci. Ale mnie to juz nie cieszy, za dużo czasu zmarnowałam, nadziei, żeby po
          tym wszystkim mogła mu na nowo zaufać. Za późno sobie uświadomił, ze zdrada
          kosztować może go tak drogo.
          • pajacek Re: On nie chce odejść 26.07.04, 13:14
            Wiesz.. jezeli jestes pewna, ze chcesz aby odszedl to chyba najlepiej mu to
            uswiadomisz wreczajac papiery rozwodowe...

PaJacek
          • Gość: ona Re: On nie chce odejść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:49
            Ale czy na pewno chcesz, zeby odszedl. Kilka miesiecy temu tez dowiedzialam
            sie, źe mnie zdradzil. Zostal ze mna, ale dlugo sie wahal. Kiedy mowilam, ze
            wybaczylabym wszystko, ale nie zdrade. Tymczasem wybaczylam, wiecej chcialabym,
            zeby zostal. Mimo wszystko źle sie z tym czuje. Nie moge zapomniec, ze mnie
            upokorzyl, zdradzil moje zaufanie. Jestem w srodku pusta. Nie wiem, co mam
            zrobic. Jak mam sobie z tym poradzic???
          • Gość: greg Re: On nie chce odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 18:15
            Myślę że powinnaś dać mu szansę. Zdrada nie musi oznaczć jeszcze końca związku
            i być powodem do rozbicia rodziny. Czas powinien zrobić swoje i niedługo się
            otrząśniesz z tego szoku. W końcu to ojciec i mąż a przymusowa eksmisja w szale
            może poczynić tylko spustoszenie w psychice np. dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka