duza.dziewczynka1 13.07.13, 18:45 ale jakby była...eeech Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coffei.na Re: do seksu nie jest potrzebna miłość. 13.07.13, 19:11 > ale jakby była...eeech duża dziewczynka Jesteś to wiesz,ze takie rzeczy to tylko w bajkach...tych kiepskich zresztą! jeszcze się namiłujesz aż Ci bokiem wyjdzie :) zdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
duza.dziewczynka1 Re: do seksu nie jest potrzebna miłość. 13.07.13, 19:58 naoglądało się w dzieciństwie tych Kopciuszków :( i ma się wypaczony pogląd na życie Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio a kto powiedzial, ze jezd ? 13.07.13, 22:23 duza.dziewczynka1 napisała: > naoglądało się w dzieciństwie tych Kopciuszków :( i ma się wypaczony pogląd na życie) ale nie boj zaby. Dobry Bog Ci te braki w kochanym przychowku wynagrodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
duza.dziewczynka1 Re: a kto powiedzial, ze jezd ? 14.07.13, 17:55 maly.jasio napisał: Dobry Bog Ci te braki w kochanym przychowku wynagrodzi. Jedno nie zastąpi drugiego. Substytut nietrafiony raczej Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio To bier z niej przyklad:) 14.07.13, 18:16 duza.dziewczynka1 napisała: > Substytut nietrafiony raczej To bier z niej przyklad:) FPsychologia: Autor: dressja 14.07.13, 11:43 " Ja jakos sama siebie nie moge zrozumiec, mam 40 skonczone a chyba nigdy nie bylam zakochana. Pamietam wczesniej rowiesniczki zakochane, romantyczne spotkania przy kolacji, swiecach i winie, mnie to nigdy nie interesowalo. Dzis zyje w zwiazku, mam dziecko, ktore uwielbiam, ale moj zimny temperament nie zmienil sie i pewnie nie zmieni sie nigdy." Odpowiedz Link Zgłoś
duza.dziewczynka1 Re: To bier z niej przyklad:) 14.07.13, 18:21 nigdy nie wiadomo w jakim wieku Cie trafi.. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio No wlasnie ! 14.07.13, 18:26 duza.dziewczynka1 napisała: > nigdy nie wiadomo w jakim wieku Cie trafi.. No wlasnie. I nie plakac mi tu w rekaw, bo mi prostata dokucza, co mnie trafila w odpowiednim wieku :) Odpowiedz Link Zgłoś
duza.dziewczynka1 Re: No wlasnie ! 14.07.13, 18:33 maly.jasio napisał: > > bo mi prostata dokucza, To sie lecz, medycyna poszła do przodu.. Dasz rade ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
grazkavita Potrzbna, potrzebna 15.07.13, 11:11 tylko serce nie sługa....Nic tak dobrze nie smakuje jak konsumpcja w dobrym towarzystwie... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio jasne... 15.07.13, 16:55 grazkavita napisała: > Nic tak dobrze nie smakuje jak konsumpcja w dobrym towarzystwie... jasne... ale gdy czlek jest glodny - to jusz mu wszystko jedno, kto jest obok... Odpowiedz Link Zgłoś
duza.dziewczynka1 idziesz na łatwiznę! 15.07.13, 22:54 maly.jasio napisał: > jasne... > ale gdy czlek jest glodny - to jusz mu wszystko jedno, kto jest obok... czasem trzeba zawalczyc o dobre towarystwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
babciajadzienka Re: idziesz na łatwiznę! 22.07.13, 00:28 > maly.jasio napisał: > > ale gdy czlek jest glodny - to jusz mu wszystko jedno, kto jest obok... Jasne! Swinka, kozka, kotka :). Czy tak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio jasne, ze tak ! 02.08.13, 17:24 duza.dziewczynka1 napisała: > czasem trzeba zawalczyc o dobre towarystwo.. jasne, ze tak ! ale gdy czlek jest glodny, to najpierw musi sie najesc, a dopiero potem ma sily i ochote na te walke... Odpowiedz Link Zgłoś