Dodaj do ulubionych

epatowac seksem

26.08.13, 09:40
Za duzo juz tego seksu. Wszedzie seks. Zadna reklama nie obedzie teraz bez seksu. Kazdy koncert mlodej gwiazdy pop to wrecz reklama nowej bielizny, czy bikini bo na scenie jedynymi jej rekwizytami sa majtki, stanik i mikrofon. Byc moze jest to efekt zamierzony. Takie odwrocenie uwagi od tego, co, o czym i jak naprawde spiewa.
Teraz juz kazdy show, czy kazde interwiew musi byc bardziej rozbierany, bo inaczej nie przyciagnie widzow. Im bardziej rozebrana panienka tym lepszy rezulatat, tym lepsze kwoty ogladalnosci programu. Wyglada na to, ze zeszlismy juz do poziomu 0, czyli wzrokowego, zeby nie powiedziec meskiego punktu widzenia.
Obserwuj wątek
    • maly.jasio no i co ? 27.08.13, 15:53
      collonyl napisał:
      Wyglada na to, ze zeszlismy juz do poziomu 0, czyli wzrokowego, zeby nie powiedziec meskiego punktu widzenia.

I co w zwiazku z tym ?
      Zawsze mozeaz przeciez przelaczyc TiVi na telewizje Trwam.
      • grazkavita Re: no i co ? 30.08.13, 07:28
        Nie będzie i nigdy nie było inaczej...Jeśli idzie na przeciwko Ciebie człowiek , wiesz czy to jest kobieta, mężczyzna, czy dziecko, a z dużym prawdopodobieństwem możesz stwierdzić czy homoseksualny, czy hetero...Nawet wiesz kto zmienił swój stan cywilny, bo może mieć obrączke na palcu lub nie...Na estradzie , no cóż wykonawca identyfikuje sie z tekstem...Jak nie chcesz oglądac bielizny to poszukaj ballad i nie będziesz jej miał....Bardziej denerwują mnie reklamy podpasek czy bielizny w telewizji, te czasami moim zdaniem są nieprzyzwoite, a w każdym bądź razie niekoniecznie chcę je oglądac przy kolacji...
        • maly.jasio To tak. 30.08.13, 14:11
          myslalem nawet o konstrukcji autopilota, ktory na dzwiek slowa "reklama" przelaczalby automatycznie program na inny i wracal do niego po skonczeniu nadawania reklam...
          • grazkavita Re: To tak. 31.08.13, 07:00
            Spróbuj, zostaniesz milionerem i wejdziesz do historii!
            • maly.jasio najpierw musze po-emanowac seksem. 11.09.13, 17:57
              a potem reszta chetnie.
          • gree.nka Re: To tak. 11.09.13, 23:15
            ja nie zwracam uwagi na reklamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka