xo_ox 08.11.13, 20:04 Ile osob sposrod waszych znajomych wyjezdza teraz w listopadzie a ile zostaje w domu? Umiecie oszacowac np. procentowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Dlugi weekend 08.11.13, 20:13 Jakieś 70% wyjeżdza a pozostałe 60 zostaje Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Dlugi weekend 08.11.13, 20:18 a Ty co taki przodownik pracy. 130% normy. pfff Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Dlugi weekend 08.11.13, 20:29 A co to za bezduszny formalizm, hę ? I tak się ograniczałem, bo na klacie mam 200%. Hąś Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Dlugi weekend 08.11.13, 20:15 jak wrócę do picia, to zacznę szacować procentowo. test mi zalecił alkohol, bo jestem nieznośna. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Dlugi weekend 08.11.13, 20:39 grzeczna dziewczynka jesteś.....no ale jak Ci zalecił....no trudno....co zrobić....nie wolno lekceważyć przepowiedni wyroczni........jak coś to jestem do dyspozycji ale uprzedzam....nie jestem amatorem......:p www.youtube.com/watch?v=bCCG5IF43fw Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.kierowca.bombowca Re: Dlugi weekend 08.11.13, 20:15 No to dałeś pytanie na długi weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Tak, 08.11.13, 20:20 sądzę, że się nie mylą. Aczkolwiek czego pewnym być można? Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Dlugi weekend 08.11.13, 20:22 Obdzwonię wszystkich i ci odpiszę. Nigdzie nie uciekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Dlugi weekend 08.11.13, 20:31 O i to się nazywa koleżanka. PS Tylko się nie sieknij na 3-cim miejscu po przecinku Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Dlugi weekend 08.11.13, 20:39 Autor czy autorka pewnie wysypki dostaje z tej niewiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Dlugi weekend 08.11.13, 20:47 Ojtam. Tak samo dobry tekst by coś wyrwać, jak każdy inny. Ups nie tekst jeno łopener Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Dlugi weekend 08.11.13, 21:02 Ale kogo ona czy on chce tu wyrwać?:> Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Dlugi weekend 08.11.13, 21:05 Co popadnie, w pt wieczór się nie wybrzydza Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Dlugi weekend 08.11.13, 20:42 Ciągle czytam. Teraz telefonuję. :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Dlugi weekend 08.11.13, 20:51 ta...tak to i ja mogę poszpanować.... zadzwonię se na dowolną infolinię i Panią pobajerze o bzdetach, że to niby mam problem a ona bidna ciągle ise będzie pytac "w czym jeszcze mogę Pany pomóc" bo się boi , ze Ci od badania satysfakcji zadzwonią.... a wiedz ze dzić do mnie jedna dzwoniła? opowiedziałem jej o moich problemach i wiesz co? zawsze mi odpowiadała "rozumiem Pana" lub " bardzo dobrze Pana rozumiem" Pytam się...dlaczego nie zadzwoniła jak się oświadczałam? przecież te Panie z infolinii to najlepsze kandydatki na zonę!!! musiałem to wyrzucić z siebie....aż się spociłem! Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Dlugi weekend 08.11.13, 21:05 xo_ox napisał: > Ile osob sposrod waszych znajomych wyjezdza teraz w listopadzie a ile zostaje w > domu? Umiecie oszacowac np. procentowo? Rozumiem, że miałeś stać na rogatkach i zliczać traffic na umowę-zlecenie, ale ci się nie chciało i wykorzystujesz teraz. Wiem, ale nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś