Dodaj do ulubionych

Aż dwóch Boskich:-))))))))))

IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 17.08.04, 12:42
To jest dobre:-)))))))
Ja tu wpadam z powrotem na forum, a tutaj taka wiadomość:-))))))))))
Tylko, który jest prawdziwy?
Jeden trafił w drugie w jego boskość:-)))))
Dawno, tak nie uśmiałam się:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • boski_zawodowiec Re: Aż dwóch Boskich:-)))))))))) 17.08.04, 12:43
      Gość portalu: Asik napisał(a):

> To jest dobre:-)))))))
      > Ja tu wpadam z powrotem na forum, a tutaj taka wiadomość:-))))))))))
      > Tylko, który jest prawdziwy?
      > Jeden trafił w drugie w jego boskość:-)))))
      > Dawno, tak nie uśmiałam się:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

boski tylko jeden jest prawdziwy, tamten chciałby tylko spić śmietankę mojej popularności, marna podróba
    • boski.zawodowiec prawdziwy mial zawsze kropke a nowy ma kreske 17.08.04, 12:44
      • boski_zawodowiec Re: prawdziwy mial zawsze kropke a nowy ma kreske 17.08.04, 12:45
        kmiocie nędzny, idź już stąd i nie psuj mi reputacji!!!
        • Gość: Asik Re: prawdziwy mial zawsze kropke a nowy ma kreske IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 17.08.04, 12:57
          Potwierdzam. Byłam w archiwum forum i znalazłam stare wątki Boskiego z kropką.
          Aleluja!:-))))))
          Ale, narobił Ci zamieszania ten fałszywy Boski.
          Dobry jest też:-))))))))))

Pozdrawiam.

• boski.zawodowiec dobry bo malpuje sam by nie wymyslil ani jednego 17.08.04, 12:59
            zdania, poprostu jest "maluczki" przy mym geniuszu
            • boski_zawodowiec Re: dobry bo malpuje sam by nie wymyslil ani jedn 17.08.04, 13:00
              boski.zawodowiec napisał:

> zdania, poprostu jest "maluczki" przy mym geniuszu

możesz mi buty czyścić pętaku. Boski rulez!!! I`m rulez!!!
    • izabelki Re: Aż dwóch Boskich:-)))))))))) 17.08.04, 12:46
      trafił swój na swego
      • Gość: kwiatuszek Re: Aż dwóch Boskich:-)))))))))) IP: 212.244.68.* 17.08.04, 12:50
        Ciekawe, który jest bardziej "boski"
        • boski_zawodowiec Re: Aż dwóch Boskich:-)))))))))) 17.08.04, 12:51
          Gość portalu: kwiatuszek napisał(a):

> Ciekawe, który jest bardziej "boski"

tylko jeden jest prawdziwy, drugi po prostu mi tylko zazdrości urody i to dlatego ma jakieś ansy do mnie
          • Gość: kwiatuszek Re: Aż dwóch Boskich:-)))))))))) IP: 212.244.68.* 17.08.04, 12:53
            Skąd wiesz, że mówię o urodzie???
            • boski_zawodowiec Re: Aż dwóch Boskich:-)))))))))) 17.08.04, 12:54

> Skąd wiesz, że mówię o urodzie???

bo moja uroda jest niepowtarzalna i w zasadzie to ona jest zawsze sednem każdej dyskusji
              • Gość: kwiatuszek Re: Aż dwóch Boskich:-)))))))))) IP: 212.244.68.* 17.08.04, 12:59
                Ale w dyskusji raczej cię nie widać...
                • boski.zawodowiec kwiatuszek po co z nim dyskutujesz nie widzisz? 17.08.04, 13:00
                  roznicy miedzy orginalem a podrobka?
                  jesli juz by mial pokazac to jedynie pokaze pewnie moje bo cos taka kanalia
                  moze zrobic innego.
                  • boski_zawodowiec Re: kwiatuszek po co z nim dyskutujesz nie widzis 17.08.04, 13:01
                    boski.zawodowiec napisał:

> roznicy miedzy orginalem a podrobka?
                    > jesli juz by mial pokazac to jedynie pokaze pewnie moje bo cos taka kanalia
                    > moze zrobic innego.

brzydki zakompleksieńcu, przestań mnie ładnego boskiego obrażać. I tak wszyscy wiedzą, że starasz się skosić moją popularność tutaj tak misternie budowaną
                    • Gość: kwiatuszek Re: kwiatuszek po co z nim dyskutujesz nie widzis IP: 212.244.68.* 17.08.04, 13:05
                      Panie "Boski z kreską" wyświadcz nam przysługę i opuść to forum...
                      • boski_zawodowiec Re: kwiatuszek po co z nim dyskutujesz nie widzis 17.08.04, 13:07

> Panie "Boski z kreską" wyświadcz nam przysługę i opuść to forum...

ja nie jestem boski z kreską, tylko jestem boski. Czy tobie ta fałszywka także rozmiękczyła mózg? porównaj style, a nie będziesz miała wątpliwości kto jest prawdziwy a kto fałszywy
                        • Gość: kwiatuszek Re: kwiatuszek po co z nim dyskutujesz nie widzis IP: 212.244.68.* 17.08.04, 13:08
                          Użyj błyskotliwego argumentu, który wszystkich przekona...
                          • panidanka Re: kwiatuszek po co z nim dyskutujesz nie widzis 17.08.04, 13:17

> Użyj błyskotliwego argumentu, który wszystkich przekona...

Kwiatuszku

z czym Ty startujesz do kożuszka?
                            jeden już wystarczy, bo....itd... jak w przypowiesciach ludowych piśń gminna
                            niesie :)
                            • Gość: kwiatuszek Re: kwiatuszek po co z nim dyskutujesz nie widzis IP: 212.244.68.* 17.08.04, 13:20
                              Święta racja...
                          • boski_zawodowiec Re: kwiatuszek po co z nim dyskutujesz nie widzis 17.08.04, 13:19

> Użyj błyskotliwego argumentu, który wszystkich przekona...

mój argument jest tylko jeden, jest nim moja niepowtarzalna, nieskazitelna uroda. Innych argumentów nie potrzebuję
                            • Gość: kwiatuszek Re: kwiatuszek po co z nim dyskutujesz nie widzis IP: 212.244.68.* 17.08.04, 13:21
                              Ale z ciebie Bubek. Jeżeli uroda jest twoim jedynym atutem, to serdrcznie
                              współczuję...
                              • boski_zawodowiec Re: kwiatuszek po co z nim dyskutujesz nie widzis 17.08.04, 13:24

> Ale z ciebie Bubek. Jeżeli uroda jest twoim jedynym atutem, to serdrcznie
                                > współczuję...

gdybyś mnie poznała mówiłabyś do mnie tylko kochanie, albo misiaczku mój najsłodszy, albo w końcu boski misiaczku
                                • Gość: kwiatuszek Re: kwiatuszek po co z nim dyskutujesz nie widzis IP: 212.244.68.* 17.08.04, 13:27
                                  A to niby dlaczego?
                                  • boski_zawodowiec Re: kwiatuszek po co z nim dyskutujesz nie widzis 17.08.04, 13:34

> A to niby dlaczego?

z powodu mojej urody
                        • Gość: Asik Re: Obaj prawdziwi może są:-)))))))))) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 17.08.04, 13:21
                          A, może Boski ma podwójną osobowość. Jeden dobry, a drugi zły.
                          A, na urlopie doszło do rozłamu w nim.
                          Jeden drugiemu tak trafnie wytyka, jakby znali się jak zły szeląg:-)))))
                          • Gość: kwiatuszek Re: Obaj prawdziwi może są:-)))))))))) IP: 212.244.68.* 17.08.04, 13:22
                            Kto wie co w nich siedzi...
                            • boski_zawodowiec Re: Obaj prawdziwi może są:-)))))))))) 17.08.04, 13:24

> Kto wie co w nich siedzi...

ja mogę napisać co siedzi we mnie, najprawdziwszym boskim pod słońcem, siedzi uroda i mądrość
                          • Gość: ona Re: Obaj prawdziwi może są:-)))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:25
                            to jeden z rozdwojeniem jaznimo tego zachwytu nad soba pomieszało mu sie
                            • boski_zawodowiec Re: Obaj prawdziwi może są:-)))))))))) 17.08.04, 13:35
                              Gość portalu: ona napisał(a):

> to jeden z rozdwojeniem jaznimo tego zachwytu nad soba pomieszało mu sie

sama masz rozdwojenie jaźni, skoro nie umiesz odróżnić prawdziwego boskiego od tej nędznej imitacji
    • Gość: Alla Re: Aż dwóch Boskich:-)))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:26
      Boski z kreska jest bardziej infantylny, mniej zabawny i jakis taki bardziej
      prostacki od boskiego z kropka.
      • Gość: kwiatuszek Re: Aż dwóch Boskich:-)))))))))) IP: 212.244.68.* 17.08.04, 13:29
        Od razu widać... Samozachwyt z niego aż kipi...
      • boski_zawodowiec Re: Aż dwóch Boskich:-)))))))))) 17.08.04, 13:36
        Gość portalu: Alla napisał(a):

> Boski z kreska jest bardziej infantylny, mniej zabawny i jakis taki bardziej
        > prostacki od boskiego z kropka.

powiedziała co wiedziała, ale jaka uroda taka mądrość. Całe szczęście, że u mnie jedno i drugie idzie w parze
        • Gość: Alla Re: Aż dwóch Boskich:-)))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:43
          Plun swini w oczy, to powie, ze deszcz pada:)))
          • boski_zawodowiec Re: Aż dwóch Boskich:-)))))))))) 17.08.04, 13:45
            Gość portalu: Alla napisał(a):

> Plun swini w oczy, to powie, ze deszcz pada:)))

i tak nigdy brzydki nie zrozumie ładnego
            • Gość: Alla Re: Aż dwóch Boskich:-)))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:50
              Amen!
            • Gość: Ładna:) Re: Aż dwóch Boskich:-)))))))))) IP: *.wmc.net.pl 17.08.04, 14:09
              Coś w tym jest...brzydki nie zrozumie ładnego:)
              • boski_zawodowiec Re: Aż dwóch Boskich:-)))))))))) 17.08.04, 14:15
                Gość portalu: Ładna:) napisał(a):

> Coś w tym jest...brzydki nie zrozumie ładnego:)

no juz dawno to odkryłem, że te kaszaloty sobie cenią inne rzeczy niż uroda, ale gdybyśmy poszli szukać pracy i mieli te same kwalifikacje, to pasztetowe pozostałyby na bruku, a ja przystojniak dostałbym posadkę, tego jestem pewien

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka