maitresse.d.un.francais 26.02.14, 23:35 Przyznawać się. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minasz Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 04.03.14, 11:07 z komorki tez nie korzystaj zostan amiszem Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 26.02.14, 23:55 ja. i nie dowiaduję się o imprezach :~) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 02:53 Ja nie mam. Zeby bylo smieszniej Facebook byl moim klientem przez kilka lat i bywalem w ich biurach 2x w tygodniu..... :)) Moze za duzo wiem jak ten biznes pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 04.03.14, 11:08 brzmi to jak sprzatanie podłóg hehe Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 05:32 O, wątek masturbacji własną zajebiaszczością. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Mnie najbardziej śmieszą 27.02.14, 09:21 nieszczęśnicy węszący w tym, we facebuku oczywiście, wszechżydowski spisek cyklistów zaprowadzających Nowy Porządek Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc E tam, prawdziwe hipstery... 27.02.14, 09:27 ...mają konta na naszej klasie z czasów, kiedy jeszcze nie była popularna! ;) ATSD to bardzo mnie śmieszy to brandzlowanie się nie posiadaniem konta tam czy ówdzie. A z <baczność>PREZESA</baczność> śmiali się, że nie ma konta czy prawa jazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja_jadrowa Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 13:03 > O, wątek masturbacji własną zajebiaszczością. A wpisując się w wątkach o związkach otwartych, ty masturbujesz się własną? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 16:14 Yyy, masz oryginalny tryb myslenia. Bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja_jadrowa Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 19:34 Poważnie pytam. To samo można by powiedzieć o wpisujących się w wątku o zdolnościach komputerowych - te, co piszą, że coś potrafią, masturbują się swoją „zajebiaszczością”. Przecież to głupie. Jest wątek - ludzie się wypowiadają. Sama byłam ciekawa, ile forumek nie siedzi na fejsie. Doszło do tego, że przed przyznaniem się do nieposiadania konta, mile widziana jest wstawka o niebyciu hipsterem. No jp... Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.007 Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 12.03.14, 22:48 fuzja_jadrowa napisał(a): > Poważnie pytam. To samo można by powiedzieć o wpisujących się w wątku o zdolnoś > ciach komputerowych - te, co piszą, że coś potrafią, masturbują się swoją ̶ > 2;zajebiaszczością”. Przecież to głupie. Jest wątek - ludzie się wypowiad > ają. Sama byłam ciekawa, ile forumek nie siedzi na fejsie. > zdolności komputerowych to jakaś umiejętność, coś z czego można być dumnym. a nieposiadanie konta to taki lans jak noszenie zegarka na lewej ręce zamiast na prawej. > Doszło do tego, że przed przyznaniem się do nieposiadania konta, mile widziana > jest wstawka o niebyciu hipsterem. No jp... nie należy wierzyć w takie zapewnienia, bo który hipster się przyzna? :) klasyfikowanie się w grupie która posiada nazwę jest zbyt mainstreamowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 16:22 Myślę, że nie bardziej niż ktoś tam na dole pytający: a co to jest fejsbuk? Odpowiedz Link Zgłoś
allatatevi1 Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 21:18 10/10 chciałam to samo napisać Odpowiedz Link Zgłoś
vvwwvv Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 07:54 Ja nie mam, ale w wieku 55 lat to chyba norma... synowa i siostrzenica mają. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 08:56 Mojemu koledze z 2 tygodnie temu 50-letnia klientka polecała sprawdzić znienawidzonego sąsiada na fejsie i nie mogła się nadziwić, że kolega nie ma fejsa... Odpowiedz Link Zgłoś
allatatevi1 Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 21:20 To też jakaś patologia. Większość ludzi nawet nie wie jak się ich sąsiedzi nazywają. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 04.03.14, 09:58 Fakt znania sąsiada patologią? Kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 22:24 vvwwvv napisał(a): > Ja nie mam, ale w wieku 55 lat to chyba norma... wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
rotkaeppchen1 Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 04.03.14, 16:59 W 55 to moze norma ale moja mama konczy w tym roku 66 i tez ma konto na fb ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 09:39 ja nie mam jaguara. ani nawet pumy. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 10:57 Ja nie mam i dobrze mi z tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
makinetka82 Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 12:25 Ja nie mam. Przepraszam. Baaaardzo mi z tym głupio :D Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 13:08 Ja nie mam, ale to nie dla lansu czy hipsterstwa, po prostu tak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 13:10 ja mam swoj profil i prowadze fanpejdz babci Odpowiedz Link Zgłoś
margarytka.margarytka Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 15:09 a ja mam :) i nie tylko na fejsie :D Odpowiedz Link Zgłoś
soonva Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 15:45 maitresse.d.un.francais napisała: > Przyznawać się. :-) A co to jest fejsbuk? Odpowiedz Link Zgłoś
monbelllu Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 16:02 Odkąd skasowałam konto na fb jestem szczęśliwszym człowiekiem. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 16:20 soonva napisała: > A co to jest fejsbuk? Pani to nowa w internetach? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 18:24 Ja nie mam i nie odczuwam żadnego braku z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 21:05 chyba nie nowa, bo ripostę sprzed pięciu lat zapodała. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 18:52 Ja już nie mam od jakiegoś czasu, choć powoli, powoli wzbiera we mnie ochota na ponowne założenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 19:25 Co to jest facebook??? Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 19:33 Ja nie mam bo nie mam czasu na pierdoly,i nie zamierzam ulatwiac roboty specsluzbom.mam konto na sympatii Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 22:27 martinsam1 napisał(a): > nie mam czasu na pierdoly nie masz czasu na pierdoły, o czym informujesz na forum kobieta. połączenie jednego z drugim zdawałoby się wskazywać na łagodne zaburzenia poznawcze. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 08.03.14, 18:42 Roznica jest taka ze na forum kobieta sie wpada anonimowo a na fb jest sie stale Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: zajebistosc 10 27.02.14, 22:31 10 to nawet nieźle, ale skala zajebistości jest do 11, jak volume we wzmacniaczu gitarowym. Odpowiedz Link Zgłoś
katalonja Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 27.02.14, 22:19 Też nie mam, bo nie trawię ściemy i napawania się własnym id/ego/superego. A właściwie to o co w tym fb chodzi ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fumica_turystyczna Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 03.03.14, 23:04 Nie mam. Nie czuję takiej potrzeby. Poza tym mam wrażenie, że dzięki temu mam jeszcze nieco dobrej opinii o tzw. krewnych i znajomych królika :-) Kilka razy, ktoś z mojego grona pokazywał mi jakieś wpisy innych facebookowiczów ze swojego konta i naprawdę robiło się słabo.... Inteligentni niby, wykształceni ludzie, z pozycją zawodową i już bez pryszczy potrafią tam informować świat o zadziwiających wydarzeniach ze swojego życia, ergo : "byłem w Lidlu", "zrobiło się te 30 km na rowerze", "wino kupiłem", "takiego kota ma sąsiadka" -tu fotka. Szok zaiste! Więc wolę nie wiedzieć, nie widzieć i bez wstrętu patrzeć na otaczających ludzi :-) milej jakoś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 03.03.14, 23:22 fejs to juz powoli przezytek ja korzystam z niego coraz mniej choc do pewnych celi sie jeszcze dobrze przydaje Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 04.03.14, 00:01 A co jest teraz na topie? Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 04.03.14, 11:11 ogolnie na topie sa serwisy ktorych staruchy nie potrafia obsługiwac i sa zbudowane inaczej niz nk czy fejs fejs to taki starczy serwis dla rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 04.03.14, 12:08 A które to? Bo chyba nie forum gazeta.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 04.03.14, 10:07 minasz napisał: > fejs to juz powoli przezytek ja korzystam z niego coraz mniej > choc do pewnych celi sie jeszcze dobrze przydaje A jakie cele masz na myśli? Pojedyncze, podwójne, grupowe czy izolatki? Odpowiedz Link Zgłoś
fiore2 Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 04.03.14, 10:35 ja nie mam. nie rozumiem tej potrzeby wyzewnętrzniania się publicznego Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Kot nie ma konta na fejsbuku 13.03.14, 18:02 i nie dodał mnie do pszyjaciuł? chlip! Odpowiedz Link Zgłoś
eulalia_przecietna Re: Kto nie ma konta na fejsbuku? 12.03.14, 22:28 Ja nie mam, nigdy nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio I Swiety Bosze nie pomosze... 13.03.14, 16:35 - bo niby mam konto w... banku, ale i tak przewaznie na nim debet... - to co mi ten facetBog pomoc mosze ? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Prwadziwy hipster 14.03.14, 13:20 to po mszy gra w gumę z koleżankami i w ten sposób pielęgnuje kontakty społeczne. Odpowiedz Link Zgłoś