Gość: listek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:27 ... też to macie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miawalles Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA 20.08.04, 08:36 może przeżywa spóźniona pełnię? A masz stopery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 08:48 Ja myslę, że to męska menstruacja. Dzięki za radę. Kupię sobie stopery, a jak on będzie sie darł ja będę przytakiwała i się uśmiechała!! Szlak go trafi hehehhehhehe!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA 20.08.04, 08:57 albo przekwitanie, kryzys wieku sredniego. Wyjdź na fajke, to relaksuje. albo chociaż na krótki spacer na plotki do pokoju obok:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA 20.08.04, 08:50 zapytaj sie go czy ma napiecie przedmiesiaczkowe, ze zachowuje sie jak rozkapryszona kobieta z rozchwiana gospodarka hormonalna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:01 Juz go spytalam:) Zaczal plakac.... :) ..... a potem krzyczec... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA 20.08.04, 09:04 Gość portalu: listek napisał(a): > Juz go spytalam:) Zaczal plakac.... :) ..... a potem krzyczec... powiedz , ze podczas okresu najgorsze sa dwa pierwsze dni, a potem to juz z gorki:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:02 Z samego rana szefowi trzeba schodzić z drogi, a najlepiej chodzić po ścianach :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA 20.08.04, 09:03 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Z samego rana szefowi trzeba schodzić z drogi, a najlepiej chodzić po > ścianach :) czy sugerujesz, ze listek jest kobieta pajakiem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:05 Jestem batwomen:)Szef nawet nie zdaje sobie sprawe, jakie umiejetnosci ma jego wspaniala pracownica, niech sie lepiej nie drze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re:Pajaki przynosza szczęście, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:07 również szefom - to chyba źle trafiłas z tym porównaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re:Pajaki przynosza szczęście, 20.08.04, 09:08 Gość portalu: Marcin napisał(a): > również szefom - to chyba źle trafiłas z tym porównaniem :) ja w to "szczescie" nie wierze. unikam pajakow, bo sie ich boje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re:to wyobraź sobie swojego szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:11 jako milutkiego pajączka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:03 muszę posiąść tę umiejętność, bo w tym tygodniu co rano wali decybelami po uszach... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA 20.08.04, 09:05 Gość portalu: listek napisał(a): > muszę posiąść tę umiejętność, bo w tym tygodniu co rano wali decybelami po > uszach... powiedz mu o zatyczkach w uszach, moze zrozumie, ze wali w proznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:10 Jak mu powiem, to mi je wyrwie razem z uszami:) Chociaż czy pająk ma uszy??? Muszę sprawdzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:05 To widocznie wlazłas jemu na odcisk :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA 20.08.04, 09:07 Gość portalu: Marcin napisał(a): > To widocznie wlazłas jemu na odcisk :) na oczach nie ma sie odciskow:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:07 Ty tak zawsze wszystko bezpośrednio przyjmujesz ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA 20.08.04, 09:09 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Ty tak zawsze wszystko bezpośrednio przyjmujesz ?:) na forum czegos sie trzeba "chwytac", ja sie chwytam slow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:09 Nie znasz mojego szefa, on lubi pokazywac jaki jest madry a reszta durna... a odciski na pewno ma....bleh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:10 Szanuj szefa swojego, bo możesz mieć gorszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA 20.08.04, 09:11 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Szanuj szefa swojego, bo możesz mieć gorszego :) no, fakt:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: będa jeszcze z ciebie ludzie maretino, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:12 tzn. dobrzy i grzeczni pracownicy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: będa jeszcze z ciebie ludzie maretino, 20.08.04, 09:18 Gość portalu: Marcin napisał(a): > tzn. dobrzy i grzeczni pracownicy :)) grzeczna jestem zawsze, ale swojej szefowej ZAWSZE grzecznie mowie co o wszystkim mysle, kilka razy oczy jej wyszly. chyba nie spotkala sie z taka szczeroscia podwladnych do tej pory. a te wspaniala ceche nabylam pracujac w warszawie w duzym wydawnictwie, gdzie panowala rewelacyjna atmosfera i nawet pani prezes mozna bylo wszystko w kulturalny sposob wygarnac bez obawy, ze da wymowienie. bylam traktowana przez kilka lat jak parter szefa a nie pacholek. zapewne to stad wynika:) Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: będa jeszcze z ciebie ludzie maretino, 20.08.04, 09:28 maretina napisała: > grzeczna jestem zawsze, ale swojej szefowej ZAWSZE grzecznie mowie co o > wszystkim mysle, kilka razy oczy jej wyszly. chyba nie spotkala sie z taka > szczeroscia podwladnych do tej pory. > a te wspaniala ceche nabylam pracujac w warszawie w duzym wydawnictwie, gdzie > panowala rewelacyjna atmosfera i nawet pani prezes mozna bylo wszystko w > kulturalny sposob wygarnac bez obawy, ze da wymowienie. bylam traktowana przez > kilka lat jak parter szefa a nie pacholek. zapewne to stad wynika:) > Oj, Maaretinko! ja też taaak miałam poprzednio jeszcze 4 lataaa temu.... daaaaanka ps JUŻ MAAAM DDOSYĆ TEGO "JĄKAANIAA" NAA a MOJEJ KLAWIATURY bezproduktywnie tracę swój cenny czas na korekty :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: A poza tym już prawie weekend, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:09 nie wypada nie pokrzyczeć na pracowników - jeszcze zapomną przez dwa dni jaki miły jest szef :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: A poza tym już prawie weekend, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:12 Też prawda, jeszcze bym sie od poniedzialku zuchwała zrobiła!!:) Twój też przygotowuje Cię do weekendu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Tylko nie uciekaj teraz.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:14 nie mnie wychowują, tylko ja wychowuję innych ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: Tylko nie uciekaj teraz.., IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:16 Twardziel!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Tylko nie uciekaj teraz.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:17 Tak jak każdy szef :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:15 To są gorsi jeszcze od tego przydupasa?? Nie wierzę!! (Właśnie przechodzi obok...yyyyyy) Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA 20.08.04, 09:20 znaaam ten ból aaale ww moim przypadku była to (jest nadal) szefowaaaaa i...."wyje" po kobiecemu...czyli z uśmiechem oraz na metodę "dentysta sadysta" danka ps to "aa" ciągle mi się zaaaaaawiesza jaaak jakieś a...g...o prawdaa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:28 Szefowa to chyba jescze gorsze!! Co miesiac napiecie, moze zazdroscic inteligencji, wygladu, ciuchow... Mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA 20.08.04, 09:34 Gość portalu: listek napisał(a): > Szefowa to chyba jescze gorsze!! Co miesiac napiecie, moze zazdroscic > inteligencji, wygladu, ciuchow... Mam rację? niestety tak to jest w moim przypaadku-nie chwaląac się oczywiscie :))))) daaaaanka teraz jestem "doma" i .....faaaaaajny watek :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:43 Wspomnij, proszę na uciśnionych, jak w domu jesteś:) Muszę się pochwalić, że mój "grzyb" wyjechał i mam spokój na kilka godzin!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA 20.08.04, 10:30 Gość portalu: listek napisał(a): > Wspomnij, proszę na uciśnionych, jak w domu jesteś:) > Muszę się pochwalić, że mój "grzyb" wyjechał i mam spokój na kilka godzin!!!! moje gratulacje!!! dla podwłaadnego oczywiście :)))))))))))) niezły z ciebie ten "listek" danka Odpowiedz Link Zgłoś
she_chameleon Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA 20.08.04, 09:21 Mój jest na urlopie, ale od poniedziałku znowu się zacznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:37 Najgorzej sie odzwyczaic a potem znowu miec to samo! łączę się w bólu:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zavvodovviec Re: dziwisz mu sie? 20.08.04, 10:35 Gość portalu: listek napisał(a): > ... też to macie?? dziwisz mu się krowo, skoro siedzisz tutaj od samego rana i zamiast pracowac pieprzysz glupoty? ja bym cie zwolnil! Odpowiedz Link Zgłoś
noelka28 Re: dziwisz mu sie? 20.08.04, 11:00 niektórzy lubi sobie pogdybac, na szczescie to nieszkodliwe (jak sie umie odpowiednio ignorowac, no nie listku?) moj szef to aniol , serio - ale go lubie, prawdziwy gentleman, jeszcze ani razu na mnie nie krzyknal - mam tu jak u Pana Boga za piecem, mrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: dziwisz mu sie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:10 tylko gdybanie mu zostaje:)Zgasilam go na innym watku i teraz sie denerwuje. A niby zawodowiec! Masz niebywale szczescie, jak szef szanuje i nie krzyczy:) Gratuluje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA IP: *.crowley.pl 20.08.04, 12:22 Jak mój usiłuje "zdyscyplinować" załogę i wrzeszczy, wyobrażam go sobie podczas intymnej czynności fizjologicznej - na sedesie, z opuszczonymi spodniami i wytrzeszczem oczu. Pomaga :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 12:57 Dobre, dobre, heheheh, od razu humor mi sie poprawil, zastosuje sie do instrukcji!! Dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: SZEF WYJE NA MNIE OD RANA 20.08.04, 13:18 Gość portalu: mewa napisał(a): > Jak mój usiłuje "zdyscyplinować" załogę i wrzeszczy, wyobrażam go sobie podczas > > intymnej czynności fizjologicznej - na sedesie, z opuszczonymi spodniami i > wytrzeszczem oczu. Pomaga :-)))) kapitalne :)))))) ta wyobraźnia jednak....oby nie za dużo przy okazji przypomniał mi się dowcip z radia erewań czy facet moze zgwałcić kobietę na odległość radio erewań odpowiada: tak, może, o ile szybkosć biegania w spodniach jest większa od uciekajacej kobiety w spódnicy Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: noo jak to bobieta... 20.08.04, 13:20 panidanka napisała: "spaliłam kawał" > przy okazji przypomniał mi się dowcip z radia erewań > > czy facet moze zgwałcić kobietę na odległość > > radio erewań odpowiada: > tak, może, o ile szybkosć biegania w spodniach jest większa od uciekajacej > kobiety w spódnicy miało być o ile facet z opuszczonymi portkami rozwija większą prędkosć od kobiety z podniesioną spódnicą Odpowiedz Link Zgłoś