Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia

07.08.07, 12:34
    Proponuję wątek po raz kolejny ale z dodatkiem foto. Bo tak naprawdę
    jak piszemy spodnie takie a takie, bluzka śmaka to jednak nie to
    samo co fotka. Ja wkleję jak wrócę do domu. No chyba ze jesteśmy na
    tyle leniwe że wątek umrze śmiercią naturalną...
    Obserwuj wątek
      • monikaa13 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 07.08.07, 12:37
        pewnie umrze
      • ryfka81 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 07.08.07, 13:18
        Jestem w pracy, więc mam na sobie "mundurek służbowy" ;o)

fotoforum.gazeta.pl/3,0,595524,2,53.html
        ec1.images-amazon.com/images/I/31K17SEXSTL._SS500_.jpg
      • scarlett_07 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 07.08.07, 13:31
        Nie mam aparatu rzy sobie, ale jest Internet i powklejam zdjęcia właśnie z
        niego:
        Na nogach mam pokazywane na tym forum(przez mnie:)) buty
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2c96cdc01d3e5afc.html
        Taką otóz torbę:
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cba86eee6b972657.html
        Takie spodnie tylko bez szelek
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a5d61abb1c1bc679.html
        No i bluzkę z lumpeksu, której w Internecie nie znajdę.A to taka zwykła biała
        bluzka z haftem.
        • karmelek4 scarlett_07 07.08.07, 20:28
          Ubrania REWELACJA!

Szkoda, że nie masz zdjęcia tej białej bluzki z haftem, ale
          wyobrazam sobie, że całość wygląda b.b.b. interesująco:)

Piekne:)
          • scarlett_07 Re: scarlett_07 07.08.07, 22:11
            Dzięki bardzo:))) Niestety nie mam obecnie aparatu:(tylko taki stary na film
            (kliszę?):/ ale taki uwazam za najlepszy:))
        • love_mode scarlett 08.08.07, 17:45
          Taką otóz torbę:
          > www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cba86eee6b972657.html

to torba Marc by Marc Jacobs?
          tez mi sie bardzo podoba, zwlaszcza ta jasniejsza
          • scarlett_07 Re: scarlett 08.08.07, 19:32
            Tak to 'Marc by Marc Jacobs':) , mi się ta jasniejsza srednio
            podoba, bo ja jasnych toreb nie lubię:)
        • sissy4 scarlet7 ciuchy porazka ala moja 65letnia babcia 09.08.07, 20:49
          • scarlett_07 Re: scarlet7 ciuchy porazka ala moja 65letnia bab 10.08.07, 15:04
            Cieszę się, ze Twoja Babcia ma tak dobre wyczucie stylu jak ja;)No i
            takie obcasy w takim wieku no no;D tylko pogratulować modnej Babci :D
      • gabi1234 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 07.08.07, 14:15
        rano
        img164.imageshack.us/my.php?image=33564738fa9.jpg
        teraz strój kąpielowy z uwagi na to, że pływam z dzieckiem w
        basenie :)
        • alela1 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 07.08.07, 14:59
          przeciez jest tak goraca, a Ty taka kiecke ubralas, z H&M ona jest
          b. ciepla
          • gabi1234 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 07.08.07, 15:20
            pudło moja droga - to nie kiecka z h&m
            wyobraź sobie że u mnie rano było zimno :P
            • bgoralska1972 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 07.08.07, 19:38
              Czy obrażiłam cie moimi postami które zostały wykasowane?
              • gabi1234 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 07.08.07, 19:42
                ????
                ale o co chodzi??
                jedyna osoba obrazajaca na forum jest daria
                • bgoralska1972 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 07.08.07, 19:59
                  ktoś wycioł moje 2 wpisy.
                  A sukienka Extra jaka to firma jesli moge spytać?
                  • gabi1234 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 07.08.07, 20:01
                    mojke też wycięto :)
                    jedna z dziewczyn napisała że to kiecka z h&m a ja cały czas byłam
                    przekonana że kupiłam ją w Zarze :)))
        • scarlett_07 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 10.08.07, 17:07
          Ładne masz buty na tym zdjęciu, sukienka tez nawet fajna:)
      • pannamigotka82 Mam dzis na sobie... 07.08.07, 14:36
        Hurra, lato wrocilo do R.!!!
        Mam na sobie "robocza" sukienke
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,786007,2,1.html
        klapki w nieokreslonym kolorze, drewniana branzolete po mamie (ok 20 letnia).
        Wybieram sie na szperanie po sh i spacer nad Tamiza ;)
      • foamclene moj facet mowi o gabi "niezla dupa" n/t 07.08.07, 19:11
        • gabi1234 Re: moj facet mowi o gabi "niezla dupa" n/t 07.08.07, 19:15
          foam bazylu brzydki :P nie wypowiadaj sie bo zaraz i tobie sie
          dostanie :))))))
          • foamclene Re: moj facet mowi o gabi "niezla dupa" n/t 07.08.07, 19:18
            oj czekam, az sie sciemni i ide starszyc...
            • gabi1234 Re: moj facet mowi o gabi "niezla dupa" n/t 07.08.07, 19:34
              to co, spotykamy się o 23 i idziemy razem :)))
              • muzomaniaczka Re: moj facet mowi o gabi "niezla dupa" n/t 07.08.07, 20:37
                heh a ja Was bedę wspierać duchowo i straszyć w Lublinie z mojego
                balkonu ;)
                • aniamorsa Do muzomaniaczki 07.08.07, 21:13
                  Czyżby kolejna forumka z Lublina? Jeśli tak to serdeczne pozdrowienia
                  • muzomaniaczka Re: Do muzomaniaczki 08.08.07, 17:09
                    A jakże :D Ja również Cię pozdrawiam i cieszę się że nie jestem tu
                    sama :> Uważam,że za mało jest na tym forum dziewczyn z naszego
                    piknego miasta więc cieszy mnie,że się pojawiłaś :)
                    • aniamorsa Re: Do muzomaniaczki 08.08.07, 17:28
                      Może dziewczyny wstydzą się naszego miasta? Ja tam je uwielbiam:)))..
                      No ale są za to dziewczyny b. znane - jak Lili. W każdym razie ja
                      cieszę się z kolejnej znanej mi z Lublina
                      • zettrzy Re: Do muzomaniaczki 09.08.07, 01:43
                        ja tez kiedys mieszkalam w Lublinie - skonczylam tam dwa przedszkola
                        i podstawowke
                • foamclene Re: moj facet mowi o gabi "niezla dupa" n/t 07.08.07, 21:38
                  jeszcze kilka i opanujemy kraj od wybrzeza do tatr ;)
                  • tralalumpek Re: moj facet mowi o gabi "niezla dupa" n/t 07.08.07, 21:45
                    a moze do alp :)
                    • foamclene Re: moj facet mowi o gabi "niezla dupa" n/t 07.08.07, 21:55
                      och przepraszam zapomnialam o maszkaronkach :) stacjonujacych poza
                      granicami
                      chyba kupie sobie globus zeby zakreslac kolorowymi flamastrami jak
                      opanowujemy swiat :))
                      • tralalumpek Re: moj facet mowi o gabi "niezla dupa" n/t 07.08.07, 22:05
                        modom i godnosciom osobistom :)
                  • lilivampire Re: moj facet mowi o gabi "niezla dupa" n/t 07.08.07, 23:38
                    foam, nie tylko kraj! ja straszę w rotterdamie, ach jak mi miło jak
                    ludzie uciekają na mój widok;)
        • love_mode Re: moj facet mowi o gabi "niezla dupa" n/t 07.08.07, 22:21
          no, fakt
      • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 07.08.07, 23:28
        a ja dzisiaj chodzę w mojej ukochanej sukieneczce(fotka z zeszłego roku)plus
        fioletowa torebka promod z sh ktora kiedys wklejałam i zolte dlugie korale i
        niebieski naszyjnik noi klapki.
        img101.imageshack.us/img101/8172/sukienkazz4.jpg
        a na głowie czarna opaska,i...
        i12.tinypic.com/6cy9wut.jpg
        • myszka_333 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 07.08.07, 23:32
          magda jesteś boska !!
          • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 07.08.07, 23:33
            bez przesady:)nie lubie tego slowa bo sie źle kojarzy:)
            • myszka_333 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 07.08.07, 23:35
              no to niech będzie cudowna :):)
              • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 07.08.07, 23:40
                :)
              • stasia82 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 07.08.07, 23:44
                ale sliczna dziewczyna!! :)
                • monikaa13 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 10:06
                  och wspaniala, piekna z ciebie dziewczyna i ta sukienka , cudo wrecz
                  • monikaa13 magdo? a gdzie taka sukienke mozna dostac? 08.08.07, 10:07

• magdaksp Re: magdo? a gdzie taka sukienke mozna dostac? 08.08.07, 10:13
                      kupilma na wyprzedazy whm w zeszlym roku
        • meduzaa1 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 09:16
          Zawsze podobały mi się takie warkoczyki ale jakos tak, nie wiem, nie
          mam chyba odwagi żeby sobie coś takiego zrobić...
        • tralalumpek Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 10:02
          dziewczyna ladna tylko po co te warkoczyki...
          • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 10:13
            po co?bo sa super wygodne i piekne.np po to.
            • tralalumpek Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 10:35
              wygodne to one nie sa ze tgo co obserwowalam kiedys (bo modne to one
              byly pare lat temu), piekne nie sa ale sa charakterystyczne dla
              pewnych grup spolecznosci :)
              • cledomro Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 13:45
                dla jakichż to grup społeczności?
                • tralalumpek Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 13:55
                  przypatrz sie w tv ;) to bedziesz znac odpowiedz
                  • cledomro Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 18:18
                    nie mam telewizora, musisz mnie oświecić.
                    • tralalumpek Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 20:48
                      cledomro napisała:

> nie mam telewizora, musisz mnie oświecić.

ja ani kaganek oswiaty ani zarowka...
                      • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 20:52
                        ja włączam tv to albo nie widać warkoczyków(chwała bogu)albo noszą je
                        Afroamerykanki .wiec nie wiem jaką ty telewizje oglądasz.poza tym idąc twoim
                        tokiem rozumowania to np blond wlosy tez można przyporządkować do pewnej grupy
                        społecznej ale po co?
                        • cledomro Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 09:20
                          niektórzy gubią się w tym skomplikowanym świecie, póki sobie wszystkiego do
                          szufladek nie pochowają. sama nie jestem fanką warkoczyków, wolę dready, ale
                          uważam, że magda wygląda w nich doskonale (bez nich zresztą również).
                          • tralalumpek Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 09:52
                            wlasnie w tym skomplikowanym swiecie warkoczyki maja swoje miejsce
                            a swiat jest pelen pudelek i szufladek a skomplikowany jest tylko
                            dla tych ktorzy niewiele sami potrafia ogarnac
                            wystawiajac nos na wlasnym podworku i tylko za jego plot trudno
                            zrozumiec ze drugim plotem sa inne szufladki
                            chinszczyzna? wiem, ale chinskiego tez sie mozna nauczyc
                            • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 20:40
                              dokładnie te same słowa mogłabym skierowac do ciebie.może wyściub nos poza swoje
                              podwórko (nie polskie).jeśli sie okaże ze na czymś sie nie znasz to naprawdę
                              nie będzie koniec świata...
                              inna sprawa ze np spodniczki mini noszą panie ktore wykonują najstarszy zawod
                              świata ale czy to jest powód aby nie nosic mini?
              • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 17:37
                ja robie warkoczyki i dziewczyny sa bardzo zadowlone ,wrecz uzalezniaja sie od
                warkoczykow.
                tralalumpek mialas warkoczyki ze wiesz ze nie sa wygodne ?ja je nosze od marca
                2006 i narazie nie zamierzam przestac imam wnosie jaka wedlug ciebie grupa
                spleczna je nosi.
                • tralalumpek Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 20:49
                  magdaksp napisała:

> ja robie warkoczyki i dziewczyny sa bardzo zadowlone ,wrecz
                  uzalezniaja sie od
                  > warkoczykow.
                  > tralalumpek mialas warkoczyki ze wiesz ze nie sa wygodne ?ja je
                  nosze od marca
                  > 2006 i narazie nie zamierzam przestac imam wnosie jaka wedlug
                  ciebie grupa
                  > spleczna je nosi.

jak dla mnie magda to mozesz miec i nawet w innym miejscu moja opinie
                  nie zmienia postaci rzeczy
                  • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 20:53
                    pytam sie ciebie skad wiesz ze nie sa wygodne skoro nigdy ich nie nosilas?twoj
                    post nie byl odpowiedzią na moje pytanie.
                    aco jest "postacią rzeczy"?
                    • tralalumpek Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 22:00
                      oj magda, nie zmuszaj mnie do pisania o rzeczach oczywistych
                      no powiedz, kto nosi takie warkoczyki? zrob sobie statystyke,
                      wyciagnij wnioski, wychyl nosa, wlacz myslenie....i daj mi spokoj
                      • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 22:15
                        tak wiem kto je głownie nosi-Afroamerykanki,nie jestem rasistka wiec nie widze
                        problemu..uchylasz sie od odpowiedzi,może bierz odpowiedzialność za swoje słowa,co?
                        chcesz statystyki?proszę bardzo.w ostatnim czasie zrobiłam warkoczyki okolo20
                        dziewczynom,średnia wieku 26 lat,nie było ani jednej bez wyższego wykształcenia
                        czy bezrobotnej,jedna mająca prace w sklepie,reszta pracowała zgodnie ze swoim
                        wykształceniem,zarabiajac niezłą kasę.tylko jedna nie miała chlopaka,wiekszosc
                        byla w bardzo długich związkach .kilka prowadziło własną dzialalnosc.jedna miala
                        2 dzieci,jedna byla wciazy,większość bezdzietna.cos jeszcze?studia to m.in prawo
                        na uw,wychowanie fizyczne na awf,4 cos tam studiowały na sggw czy sgh inne
                        szkoły to wwsh,w pułtusku i uksw.2 ucza sie w liceach z wysokich miejsc w
                        rankingu.mieszkają glownie w malych miejscowosciach pod warszawa w
                        domach,chociaz byla jedna ktora mieszka na starym miescie.wiekszosc chodzi do
                        kina ,czyta ksiazki,slucha muzyki roznej od powaznej do rockowej(2 wybieraly sie
                        na woodstock).w wiekszosci to szatynki,najmniej jest czarnowlosych bo tylko
                        jedna.kilka blondynke rowniez bylo.

wiec moze mi wkoncu powiesz kto wedlug ciebie nosi warkoczyki?bo ja juz sobie
                        wglowie ulozylam obraz statystyczny takiej dziewczyny.i mysle ze mam wtym
                        wieksze rozezanie niz ty chociaz chciałabyś zeby bylo inaczej.zaczęłaś temat to
                        go skończ bo unikanie odpowiedzi jest bardzo dziecinnym zachowaniem.
                        • tralalumpek Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 22:20
                          nie unikam odpowiedzi, odpowiedzialam ci,
                          od niektorych na forum wymagam myslenia, miedzy innymi od ciebie
                          jezeli zrozumiesz co mam na mysli to sie uciesze, jezeli nie to
                          trudno, niech kazdy z nas zyje w swoim swiecie
                          • kotka113 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 01:26
                            buhahahaaa
                            • zettrzy Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 01:48
                              no kurcze, nie wierze wlasnym oczom... jak one sie uwielbialy
                              nawzajem jeszcze nie tak dawno a tu taka karczemna awantura
                          • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 10:16
                            sorry tral ale naprawde mnie rozczarowalas.chcesz udowodnic cos co sobie
                            wymyśliłaś aco ma niewiele z prawda.
                            • tralalumpek Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 10:36
                              nie magda, ja nie mam w zwyczaju wymyslac sobie historyjek
                              mysle jednak ze zakonczymy te dyskusje bo na ekranie w tym watku do
                              niczego nie dojdziemy
                              • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 20:36
                                jasne.
                                • ingeborg Magda - spójrz prawdzie w oczy - zapedziłaś 10.08.07, 16:03
                                  Trampa w kozi róg, i gdyby to była kobieta o normalnym poczuciu
                                  własnej wartości - przyznałaby się do błędu, ale że to trampek to
                                  teraz będzie ściemniać że "na pewno jej o coś chodziło a ty jesteś
                                  głupia że nie możesz się domyśleć"
                                  • magdaksp Re: Magda - spójrz prawdzie w oczy - zapedziłaś 11.08.07, 00:35
                                    szczerze,to wlasnie tak to widze
              • clockwork.orange Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 21:27
                > wygodne to one nie sa ze tgo co obserwowalam kiedys

sa bardzo wygodne, wiem z autopsji, wiec moge poswiadczyc. czy ladne
                to juz kwestia gustu, mnie sie osobiscie znudzily, ale nadal mysle
                ze niektorym w nich naprawde fajnie. i odpada klopot z codziennym
                czesaniem, co przy niesfornych, trudnych do ulozenia wlosach jest
                nie do przecenienia;)
                • zettrzy Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 01:50
                  i odpada klopot z codziennym
                  > czesaniem

takich wlosow sie nie czesze? a co z myciem?
                  • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 10:15
                    myc mozesz nawet codziennie
            • alela1 Re: Co macie na sobie - okropne wlosy 09.08.07, 11:41
              o matko okropne te warkocze, mam wrazenie, ze tam robaki sie
              zalegna, jak to myc???
              • magdaksp Re: Co macie na sobie - okropne wlosy 09.08.07, 20:54
                kupujesz wsklepie szampon do włosow,wracasz do domu,potem otwierasz butelke
                szamponu ,odkręcasz wode potem moczysz glowe razem z warkoczykami i nakładasz
                szampon na raczke apotem na wlosy przy skorze.myjesz,myjesz,myjesz ,spłukujesz
                szampon,potem zakrecasz kran.wlosy owijasz ręcznikiem,wyciskasz wode,potem
                ewentualnie suszysz suszarka albo pozostawiasz do wyschniecia.mozna uzyc odzywki
                gliss kura w sprayu.trudne prawda?
        • ryfka81 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 17:19
          Sukienka rzeczywiście śliczna.
        • kindofkink [...] 08.08.07, 21:02
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • clockwork.orange Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 21:24
            imho te zlote baleriny (?) wlasnie swietnie sie kolorystycznie
            komponuja z sukienka. kolory zestawione fantastycznie.
          • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 22:16
            juz ich nie mam bo sie rozpadly,a wogole to byly buty do tanca brzucha:)
        • scarlett_07 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 11.08.07, 16:29
          Sliczna sukienka , a jeszcze ładniejsza właścicielka:)
      • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 10:34
        dzis rowniez sukienka tylko bardziej pstrokata(moj wczorajszy nabytek z india
        shopu)plu szerokie bransoletki i naszyjnik z jelonkiem.adotego koturny i
        pomaranczowa torba
        niestety zdjelam warkoczyki al etylko na 2 dni:)
        i10.tinypic.com/4lj6que.jpg
        • meduzaa1 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 10:38
          ooo, to tak można je zdjemować i zakladać? Myślałam że jak się je
          zaloży to już tak "na stałe"...
          • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 21:03
            nie to nie na stale.poprostu sie je obcina(syntetyczne wlsoy)i rozplata.wlosy sa
            calkiem normalne po zdjeciu.tzn bardzo pofalowane,ale do pierwszego mycia
            • scarlett_07 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 11.08.07, 16:31
              Ta sukienka też b. ładna:)
        • foamclene Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 11:21
          alez ja Ci zazdroszcze tych kolorow i wzorow
          i tych kolorowych butow na koturnie...
        • stasia82 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 12:41
          jesli moge cos wtracic, to uwazam, ze bez warkoczykow jestes jeszcze ładniejsza
          :)))...a tak na marginesie, to masz bardzo fajne te kiecki! Teraz długie
          sukienki sa bardzo na czasie. ja zadnej w szafie nie mam , a moze warto byłoby
          to zmienic. musze tez zajrzec do jakiegos india shopu :) pozdr.
        • stasia82 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 12:47
          aaa i bardzo mi sie podoba to zestawienie sukienka+jeansowa katana.

img101.imageshack.us/img101/8172/sukienkazz4.jpg
          sama tak nosze, ale do krotszych sukienek lub szortow. wlasnie w ramach tego, ze
          jeansowe katany wracaja do lask, kupilam sobie granatowa, nowiutenka w lumpku,
          firmy GAP za 15 zl :)
          • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 20:42
            ta kurtka pochodzi z ciyucholandu awogole to hm logg dla chlopca na wzrost 134:)
        • miss_milkie Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 17:58
          magda, super pokoj!;)))
          • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 20:04
            niby fajny ale juz mam farbe kupiona bo chce go przemalowac:)
        • black_magic_women Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 10.08.07, 11:33
          magdaksp napisała:

> dzis rowniez sukienka tylko bardziej pstrokata(moj wczorajszy nabytek z india
          > shopu)plu szerokie bransoletki i naszyjnik z jelonkiem.adotego koturny i
          > pomaranczowa torba
          > i10.tinypic.com/4lj6que.jpg

Magda-wygladasz jak modelka Biby,czyli Barbary Hulanicki,ktora znow jest na topie:)
          209.85.135.104/search?q=cache:xH8hWwfe2x0J:www.vam.ac.uk/collections/fashion/1960s/fashion_designers/biba/index.html+biba+barbara+hulanicki&hl=pl&ct=clnk&cd=3&gl=pl&client=firefox
      • martita503 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 11:58
        ja dzisiaj strasznie typowo plazowo bo siedze w ogrodzie
        c3.wrzuta.pl/wi13313/f8106884001469b446b99320/tita2?type=i&key=n6lQGPbFKV&ft=f
        c16.wrzuta.pl/wi12900/a0c935b900095ad746b99349/tita1?type=i&key=w6fJDwoiTm&ft=f
        • muzomaniaczka Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 16:00
          Magdaksp ale Ty ładna jesteś! Uważałam że jesteś ładna ale bez tych
          warkoczyków wyglądasz jeszcze lepiej. Uwielbiam taki kolor włosów i
          żałuję że ja nie mam tak ciemnych(jestem szatynką ale raczej jasny
          jest ten mój brąz)
        • rzesa20 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 17:19
          mnie się nie otwierają linki..
          • rzesa20 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 17:21
            otworzyły się jednak, super te szorty!! widziałam już je u Ciebie na blogu i
            fajnie w nich wyglądasz:)
            • kc_mc Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 17:39
              A mnie sie nie otwieraja :/
              • ryfka81 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 17:42
                To przeładuj stronę. Mnie też się na początku nie chciały otworzyć.
                • rzesa20 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 08.08.07, 18:03
                  dokładnie, trza przeładować:)
        • zettrzy Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 01:58
          swietne szorty
          pierwszego zdjecia komentowac nie bede, bo znowu ktos mnie posadzi o
          alternatywne sklonnosci
        • kc_mc Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 10:30
          Cholera, mnie zaden link sie Twoj nie otwiera, ani te, ani poprzednie, mimo tego
          ze chyba ze sto razy odswiezane ...
          Ta Mozzila Firefox chyba mi szwankuje i blokuje :/
          • love_mode kc_mc 09.08.07, 11:33
            w safari tez sie nie otwieraja;/

a twoj zestaw swietny
      • kc_mc sroda 08.08.07, 16:59
        Wiec ja mialam dzis na sobie to:
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,788172,2,1.html
        Bez zadnych rewelacji kolorystycznych, wiec calkiem nudno ...
        Teraz przebralam sie w wygodne odzienie ( t-shirt + majtki ) i mam zamiar
        wypoczywac ... :))
        • horgen Re: sroda 08.08.07, 17:08
          bardzo ładny zestaw i wcale nie nudny:)
        • zawsze_zielona Re: sroda 08.08.07, 17:12
          OT- wygodne te buty z bronx? Bo juz sie kiedys do niech przymierzalam, ale jakos
          nie bylam pewna...
          • kc_mc Re: sroda 08.08.07, 17:16
            Mnie sie one na pierwszy rzut az tak nie podobaly, ale cena mnie skusila do
            przymiarki (15€) i lezala swietnie, wygodne, jest tylko jeden minus - jak
            chodzisz wydaja sie one za duze, stopa ciagnie do przodu, dlatego kupilam te
            wkladki zelowe do podklejania i jest ok.
            Nie rzucaloby sie to tak w oczy, gdyby przez ten tyl nie przeswitywala stopa
            (pieta), a tak to niestety bylo widac.
        • ryfka81 Re: sroda 08.08.07, 17:18
          Bardzo fajny zestaw. Super torebka - skąd? :o)
          • kc_mc Re: sroda 08.08.07, 17:25
            Od Mamy :P :)
            Bylismy na zakupach we Frankfurcie nad Odra w Karstadt, gdzie sa u nich zawsze
            wyprzedaze starszych kolekcji (Esprit,S.Oliver,Mexx itd) i ta torebke
            dojrzalysmy, szczerze powiedziawszy tej firmy nie znam, Picard sie nazywa,
            podobna torebke znalazlam na ebay:
            cgi.ebay.de/Picard-Pic2-Clutch-m-SerienNr-NEU_W0QQitemZ180145338049QQihZ008QQcategoryZ93055QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
            • miss_milkie Re: sroda 08.08.07, 17:56
              kamizelka jest b. fajna;))
              torebka mi sie nie podoba, bo nie lubie kamieni turkusowych, zreszta chyba
              ogolnie kamieni w modzie;))
            • diamencik777 Re: sroda 10.08.07, 09:10
              PICARD to znana w Niemczech firma od galanterii skórzanej. Zestawik
              fajny
        • malwa_kaja kc_mc 08.08.07, 19:38
          bardzo podoba mi się Twój zestaw, a szczególnie torebka i buty. Świetne.
        • zettrzy Re: sroda 09.08.07, 01:55
          bardzo klasycznie, a ta torebka ozywila calosc - co tam nudnego
        • ciuszek15 Re: sroda 09.08.07, 15:51
          fajny zestaw, chociaż nie przepadam za czernią z brązem. Ale
          generalnie fason rzeczy bardzo mi się podoba. no i całość musiała
          wyglądać bardzo elegancko :)
        • scarlett_07 Re: sroda 10.08.07, 17:04
          Bardzo ładne te rzeczy no moze oprócz trebki;)
      • magdaksp Re: Co macie na sobie - czwartek 09.08.07, 10:28
        ja dziś pracuje w domu dlatego mam na sobie moj strój "roboczy"-bardzo wygodny
        gdy robie warkoczyki.chociaz ja wogole bardzo lubie nosic tą spodnice.tylko
        najpierw musze ja zacerowac:)
        i10.tinypic.com/6bdvuwh.jpg
        • monikaa13 Re: Co macie na sobie - czwartek 09.08.07, 10:32
          chyba fajna, na pewno fajna bo dluga, ale jak z wygladem to nie
          wiem, rozumiem ze to zamierzone takie zamazane zdjecia,
          bo sa strasznie rozmazane i nic nie widac
        • kc_mc Re: Co macie na sobie - czwartek 09.08.07, 10:32
          Bardzo fajna ta spodnica, ja jeszcze w pizamie wiec bez fotki :P
          Magda, nie ruszaj tam tym aparatem, bo nie jest wyraznie ... czy moze chcialas
          tak troche artystycznie ? :)))
          • magdaksp Re: Co macie na sobie - czwartek 09.08.07, 19:58
            musze wam powiedzieć ze moj aparat w trybie bez flesza robi właśnie takie nie
            wyraźne zdjęcia i niewiem w sumie dlaczego tak sie dzieje.ale postaram sie cos z
            tym zrobić:)
            • extraneus Re: Co macie na sobie - czwartek 09.08.07, 20:23
              nie wiem jaki aparat, ale jesli malo swiatla to dluzsze otwarcie
              migawki i rozmazanie.
              • magdaksp Re: Co macie na sobie - czwartek 09.08.07, 20:55
                taki zwykly olympus srebrnego koloru.to co zrobic zeby tak sie
                nierozmazywalo?jak uzywam flesz to tez nic nie widac bo sie w lustrze odbija
                • extraneus Re: Co macie na sobie - czwartek 09.08.07, 21:13
                  najlepiej gdybys miala statyw lub dla stabilnosci oparla plecami o
                  sciane. ale bez tego sprobuj ujac aparat w obie rece i oprzec lokcie
                  na klatce piersiowej (po bokach ;)
                  • magdaksp Re: Co macie na sobie - czwartek 09.08.07, 21:41
                    jutro pokombinuje.alelepije robic przy dziennym swietle czy lepiej troszke
                    jednak zaslonic okna?
                    • love_mode Re: Co macie na sobie - czwartek 09.08.07, 22:33
                      im wiecej swiatla tym krotsze otwarcie migawki, czyli
                      mniej poruszone zdjecie
      • gabi1234 czwartek 09.08.07, 10:44
        czarna spodnica
        img329.imageshack.us/my.php?image=spodnicarv7.jpg
        czarny tank top

zolte (w zasadzie cytrynowe) buty
        img168.imageshack.us/my.php?image=bershkamb4.jpg
        • monikaa13 Re: czwartek 09.08.07, 11:48
          nie podoba mi sie spodnica za bardzo dziecinna, a buty jeszcze
          gorsze, brzydki kolor
        • silencia22 Re: czwartek 09.08.07, 13:22
          nie widac dobrze tej spodnicy - ale wydaje sie fajna:)
          a buty są cudne!!! - tylko to chyba nie skóra...moje wrazliwe stopy nie
          zniosłyby połączenia np. obcas + buty z ekoskóry + upał...ale są cudne:)
        • gabi1234 czwartek - errata 09.08.07, 14:01
          musiałam jednak zmienić bluzkę, bo zrobiło mi się zimno :PPPPP
          img231.imageshack.us/my.php?image=czwartekwo1.jpg
          ps. spodnice mozecie krtytykować ile wlezie a ja i tak jestem w niej
          zakochana :))))))))))))))))))))))
          • kc_mc Re: czwartek - errata 09.08.07, 16:05
            Tez bylabym sklonna ja skrytykowac, gdybys nie wstawila zdjecia w niej.
            Swietnie wyglada !
            • monikaa13 Re: czwartek - errata 09.08.07, 20:00
              zgadzam sie na tobie zyskuje
          • martita503 Re: czwartek - errata 09.08.07, 17:08
            do spodnicy nie ma sie co czepiac. serduszka ma? gwiazdki ma? wiec
            gdzie ona dziecinna.
            calosc super wrecz elegancka...
            • gabi1234 Re: czwartek - errata 09.08.07, 17:25
              tez sie zastanawiam w ktorym miejscu ona dziecinna :PP
              ale moze i ja dziecinnieje na stare lata przy swojej coreczce :)))
              • allienis Re: czwartek - errata 09.08.07, 19:03
                Byłaby dziecinna gdyby ledwo tyłek zakrywała.P
                Falbany są nadal modne a Gabi świetnie w niej wyglada,chociaż
                przyznam,że zobaczywszy ją (spódnczkę) solo to nie bardzo mi sie
                spodobała. Jednak ciuch na człowieku a ciuch na wieszaku (bądz
                rozłożony na podłodze;-)to dwie inne kwestie..
                • gabi1234 Re: czwartek - errata 09.08.07, 20:25

allienis napisała:
                  Jednak ciuch na człowieku a ciuch na wieszaku (bądz
                  > rozłożony na podłodze;-)to dwie inne kwestie..

zgadzam sie w calej rozciaglosci - ja czesto tak mam ze wybieram na
                  wieszaku ciuchy ktore odrzucaja, bo po zalozeniu okazuje sie ze
                  wygladaja super :)
          • branzoletka Re: czwartek - errata 09.08.07, 23:04
            Gabi jaka ty jesteś zgrabna!
            Tak na marginesie, bardzo fajne zestawienie.
          • ciuszek15 Re: czwartek - errata 11.08.07, 12:48
            Bardzo ładny zestaw
      • extraneus lekki plaszcz w kolorze 'burrasca' :) >> 09.08.07, 17:57
        www.vogue.co.uk/ImageLib/320x480/Shows/AW2006/Milan/R-T-W/Marni/00270f.jpg

kolor ciemnoszary.
        + czarna prosta sukienka /trapez + crewneck/.
        u mnie deszczowo i ponuro...
        • meduzaa1 Re: lekki plaszcz w kolorze 'burrasca' :) >& 09.08.07, 19:38
          extraneus- ty lepiej juz nie pokazuj swoich ciuchów bo mnie zazdrość
          zeżre:D
          • monikaa13 Re: lekki plaszcz w kolorze 'burrasca' :) >& 09.08.07, 20:01
            no faktycznie plaszczyk niczego sobie
            • extraneus ;))) dzieki :) n/m 09.08.07, 20:30
          • escritora Re: lekki plaszcz w kolorze 'burrasca' :) >& 09.08.07, 21:32
            mnie już zeżarła ;)piękny płaszcz (cała reszta ciuchów linkowana i wspominana
            również)
        • karmelek4 extraneus! 10.08.07, 22:26

Ta modelka w tym płaszczyku to Freja?

Nie widziałam Twoich wczesniejszych zdjęć z ciuchami i za cholerę
          nie moge ich znaleśc...moze to i dobrze, bo pękłabym z zazdrości.

Piekne:)

PS. Ale wklejaj śmiało zdjęcia...miło tak "oko" nacieszyć:)
          • extraneus milo mi ze sie wam podoba... 11.08.07, 00:04
            ...dzisiaj pogoda wreszcie ulegla poprawie :)
            • karmelek4 extraneus! 11.08.07, 00:18
              Jak znajdziesz dłuższą chwilkę to proszę o zdjęcia ciuchów :)
        • ciuszek15 Re: lekki plaszcz w kolorze 'burrasca' :) >& 11.08.07, 12:50
          łał. fajne wdzianko ;)
      • escritora Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 21:38
        biała koszulka z krótkimi rękawami, ciemnoszara spódnica tulipan, czerwone
        cichobiegi
        • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 21:42
          escritora!mialy by fotki a nie opisy:)))czekam na zdjecie:)
        • escritora Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 21:48
          spódnica podobna do tej
          www.net-a-porter.com/product/23965
          cholerka :/ przerosło mnie wklejanie linka :((((
          • magdaksp Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 21:50
            fajna
            • escritora Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 21:57
              dziękuję :)
          • kc_mc Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 09.08.07, 21:59
            Tak, bardzo ladna ta spodnica :)
            • gabi1234 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 10.08.07, 08:09
              zgadzam sie z kc_mc
          • ciuszek15 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 11.08.07, 12:51
            Mam podobną, tylko bez ozdoby z przodu. Uwielbiam ten fason :)
      • magdaksp Re: Co macie na sobie - piątek 10.08.07, 13:16
        ja dziś bez sukienki bo troszke chłodniej:szerokie spodnie z berschki i
        bokserka,plus koturny i naszyjnik belly dance
        i12.tinypic.com/4z3q6og.jpg
        • ryfka81 Re: Co macie na sobie - piątek 10.08.07, 13:21
          Ale cudne warkocze!
          • magdaksp Re: Co macie na sobie - piątek 10.08.07, 13:23
            sztuczne:)
            • ryfka81 Re: Co macie na sobie - piątek 10.08.07, 13:29
              No właśnie, wydawało mi się, że na zdjęciu wyżej masz krótsze włosy.
              Ale i tak świetnie to wygląda.
              • alela1 Re: Co macie na sobie - piątek 10.08.07, 13:32
                jak mozna miec sztuczne wlosy... i mycie pozniej znowu doczepianie,
                czy zaplatanie, ile to trzeba czasu... o matko
                • meduzaa1 Re: Co macie na sobie - piątek 10.08.07, 14:25
                  A co cie to obchodzi? Nie chcesz miec, nie podobaja sie tobie to nie
                  nosisz.

Magda-na każdym zdjęciu wyglądasz inaczej i na każdym bardzo fajnie;)
                  • alela1 Re: Co macie na sobie - piątek 10.08.07, 14:32

szczerze mam to gleboko w ....
                    skomentowalam po to jest forum
                • magdaksp Re: Co macie na sobie - piątek 10.08.07, 17:23
                  o matko chyba nie rozumiesz...doczepianie trwa ok 5 minut.poprostu zwiazuje 2
                  kucyki i zaplatam warkocze z wlosami syntetycznymi.zdejmuje sie w minute.o matko
                  to naprawde straszne prawda?
              • monikaa13 Re: Co macie na sobie - piątek 10.08.07, 15:56
                faktycznie, te warkocze wygladaja zabojczo
        • escritora Re: Co macie na sobie - piątek 10.08.07, 14:59
          świetnie wyglądasz (na wcześniejszych zdjęciach też :)) rewelacyjny naszyjnik :)
      • gabi1234 piatek 10.08.07, 17:00
        strój taki a nie inny z uwagi na to, że byłam dziś egzaminatorem :)
        img186.imageshack.us/my.php?image=kjoiuoiugb0.jpg
        z niecierpliwością czekam na moją ulubienicę :)))))))))
        • alela1 Re: piatek 10.08.07, 17:08
          fajne to cos zakiecik -wdzianko:-)
          • alela1 Re: piatek 10.08.07, 17:13
            spojrzalam na fotoforum, kolekcje butow, masz swietne buty zwlaszcza
            kolekcja peeptoes!
        • ryfka81 Re: piatek 10.08.07, 17:11
          Skąd ten żakiet i ta torba? Mów, jak na spowiedzi :)
          • gabi1234 Re: piatek 10.08.07, 17:12
            he he
            żakiet - zara
            torebka - sh
            • ryfka81 Re: piatek 10.08.07, 17:14
              Z torebką to podejrzewałam :) Świetny zestaw.
              • gabi1234 Re: piatek 10.08.07, 17:15
                cholera - tak widac :PPP ??
                • ryfka81 Re: piatek 10.08.07, 17:22
                  Po prostu takich fajnych nie ma w "normalnych" sklepach :)
                  • gabi1234 Re: piatek 10.08.07, 17:24
                    :))))))))))))
        • greentea2 Re: piatek 10.08.07, 17:14
          Bardzo kobieco, ladna sukienka i buty chyba, bo nie widze calych:)
          • alela1 Re: piatek 10.08.07, 17:16

jak dla mnie styl za bardzo elegancki, ubieram sie raczej na
            sportowo elegancko, wygodnie:-) ale popatrzec na kogos zawsze fajnie
            • gabi1234 Re: piatek 10.08.07, 17:20
              wyraźnie napisałam, że byłam dziś egzaminatorem, czyli siedziałam w
              komisji egzaminacyjnej :) a to chyba/raczej/na pewno zobowiązuje :)
              • alela1 Re: piatek 10.08.07, 17:29

czerwona sukienka z ZARY tez jest elegancka;-)
                • kc_mc piatek tra la la la 10.08.07, 17:52
                  Bardzo mi sie podoba ten zakiecik/narzutka ? nie wiem jak nazwac ?, w kazdym
                  razie bardzo fajny :)))

Tra la la la dzisiaj Piatek :)
                  Wiec na luzie i na zolto, bo sloneczko za oknem.

fotoforum.gazeta.pl/3,0,791975,2,1.html
                  Weekend Panie i Panowie :)))))))))))

Wiem wiem, napis na koszulce troche jakby do tancerki go-go ale nie moglam sie
                  powstrzymac i go nie kupic :P
                  Mam tylko nadzieje ze tipsiarstwem nie pachnie ...

• gabi1234 Re: piatek tra la la la 10.08.07, 20:08
                    buty cuuuuudowne!!
                    gdzie takie nabyłas???
                    • kinky5 Re: piatek tra la la la 10.08.07, 20:22
                      buty i szorty super!!!
                      T-shirty lubie gladkie ;-)
                    • cledomro Re: piatek tra la la la 11.08.07, 12:04
                      wydaje mi się, że albo w aldo, albo w bershce takowe widziałam:).
                  • ciuszek15 Re: piatek tra la la la 11.08.07, 12:56
                    buty szałowe :)

top i szorty też mi się podobają... niby zwykłe, ale coś w sobie ma
                    to zestawienie :)
        • love_mode gabi 10.08.07, 22:51
          tez mi wpadl w oko ten zakiet (??) w zarze, ale kupilam inny szary;),
          a ty w tym swietnie wygladasz, swietna figura
          • gabi1234 Re: gabi 10.08.07, 22:53
            tak, byl jeszcze czarny - czailam sie ale w konuc nie kupilam
            (czarnego)
            oj przestancie juz z tymi komplementami, przeciez ja i tak nie
            dorastam do piet aktorkom, modelkom z takim ryjem :))))))
            • love_mode Re: gabi 10.08.07, 23:06
              ja moj szary (taki z przyszyta kokardka po lewej stronie)
              kupilam na tym dziale trf w zarze

nie wiem jak z twoim 'takim ryjem' (sorry), bo nie widzialam, ale
              kobiety, ktore urodzily dziecko i zachowaly figure budza moj szczery
              podziw, ale ok dosc slodzenia;)
              • gabi1234 Re: gabi 10.08.07, 23:07
                wiem jaki wiem jaki!!
                mierzylam go - sliczny jest!!!!!
                • love_mode Re: gabi 10.08.07, 23:35
                  noo:)) kupilam sobie do niego szare, skorzane rekawiczki w hamie i
                  dzis odkrylam w nich dziure po klipsie;/
                  • cledomro Re: gabi 11.08.07, 16:19
                    koniecznie reklamuj.
              • karmelek4 love_mode 10.08.07, 23:09
                love_mode napisała:

> nie wiem jak z twoim 'takim ryjem' (sorry), bo nie widzialam, ale
                > kobiety, ktore urodzily dziecko i zachowaly figure budza moj
                szczery
                > podziw, ale ok dosc slodzenia;)

Pożyczę sobie trochę tym komplementów, bo ja tez się "łapię" pod ten
                opis:)
                • love_mode Re: love_mode 10.08.07, 23:19
                  > Pożyczę sobie trochę tym komplementów, bo ja tez się "łapię" pod ten
                  > opis:)

a bardzo prosze, na zdrowie:)
        • ciuszek15 Re: piatek 11.08.07, 12:53
          Fantastyczne zestawienie.
      • foamclene piatek- dzis wygladalam jak wymiot :) 10.08.07, 22:39
        spodnie maja nieco oblocone nogawki na dole - szkoda ze nie widac na
        foto ;)
        to portki, ktore kiedys kazalyscie mi wyzrucic ;)
        mialam na sobie czarne japonki na moje halluksy nieczesane i
        nieumyte wlosy (brak cieplej wody)
        i szamciana torbe ekologicnza ktorej uszy sa zaszorowane i
        obrzydliwe :)
        mam nadzieje ze widok takiego wymiota ucieszy dararie ;) i da nieco
        odpoczac gabi :))))))

img125.imageshack.us/img125/4784/wymiot2fw3.jpg
        img45.imageshack.us/img45/6017/wymiotna6.jpg
        jutro postaram sie bardziej
        • gabi1234 Re: piatek- dzis wygladalam jak wymiot :) 10.08.07, 22:42
          dzieki foam :)))))))))
          wygladasz bossssssssssssssssssko :PPPP
          • foamclene Re: piatek- dzis wygladalam jak wymiot :) 10.08.07, 22:43
            cholera
            halluksow nie widac ;)
            • gabi1234 Re: piatek- dzis wygladalam jak wymiot :) 10.08.07, 22:48
              i obgryzionych paznokci :((
          • karmelek4 mysle foam, że ja-bym Cie pobiła!nt 10.08.07, 22:45
            • foamclene to moze zrobimy watek na najwiekszego obsluta ;) 10.08.07, 22:48
              ja tam jeszcze moge troche powalczyc ;)
              • gabi1234 Re: to moze zrobimy watek na najwiekszego obsluta 10.08.07, 22:49
                he he
                ja mam juz i tak 1 miejsce zagwarantowane - zwlaszcza jak
                otworze "na wpol usta" jak wiadomo kto :PPPP
                • foamclene Re: to moze zrobimy watek na najwiekszego obsluta 10.08.07, 22:50
                  no no to oczywiste
                  ty mozesz juz zasiadac w jury ;)
                  • gabi1234 Re: to moze zrobimy watek na najwiekszego obsluta 10.08.07, 22:50
                    ma sie te chody u najjasniejszej i najpiekniejszej daryji :PPPP
                  • stasia82 Re: to moze zrobimy watek na najwiekszego obsluta 10.08.07, 23:00
                    foam a ja juz kiedys widzialam Twoje fotki gdzies w sieci :D ale nie "powiem"
                    gdzie :D fajna laska z Ciebie! I zazdroszcze tej burzy lokow :)
                • karmelek4 Mam pięty przed peelingiem!!!!!! 10.08.07, 22:51
                  A dawno go nie robiłam!
                  • gabi1234 Re: Mam pięty przed peelingiem!!!!!! 10.08.07, 22:51
                    pokaz pokaz!!!!!
                    plisss plissss plisss :PPPPPPPPPPPPPPPP
                  • karmelek4 A poważnie gabi1234 10.08.07, 22:53
                    nie wiem jak wyglądasz, ale i tak mój profil polozyłby Cię na
                    łopatki.
                    Chętnie bym wkleiła zdjęcie..mimo wszystko /tym bardziej,że winko mi
                    się daje we znaki/, ale ze względu na charakter mojej pracy...nie
                    wskazane jest pokazywanie zdjęc twarzy w necie.

Szkoda....
                    • gabi1234 karmelek masz @ :) 10.08.07, 23:00

• karmelek4 wysłałam już @ :) 10.08.07, 23:10
                  • foamclene Re: Mam pięty przed peelingiem!!!!!! 10.08.07, 22:53
                    phi...
                    u mnie na osiedlu od tygodnia nie ma cieplej wody :)
                    • karmelek4 Re: Mam pięty przed peelingiem!!!!!! 10.08.07, 22:56
                      Mam wrastajace paznokcie u stóp!
                      • foamclene Re: Mam pięty przed peelingiem!!!!!! 10.08.07, 23:15
                        a ja nieogolone pachy
                        ;)
                        • karmelek4 Re: Mam pięty przed peelingiem!!!!!! 10.08.07, 23:19
                          A ja od tygodnia ma na nogach kłaki...i dopiero w niedzielę rusze po
                          maszynkę!
                          • foamclene Re: Mam pięty przed peelingiem!!!!!! 10.08.07, 23:22
                            :) idziemy lep w lep
                            moja kosmetyczna waraca w poniedizalek to mnie wsykubie cala
                            ale sie fajnie zrobilo
                            • karmelek4 Re: Mam pięty przed peelingiem!!!!!! 10.08.07, 23:33
                              Nie mogę napisać, że mam tłuste włosy /a mam!/, bo już Ty mnie
                              ubiegłaś!
                              Nie mogę napisać,że pójdę za m-c do kosmetyczki, bo moja TA jedna
                              jedyna- wyjechała do Anglii...więc...ja nie pójde wcale i będę
                              skubała się sama!

PS. Nie myłam jeszcze zębów, no i winko się "przyjęło"...za nie-
                              długo będę parowała!

A! Mam syfki na twarzy...takie fajne / te przed okresem sa
                              najlepsze/.
                              • magdaksp Re: Mam pięty przed peelingiem!!!!!! 11.08.07, 00:39
                                apropos syfkow na twarzy :mi sie zrobilo naturalne bindi na srodku czola:)
                                • foamclene Re: Mam pięty przed peelingiem!!!!!! 11.08.07, 00:43
                                  ja mma za to sznyta na calym nosie
                                  kicius nie mial ochoty na pieszczoty
                                  • kc_mc :)) 11.08.07, 11:04
                                    Troche nie na temat :)

Foam jaka Ty masz boska figure !

Oddaj mi troche biustu :PPPPP
                                    :)))))))))))
                                    • kc_mc Sobota 11.08 11.08.07, 11:08
                                      Wiec dzisiaj jakies chmury, a niby od jutra ma byc u mnie slonce, ale cos sie
                                      nie zbiera na wielkie zmiany, takze bluzka, sandalki i krotkie spodnie.
                                      :)
                                      fotoforum.gazeta.pl/3,0,793144,2,1.html
                                      Oj musze sobie walnac fote i dolaczyc do grona znienawidzonych przez Darie :P :)
                                      Dzisiaj albo jutro sprobuje.
                                      • gabi1234 Re: Sobota 11.08 11.08.07, 11:11
                                        mmmm wyglada niezle :)))
                                      • scarlett_07 Re: Sobota 11.08 11.08.07, 11:13
                                        Sliczna bluzeczka, mogę zadać niedyskretne pytanie : gdzie kupiłaś?
                                        I czy były inne kolory?
                                        • kc_mc Re: Sobota 11.08 11.08.07, 11:47
                                          Kupilam ja w zeszlym roku w S.Oliver, www.s.oliver-shop.de
                                          niestety nie wiem czy ta firma istnieje tez w Polsce, rzeczy sa gatunkowo bardzo
                                          podobne do firmy Mexx.
                                          Byly tez czarne.
                                          • porcelana9 Re: Sobota 11.08 11.08.07, 12:42
                                            Bardzo fajny zestaw! Muszę pomyśleć nad zakupem takich szortów w kratkę. Na razie mam brązowe w kant i zastanawiałam się jaki jeszcze kolor by mi się przydał i teraz wiem ;)
                                      • ciuszek15 Re: Sobota 11.08 11.08.07, 13:09
                                        fajny zestaw, a najbardziej kusząco wyglądają buty.
                                        podoba mi się też kolor bluzki, bo lubię róż. :)
                                    • ciuszek15 Re: :)) 11.08.07, 13:08
                                      ja bym chciała mieć jej brzuch :)
                                    • foamclene Re: :)) 11.08.07, 20:15
                                      oj chetnie bym oddla teraz jestem przeladowana...
                                      przytylam 4 kg a wlazi mi w dupsko i w cycki niestety...
      • gabi1234 sobota -na ciążowo :PP 11.08.07, 13:47
        uprzedzam - jest dziś zimno :PPP
        img75.imageshack.us/my.php?image=samstaghv8.jpg
        dario, czekam na twe komplementy :))))))))))))
        • scarlett_07 Re: sobota -na ciążowo :PP 11.08.07, 13:57
          Sliczna sukienka:)) A całsc b. interesująca
        • kc_mc Re: sobota -na ciążowo :PP 11.08.07, 14:01
          gabi - Wygladasz na mila osobe :)
          Bardzo podoba mi sie sukienka i mysle ze wlasnie ta bluzka pod spodem dodaje jej
          uroku.

scarlett_07 - Swietna kurtka !
          Tez taka chce :P
          :))))
          • gabi1234 Re: sobota -na ciążowo :PP 11.08.07, 14:03
            dziekuje kc_mc :))
            bo ja naprawde jestem mila :)
          • ryfka81 Re: sobota -na ciążowo :PP 11.08.07, 14:19
            E tam, miła. Widać przecież, że ma diabła w oczach ;)))
        • ciuszek15 Re: sobota -na ciążowo :PP 11.08.07, 14:06
          uroczo. :)
        • lisaw Re: sobota -na ciążowo :PP 11.08.07, 15:01
          z całym szacunkiem dla mnie dzis troche za słodko.
          • gabi1234 Re: sobota -na ciążowo :PP 11.08.07, 15:07
            hehe i o to chodzi :)))
        • foamclene Re: sobota -na ciążowo :PP 11.08.07, 21:06
          prosze jakie niewinne dziewczatko...
          • kc_mc Re: sobota -na ciążowo :PP 11.08.07, 21:16
            foam sprawdz prosze poczte.
        • magdaksp Re: sobota -na ciążowo :PP 12.08.07, 13:36
          zestaw dla mnie za grzeczny:)ale baardzo mi sie podobasz:)
        • monikaa13 Re: sobota -na ciążowo :PP 13.08.07, 19:37
          gabi1234 calkiem fajnie to wyglada, slodko i grzecznie, ale skoro
          tak mialo byc to ok
          buty bardzo ladne
      • scarlett_07 Sobota 11.08 11.08.07, 13:55
        U mnie zimno bardzo :( Więc mam na sobie zwykły czarny sweterek(brak
        foto:(
        Zakiecik z firmy którą niedawno odkryłam i bez opamiętania daję im
        zarabiać:)
        www.principles.co.uk/pws/ProductDetails.ice?ProductID=5106
        Spodnie rurki:
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/70b493ba53d74a0f.html
        Buciki:
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8536c2a27974699c.html
        Torba:
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/38c4a19be1e01501.html
        • meduzaa1 scarlett 11.08.07, 13:59
          Bardzo fajny zestaw. Zwłaszcza żakiet.
        • gabi1234 Re: Sobota 11.08 11.08.07, 13:59
          aj, taki żakiecik to i ja bym chicała :)
        • ciak1 Re: Sobota 11.08 11.08.07, 14:04
          scarlett super żakiet! a gabi wygląda naprawdę słodko :)
        • ciuszek15 Re: Sobota 11.08 11.08.07, 14:08
          najbardziej podobają mi się buty :)
          • allienis Re: Sobota 11.08 11.08.07, 14:23
            Gabi-ile Ty masz lat? Wygladasz na 16.. Ladna buzia i niezła figura..
        • ryfka81 Re: Sobota 11.08 11.08.07, 14:21
          Żakiet i torba - palce lizać!
        • monikaa13 Re: Sobota 11.08 13.08.07, 19:39
          bardzo przyjemny zestaw, ale plaszczyk swietny
      • gabi1234 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 11.08.07, 17:40
        daria, kocham cię :)))))))))))))))))))))))))))))))))
        • kc_mc Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 11.08.07, 17:47
          Gabi czy ona Cie zna prywatnie ?
          • gabi1234 Re: Co macie na sobie - wklejamy zdjęcia 11.08.07, 17:52
            nie zna mnie - i nie wiem czy na szczescie czy szkoda ze mnie nie zna

i tak szczerze mowiac nie wiem czemu przyczepila sie do mnie jak
            śmierdząca wesz :)))

jedno wiem na pewno - ta osoba jest chora i trzeba wrzucić na luz -
            wilekokrotnie juz zmieniala nicki - pod jednym nawet przepraszala
            mnie ze mi tak naublizala a potem radzila sie mnie w sprawie butow :)
            a zatem jest to osoba chora i nalezy okazac takiej wspolczucie :))
      • fioolka Re: A gdzie Edavenpo????? 11.08.07, 18:11
        To zdecydowanie osoba najlepiej zorientowana w trendach na tym
        forum i w odróżnieniu od wielu bywalczyn ma znakomity gust.Edavenpo
        wklej prosze fotki bo od Ciebie mozna sie uczyc.Daj lekcje stylu;-)
        • kinky5 Re: A gdzie Edavenpo????? 11.08.07, 19:01
          sama sie nad tym zastanawialam....
          dawno Edavenpo nie widzialam...na jej blogu tez nic nowego sie nie
          pokazalo....:-(
        • stasia82 Re: A gdzie Edavenpo????? 12.08.07, 12:13
          > To zdecydowanie osoba najlepiej zorientowana w trendach na tym
          > forum i w odróżnieniu od wielu bywalczyn ma znakomity gust.Edavenpo
          > wklej prosze fotki bo od Ciebie mozna sie uczyc.Daj lekcje stylu;-)

Edavenpo na pewno bedzie milo, ze tak piszesz, ale daj czlowiekowi zyc...jak
          bedzie chciala to sama wyjdzie z taka inicjatywa :)
      • kinky5 dzisiaj 11.08.07, 19:54
        moj stroj sniadaniowy. Jedlismy poza domem, bo normalnie jadamy w
        bardzo nie-eleganckich ciuchach.
        img443.imageshack.us/my.php?image=todayaf5.jpg
        • kc_mc Re: dzisiaj 11.08.07, 20:03
          Mam prawie identyczna kurtke, ale w kolorze czerwonym :)
          Klapeczki tez fajne, tak u Ciebie zimno ze juz kurtka konieczna ? :/
          Wobec tego slonca zycze ! :)
          • kinky5 Re: dzisiaj 11.08.07, 21:46
            juz jest lepiej...nawet troche slonca sie pokazalo.
            Ale ogolnie to tak jakos bardzo jesiennie...i znowu musze nabrac
            tluszczyku na -30!
            Ale dziekuje pieknie za zyczenia i oczywiscie odwzajemniam!!!
        • ciak1 Re: dzisiaj 11.08.07, 20:20
          kinky, znowu pokazujesz super ciuchy - tę kurtkę to bym ci chętnie ukradła :)
          • kinky5 Re: dzisiaj 11.08.07, 21:56
            Ciak- kurteczka z Esprita ;-)
            Kupilam w maju, pewnie jeszcze mozesz gdzies ja dorwac.
            Znalazlam ja w e-shopie:
            www.espritshop.com/
            pod jackets
            a ze na dodatek jestes specjalistka od ebay'a....
            ;-)
            • ciak1 Re: dzisiaj 12.08.07, 00:33
              ale Twoja jest szara, prawda? na stronie esprita jest tylko zielona i czarna:(
              hmmm... może pierwszy raz zajrzę na niemieckiego ebaya ;)
              • kinky5 Re: dzisiaj 12.08.07, 02:52
                moja jest...zielona (wlasnie sie dowiedzialam co to za kolor, bo nigdy
                bym nie podejrzewala ze to jest zielen i to jeszcze spring green;-)

To taka bardzo "brudna" zielen.
                • kc_mc Re: dzisiaj 12.08.07, 09:12
                  Nie ma jej na niemieckim esprit, poki co, ale codziennie jest cos nowego, moze
                  jeszcze sie pojawi.
                  Nie wszystko co w sklepie jest w sklepie internetowym i na odwrot.
                  Nazwa koloru mnie nie zdziwila :) bo oni tak nazywaja te przybrudzone zielenie
                  wpadajace w szarosci :))
                  • kinky5 Re: dzisiaj 12.08.07, 16:48
                    kolor kolorowi nie rowny ;-)))
                • ciak1 Re: dzisiaj 12.08.07, 11:03
                  na Twoim zdjęciu wygląda bardziej szaro niż na tym katalogowym - to już się nie
                  nastawiam na nią, bo zieleń by mi chyba do niczego nie pasowała :) poza tm moja
                  'faza' na szarości przybiera na sile ;)
                  • kinky5 Re: dzisiaj 12.08.07, 16:49
                    rozumiem absolutnie- tez mam symptomy tej samej, "szarej" choroby...
                    ;-)
        • scarlett_07 Re: dzisiaj 11.08.07, 21:45
          Ładne ubrania, szczególnie buty - są śliczne
          • kinky5 Re: dzisiaj 11.08.07, 21:57
            dziekuje, bardzo je lubie bo sa naprawde super wygodne!
        • monikaa13 Re: dzisiaj 13.08.07, 19:40
          fajny zestawik

Moja kochana Amelusia
      • kinky5 Re: A gdzie Edavenpo????? 11.08.07, 19:55
        to sie minelysmy...:-(
      • kinky5 Re: kinky... 11.08.07, 21:47
        a dziekuje!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka