mariuszg2 12.09.14, 14:18 Niewiarygodna pomysłowość w potajemnym pobieraniu krwi do badania ojcostwa w wątku o kropce nasunęła mi myśl. Mianowicie jakie - o Droga żeńska forumowa słodyczy nasza - macie metody weryfikacji jędrności męskich pośladków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola.2014 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 14:45 poprzez macanie, szczypanie, czasem ugryzienie ... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 14:50 no ale jak dajmy na to idziesz za facetem na ulicy i zerkniesz na jego fajny tyłeczek i myślisz "fajne musi mieć pośladki"..to jak to faktycznie sprawdzisz na ulicy...ugryziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ola.2014 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 14:59 mariuszg2 napisał: > no ale jak dajmy na to idziesz za facetem na ulicy i zerkniesz na jego fajny ty > łeczek i myślisz "fajne musi mieć pośladki"..to jak to faktycznie sprawdzisz na > ulicy...ugryziesz? Mialam na mysli swojego faceta, obcy wisi mi-jaki ma tylek. Jedrny tylek widac "golym okiem", a nie zwisy tluszczu przelewajace sie jak chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 15:21 ola.2014 napisał(a): > Mialam na mysli swojego faceta, obcy wisi mi-jaki ma tylek. Jedrny tylek widac > "golym okiem", a nie zwisy tluszczu przelewajace sie jak chodzi... ale Twój facet jest tylko umownie Twój a tak naprawdę jest Ci obcy....Jesteś z obcym facetem i tylko go sobie na pólce z misiami postawiłaś z karteczką "mój"... a miś siedzi na pośladkach... więc może warto nie ignorować innych pośladków? może akurat one fajniej będą pasować do Twojej koncepcji "mój" Odpowiedz Link Zgłoś
ola.2014 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 15:29 Moj to moj...nie mis,bo tak nazwywaja mezow czy partnerow infantylne kobiety... Martw sie o swoje posladki...sa jedrne? czy jeszcze zwisaja??/ proponuje robic przysiady... duuuzo przysiadow-tylko tylek wypinaj mocno jak dojdziesz do 230 dziennie to bedzie w miare ok... jezeli to takie wazne dla Ciebie... haha Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 15:46 ola.2014 napisał(a): > Moj to moj... No nie jest Twój. Masz fakturę zakupu albo akt notarialny na niego? >sa jedrne? a co Cię to obchodzi? sama sprawdź ..tylko uprzedź jak to zamierzasz zrobić ;p >.. haha ćwiczę pompki i brzuszki...zależy mi na jędrności pozostałych partii ciała jaką mam w pośladkach :p Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 14:48 tylko dotykając, nie inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 14:52 anna_sla napisała: > tylko dotykając, nie inaczej ;) no a jak się okaże że ma grube dżinsy na sobie a pod nimi jeszcze kalesony a pod nimi grube majty....i jeszcze termofor to taki dotyk chyba nie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ola.2014 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 15:01 mariuszg2 - Ty niedowartosciowany chlopie jestes... strasznie nurtuje Cie problem posladkow...wow-jakie to wazne w zwiazku... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 15:14 ola.2014 napisał(a): > em posladkow...wow-jakie to wazne w zwiazku... w jakim związku? Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 17:16 jak się okaże że ma grube majty i kalesony to nawet nie będzie mi się chciało weryfikować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 21:32 otóż to.. a jeszcze do tego termofor.. takim mówię nie choćby nie wiem jaki jędrny był :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanti Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 15:01 najpierw można wizualnie, ale żeby zweryfikować pierwsze wrażenie to już tylko palpacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 15:02 Wtykam nos pomiędzy i jeśli zacisną się tak, że nie mogę oddychać, znaczy, że jędrne. To Twoja wina, że to napisałam! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 15:12 ustami można jeszcze oddychać... Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 16:11 Usta partner jej w tym czasie zamyka pocałunkiem. Słabo coś z jogą stoisz ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 17:18 >Usta partner jej w tym czasie zamyka pocałunkiem ale Bollywood:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 20:08 wiesz co ...ja tu na rzęsach chodzę i nic.... chyba mam jakąś blokadę albo zbyt duża różnica pokoleniowa Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 21:07 e tam, "różnica pokoleniowa" stary jesteś, ot co! :P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 22:03 za to Ty młoda he...szpan facetem to nie to samo co siwizna na skroni Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 19:57 to zdaje się, nazywa się uchwyt kobyły. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 17:28 ja organoleptycznie sprawdzam, ale ponieważ lubię eksperymenty naukowo-porównawcze to dbam o odpowiednią wielkość próby badawczej i ilość powtórzeń gdzieś pod koniec wieku produkcyjnego postaram się to ująć w formie publikacji Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 20:09 varia1 napisała: > > gdzieś pod koniec wieku produkcyjnego postaram się to ująć w formie publikacji co produkujesz? mogę to CI rozprowadzić za mało prowizję.... ważne żeby kopa dawało Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 19:53 nie mam metod. nawet nie spoglądam na męskie pupcie. po prostu nie grzeszę nawet spojrzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 20:06 czoklitka napisała: po prostu nie grzeszę nawe > t spojrzeniem. a urodą? (wybacz bezpośredniość) Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 20:14 ale ja będę nieobiektywna. nie powinieneś mnie o to pytać. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 22:05 to daj potrzeć....może dotknąć i co będzie....psiuknę się perfum, żeby Ci z pośladków nie zalatywało Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 22:44 ale ja jestem dziewczynką, a nie chłopcem! wątek dotyczy dziewczynek... z tym psiuknięciem - miło, że chcesz się postarać, ale radziłabym wpierw jednak umyć się, potem psiukać. zresztą, nic nie musisz bo i tak nie pozwolę potrzeć. :-) potrzeć możesz sobie laskę ebonitową. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: O pośladkach będzie 12.09.14, 22:07 a jo rychtyk myśloł kaj śwarne! jak w gwarze śląskiej są pośladki? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: O pośladkach będzie 13.09.14, 10:55 mariusz , a jak ty weryfikujesz jędrność pośladków czyichkolwiek ? to tylko czysty miraż iluzja i wyobraźnia oraz dowód na to, że świat to jedne wielkie pomiary tylniej części ciała. ocena tego elementu figury osobnika ludzkiego wpływa paradoksalnie na bardzo wiele aspektów jego życia. a teraz zastanówmy sie czy to wspaniale czy do dupy , ze tak właśnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: O pośladkach będzie 15.09.14, 08:52 paco_lopez napisał: > ocena tego elementu figury osobnika ludzkiego wpływa p > aradoksalnie na bardzo wiele aspektów jego życia. a teraz zastanówmy sie czy to > wspaniale czy do dupy , ze tak właśnie jest. jedno jest pewne. Nie można tego rozważać jednopłaszczyznowo... wszakże taki tok myślenia cofnąłby nas do czasów kiedy wszechświat był płaski i miał swój koniec za horyzontem. Dziś wiemy, że jak widać horyzont to śmiało można stwierdzić, że "dupa na horyzoncie" Angielscy żeglarze sięgali po Hiszpańskie dziewczyny za horyzontem i widać ich pośladki przywodziły im na myśl "zęby pod Dover", "redę przy Plymouth", "Cap Deadman" a nawet "Beachie Fairly Land" Ale zanim wyruszamy w dalszą podróż rozważań sięgnijmy do astronomii i teorii heliocentrycznej. Znany nam Miki z Fromborka (choć w lokalnej świadomości jest on umiejscowiony w Toruniu).... otóż złośliwi mówią, że to służka Przeora schylając się po korzec z tłuczonymi kartoflami nieopatrznie zadarła kiecę ukazując dwa pośladki w ruchu... Mikiego tak to zainspirowało, że wstrzymał słońce i ruszył ziemię.... choć rzec by należało, że ruszył dupę. Podsumowując wspaniałe są osiągnięcia ludzkości inspirowanie pośladkami. Warto dlatego dbać o ich jędrność co więcej zaryzykuję tezę, że należyta dbałość o jędrność pośladków wpływa na jakość ludzkiej myśli oraz intelekt potomstwa zrodzonego z fascynacji dupą. a Ty Paco jak dbasz o swoją jędrność pośladków? Ja wczoraj zjechałem kawał Mazowsza na rowerze na specjalnie profilowanym siodełku z wywietrznikiem Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: O pośladkach będzie 18.09.14, 17:46 a Ty Paco jak dbasz o swoją jędrność pośladków? jem dużo kanapek i tańczę po małej wódce. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: O pośladkach będzie 18.09.14, 20:40 paco_lopez napisał: > ... i tańczę po małej wódce. żona małżonka szanowna nie widzi ...tuszę...jeno lustro zimne .... co prawdę Ci powie...ja? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: O pośladkach będzie 19.09.14, 14:12 widzi widzi, wszystko widzi , kolega z holandii się przedwczoraj nie powstrzymał i w stanie wskazującym mocno na spożycie capnął mnie tak ręką, że aż podskoczyłem. On działa na dwa fronty. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: O pośladkach będzie 19.09.14, 14:39 dlatego coraz bardziej misie to podoba... im więcej frontów tym zabawniej... zaczynam się czuć jak separatysta z Doniecka...jak się nie rozrywam wódeczką to granatem Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: O pośladkach będzie 18.09.14, 18:11 Co tam żić-najwazniejsze zeby była fajno dupa z pyska! Odpowiedz Link Zgłoś