Dodaj do ulubionych

Podejrzenie zdrady

16.12.24, 19:57
Witam proszę o pomoc bo jestem załamany podejrzewam, że żona mnie zdradziła . Jesteśmy ze sobą ok 10 lat i mamy dwójkę dzieci. Zaczęło się od tego, że znalazłem w samochodzie guzik za tylnym siedzeniem we wnęce i wtedy coś mnie tknęło żeby sprawdzić jej ubrania wyglądał jak od spodni i nie myliłem się w jednej parze brakowało guzika i był tej samej marki co w spodniach. Żona tłumaczyła się tym, że oderwał się w pracy, włożyła do kurtki i musiał wypaść . Jednak nie dawało mi to spokoju i sprawdziłem te spodnie światłem uv i od wewnętrznej strony na pośladku i trochę z przodu są widoczne plamy dziwne jasne jak po nasieniu albo śluzie . Żona stanowczo zaprzecza twierdzi, że nie wie co to albo śluz albo upławy . Ale dlaczego w takim miejscu ? I dużo tego jest . Przepraszam, że tak chaotycznie pisze ale jestem zdenerwowany co dalej robić ?
Obserwuj wątek
    • marcin92 Re: Podejrzenie zdrady 16.12.24, 19:59
      Dodam jeszcze że sprawdzałem wiele par i tylko w tych są te plamy tłumaczy się tym że ich nie prała..
    • szkoleniaksef Re: Podejrzenie zdrady 30.12.25, 13:57
      To ja ci powiem dlaczego cie zdradza na moim przypadku. Okazało się że jestem cienki bolek miałem słaby testosteron, brak feromonów które działają na kobiety i libido. Nasze panie doskonale potrafią wyczuć maja jakieś receptory czy cos czy ten facet czyli mąż jest jeszcze samcem i zdolny do zapłodnienia czy jest juz tylko siusiu majtkiem. Ja ogarnąłem się w pore zacząłem stosować specjalny preparat na stymulacje testosteronu - Prosent 600 dowiedziałem się o nim czytając podobne fora jak to i powiem wam że po 2 tygodniach żona dosłownie sama domaga sie seksu i rozkłada przede mną nogi. Chce seksu a wcześniej też przyłapałem ja jak spotykała się niby służbowo z jakimś frajerem z pracy. Teraz jest wpatrzona we nie jak w obrazek w dodatku posłuszna. Tak trzeba działac panowie z kobietami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka