Dodaj do ulubionych

Podróbki wód toaletowych

IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 03.09.04, 22:24
Dopóki 50ml markowych perfum kupię taniej we Włoszech , Francji itp. niech
was skubią podróbkami . Razem z biednymi koncernami farmaceutycznymi zejdzcie
na ziemię , a kontrole organizujcie u siebie 1
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Podróbki wód toaletowych IP: *.proxy.aol.com 09.09.04, 20:02
      zamiast wydawac na prawnikow,obnizcie ceny.Bedziemy kupowac w Polscena nie za
      granica i na straganach
      • Gość: Ania Re: Podróbki wód toaletowych IP: 212.69.71.* 13.09.04, 09:10
        Każdy widzi ci kupuje i za ile. Nikt rozsądny nie nabierze się na "oryginal" za
        50zł, nawet jesli wyglada dokladnie tak samo. Tylko 1% Polek stac na perfumy za
        250-300zł. A co reszta nie ma prawa pachniec. Zamiast wydawac na detektywów i
        agentow, lepiej obniżcie ceny. Albo sie skupcie na 1% tych, ktorzy moga sobie
        na to pozwolic. Moze jeszcze podwyżcie im cne - ze 100zł to bedzie sie lepiej
        kalkulowac, a im nie zrobi różnicy. "Oryginalne" dostalam może raz w życiu.
        Zadowalam się odpowiednikami na mililitry Nicole. I sa świetne, i wiem, że nie
        przepłacam i ładnie pachnę.
        • Gość: kikio Re: Podróbki wód toaletowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 11:13
          Nawet człowiek nie może ładnie pachnieć w Polsce o w morde ...podwyższcie ceny
          mam to w d....i tak kupuje kradzione...
    • Gość: Beata Re: Podróbki wód toaletowych IP: 212.69.71.* 17.09.04, 15:42
      Nie rozumiem tej nagonki "na zapachy w typie", przecież wszyscy wiemy że
      maja "byc w typie" a nie identyczne. Ja nawet mam swoje ulubione z nicole
      nr.... i jestem bardzo z nich zadowolona. Odkad jest stoisko w Geant to ma
      blisko i zawsze moge sobie dopelnic buteleczke. Najgorzej jest na allegro,
      wmawiają - 100 % oryginał, okazja, wpyprzedaż, testery itp. Kupujemy naiwnie bo
      taniej a okazuja sie totalne podróby. Wscieklosc ogarnia. To sa dopiero oszusci
      bo naprawde nas oszukuja i naciagaja i wiem ze wiele osob mialo taki problem z
      zakupami na aukcjach!!!!
    • coralin Re: Podróbki wód toaletowych 17.09.04, 16:12
      Przy okazji: do artykułu wkradł sie poważny błąd. To 10 ml olejku różanego
      kosztuje kilkaset złotych, ok.400zl (a nie tak jak napisali 100 ml
      kilkadziesiąt złotych).
      • ziereal Re: Podróbki wód toaletowych 17.09.04, 16:47
        coralin napisała:

> Przy okazji: do artykułu wkradł sie poważny błąd. To 10 ml olejku różanego
        > kosztuje kilkaset złotych, ok.400zl (a nie tak jak napisali 100 ml
        > kilkadziesiąt złotych).

i to nie jeden, chyba chodzilo im o galimarda a nie galiarda:)
        pzd ;)
    • Gość: goza Re: Podróbki wód toaletowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:17
      to skandal żeby nie można było kupić w rozsądnej cenie perfum, stąd duże
      zainteresowanie podróbami.Rozumiem, że perfumki oryginalne mają swoją wartość
      ale bez przesady..200-300 zł w polskich realiach..po prostu śmieszne
    • 32kojot Re: Podróbki wód toaletowych 28.10.04, 13:19
      Moja kolezanka kupiła podróbkę, pachnie jak podróbka i tak wygląda i jest
      dokładnie tyle warta.
    • Gość: Mieszkanka kurortu Re: Podróbki wód toaletowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:03
      UWAGA!!! Oszczegam przed kupowaniem perfum orginalnych na ulicy, mieszkam w
      Międzyzdrojach gdzie letnim hitem promenady są orginalne perfumy z promu 50ml
      za 100zł wszystkich znanych marek. Otóż nie są one orginalne natomiast jedno
      jest pewne orginalne są ich opakowania poprostu wlewa sie do nich szczykawką
      podróbke + wode. Z kąd wiem poprostu młode osóbki znalazły sposób na zarobek
      zresztą sama sprzedałam im pustą butelkę po cerutti, teraz wiem do czego
      posłużyła i wstyd mi, że nieświadomie przyczyniłwm sie do tego procederu.
      Pozdrawiam
      • Gość: paulinka Re: Podróbki wód toaletowych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.01.05, 17:35
        naucz sie pisac, dopiero nas zacznij "OSZCZEGAĆ" bo wiedza SZCZYKAWKA do glowy
        sie nie wleje ;]
    • Gość: xy2 bzdura IP: .48.242.* / 80.51.176.* 21.01.05, 17:53
      jak kupujesz wode w sephoerze czy w innej autoryzowanej sieci to nie kupisz
      podróby tylko zapłacisz wiecej niz za ta z paryza która kupujesz na lotnisku na
      przykład
    • Gość: Agata Re: Podróbki wód toaletowych IP: *.veranet.pl 05.02.05, 16:54
      Cześć!
      Dopóki podróbki są w niskiej cenie to można się zorientować że coś nie tak, ale
      Ja kupiłam wode toaletowa Miracle w Galerii Centrum i to była podróbka,
      pachniało okropnie i co wy na to? Teraz już nie wydam tyle kasy w eleganckim
      i "pewnym" sklepie, wole kupić coś z dolnej półki a jeżeli też okaże sie
      podróbką to przynajmniej mniej strace!
      Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka