facet_on_line 25.09.14, 14:59 czy kobieta która ma długie, zgrabne ale w sumie grube uda powinna nosić spodnie rurki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katalonja Re: Kobiece nogi 25.09.14, 15:27 Czy ktoś coś w ogóle powinien w kwestii doboru odzieży? Wszystko jest kwestią gustu i tego, co się komu podoba. Może sam odpowiedz sobie na pytanie, czy takie spodnie są według Ciebie ok, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: Kobiece nogi 25.09.14, 17:08 koleżanki w pracy były obruszone ,ze nasza wspólna koleżanka założyła właśnie takie spodnie przy dość grubych udach plotkowały o tym prawie cały dzień a mi uszy normalnie już więdły bo ilez można gadać o tych samych sprawach .Widocznie i mnie się to już udzieliło Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Kobiece nogi 25.09.14, 17:13 facet_on_line napisał: > koleżanki w pracy były obruszone ,ze nasza wspólna koleżanka założyła właśnie t > akie spodnie przy dość grubych udach plotkowały o tym prawie cały dzień a mi us > zy normalnie już więdły bo ilez można gadać o tych samych sprawach .Widocznie i > mnie się to już udzieliło Prawie cały dzień? A mógłbyś zacytować lub choćby opisowo przedstawić plotkarskie rozmowy, kóre zajęły tyle czasu? Ja na złość koleżnakom obrałabym rurki. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Kobiece nogi 25.09.14, 17:39 Żałosne i prawdopodobnie zazdrosne baby.:) Pracujesz w urzędzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Kobiece nogi 26.09.14, 19:54 facet_on_line napisał: > koleżanki w pracy były obruszone ,ze nasza wspólna koleżanka założyła właśnie t > akie spodnie przy dość grubych udach plotkowały o tym prawie cały dzień.." widać nie mają nic do roboty i trzeba przynajmniej połowę z nich zwolnić. wtedy te co zostaną wezmą się za robotę, a nie czcze mielenie ozorem przez cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Kobiece nogi 27.09.14, 16:53 Jestem za.:) Ale jeśli to urząd, to nie da rady, bo w urzędach jest taki klimat i będzie po wsze czasy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Kobiece nogi 25.09.14, 17:10 facet_on_line napisał: > czy kobieta która ma długie, zgrabne ale w sumie grube uda powinna nosić spodn > ie rurki ? W kwestii noszenia rurek powinności nie ma, ale jeśli kobieta chce, to dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Kobiece nogi 26.09.14, 10:34 Albo zgrabne albo grube. Jeśli zależy jej na opiniach tych koleżanek to nie powinna. Jeśli opinie tych koleżanek ma w ....e, a sama dobrze się czuje w takim ubraniu to może nosić takie rurki. IMO tak naprawdę istotne jest tylko to jak ona sama się czuje w danym ubiorze i czy podoba się tym, na których zdaniu jej zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Kobiece nogi 26.09.14, 10:40 ale podaj obwód tych ud i długość, bo pytanie dałeś na pograniczu estetyki i inżynierii . Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Kobiece nogi 26.09.14, 11:08 kobieta powinna nosić wszystko w co wejdzie i dobrze w tym wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Kobiece nogi 26.09.14, 11:52 anna_sla napisała: > kobieta powinna nosić wszystko w co wejdzie i dobrze w tym wygląda Różni ludzie różnie oceniają co wygląda dobrze a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Kobiece nogi 26.09.14, 13:59 Wszystkim i tak się nie dogodzi, dlatego najlepiej dogadzać sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Kobiece nogi 28.09.14, 09:56 > Wszystkim i tak się nie dogodzi, dlatego najlepiej dogadzać sobie ;) To się nadaje do sygnaturki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus nie 26.09.14, 19:26 rurki są wymyślone dla wychudzonych nastolatek, które nie mają tkanki tłuszczowej. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: nie 26.09.14, 19:47 znana.jako.ggigus napisała: > rurki są wymyślone dla wychudzonych nastolatek, które nie mają tkanki tłuszczowej. Posiadam w pracy koleżankę, która w tym, może w zeszłym (nie pomnę), przekroczyła starczą czterdziestkę. Pambuk, ona powinna tylko w rurki kończyny odziewać, im obściślej (z siedziskiem włącznie), tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus mam też koleżankę, co ma 41 lat 27.09.14, 13:41 jak i ja i tak chude nogi, że nosi białe rajstopy i wygląda dobrze. W LO nosiła piramidy i wyglądała świetnie, jedyny znany mi egzemplarz na świeci€e. Ale ona jest b. chuda. Ja mam normalną sylwetkę - roz. 36 cyc i pic, że się tak wyrażę i w rurkach wyglądam jak parówka. Różnica spora, a Twoja koleżanka pewniw wygląda jak moja. Może to ta sama? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: nie 26.09.14, 20:25 rurki są wymyślone dla wychudzonych nastolatek, które nie mają tkanki tłuszczowej. of kos, o szczupłych nogach można powiedzieć ze są zgrabne,ale o grubych nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus grube ngi a nogi do rurek to dwie inne rzeczy 27.09.14, 13:42 ja mam rozm. 36, normalną sylwetę i nie nazwę moich nóg ani grubymi, ani chudymi. Bieganie robi swoje. I w rurkach wyglądam fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: nie 27.09.14, 14:01 dziala_nawalony napisał: > rurki są wymyślone dla wychudzonych nastolatek, które nie mają tkanki tłuszczow > ej. > > of kos, o szczupłych nogach można powiedzieć ze są zgrabne,ale o grubych nigdy. dawaj swoje zdjęcie...napiszę Ci jak masz się ubierać byś dobrze wyglądał ;-) :-D :-D :-D Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: nie 27.09.14, 16:54 Moim zdaniem rurki nie są dla chudzielców, wbrew obiegowej opinii. Nogi jak patyki i płaskodupie wcale nie wyglądają dobrze w obcisłych spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Kobiece nogi 27.09.14, 15:11 rurki są dla szczupłych ud i niewydatnych łydek. i na pewno nie dla chudzielców. Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 [...] 27.09.14, 16:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus bo nigdy nie wiadomo, kto w czym dobrze 27.09.14, 16:06 wygląda i dlaczego. Ja do rurek podeszłam na luzie i byłam pewna, że założź je i będę boginią ulic. Było strasznie,a w dodatku nie mogłam ich ściągnąć z nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 [...] 27.09.14, 16:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 [...] 27.09.14, 16:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: bo nigdy nie wiadomo, kto w czym dobrze 27.09.14, 16:15 znana.jako.ggigus napisała: > wygląda i dlaczego. Ja do rurek podeszłam na luzie i byłam pewna, że założź je > i będę boginią ulic. Było strasznie,a w dodatku nie mogłam ich ściągnąć z nóg. bo jak założyłaś o rozmiar mniejsze niż nosisz to nic dziwnego ;-) :-D :-D Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus masz mało pojęcia o materii 27.09.14, 16:20 sprzedawałam dżinsy, to wiem. 1) poszczególne egzemplarze tego samego rozmiaru mogą się znacznie różnić i odotyczy to spodni bazarowych i markowych (oba rodzaje sprzedawałam) 2)z nieznanych przyczyn można spodnie pewnego rozmiaru kupić o jeden rozmiar mniejsze/większe niż zwykle, aby wyglądać dobrze 3) w zasadzie idąc do przymierzalni, trzeba mieś 3 pary dzinsów tego samego typu - o jeden nr za małe, normalny rozmiar i te o nr za duże Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: masz mało pojęcia o materii 27.09.14, 16:22 znana.jako.ggigus napisała: > sprzedawałam dżinsy, to wiem. > 1) poszczególne egzemplarze tego samego rozmiaru mogą się znacznie różnić i od > otyczy to spodni bazarowych i markowych (oba rodzaje sprzedawałam) > 2)z nieznanych przyczyn można spodnie pewnego rozmiaru kupić o jeden rozmiar mn > iejsze/większe niż zwykle, aby wyglądać dobrze > 3) w zasadzie idąc do przymierzalni, trzeba mieś 3 pary dzinsów tego samego typ > u - o jeden nr za małe, normalny rozmiar i te o nr za duże to świetnie, że tyle wiesz...więc z tą znajomością nie powinnaś mieć problemu z dobraniem odpowiednich rurek dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus masz mało pojęcia o materii i nie wiesz, że 27.09.14, 16:25 w jednym fasonie pani X wygląda dobrze, a w innym źle. Wycięta pomorzanka wygląda dobrze w rurkach (wierzę), a ja wyglądam jak parówka. Rurki to typ spodni, przeznaczony dla osób o pewnej budowie ciała. Nie ma rurek dobrze leżących dla kobiet-klepsydr np. Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 [...] 27.09.14, 16:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus jak już pisałam - nigdy nie wiadomo dlaczego ktoś 27.09.14, 16:37 w fasonie x wygląda dobrze. Mam koleżankę - ważyła wówczas więcej niż ja. Przymierzyła 501 i wyglądała świetnie, a ja się nie mogłam dopiąć. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus mam inną koleżankę - o głowę niższa i 27.09.14, 16:41 ma inną budowę ciała. Pisała mi, że kupila sobie czerwone rurki i byłam pewna, że nie powinna. Wygląda świetnie, muszę przyznać. Może jesteś klepsydrą-wyjątkiem, która może nosić rurki. Są i takie. Wszystko jest na tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: mam inną koleżankę - o głowę niższa i 27.09.14, 16:56 Litości, klepsydry wszystko mogą nosić, o ile to nie klepsydry z dużą nadwagą. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus nieprawda. Nie ma takiej osoby, która może nosić 27.09.14, 17:07 wszystko. Mam rozmiar 36 i nadwagi nie mam i wyglądam źle w rurkach. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: nsą takie fotki na plotkopudelkach, pożeraczac 27.09.14, 17:10 h czasu - pani X i pani Y w tej samej sukience. Z reguły te panie mają podobne figury i jedna wgląda źle, a druga całkiem dobrze. Dlatego trzeba przymierzać przymierzać, przymierzać, albo nosić, co się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: nieprawda. Nie ma takiej osoby, która może no 27.09.14, 17:33 Ale ja nie piszę o rozmiarze 36 i braku nadwagi, tylko figurze klepsydry. :) Wbrew obiegowym opiniom nie jest tak, że 36 automatycznie = zgrabna figura. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus ja akurat mam b. ładną figurę 27.09.14, 17:43 że tak nieskromnie zagaję. Wiele osób mi to już mówiło i wiele koleżanek w pracy obcinało mnie, kiedy przyszłam w mini. Chodę często w mini, dodam. Często słyszę - bo ty przecież dbasz o siebie. A ja tylko biegam i robię pompki. A mimo w rurkach wyglądam źle. Jak już sama pisałam, byłam zdziwiona, bo oczekiwałam, że się przerzucę na rurki. Moje koleżanki wyglądały lepiej. Ale to jest fenomen - w jednym fasonie osoby o podobnej figurze mogą wyglądać źle/doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: ja akurat mam b. ładną figurę 27.09.14, 17:51 Ciesze się twoim szczęściem, ale że się powtórzę - piszę o figurze klepsydry. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus niechętnie to piszę, ale 27.09.14, 18:03 sama zaczęłaś, że 36 to niekoniecznie ładna figura. Nie będę wysyłać zdjęć do oceny, chyba zrozumiesz. No i od paru lat jestem klepsydrą. Takie przywileje dojrzałości. I powtarzam - wcześnej też pisałam, dwie osoby przymierzą ciuch i jest inaczej. A jak się zaczęła moda na rurki, to się napaliłam. No ale niestety. Jedna klepsydra wygląda dobrze, a druga nie. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus PS czerwone spodnie 27.09.14, 18:08 wczoraj spotkałam na imprezie koleżankę. Jest niska i b drobna, chociaż generalnie dodam, że raz wygląda na drobną, a innym razem potrafi jakoś tak sprytnie pokazać biust, że oko ucieka samo w rejony strategiczne. Nie wiem, jak ona to robi. I ona wczoraj też miała czerwone rurki i kurtkę z panterką. Przysięgłabym z opisu - to musi być straszny look. Ale nie, wyglądała dobrze. Jest magia jakaś w ciuchach i między mną i rurkami nie ma magii. Sama nie wiem, dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: niechętnie to piszę, ale 27.09.14, 18:13 Kobieto, przecież ja nie piszę o tobie. Napisałaś, że klepsydra będzie źle wyglądać w rurkach, a ja napisałam, że moim zdaniem szczupła klepsydra we wszystkim wygląda dobrze. Później napisałaś o rozmiarze 36, a ja napisałam, że rozmiar 36 nie musi automatycznie oznaczać zgrabnej sylwetki. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus kobieto, a ja caly czas piszę, że dwie osoby o 27.09.14, 18:19 mniej więcej podobnej figurze będą w jednym ciuchu wyglądać zupełnie inaczej. Nie wiem dlaczego, ale podałam masę przykładów. Podalabym ich więcej z życia ekspedientki - b to jest samo w sobie ciekawe - ale to jest opisywanie. Jedna szczupła klepsydra będzie wyglądać w tych cholernych rurkach świetnie, a druga nie. Entą ilość postów o tym piszę. No i przy okazji mogę świecić przykładem jako niekompatybilna do rurek z nieznanych przyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: kobieto, a ja caly czas piszę, że dwie osoby 27.09.14, 18:23 A widziałaś, że napisałam "moim zdaniem", czy dać to capslockiem? Ale można się ze mną nie zgadzać, serio.:) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus możesz dać, jak chcesz 27.09.14, 18:27 problem w tym, że wg mnie wątpisz, że są zgrabne, szczupłe klepsydry o rozmiarze 36, którym nie pasują te cholerne rurki. Uderz w stół, a nożyce się odezwą i dlatego zaprotestowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: możesz dać, jak chcesz 27.09.14, 18:28 No wątpię, chociaż może masz rację - jeśli ma się krótkie lub masywne nogi, to rurki nie będą ok. Tylko że mi klepsydra kojarzy się jako zgrabna babka. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus już pisalam o ww typach 27.09.14, 18:36 masywne nogi i rurki dają świetny efekt. Popracuj jako ekspedientka w butiku, to przestaniesz myśleć uproszczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: już pisalam o ww typach 27.09.14, 18:46 taaaaa, masywne nogi. szczupłe i długie, zapisz sobie gdzieś. "Styliści mówią, że aby nosić rurki trzeba mieć proporcjonalną budowę, czyli klepsydrę. Najlepiej pasują do osób o długich, szczupłych nogach i wąskiej talii". www.groszki.pl/groszki/56,111696,12309040,Skinny_Fit__czyli_rurki,,3.html Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: już pisalam o ww typach 27.09.14, 18:51 Zaraz się dowiemy, że przy szerokich ramionach należy nosić marynarki z poduchami.:) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus jak już pisałam, przemysł odzieżowy to 27.09.14, 18:53 magia. Zdjęcia koleżanki z wcz. nie zamieszczę, bo nie zrobiłam. Natomiast zalinkowany przez Ciebie manekin nie jest klepsydrą. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jak już pisałam, przemysł odzieżowy to 27.09.14, 19:01 dżizas, bo rurki mogą nosić wszystkie szczupłe, ale nie chude dziewczyny z długimi nogami, gruszki też. a NAJLEPIEJ pasuje do klepsydr. i to nie jest manekin. załóż okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus sorry zdjęcie jest tak podrasowane - w każdym razi 27.09.14, 19:04 e modelka nie jest klepsydrą. Szczupłe dziewczyny z długimi nogami mogą nosić wiele fasonów spodni, jest to odkrycie o oznaczeniu fenomenalnym, przyznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus ps patrząc na twarz modelki - jest 27.09.14, 19:07 ona raz klepsydrą, a raz gruszką czy jakimś innymjabłkiem. No ale groszki są mało wiarygodnedla mnie. Mało wiarygodne są dla mnie podrasowane zdjęcia, tu był kiedyś film ze stylistką i dziewczynami w dżinsach. Było lepiej, chociaż wybrali oczywiście b. zgrabne laski. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sorry zdjęcie jest tak podrasowane - w każdym 27.09.14, 19:08 jap. link był do cytowanego tekstu, a nie do zdjęcia, więc na zdjęciu może być słoń trąbalski nawet. może byś coś ugotowała? trawę jakąś. to cie wzmocni przed dalszą dyskusją. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus podajesz kiepskie linki i atakujesz 27.09.14, 19:10 oj nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus ps czyli tekst o rurkach może byś opatrzony zdjęci 27.09.14, 19:12 em św. Danuty Rinn??? Sixo, oj oj, dryfujesz ku śmieszności. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: ps czyli tekst o rurkach może byś opatrzony z 27.09.14, 19:13 tekst o rurkach może być opatrzony każdą szczupłą kobietą z długimi nogami, nie tylko klepsydrą. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus dobranoc o tej porze??toż to 27.09.14, 19:17 sobotnie szaleństwo dopiero się zaczyna! A Ty szukaj lepszych, mniej podrasowanych zdjęć, jak już musisz. Są lepsze portale niż groszki!! A najlepiej idź i przymierz 3 różne fasony dżinsów i przemyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: dobranoc o tej porze??toż to 27.09.14, 19:20 a skąd wiesz, która u mnie godzina? nieładnie tak myśleć schematami. poza tym ja nie mam problemu z dżinsami, to tobie nic nie pasuje, pomimo niewątpliwie nieskazitelnej figury. więc idź przymierz 64 pary dżinsów i berdyczów. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus nie pasują mi rurki. O innych fasonach nie było mo 27.09.14, 19:27 wy. Niestety, zgubiłam wiersz, jaki kolega napisał ku czci moich nóg. Mogłabym zacytować. Od lat piszesz z W-wy, oczywiście mogłam przeoczyć zmiany. No ale jak dobranoc, to słodkich snów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: już pisalam o ww typach 27.09.14, 18:48 Dzięki, mam już pracę i nie narzekam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: ja to robiłam przed wieloma laty 27.09.14, 18:51 Ty zawsze wszystko tak dosłownie rozumiesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus a co jest niedosłownego w tym, że pracowałam 27.09.14, 18:56 jako ekspedientka wiele lat temu? Problem polega na komunikacji - Ty masz inne nastawienie niż ja i każda z nas inaczej filtruje. A ja ne pouczam, najwyżej dopytuję. W realu załatwiłybyśmy to mimiką i intonacją. Jak również w realu byłabyś nieco b. uprzejma. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: a co jest niedosłownego w tym, że pracowałam 27.09.14, 18:58 Nie wiesz, jaka byłabym w realu i nie jestem nieuprzejma, jak na powtarzanie kilka razy tego samego i mój wrodzony brak cierpliwości.:) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus są metody - dajesz do przymierzania 27.09.14, 19:02 3 pary dżinsów i masz z głowy. W przynajmniej dwóch egzemplarzach osoba wygląda źle bez pytania, więc masz spokój. czas płynie, trzecia para jst za mała/duża Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: ja akurat mam b. ładną figurę 27.09.14, 18:06 > Ale to jest fenomen - w jednym fasonie osoby o podobnej figurze mogą wyglądać ź > le/doskonale. również uważam, że klepsydry wyglądają źle w rurkach. Zresztą wystarczy przyjrzeć się fotce. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus trzeba by zamieścić klepsydry w rurkach 27.09.14, 18:09 następnym razem zrobię fotki Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: trzeba by zamieścić klepsydry w rurkach 27.09.14, 18:24 też jestem szczupłą "klepsydrą" i też w rurkach "nie wyglądam". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: trzeba by zamieścić klepsydry w rurkach 27.09.14, 18:27 Zadziwiające - w necie same klepsydry, a na ulicach prawie wcale.:) Poza tym baby są krytyczne w stosunku do siebie i swojego wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: trzeba by zamieścić klepsydry w rurkach 27.09.14, 18:29 Może nie na takich ulicach bywasz... nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: trzeba by zamieścić klepsydry w rurkach 27.09.14, 18:32 Cóż, nawet amerykańscy naukowcy dowiedli, że klepsydr jest w porywach kilkanaście %, ale w twoim idealnym świecie pewnie są same takie. Zapomnialam, że jesteś ta z wątku o gwałtach, więc już nie będę pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: trzeba by zamieścić klepsydry w rurkach 27.09.14, 19:21 Ale dlaczego Ty mi to piszesz, co amerykańscy naukowcy dowiedli? Ani temat wątku, ani offtopik nie dotyczą amerykańskich naukowców oraz ich dowodów... Czy masz może jakiś problem z wyobrażeniem sobie, że Giggi i ja mamy taki typ figury? A może insynuujesz, że jesteśmy z Giggi kłamczuszkami? A tak w ogóle, czy wiesz, jak nazywa się to, co ty tutaj na forum wyprawiasz? To jest agresja. Zapisz sobie. >Zapomnialam, że jesteś ta z wątku o gwałtach, więc już nie będę pisać. A propos wątku o gwałtach, skoro już do tego wracasz, to czy wymyśliłaś już odpowiedzi na pytania, które tobie zadałam? Może je tobie jeszcze tutaj przytoczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: trzeba by zamieścić klepsydry w rurkach 27.09.14, 19:25 W tamtym wątku kilka osób zwracało ci uwagę i tłumaczyło jak pięciolatkowi, ale chyba jesteś nie do uleczenia. musisz z tym żyć. Poza tym napisałam, że z tobą nie gadam, też chcesz caps lockiem? Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: trzeba by zamieścić klepsydry w rurkach 27.09.14, 19:31 Znówu nie odpowiedzialas nazadne z moich pytań... A dlaczego Ty cofasz się w wątku na temat rurek do wątku o gwałtach? Co ma jedno do drugiego? I, dlaczego nie chcesz mi odpowiedzieć sama na zadane tobie pytania? skoro nie umiesz, to się albo po prostu przyznaj, albo nie zawracaj już mi głowy. Bo, wiesz, na takie "szczucie" jakie tutaj najwidoczniej uprawiasz, akurat ja nie daję się nabrać. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
galasretka.pluskawkowa Re: Kobiece nogi 29.09.14, 22:12 Ładne jest to, co się komuś podoba. Dyskusja jałowa. Szkoda tracić na to czas zarówno w pracy, jak i w domu przed komputerem. A w stadzie każdy kto się wyróżnia- na plus czy na minus - prędzej czy później jego dupa zostanie obrobiona za jego plecami. Taka norma społeczna i nie ma się co dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
nativeau Re: Kobiece nogi 30.09.14, 15:05 najwazniejsze to czy rurka jeszcze funkcjonuje,czy tez tylkonfuterko zostalo Odpowiedz Link Zgłoś