Gość: Ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:41 1-Zawodowiec 2-Lena_Zienkiewicz 3-Zyczliwy 4-blanchet 5-kopov 6-reniatoja 7-shiwa 8-Triss 9-swetty 10-pierozek_monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zienkiewicz Re: :(((((((( 07.09.04, 12:42 a ja dopiero na drugim się lansuję :-((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: lena wlacz o miejsce pierwsze:) 07.09.04, 12:46 A żebyś wiedział, że tak właśnie zrobię.Będę walczyć!Proszę autora wątku o natychmiastowe rozpatrzenie mojego żalu oraz o wytyczne-co zrobić, by zająć pierwsze miejsce??? Jestem zła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: lena wlacz o miejsce pierwsze:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:50 pownnas przejsc kurs blacharki samochodowej, kurs lakierowania oraz rzucac sie na maske widzac mercedesa. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: lena wlacz o miejsce pierwsze:) 07.09.04, 12:51 Gość portalu: Ranking napisał(a): > pownnas przejsc kurs blacharki samochodowej, kurs lakierowania oraz rzucac sie > na maske widzac mercedesa. Eee, to przecież łatwe!Gorzej z mercedesem, bo ja rzucam się na maski ale bmw- może być? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: lena wlacz o miejsce pierwsze:) 07.09.04, 12:52 ja kiedyś widziałam, jak się rzucasz na maskę mercedesa, jestem świadniem, że należy ci się 1 miejsce :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: lena wlacz o miejsce pierwsze:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:53 Oto lista marek na ktre powinnas sie rzucic i to dosłownie gdy np. staja na swiatłach. Audi Mercedes BMW Jaguar Maybach-ojca dyrketora zbieraj znaczki i przeslij na adres Gazety- Haj Laj Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: jestem liderem liderow:) 07.09.04, 12:47 i na dodatek na 3 miejscach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking czy uwazasz ze nie jestes? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:51 Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem 07.09.04, 12:45 blacharą???? Proszę o wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:49 buc moze za wczesnie wyszłas za maz i dopiero teraz twoje blacharskie skłonnosci sie uaktywniły Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem 07.09.04, 12:51 nie no miałam dość czasu, aby go sobie zmienić gdyby mi nie pasował... Ale być może to tkwi głęboko w podświadomości i się nie ujawnia?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:55 wyczuwam sporą dawke blacharskosci i stad znalazłas sie w rankingu Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem 07.09.04, 12:57 masz wyczucie - dzisiaj z mężem kupujemy samochód. Szkoda, że ta moja blacharskość nie ma wpływu na to, na co nas stać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:58 a czyli jednak od jutra jestes rasowa blachara Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem 07.09.04, 13:02 no i do piątku też byłam. Z tym że blachara dotyczy jakichś konkretnych samochodów? Bo ja kupują czysto użytkowy, rodzinny, żeby jeszcze dla ogromniastego psa było miejsce. Upppsss pies ma metalową obrożę.... blacharz jeden.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:06 z jakiego metalu jest wykonana obroza psa? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem 07.09.04, 13:09 stal stopowa gat 45 ocynk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:13 a w jakiej hucie wyprodukowana? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem 07.09.04, 13:32 dzwoniłam do producenta, ale zasłania się tajemnicą handlową-nie chce mi powiedzieć. I niech już tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking a co sadzisz o pierwszej trójce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:34 jak myslisz czy zasłuzyli? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? 07.09.04, 13:37 już zostałam przekupiona, więc odpowiadam: ZASŁUŻYŁA LENA NA 1 MIEJSCE. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? 07.09.04, 13:38 pierozek_monika napisała: > już zostałam przekupiona, więc odpowiadam: ZASŁUŻYŁA LENA NA 1 MIEJSCE. Yes, yes, yes!!!!! :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:40 rozbierz sie i obwies złotem zrobimy nawy pomiar Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? 07.09.04, 13:41 Gość portalu: Ranking napisał(a): > rozbierz sie i obwies złotem zrobimy nawy pomiar Jeśli jeździsz gorszym autem niż mój mąż to wybij sobie z głowy-nie dam się oglądać biedniejszy~m! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:43 najpierw sie pokaz bo musze wiedziec czy bede chciał ogladac:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? 07.09.04, 13:43 Gość portalu: Ranking napisał(a): > najpierw sie pokaz bo musze wiedziec czy bede chciał ogladac:) Oj wykręcasz się, pewnie nie masz kasy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:45 pokazuj sie:) dzentlemeni nie mowia o pieniadzach:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? 07.09.04, 13:49 Gość portalu: Ranking napisał(a): > pokazuj sie:) dzentlemeni nie mowia o pieniadzach:) Nic z tego.Nie ma kasy to nie ma ani macania ani oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:53 nie kupuje sie kota w worku:) pokazuj cycorki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:39 tak sadzisz ? ale dlaczego zasłuzyła? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? 07.09.04, 13:51 czekaj, muszę się naradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:53 wiesz waza sie losy całego nakładu Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? 07.09.04, 14:01 no więc uzasadniam wybór: powierzchowność może na to nie wskazuje, ale ma wnętrze rasowej blacharki i każdy ziomal na jej cycki leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:03 a jakie te cycorki są? ładne ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? 07.09.04, 14:15 Myślisz, że tylko tobie nie pokazuje?! Mnie też. Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:16 a chcialabys tez tak jak ja zobaczyc? to moze razem pomacamy kiedys co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? 07.09.04, 14:17 no własnie nie mam ochoty :) Swoje mam jakby co :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:19 no to i twoje pomacam obie sie rozbierzecie i bedziemy macac:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? 07.09.04, 14:21 tę przyjemność zarezerwowałam tylko dla mojego męża :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a co sadzisz o pierwszej trójce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:23 a no to nie jestes rasowa blachara:(((((( jak tylko maz moze macnąc:((( zastanow sie i sie zgodz na macansko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem 07.09.04, 13:01 pierozek_monika napisała: > masz wyczucie - dzisiaj z mężem kupujemy samochód. Szkoda, że ta moja > blacharskość nie ma wpływu na to, na co nas stać :( Trza było bogato się wydać-tak jak ja, a nie za jakiegoś gołodupca!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:02 czym jezdzi twoj wybranek? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: no jak to czym? 07.09.04, 13:04 przecież pisałam, że tylko na bmw lecę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: no jak to czym? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:06 seria oraz rocznik prosze zobaczymy moze awansujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: daj spokój, 07.09.04, 13:11 starym złomem za grosze.528i i to stary złom z 98 roku.Już mu powiedziałam, że jak nie zmieni tego złomu na coś nowszego, to go w cholerę zostawię.Narazie go straszę, ale jeszcze trochę i się doczeka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: daj spokój, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:14 czyli zajmujesz odpwoeidnie miejsce jesli kupi nową 5tke lub 7demke to jest sznasa rywalizacji z zawodowcem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: daj spokój, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:20 z blachy ocynkowanej:) ale ja jestem tylko wydawca gazety wiec ranking mnie nie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem 07.09.04, 12:57 Gość portalu: Ranking napisał(a): > wyczuwam sporą dawke blacharskosci i stad znalazłas sie w rankingu Czym się ta blacharskość objawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:59 zamiłowaniem do blachy ocynkowanej oraz złotych dodatkow na rece oraz szyji Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem 07.09.04, 13:00 Gość portalu: Ranking napisał(a): > zamiłowaniem do blachy ocynkowanej oraz złotych dodatkow na rece oraz szyji Aaaaaaaaa ot ja!to ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:02 czyli zasługujesz na drugie miejsce ale walcz nich "szmoc bedzie z tobą" zawodowca mozna wyprzedzic Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem 07.09.04, 13:00 no to niestety nie jestem blacharą :( jeden drobniutki zoty łańcuszek, nawet obrączki nie noszę. Mało tego, nie gustuję w tego typu dodatkach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:03 chcesz wypasc z rankingu? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem 07.09.04, 13:04 szukam w sobie pierwiastka blacharskości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:07 sprawdz poziom magnezu we krwi moze to stad liczniki pomiarowe zwariowały i jestes na liscie Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem 07.09.04, 13:10 ostatnio przyjmuję preparaty magnezowe, bo z powodu stresu silne skurcze w nogach mam - czyli możesz mieć rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:14 wiec stad tak silne stezenie metali wokół twojej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem 07.09.04, 13:06 szukam w sobie pierwiaska blacharskości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ps. to dlaczego mam męża gołodupca jak jestem 07.09.04, 12:59 lena, o siebie się pytaj. ja tam z Rankingiem wiem o co chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Ranking TOP-10 blachar forum kobieta 07.09.04, 12:49 matko boska..pytam dlaczego????????????.......szasta się moim nicknamem przy wszelkich rankingach, obojętnie czy bywam czy też nie bywam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking twoj facet jest prawnikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:51 gdyby nie był to i nie był by twoim facetem Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: twoj facet jest prawnikiem 07.09.04, 12:56 wbrew pozorom mam w sobie dużo pokory wobec ludzi i nieźle nam (mu i jemu) swego czasu życie dało po tyłku, poza tym byłam z nim nawet gdy zarabialiśmy oboje grosze i nie wiedziałam wtedy że to się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: twoj facet jest prawnikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:01 ale dlaczego nie wybrałas np. jakies faceta pracujacego na budowie tylko prawnika? skad wiesz ze on by ci nie dał wiecej szczescia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: twoj facet jest prawnikiem IP: 62.38.240.* 07.09.04, 13:06 Ranking, czemu jestem pod Kopovem i kto to w ogole jest sziwa, czy jak jej tam, ta z siodmej pozycji? Co to jest blacharskosc, bo naprawde nie wiem czym sobie zasluzylam na to szoste miejsce w tym arcyciekawym rankingu. Przosze, oswiec mnie w tych kwestiach, z góry dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: nie, ale jestem w szoku, ze jestem POD nim!! 07.09.04, 13:22 czyli jak nie na ani pod tzn jak?:) bokiem?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: nie, ale jestem w szoku, ze jestem POD nim!! 07.09.04, 13:26 bokiem to bysmy byli egzekwo (ch wie jak sie to pisze, wiec pise fonetycznie). Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: nie, ale jestem w szoku, ze jestem POD nim!! 07.09.04, 13:33 jest jeszcze poz. tyło-przednia:) ja tez nie wiem ale chyba przez q:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: twoj facet jest prawnikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:11 shiwa to ta od Piotra ktory sie wyscigował na swoim rowerze z jej nowym Grzegorzem ktory jechał samochodem. Kopov leci na kanapki wiec jest wyzej niz ty Blacharskosc to zjawisko w ktorym kobieta leci na samochod, pieniadze, pozycje oraz na wselkie gadzety u faceta. Znalazłas sie w rankingu poniewaz poleciałas na mieskzanca Grecji Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: twoj facet jest prawnikiem 07.09.04, 13:16 aha. A czy to, ze mieszkaniec Grecji jest Polakiem z dziada pradziada, ktory pierwsze 25 lat zycia spedzil w Polsce i tamże, jako ubogi sprzedawca sklepowy zawładnął mym sercem, ma jakies znaczenie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: twoj facet jest prawnikiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:18 jak pisałem sklep był elektryczny byc moze stad tyle ołowiu oraz miedzi wokoł cibie ale byc moze jego korzenie nasunełi ci ze moze akurat on jest kasiasty z prapra dziada:) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: twoj facet jest prawnikiem 07.09.04, 13:06 nie miałam okazji poznać budowlańców- nie było więc jednego z ważnych elementów do zakochania- styczności przestrzennej- obracałam się w innym srodowisku że tak głupkowato to ujmę, stąd nie wiem...być może, choć mój obecny daje mi go wystarczająco dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking budowlaniec=ułanska fantazja oraz egzotyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:12 wiec ja bym sie pokrecił bedac kobieta po jakims palcu budowy aby zakosztowac rozkoszy z np. Jozkiem od dachowek:) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: budowlaniec=ułanska fantazja oraz egzotyka 07.09.04, 13:16 kurde Z. jakoś mnie kpina z robotników nie bawi, oni mają swoje dziewczyny, swoje zycie, swoje weekendy, wakacje i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: budowlaniec=ułanska fantazja oraz egzotyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:19 kurde Zet fajne powiedzenie:) Ranking nie kpi z robotnikow oni maja dziewczyny ale moze chcili by wykształcone dziewczyny:) wiesz polaczenie intelektu z egzotyka i mamy udany zwiazek na dłuuuuugie lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: twoj facet jest prawnikiem 07.09.04, 13:09 no właśnie..?!? Dlaczego Blanchet nie wybrałaś robotnika??? Ty blacharo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: twoj facet jest prawnikiem 07.09.04, 13:12 a ja? jesli ja wybralam sprzedawce z elektrycznego, ktory potem przekwalifikowal sie na robotnika, to ja tez jestem blachara, tak jak Blanchet, ktora wybrala prawnika? Nic nie rozumiem, co to za zasady skomplikowane sa. HELP! Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: twoj facet jest prawnikiem 07.09.04, 13:14 Przyznaj sie: poleciałaś na darmowe żarówki! jesteś blacharą! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja aleś mie tera zdemaskował, Ranking :)) 07.09.04, 13:22 Tak jest, skoro to juz zostało wyartykułowane, przyznaje się do winy: poleciałam na darmowy kabel. Wstyd mi, ale przynajmniej dzieki temu dziś mogę o sobie powiedziec to, czego inne mogą mi tylko pozazdroscic: tak, jestem blacharą!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: aleś mie tera zdemaskował, Ranking :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:23 no i mozesz za darmo "ciagnac" energie Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: twoj facet jest prawnikiem 07.09.04, 13:17 przyznaje, ze jestem panna, ktora poleciala za mundurem, zarowki byly tylko swietlistym dodatkiem do zielonego uniformu i czterech!!!! belek na pagonach. Tak! Jestem blacharą!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking byc moze ten elektryczny i masa miedzianych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:16 stpow znajdujacych sie w kablu wpływa na to ze wyczuwam sporo metali szlachetnych wokoł ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: byc moze ten elektryczny i masa miedzianych 07.09.04, 13:25 Tak, to prawda, mam spore pudło kosztownosci po Mamie. Mój Tata chciał to , o zgrozo!!! opylić/spienieżyć u jakiegos jubilera wiec sie zbulwesowalam i powiedzialam stop! Nie bedzie jubiler pluł nam w twarz, biore do siebie rodzinne pamiątki! Stad te metale szlachetne, ktore wyczuwasz, jak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: byc moze ten elektryczny i masa miedzianych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:29 wiec wyrzuc je za okno i wtedy zrobimy pomiar ktory byc moze cie przesunie o kilka miejsc w ktoras strone Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet no nie moge!!!!!!! 07.09.04, 13:21 ja nie miałam nic do wybierania! poznaliśmy się, zabujaliśmy się w sobie itd. nie było tam osob z innych grup zawodowych żebym mogła wybierać.....bo tak to oczywiste jest że bym wybrała tego cholernego budowlańca :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: no nie moge!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:25 a powiedz czy jestes usatysfakcjonowana pozostałymi czynnnosciami nie zwiazanymi z pieniadzem oraz blacha? np. sexem, pieszczotami, czułosciami, rozmowami itp? Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: no nie moge!!!!!!! 07.09.04, 13:28 jestem.....szczególnie w te dni kiedy on dostaje podwyżkę a jeszcze bardziej kiedy ja ją dostanę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking czyli blachara na 102 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:31 skoro jego podwyzka cie satysfakcjonuje i sprawia ze orgazmy staja sie dłuzsze i przyjemniejsze to mysle ze chyba powinnas wskoczyc na miejsce 3 chociaz zyczliwy i jego wglad w garderobe polek tez jest niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: no nie moge!!!!!!! 07.09.04, 13:27 tanie wymówki... mało to placów budowy jest? jak byś chciała to byś budowlańca znalazła! o! :) a teraz łądnie na głos prosze powtorzyć uzupełniając puste miejsca: Nazywam sie Blanchet, mam ...lat i od ...lat jestem BLACHARĄ. dopiero po tym oswiadczeniu będzie można Ci pomoc! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Pytanie w kwestii formalnej 07.09.04, 13:23 Czy Zawodowiec i Kopov to blachary czy blacharze....? bo mam błotnik to wyklepania... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Pytanie w kwestii formalnej 07.09.04, 13:26 mnie cygan nauczył klepac patelnię:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Pytanie w kwestii formalnej 07.09.04, 13:28 to chiba nie to samo.... a F.Vat wystawiasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Pytanie w kwestii formalnej 07.09.04, 13:35 szkoda:(, frę wystawię, polerowanie gratis i dam gwarancję :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking blachary ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:28 Zawodowiec jest zdecydowanie blachara do tego nie potrafiaca nawet skrecic kalkulatora on poprostu leci na samochody oraz majatek, od tego zalezy czy sie roznierze czy nie. kopov za to za cipsy, snicersa lub paluski byc moze i wezmie młotek do reki i poklepie, wiesz wszystko zalezy od tego jaki to błotnik:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec satysfakcjonuje mnie 1 miejsce i mysle ze to powod 07.09.04, 13:32 do dumy byc liderem polskeij blacharki wyczynowej Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: satysfakcjonuje mnie 1 miejsce i mysle ze to 07.09.04, 13:34 to tłumaczy, dlaczego ze mną, na 10 miejscu nie chcesz mieć nic wspólnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: satysfakcjonuje mnie 1 miejsce i mysle ze to 07.09.04, 13:37 pracuj na sobą , daz do doskonałosci blacharskoci a wtedy bedzimy wspolnie....... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: mnie drugie miejsce nie bardzo 07.09.04, 13:34 jednak nie pozostaje mi nic innego niż tylko chylić ci czoła i mieć nadzieję, że drugim razem będzie lepiej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: mnie drugie miejsce nie bardzo 07.09.04, 13:38 uwazam ze powinnas podczas drugiego pomiaru obwiesic sie bizuterią i powinno byc dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Dlaczego mam dopiero 8 miejsce??? 07.09.04, 13:44 jesli już zasłużyłam (czym, proszę o krótkie wyjaśnienie) na miejsce w rankingu to wolałabym coś bliżej I a nie pod koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking sama mowisz o intelekcie a blacharskosc ukrywasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:48 taka negatywna postawa wpływa na miejsce zajmowane w rankingu TOP-10, popracuj nad soba ubierz cos obcisłego w kolorze rozowym z duzym dekoldem, przysolaruij sie, slizgaj sie po maskach drogich samochodow, powiedz wprost i otwarcie wyksztalcenie sie nie liczy wazna jest kasa:) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: sama mowisz o intelekcie a blacharskosc ukryw 07.09.04, 13:58 Rude w różowym dennie wygląda, prędzej turkusik jakiś albo oczojebna zieleń. Solarium owszem bywam ale zasadniczo nie potrzebuję przy swoim kolorze skóry, dekolt założę jak mi brzuch zniknie. Biorąc pod uwagę koszty wyprawki dziecięcej przyznaję od razu KASA SIĘ LICZY i to bardzo. Awansuję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: sama mowisz o intelekcie a blacharskosc ukryw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:00 jest szansa ze wskoczysz przed renie bo ona znalazła sie przez to ze jej maz pracuje w elektrycznym i było spore natezenie miedzi w okół niej. Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet a propos ironii na temat robotników 07.09.04, 13:57 chyba w sierpniowych charakterach był art. tyt "powiedz mi co cię śmieszy a powiem ci kim jesteś" czy jakoś tak , gdzie najgorzej podsumowani są ci którzy czerpią największą radość z humoru w którym ma miejsce doraźne podwyższenie samooceny wskutek poniżenia "gorszego" od nas np. budowlańca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a propos ironii na temat robotników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:02 czytasz charaktery? toz to głupia gazeta, ja nie wierze w takie artykuły bo czesto sa one napisane w jakims celu np. aby wpłynac na czytelnika. Ja ich przeciez nie ponizam tylko wydaje mi sie ze bardzo ale to bardzo jest apetyczny taki Franek z ubytkiem w jamie ustnej:) kiedy mi sie oddasz skarbie? Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet a to Ty jesteś ten apetyczny Franek? 07.09.04, 14:06 pełen egzotyki i próchnicy? a dzięki jakiej kwocie zaangażowałeś się w obecną pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a to Ty jesteś ten apetyczny Franek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:08 nie jestem az takim apetycznym franeczkie. powiedz czy pociaga cie "kurede Z":) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: a to Ty jesteś ten apetyczny Franek? 07.09.04, 14:13 myślę jednak że powinieneś poczytać charaktery szczególnie wrześniowe- poświęcone zaburzeniom osobowości - a jeszcze szczególniej art. o narcyzach i histrionikach, baj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a to Ty jesteś ten apetyczny Franek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:18 ale jestes niedobra dla mnie. co ja ci zrobiłem? kiedy ci to zrobiłem? jak ci to zrobiłem? Ja nie mam zadnych zaburzen osobowosci jak juz:) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: a to Ty jesteś ten apetyczny Franek? 07.09.04, 14:24 :) nie mogę powiedzieć czy lecę na ciebie zet czy nie- bo ponoć barany lubią kobiety których nie mogą zdobyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a to Ty jesteś ten apetyczny Franek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:29 no zapewne tak jest bo po co nam łatwe ale ta niechec ktora w mnie rzucasz jest taka niezrozumiała dla mnie. w sumie nie pamietam abym cie kiedykolwiek obraził lub zwymyslał a ty mi wiecznie o zaburzeniach osobowosci:( Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: a to Ty jesteś ten apetyczny Franek? 07.09.04, 14:32 to Ty nie wiesz że zaburzenia osobowości są trędi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a to Ty jesteś ten apetyczny Franek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:35 nie wiedziałem:) w sumie nie czuje u siebie zaburzen. napisz czy oczy "kurde zeta" cie oniesmielają? Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: a to Ty jesteś ten apetyczny Franek? 07.09.04, 14:37 nie miałam okazji w nie zajrzeć ale już teraz widzę że potrzebujesz swojej Echo niczym Narcyz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a to Ty jesteś ten apetyczny Franek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:40 ale czy w ogole widziałas zdjecie? wiesz chcec dowiedzenia sie czy sie komus podoba nie jest chyba narcyzmem a poprostu ciekawoscią co ta osoba o tobie mysli:) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: a to Ty jesteś ten apetyczny Franek? 07.09.04, 14:45 sam stwierdziłeś że jestem blacharą stąd chyba sam wiesz że ogłoszenie towarzyskie które mogłoby do mnie trafić nie brzmiałoby "czy nie uważasz że jestem przystojny etc" ale " czy nie podnieca cię mój prestiż społ.zawod.?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a to Ty jesteś ten apetyczny Franek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:49 a przeciez ja to na zarty napisałem czego dowodem jest ja na 1 miejscu lena na drugim i pierozek na 10. ale widziałas to zdjecie czy nie? bo swego czasu chciałąs zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: a to Ty jesteś ten apetyczny Franek? 07.09.04, 14:51 nie widziałam zdjęcia bo jakiś czas byłam w okresie zrywania z forum i teraz mi się niechcący wróciło, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking Re: a to Ty jesteś ten apetyczny Franek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 14:55 a to przez jestes zimna co do mojej osoby:)) chcesz zobaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś