Dodaj do ulubionych

sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy?

11.12.14, 15:19
ostatnio dwa razy już mi się śniły sny z podtekstami erotycznymi ze znajomym, ot zwykły kolega, nigdy nic między nami nie było i na pewno nie będzie, z resztą oboje jesteśmy w udanych związkach. Ale mnie zastanawia skąd takie rzeczy biorą się w naszych głowach? Zdarzyło wam się coś takiego? bo trochę mi z tym dziwnie ;)
Obserwuj wątek
    • mendigo Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 15:22
      Gdybym miała poważnie traktować własne sny, musiałabym się skrępować i wrzucić do rzeki. Dla dobra wspólnego.
    • dziala_nawalony Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 15:24
      a cholera wie skad, zdarzalo, nic dziwnego w tym nie widze.
    • leptosom Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 15:25
      sny z podtekstami erotycznymi nie zdarzają się w udanych związkach. wyjątek: dłuższa rozłąka.
      • sandriks Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 15:26
        no kiedy ja własnie jestem w udanym związku, a już na pewno pod kątem seksualnych kwestii
        • leptosom Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 15:34
          Widocznie tylko Ci się wydaje. Niby udane kwestie seksualne, a podświadomość sygnalizuje braki zaspokojenia nieuświadomionych jeszcze potrzeb.
          • sandriks Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 15:51
            mówisz, że może mam ochotę na innego faceta czy coś? ;)
            • leptosom Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 17:31
              wyraźnie tak. rozważ kandydaturę przyśnionego.
              • sandriks Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 20.12.14, 15:59
                żonaty i dzieciaty, więc poza kręgiem mojego zainteresowania jakkolwiek ;)
                • wioletta.mm Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 20.12.14, 16:14
                  U Freuda było chyba tak, że nie należy tego co się śni traktować dosłownie, czyli jeśli sen o innym ma sygnalizować jakiś brak to nie znaczy od razu, że chcesz go puknąć tylko trzeba dojść do tego co ten przyśniony symbolizuje, z czym Ci się kojarzy. Może właśnie z małżeństwem, dzieciarnią, domem z ogrodem i trzymaniem na starość zębów we wspólnej szklance.
      • ursyda Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 15:27
        Jak 12 dni to już jestem
        • leptosom Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 15:31
          co jesteś? rozerotyzowana sennie, gotowa na wszystko, wpadasz w deprechę?
          • ursyda Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 15:38
            To w nawiazaniu do twojego postu od rozłące, czy 12 dni to dużo i czy w związku z tym będę usrawiedliwiona ze snów erotycznych.
            • leptosom Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 17:38
              niemal 2 tygodnie? jeżeli źle znosisz takie rozstania, to uzasadnione. jeśli zaś takie rozstania dobrze wpływają na ciebie, wypoczywasz, to tym bardziej jesteś usprawiedliwiona.
              nie powinnaś zadręczać się z tego powodu. wszystko w porządku.
              • ursyda Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 12.12.14, 01:34
                Tak czy tak, czuję się usprawiedliwiona
                • leptosom Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 12.12.14, 09:25
                  wsjo normal'na.
                  • ursyda Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 20.12.14, 19:37
                    kiepski akcent
      • lizzy1 Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 14.12.14, 00:08
        leptosom napisał:

> sny z podtekstami erotycznymi nie zdarzają się w udanych związkach. wyjątek: d
        > łuższa rozłąka.

Zdarzają się jak najbardziej, a już zwłaszcza w związkach z jako takim stażem.
    • sandriks Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 15:25
      dobra, to mi trochę lepiej :D myślałam, że mi moja podświadomość jakieś dziwne sygnały wysyła :D
    • pomorzanka34 Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 15:34
      nie wiem ale mnie one czasami przerażają swoją autentycznością ;D
      • sandriks Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 15:52
        no własnie, a najgorsze było, że akurat dokładnie tego dnia co mi się w nocy przyśnił ten kolega to później go spotkałam i normalnie myslałam, że sie spalę ze wstydu, choć niby nie wiadomo czemu :P
        • pomorzanka34 Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 17:09
          ;))) oj tam przecież nie wiedział ,że był głównym bohaterem twoich snów więc spoko nie przejmuj się
        • leptosom Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 17:42
          powinnaś to omówić z nim.
    • lew_ Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 15:37
      Ja mam codzinnie erotyczne sny i nie placze:)
      • sandriks Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 15:51
        ale jesteś facetem czy kobietą? ;)
        • lew_ Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 16:01
          Czy lew moze byc kobieta? :)Mam sny i o forumkach:)
          • sandriks Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 16:07
            o a to ciekawe :D wizualizują Ci się czy występują w formie nicków i postów ? :P
            • lew_ Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 16:16
              Tylko te,ktore znam z fotek:)
              • sandriks Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 16:19
                aaa to ja na pewno pod tą kategorię nie podpadam :D
    • varia1 Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 16:22
      nie wiem skąd się biorą, ale na pewno to nie jest nic nienormalnego
    • mariuszg2 Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 16:23
      to w końcu bierzesz się tylko za singli czy jednak kręcą CIę faceci w związkach..bo nie ogarniam
      • sandriks Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 16:26
        za nikogo poza własnym osobistym mężem się nie biorę
        • mariuszg2 Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 16:27
          przekaż mężowi wyrazy współczucia
    • alpepe Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 16:52
      nic, to tylko śmietnik, mnie się ostatnio śnił George Clooney i tłumaczył, czemu jest z Amal. Pewnie pokłosie Pudelka i Morgenpost, gdzie było, o nowym filmie Cloneeya kręconym w Berlinie.
      • znana.jako.ggigus czy Clooney wyjaśnił do rzeczy? 13.12.14, 22:08
        Ładna ta jego żona.
    • lew_ Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 16:56
      Ales sie szarpla,Alpepe :)nie mniej niz sam Clooney:)
    • czoklitka Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 16:57
      może tak i jesli już, to bardzo dawno temu
    • molly_wither Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 18:55
      Naprawde jestes w udanym zwiazku?
      • sandriks Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 13.12.14, 16:23
        a uważasz, że takie sny to obaw tego, że nie jestem? :>
        • molly_wither Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 13.12.14, 19:34
          Snienie to podswiadomosc.

sandriks napisała:

> a uważasz, że takie sny to obaw tego, że nie jestem? :>
    • paco_lopez Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 11.12.14, 19:13
      wszyscy fantazjują , to i ty fantazjujesz. z innej gliny nie jesteś. to normalne.
    • wiarusik Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 13.12.14, 18:28
      wg sennika:
      www.ksiega-snu.pl/sen,sex.html
      • molly_wither Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 13.12.14, 19:37
        Czlowieku,zacznij odrozniac podteksty erotyczne od stosunku.Autorka napisala wyraznie o podtekstach, a nie o seksie.
        wiarusik napisała:

> wg sennika:
        > www.ksiega-snu.pl/sen,sex.html
    • taki-sobie-nick W czym problem? 13.12.14, 19:31
      Zdarzało mi się wielokrotnie, no i?
      • sandriks Re: W czym problem? 20.12.14, 16:01
        no i lepiej mi, bo utwierdziłam się, że nie jestem z tym sama ;)
        • lew_ Re: W czym problem? 20.12.14, 16:28
          Na pewno mialas erotyczne zamiary wobec tego kolegi:)
        • taki-sobie-nick Re: W czym problem? 20.12.14, 16:35
          sandriks napisała:

> no i lepiej mi, bo utwierdziłam się, że nie jestem z tym sama ;)

Ile masz lat? A, prawda, to nie wiek, to nadmiar wiary w Rozum. Bez urazy, to nie do ciebie, miałam na myśli ogólny trend.
    • akle2 Re: sny erotyczne o znajomym- skąd takie rzeczy? 20.12.14, 22:14
      Jak Ty to robisz? Mnie się ciągle śnią jakieś wojny i apokaliptyczne kataklizmy, z UFO na czele.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka