Dodaj do ulubionych

Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z menem?

16.02.15, 10:09
Akcja:
tramwaj w dużym mieście wojewódzkim, kurs z południowo-wschodnich dzielnic w kierunku centrum
Osoby:
mężczyzna lat ok 30, w skrócie nazywany dalej skrótowo "Buc".

Buc zakłada zestaw słuchawkowy do komórki, łączy się z kolegą i nawija na głos tak, że pozostali pasażerowie obok wszystko słyszą:

"Cześć stary! słuchaj jaką zapiekankę sobie zrobiłem rano no palce lizać, tyle sera, nawet pieczarki dałem. Co u ciebie , aha..aha.., a do pracy idziesz, aha... no... tak... , hehe, dupeczka, no stary.... hehe. Słuchaj Rafi ja teraz to nie będę wyjeżdżał, z parę miesięcy zostanę jeszcze w kraju, może rekreacyjnie gdzies wyskoczę, jakas Australia hehe, ale na stałe na razie nie. Dupeczka rozumiesz wzięła mnie wczoraj na rozmowę, no....buhaha, jakie te baby sa glupie, teksty czy ty mnie kochasz, czy ty to poważnie traktujesz, no rzuciłem jakąś pogadankę, hehe , tak trzeba z tymi babami, żeby coś powiedzieć ale nic nie powiedzieć bo się uczepi i już by wiadomo co chciała. Dupeczka mi tekstami jedzie jak sobie dalej wyobrażasz, że ona to na poważnie i kocha, że ja żyję jak wieczny student, i takie jazdy, no! hehe, że nie tylko słowa, ale czyny.. musiałem dupeczkę ugłaskać, coś jej pościemniałem, łyknęła i było miło. Buhahaha. Dupeczkom wiele nie trzeba, łykają wszystko, ale wiesz, teraz muszę ostrożnie. Głupie takie, dupeczkom się wydaje, że od razu facet będzie cos więcej.. no... hehe.. Słuchaj Rafi, kiedy na piwko skoczymy, wieczorem może? no, to się trzymaj chłopie. he...no..dupeczki takie są, hehe "

....Więc jeśli któraś z was ma faceta który dziś rano jadł zapiekankę, ma kumpla Rafiego i jechał przed 9rano tramwajem
- to już wiecie kim dla niego jesteście
Więc nie tracąc z nim cennego czasu może go raz a porządnie kopniecie w ...
Obserwuj wątek
    • zbyfauch Re: Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z m 16.02.15, 10:17
      Dupeczki, które towarzyszą buhaha-chłopaczkom są ich warte.
      • wispar1 Re: Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z m 16.02.15, 11:12
        Myślisz? Nie zdziwiłoby mnie gdyby tak się zachowywał wytatuowany mięśniak. Ale to był przyzwoicie ubrany chłopak, który skończył nawet studia.... Brrrr.
        • zbyfauch Re: Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z m 16.02.15, 11:31
          Myślę, że on z dupeczką podobnym językiem się komunikuje, figofago barabara, takoż jeśli ona to akceptuje ... :)
        • samuela_vimes Re: Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z m 16.02.15, 20:37
          wispar1 napisała:

> Myślisz? Nie zdziwiłoby mnie gdyby tak się zachowywał wytatuowany mięśniak. A
          > le to był przyzwoicie ubrany chłopak, który skończył nawet studia.... Brrrr.

ponoć gajer dobrze wygląda dopiero na czwartym pokoleniu, czy jakoś tak to szło.
    • tymon99 Re: Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z m 16.02.15, 11:42
      przecie żadna tu by się nie zadawała z bucem, co w tramwaju przez telefon gada. żadna.
    • obrotowy dobrze, ale... 16.02.15, 18:13
      wispar1 napisała:
      Więc nie tracąc z nim cennego czasu może go raz a porządnie kopniecie w ...

Dobrze, ale...
      1. ale tego meskiego kwiatu "pol Swiatu" - wiec noga moze zabolec od tego kopania.
      2. Moze lepiej nie zadawac trudnych pytan, gdy nie ma sie pewnosci
      - co do szczerosci odpowiedzi ?
    • molly_wither Chamstwo i buractwo 16.02.15, 18:59
      Moja 80letnia matka, w sumie prosta z niej kobieta, ale na kulturze sie zna, twierdzi,ze nie podrozuje srodkami lokomocji (jesli nie musi) , bo wk....ja komorkowcy,ktorzy glosno komentuja swoje problemy.Nie moge sie doczekac, kiedy wejdzie w zycie planowany zakaz rozmawiania w srodkach transportu publicznego.
      • smie-chu Re: Chamstwo i buractwo 16.02.15, 20:35
        I tak go kopnie:) Koleś ma 30 lat, nie pracuje, bo dziwi się że kumpel idzie do pracy:) Zapie... tramwajem, zamiast wypasionym autem. Co wy? Samie wiece jakie musi spełniac wymagania kandydat na długotrwały związek:)))))
        • sundry Re: Chamstwo i buractwo 16.02.15, 20:43
          Ale źródło dochodu ma, skoro wypad do Australii planuje ;) a w dużych miastach lepszy tramwaj na co dzień niż korkowe szaleństwo w wypasionej furze, skąd zresztą wiesz, że w garażu nie miał? A wymagania zależą od kobiety, każda ma inne :)
          • smie-chu Re: Chamstwo i buractwo 16.02.15, 20:47
            Bo to jest taka na etapie zakochania. Ale poźniej wejdzie w etap planowania wspólnej przyszłości. Poza tym są koleżanki, one jej to uświadomią:)
            • sundry Re: Chamstwo i buractwo 16.02.15, 20:50
              Wydawało mi się, że jak laska jest dość duża, by mieć chłopaka, to umie też myśleć samodzielnie, bez pomocy koleżanek :)
          • mendigo Re: Chamstwo i buractwo 16.02.15, 20:48
            A w dodatku umie sobie sam śniadanie zrobić. To nie lada zaleta. I pewnie nie miał na sobie rurek, to kolejna.
    • stasi1 cóż kobiety są dziwne 16.02.15, 21:15
      mam kolegę w pracy który o kobietach wyrażał się świnie(dosłownie). Ale usprawiedliwiał się że tak nie mówi przy ojcu ani przy aktualnej dziewczynie.póżniej si ę rozstali i związał się z dziewczyną od nas. I chyba jej to nie przeszkadza jak on się o nich wyraża. Inna sprawa że ostatnio przestał mówić o tych świniach.
      • six_a Re: cóż kobiety są dziwne 16.02.15, 22:01
        załóżmy optymistycznie, bo rzecz jasna tak nie było, że pani ucywilizowała pana od świń. i to ona jest dziwna? a on nie?
        • stasi1 Re: cóż kobiety są dziwne 17.02.15, 15:06
          Spytam się jej. Zobaczymy
          • stasi1 Re: cóż kobiety są dziwne 27.02.15, 09:16
            spytałem się jej jak on nazywa kobiety. Wiedziała że to są lachony o świniach nie. Może jednak nie było jej przy tych naszych rozmowach.
            • six_a Re: cóż kobiety są dziwne 28.02.15, 18:20
              wasze rozmowy, to i wasze świnie.
              ja bym się tym nie chwaliła za bardzo.
              • stasi1 Re: cóż kobiety są dziwne 01.03.15, 22:46
                akurat świnie nie są moje. Ja o kobietach mówię najczęściej laseczka. Nawet do swego 3 letniego syna mówię: choć poderwiemy jakąś laseczkę. Oczywiście dla niego, nie dla mnie.
                • six_a Re: cóż kobiety są dziwne 01.03.15, 23:44
                  >choć poderwiemy
                  aha. czyli margines. to trzeba było tak od razu.
    • czoklitka Re: Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z m 17.02.15, 17:46
      co to w ogóle za facet, że tyle z kumplem przez telefon ględzi jak baba. To nie buc, a buca jest.
      • sundry Re: Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z m 17.02.15, 18:18
        W dzisiejszych czasach mężczyźni są coraz mniej mescy, plotkowanie to tylko jeden z objawów :)
        • czoklitka Re: Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z m 17.02.15, 18:27
          niewieścieją nam samczyki, no masakra normalnie
          • hateuall Re: Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z m 17.02.15, 18:30
            Najpierw nasłuchali się od kobiet jacy to mają być, potem tacy się porobili, a teraz rozczarowanie.
            • czoklitka Re: Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z m 17.02.15, 18:33
              i po co im to było w końcu ci "normalni" i nie zniewieścieli nadal mają branie u kobiet
      • molly_wither Re: Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z m 17.02.15, 19:44

Takich coraz wiecej.Dzisiaj na poczcie takiego widzialam,kolejka byla dluga, a ten nawijal przez komorke i tak sie nakrecal (opowiadal o sobie, jaki to jest "piekny i zdolny"),ze jak przyszla jego kolej to sie okazalo,ze jego numerek juz przeszedl. Zdziwko takie, ze nawet wspolczuc mu nie bylam w stanie.
        czoklitka napisała:

> co to w ogóle za facet, że tyle z kumplem przez telefon ględzi jak baba. To nie
        > buc, a buca jest.
        • czoklitka Re: Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z m 17.02.15, 20:01
          >ze jak przyszla jego kolej to sie okazalo,ze jego numerek juz przeszedl

i dobrze mu tak, babcowi jednemu
          • taki-sobie-nick Re: Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z m 19.02.15, 19:31
            czoklitka napisała:

> >ze jak przyszla jego kolej to sie okazalo,ze jego numerek juz przeszedl
            >
            > i dobrze mu tak, babcowi jednemu

Ja bym powiedziała raczej: głupkowi jednemu. Mógłby pomyśleć, że numerek przejdzie i że trzeba go pilnować, a nawijać po załatwieniu sprawy.
            • czoklitka Re: Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z m 28.02.15, 16:44
              nawijał pewnie, aby mu czas szybciej zleciał, a tu taki zonk
    • taki-sobie-nick Na pewno nie ja 19.02.15, 19:32
      natomiast chętnie wykopałabym go z tramwaju.
    • wiarusik Re: Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z m 19.02.15, 19:36
      daj chłopu pożyć.
    • greedex5 Re: Która wczoraj przeprowadzała pow. rozmowy z m 03.03.15, 10:46
      Ja wczoraj na drodze elektronicznej i z innym efektem. W skrócie przesłanie faceta. "Codziennie do Ciebie rano pisze po przebudzeniu i na dobranoc przesyłając całusy tylko tak, żeby pozostać w kontakcie. Bardzo lubię i to wszystko". Może i już nie kocha (nie widzieliśmy się kilka miesięcy bo ja nie chciałam) ale na każdym etapie związku było tak samo. Kompletny i wręcz nieracjonalny lód przy pytaniach np. o inne kobiety i zawsze próba (?) zerwania związku romantycznego przy zachowaniu kontaktu. Więc to co ten chłopak powiedział bardzo dużo mi wyjaśnia "żeby ona sobie czegoś nie pomyślała, czegoś nie chciała, oczekiwała" itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka