Dodaj do ulubionych

Po czym poznac geja?

30.05.15, 19:34
Mam podejrzenia,co do "bliskiej" mi osoby,ale wiem,ze to trudne. Jakies 100 procentowe znaki?
Obserwuj wątek
    • pomorzanka34 Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 19:43
      perfekcyjny wygląd zawsze i wszędzie (?) heheh :)
      może w sposobie w jakim komunikuje się z innymi facetami czy się do nich uśmiecha żartuje ..
      hm ? normalnie aż sama jestem ciekawa
      • czoklitka Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 19:50
        w sposobie komunikowania się ze wszystkimi - takie dziewczęce, mało męskie ruchy np.
        • molly_wither Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 19:53
          A jakie to sa meskie ruchy? To jest wlasnie trudne, bo czesto ktos zachowuje sie,jak typowy facet,a okazuje sie ,ze jest homo. Czy preferowanie towrzystwa meskiego ponad kobiece moze byc wyznacznikiem? Z drugiej strony geje lubia towarystwo kobiet.
          czoklitka napisała:

> w sposobie komunikowania się ze wszystkimi - takie dziewczęce, mało męskie ruch
          > y np.
          • czoklitka Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 19:58
            zauważyłam, że geje tak "dziwnie", "kobieco" gestykulują.
            • molly_wither Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 20:00
              To chyba odmiana geja kobiecego, gej meski po prostu woli facetow i dba o siebie.
              czoklitka napisała:

> zauważyłam, że geje tak "dziwnie", "kobieco" gestykulują.
              • czoklitka Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 20:09
                możliwe, aż tak dobrze się nie znam. wszyscy znajomi mi geje zadawali się głównie z koleżankami, mając przy tym kobieca gestykulację.
                • grzeczna_dziewczynka15 Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 09:04
                  :) No a ja mam wielu znajomych gejów, których byś "nie podejrzewała" o bycie gejem. Ludzie są różni.
                  • czoklitka Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 17:08
                    tak, wiem, że są niestety różni. Ehh, nigdy się człowiek nie nauczy innych ludzi.
                  • fuzja-jadrowa Re: Po czym poznac geja? 02.06.15, 10:41
                    > :) No a ja mam wielu znajomych gejów, których byś "nie podejrzewała" o bycie gejem. Ludzie są różni.

Zdecydowanie. Oglądałam kiedyś eksperyment - grupie hetero obu płci pokazano grupkę mężczyzn (homo i hetero). Nie było ani jednej osoby, która na podstawie wyglądu i zachowania, poprawnie rozpoznała orientację wszystkich. Większość strzelała (przyznaję, że ja też - i rzadko trafiałam).

Kiedyś podczas wakacji wynajęłam sobie i znajomym lokum w okolicach kilku pubów/barów dla gejów. Wiedziałam o tym tylko ja, nie uważałam tego za fakt istotny na tyle, żeby ich o tym informować. Znajomi w ogóle nie zorientowali się, że to geje - myśleli, że wieczorami mężczyźni wylegają z piwem przy okazji meczów (kilka kobiet też się tam przewijało).

(A ilu wśród nich przystojniaków - szok ;))

W pracy to samo, nie rozpoznałam ani gejów, ani lesbijek.
          • znana.jako.ggigus okazuje się że jest homo? 30.05.15, 19:59
            Zawiadamia na facebooku?
    • coffei.na Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 19:54
      Po komarach w zębach??
      Ups sorry! To zadowolonego motocyklistę po tym!
      • dziala_nawalony Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 19:57
        coffei.na napisała:

> Po komarach w zębach??
        > Ups sorry! To zadowolonego motocyklistę po tym!

..a moze to ten co chetnie zasiada za tym motocyklista?
        • coffei.na Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 20:22
          Oj Navarek..coś kawał Ci się wyostrzył!!
          Wiadomość z ostatniej chwili...zafarbowałam włosy (wczoraj również,ale kolor mi sie nie spodobał) i kutwa••jestem bardziej marchewkowa od marchewki!!!
          Czy to oznacza ,że jestem gejką??!!!!
          • dziala_nawalony Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 20:43
            coffei.na napisała:

> Oj Navarek..coś kawał Ci się wyostrzył!!
            > Wiadomość z ostatniej chwili...zafarbowałam włosy (wczoraj również,ale kolor mi
            > sie nie spodobał) i kutwa••jestem bardziej marchewkowa od marchewk

i jesli tylko marchewka,odpowiednio twarda, to chetnie schrupie.

> i!!!
            > Czy to oznacza ,że jestem gejką??!!!!

to oznacza,ze jestes marchewkowa batmanka..8)
            • coffei.na Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 20:52
              dziala_nawalony napisał:

>
              > i jesli tylko marchewka,odpowiednio twarda, to chetnie schrupie.

Navaar...straciłam nadzieję,gdyż Twój wpis oznacza tylko jedno...a ja...nie mam nic twardego ...prócz charakteru :(
              • dziala_nawalony Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 20:54

..Coffcia,spox, moze byc i charakter..lubie chrupa, az zeby trzeszcza..8)
                • coffei.na oooo nie!! 30.05.15, 21:35
                  Tylko nie to! Pliska!
                  Wystarczy,że młodziak-słodziak staje przede mną i jakby specjalnie zgrzyta zębami...z szelmowskim półuśmiechem...
    • znana.jako.ggigus po niczym 30.05.15, 19:57
      każda osoba ma inne cechy. Idz do gejowskich knajp, to zobaczysz tylu różnorodnych facetów, że przestaniesz pytać.
      • molly_wither Re: po niczym 30.05.15, 20:01
        Smieszne bardzo. Dlatego wlasnie pytam.
        znana.jako.ggigus napisała:

> każda osoba ma inne cechy. Idz do gejowskich knajp, to zobaczysz tylu różnorodn
        > ych facetów, że przestaniesz pytać.
        • znana.jako.ggigus no to po co pytasz, skoro wiesz, że 30.05.15, 20:05
          nie ma jednej, niezawodnej cechy?
          Gej to nie leworęczny. A zresztą są i lewusy, co ich w dziedziństwie przestawili. Ale lewusa to łatwo poznać!
          • dziala_nawalony Re: no to po co pytasz, skoro wiesz, że 30.05.15, 20:11

A zresztą są i lewusy, co ich w dziedziństwie przestawil
            > i. Ale lewusa to łatwo poznać

..lewus zem od urodzenia,mozliwe jest przestawienie leworecznosci? ..bo nie wiedzialem,wiesz cos wiecej o tym?
            • molly_wither Re: no to po co pytasz, skoro wiesz, że 30.05.15, 20:18
              Po naszemu "szmaja". Pewnie tak samo mozliwe,jak zrobienie z homo hetero. he he.
              dziala_nawalony napisał:

>
              > ..lewus zem od urodzenia,mozliwe jest przestawienie leworecznosci? ..bo nie
              > wiedzialem,wiesz cos wiecej o tym?
              • znana.jako.ggigus słowo szmaja jets dla mnie 30.05.15, 20:25
                wyjątkowo nieprzyjemne, ale nie napiszę nic w zamian
              • dziala_nawalony Re: no to po co pytasz, skoro wiesz, że 30.05.15, 20:25
                molly_wither napisał(a):

> Po naszemu "szmaja". Pewnie tak samo mozliwe,jak zrobienie z homo hetero. he he
                > .

oj Molly, Molly,..z calym szacunkiem, ale subtelnosc,czy takt nie jest Twoja najmocniejsza strona.spodziewalem sie czegos wiecej niz.. >szmeja i he..he.
                ps.a jak juz, to wole mankut
                • molly_wither Re: no to po co pytasz, skoro wiesz, że 31.05.15, 08:13
                  Moim zdaniem lepszy szmaja niz lewus.Lewus to ktos, kto nie lubi pracowac.
                  Nie mialam zamiaru nikogo urazic.Jestem jaka jestem.
            • znana.jako.ggigus oczywiście!! 30.05.15, 20:24
              nigdy nie słyszałeś o lidziach, którym w szkole nauczyciele wyciłgali długopis z lewej ręki? Niektórym przywiązywano ręce do ławki, nie żartuję.
              Mnie też nauczycielka chciała zmusić do pisania prawą ręką, ale mojej mamie lekarz zabronił przestawiania i miałam spokój.
              Ile masz lat, że nie słyszałeś o takich historiach?
              • znana.jako.ggigus wybacz literówki w dwóch pierwszych 30.05.15, 20:28
                rzędach. Ale byłam zdziwiona, że takie horrory są Ci nieznane.
                Ja poszłam do szkoły w roku 1980 i w moim pokoleniu przestawianie ludzi było nagminne.
              • dziala_nawalony Re: oczywiście!! 30.05.15, 20:32

> nigdy nie słyszałeś o lidziach, którym w szkole nauczyciele wyciłgali długopis
                > z lewej ręki? Niektórym przywiązywano ręce do ławki, nie żartuję.
                > Mnie też nauczycielka chciała zmusić do pisania prawą ręką, ale mojej mamie lek
                > arz zabronił przestawiania i miałam spokó
                > Ile masz lat, że nie słyszałeś o takich historiach?

ech, to to wiedzialem od zawsze, myslalem ze wiesz cos czyms nowym i skutecznym.Sam taka historie przezylem, pewnego razu jedna pani przekonala sie bolesnie,ze to podjela sie daremnej proby przeflancowania mlodego chlopaka na 'ruch prawostronny', i do dzisiaj tak zostalo,nawiasem mowiac, uwielbiam angielski ruch lewostronny
                • znana.jako.ggigus no to tym bardzej nie rozumiem, czemu piszesz: 30.05.15, 20:33
                  .lewus zem od urodzenia,mozliwe jest przestawienie leworecznosci? ..bo nie wiedzialem,wiesz cos wiecej o tym?
    • piataziuta Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 20:40
      Po dłuższym środkowym palcu u lewej nogi.
      Jeśli ma dłuższego, to na bank zwykły pedał.
      • mendiga Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 21:09
        Informacja, której byłaś łaskawa udzielić, jest niepełna, albowiem przy wykrywaniu gejostwa metodą ustalania wartości wskaźnika digital fuckup, należy sprawdzić, czy badany nie jest aby mańkutem. Homomańkuta zdradza bowiem środkowy palec stopy prawej. Zaznaczam, bo kto wie, ile ta wiedza małżeństw uratuje.
        • piataziuta Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 21:12
          jak homomańkut, to na pewno katolik i głosował na dudę!
          • mendiga Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 21:16
            A to już ustala się na podstawie analizy płytki paznokciowej. Najlepiej w odrębnym badaniu, w miarę możliwości przeprowadzanym w nowiu.
            • piataziuta Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 21:26
              zapomniałaś o uprzednim splunięciu przez lewe ramię, ty niedouczona ignorantko!
              • mendiga Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 21:30
                Skądże znowu. Uważam po prostu, że pewne tajniki sztuki (bo przecież nie rzemiosła) nie powinny być bezrefleksyjnie udostępniane laikom. A w każdym razie nie bez obszernego omówienia i przestrogi. Są to w końcu procedury wymagające nadzoru specjalisty.
    • sundry Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 20:54
      Pytałam znajomego geja, stwierdził że nie mają znaków szczególnych :)
    • kura_wuja Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 21:03
      po zielonych, czerwonych lub zoltych spodniach.
      • piataziuta Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 21:06
        i po blond włosach,
        i jeśli nie je mięsa
        • znana.jako.ggigus a farbowane blond też? 30.05.15, 21:07
          no bo jeśli tak, to jestem, gejem
          • piataziuta Re: a farbowane blond też? 30.05.15, 21:14
            nie, tylko prawdziwy blond się liczy
            podobno blondyni mają o jeden chromosom gejozy więcej od brunetów
            • znana.jako.ggigus szkoda 30.05.15, 21:18
              nie byłam blondynką nawet jako dziecko
              no nic, jestem i tak już porządnie lewa
              • piataziuta Re: szkoda 30.05.15, 21:24
                och, ty szmejto bez godności ! :P
                • znana.jako.ggigus szmejta to 30.05.15, 21:31
                  leworęczna puszczalska/nimofmanka?
                  Fajne słowo.
                  • piataziuta Re: szmejta to 30.05.15, 21:34
                    tak, ale dopiero w blondzie
      • sundry Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 21:39
        W XXI wieku faceci hetero też noszą kolorowe spodnie :)
        • piataziuta Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 21:40
          nie bluźnij!
          • sundry Re: Po czym poznac geja? 30.05.15, 21:48
            Znam co najmniej dwóch :(
            • kura_wuja Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 10:35
              Wspolczuje, to kryptogeje.
            • rekreativa Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 21:47
              Ale właściwie to skąd się wziął ten hejt do spodni rurek na męskim zadku? Co jest w tychże rurkach tak straszliwego? Bo nigdy nie mogłam tego zrozumieć.
              • znana.jako.ggigus to takie myślenie - facet nie nosi 01.06.15, 21:50
                różowej koszuli i kolorowych spodni.
                A są tacy, co dobrze w ww wyglądają.
    • piataziuta a teraz poważnie 30.05.15, 21:29
      jeśli to twój bliski, to z pewnością nie jest gejem
      • mendiga Re: a teraz poważnie 30.05.15, 21:32
        A teraz wal uzasadnienie, zrób mi tę przyjemność na dobranoc.
        • piataziuta Re: a teraz poważnie 30.05.15, 21:33
          przecież bliscy nie bywają gejami!
          • mendiga Re: a teraz poważnie 30.05.15, 21:48
            W rzeczy samej! Przecież większość badań ujawnia, że wśród bliskich osób badanych gejów brak. To ważny aspekt. Cieszę się, że został tu poruszony. To zawęzi poszukiwania, gdyby przyszło nam robić V RP.
            • nstemi Re: a teraz poważnie 30.05.15, 22:36
              No cosik musi być nie halo z moją rodziną :-) Bo gejów w rodzinie mam. I wszyscy w rodzinie przyzwyczajeni, nawet starsze pokolenie dymu z tego powodu nie robi.
              I przyjaciół gejów też mam, głównie panów, ale jest i para pań. O żesz zgroza, spędzaliśmy razem ferie na nartach. I z dziećmi moimi i nie moimi też, i osobnikami hetero:-) I to zajefajnie ferie były.
              Z pewnością jestem jakąś patologią. Tak, nie ma wątpliwości:-)
              • mendiga Re: a teraz poważnie 31.05.15, 06:01
                Z przedstawionych przez ciebie faktów oraz dzisiejszego stanu wiedzy wynika niezbicie, że ludzie ci, choć z tobą spokrewnieni, nie mogą być jednak twoimi bliskimi. Nauki nie oszukasz, więc nawet nie próbuj.
                • piataziuta Re: a teraz poważnie 31.05.15, 17:05
                  :D
              • molly_wither Re: a teraz poważnie 31.05.15, 08:16
                Patologia jest wtedy,kiedy gej zaklada rodzine z osoba hetero.
            • dziala_nawalony Re: a teraz poważnie 30.05.15, 23:31
              mendiga napisał(a):

> W rzeczy samej! Przecież większość badań ujawnia, że wśród bliskich osób badany
              > ch gejów brak. To ważny aspekt. Cieszę się, że został tu poruszony. To zawęzi p
              > oszukiwania, gdyby przyszło nam robić V RP.

..sadzisz,ze nadejdzie V RP? czy eksperyment z czwarta nie byl wystarczjaco odstraszajacym?
              Pytam, bo byc moze przyjdzie mi kiedys wrocic jako nieprzyzwoicie bogaty rentier, wiec chcialbym miec jasnosc, czy nie bede kolejny raz potraktowany jako dojna krowa.Mendi, bo jesli tak, to wiesz,odpalam wrotki i kierunek>> dominikana, albo malediwy, chociaz maja wredny klimat,jak na moj gust.
              • mendiga Re: a teraz poważnie 31.05.15, 06:03
                Nie mieszaj podatków do faszyzmu, to dwa różne problemy, choć oba ważkie.
                • dziala_nawalony Re: a teraz poważnie 31.05.15, 21:18
                  mendiga napisał(a):

> Nie mieszaj podatków do faszyzmu, to dwa różne problemy, choć oba ważkie.

..tymczasem ten pierwszy bardziej mi zaprzata szare w glowie,blizsza koszula cialu.,nawiasem mowiac faktycznie paskudny jest tam system polit,zamordyzm totalny, pieciogwiazdkowe hotele i plaze jak z bajki, a sto metrow dalej dzieci pod szmacianymi daszkami umieraja z muchami na twarzy, masakra.Taa, a jakie Ty wybralbys miejsce na ostatnie wesole lata zywota?
                  • mendiga Re: a teraz poważnie 31.05.15, 22:30
                    Mam przeczucie, że ostatnie wesołe to już były, więc to musztarda po obiedzie. Ale zawsze chciałam obejrzeć sobie dokładnie Islandię.
                    • obrotowy Islandie ? 31.05.15, 23:21
                      mendiga napisał(a):
                      > Ale zawsze chciałam obejrzeć sobie dokładnie Islandię.

Tam nic nie ma. Gejzery, ryby i Polacy , ktorzy je patrosza - zapijajac rybi smrod vudka...
                      • mendiga Re: Islandie ? 31.05.15, 23:24
                        Krajobrazy są. Poza tym ja się bardzo dobrze czuję w miejscach, w których nic, a najlepiej jeszcze - nikogo nie ma.
                        • obrotowy to zapraszam. 31.05.15, 23:30
                          to zapraszam do mojej piwnicy.
                          wygodna kanapa, barek wysokoprocentowy i niezly widok na pusta plaze pod palmami (tapeta).
                          tapety.joe.pl/na-pulpit/ziemia/plaza/lezaki-pod-parasolami-na-plazy/
                          • mendiga Re: to zapraszam. 31.05.15, 23:35
                            No nie wiem, trochę za szybko przechodzisz do rzeczy. Nie chciałoby mi się iść do kina na film krótkometrażowy.
                            • obrotowy alesz dlacczego ? 31.05.15, 23:53
                              mendiga napisał(a):
                              Nie chciałoby mi się iść do kina na film krótkometrażowy.

alesz dlacczego ?
                              uwazam, ze nowe wydanie Polskiej Kroniki Filmowej mozna ogladac codziennie.
                              - a nawet plaze moge Ci codziennie zmieniac - gdy zamiast papierowej tapety siekniemy projekcje z projektora...
                              a i do barku alkoholowego moge podrzucic zmienne zapasy.
                              - tylko kanapa pozostanie stala.
                    • dziala_nawalony Re: a teraz poważnie 01.06.15, 07:42
                      a jest na niej cos ciekawego, poza obrazem kamiennego pustkowia i widokiem patroszonych ryb? Mendi, no nie kaz mi sie martwic,bo rezygnacja i smutactwo nie przystoi, mlodej atrakcyjnej lasencji, jaka tu notorycznie probujesz przed nami ukryc..caly czas mam te twoje male rzeczy w glowie,a widzisz, a ja luzik mimo ze czeka mnie endoskopowy zabieg, a w moim wieku to zawsze jest jakies ryzyko,
                      • molly_wither Re: a teraz poważnie 01.06.15, 10:31
                        W jakim wieku? Chyba XXI, ej, lubimy sie troche nad soba porozczulac? Jeśli to kolonoskopia to nie peniaj, miałam i nic nie pamietam z tego. I zyje jak widać ,byle jak, ale jednak.
                        dziala_nawalony napisał:

>
                        > czeka mnie endoskopowy zabieg, a w moim wieku to zawsze jest jakies ryzyko,
                      • mendiga Re: a teraz poważnie 01.06.15, 17:04
                        Ale wy jesteście rozwydrzeni. A co ma być niby? Jedziesz na Islandię, idziesz na pustkowie, owijasz się kocykiem i czytasz se Ptaki Vesaasa (tak, wiem, że Norweg). Żyć, nie umierać.

O co chodzi z tym ukrywaniem lasencji? Chodzi ci o to, że się niby ukrywam w tłumie, bo tu wszystkie atrakcyjne i młode, jak nie wiekiem, to duchem?

Endoskopia, mówisz? Tak, to jest interesujące. Widzisz, przynajmniej coś się dzieje. Światełko rozświetla ciemności... Ale dość już o endoskopach!

Poza tym ja nie jestem zrezygnowana. Ja mam, zdaje się, przedwczesny kryzys wieku średniego. Nawet ciasto upiekłam i kupiłam sukienkę. Jak ją założę, to będzie znak, że się kończę.
                        • dziala_nawalony Re: a teraz poważnie 01.06.15, 17:23
                          mendiga napisał(a):

> Ale wy jesteście rozwydrzeni. A co ma być niby? Jedziesz na Islandię, idziesz n
                          > a pustkowie, owijasz się kocykiem i czytasz se Ptaki Vesaasa (tak, wiem, że Nor
                          > weg). Żyć, nie umierać.

..uff, wreszcie Mendi taka jaka znamy, lubie se czytac, jednak wole omotac sie kocykiem w ogrodowym fotelu, no to kwestia gustu.

>
                          > O co chodzi z tym ukrywaniem lasencji? Chodzi ci o to, że się niby ukrywam w tł
                          > umie, bo tu wszystkie atrakcyjne i młode, jak nie wiekiem, to duchem?

..e no jak? ..przeca nigdy slowem nawet nie pisniesz o wlasnej fizis,ale zeby nie bylo ze nalegam,szanuje Twoje zbojeckie prawo do prywatnosci.
                          >
                          > Endoskopia, mówisz? Tak, to jest interesujące. Widzisz, przynajmniej coś się dz
                          > ieje. Światełko rozświetla ciemności... Ale dość już o endoskopach!
                          >
                          > Poza tym ja nie jestem zrezygnowana. Ja mam, zdaje się, przedwczesny kryzys wie
                          > ku średniego. Nawet ciasto upiekłam i kupiłam sukienkę. Jak ją założę, to będzi
                          > e znak, że się kończę.
                          >
                          to dopada kazdego, bez wzgledu na ilosc wiosen na karku,ciasto powiadasz, pewnie pan domu to doceni, co to takiego wyszlo z piekarnika tym razem? ..o! a zalozenie nowej kiecki zdecydownie obwieszcza pozegnanie smutactwa.
                          • mendiga Re: a teraz poważnie 01.06.15, 17:34
                            Jak to nie pisnę? Przecież wypiszczałam już sporo. Powinno wystarczyć.
                            A z piekarnika wyszedł mały afroamerykanin, czyli murzynek, jak to się kiedyś okrutnie i rasistowsko mawiało.

"zalozenie nowej kiecki zdecydownie obwieszcza pozegnanie smutactwa."

Niom, zwłaszcza, że to sukienka w typie kure^skim: czerwona, opięta i krótka. Może pójdę tak do kościoła powkurw|ać ludzi, bo inna okazja chyba szybko się nie nadarzy. Nie wiem, co mi do głowy strzeliło...
                            • dziala_nawalony Re: a teraz poważnie 01.06.15, 17:40
                              mendiga napisał(a):

> Jak to nie pisnę? Przecież wypiszczałam już sporo. Powinno wystarczyć.
                              > A z piekarnika wyszedł mały afroamerykanin, czyli murzynek, jak to się kiedyś o
                              > krutnie i rasistowsko mawiało.

..murzynek, znam lubie i..dawno nie jadlem, zwlaszcza wersja przelozona dzemem/mamolada.

>
                              > "zalozenie nowej kiecki zdecydownie obwieszcza pozegnanie smutactwa."
                              >
                              > Niom, zwłaszcza, że to sukienka w typie kure^skim: czerwona, opięta i krótka. M
                              > oże pójdę tak do kościoła powkurw|ać ludzi, bo inna okazja chyba szybko się nie
                              > nadarzy. Nie wiem, co mi do głowy strzeliło...

..ciekawa i sukienka,jak i pomysl na wyraznie exspresji pogladow, szczegolnie ucieszysz tym panow stojacych za Toba..
                              • mendiga Re: a teraz poważnie 01.06.15, 17:53
                                ..ciekawa i sukienka,jak i pomysl na wyraznie exspresji pogladow, szczegolnie ucieszysz tym panow stojacych za Toba..

Będą padać na kolana, to pewne.
                                • dziala_nawalony Re: a teraz poważnie 01.06.15, 18:01
                                  mendiga napisał(a):

> ..ciekawa i sukienka,jak i pomysl na wyraznie exspresji pogladow, szczegolnie u
                                  > cieszysz tym panow stojacych za Toba..
                                  >
                                  > Będą padać na kolana, to pewne.

...taa,i co drugi bedzie musial przed wyjsciem ponownie odwiedzic konfesjonal,Mendi, to jak amen w pacierzu!! chlopy ocipieja na taki widok, czerwony kolor dziala na kazdego byka..olee!!!
                                  >
                            • molly_wither Re: a teraz poważnie 01.06.15, 22:26
                              Rozpaczliwa proba ucieczki prze staroscia, he he,tez szalalam z ciuchami tak przez ostatnie dwa lata,szkoda kasy. Wszystko,co kupilam w czasie menopauzy nie nadaje sie do noszenia. A ze chodze w sukienkach i spodnicach to wszystkie nadaja sie do podłużenia. Ale nie ma z czego. Zrozumialam i teraz skupiam sie glownie na wnetrzu (moim nie mieszkania). Ale kogo obchodzi wnetrze starej baby?

mendiga napisał(a):

>
                              > Niom, zwłaszcza, że to sukienka w typie kure^skim: czerwona, opięta i krótka. M
                              > oże pójdę tak do kościoła powkurw|ać ludzi, bo inna okazja chyba szybko się nie
                              > nadarzy. Nie wiem, co mi do głowy strzeliło...
                        • molly_wither Re: a teraz poważnie 01.06.15, 22:22
                          He he, to witaj w klubie,niedlugo czeka cie menozpauza,a moze juz ja masz, potem wejdziesz w klimakterium i zobaczysz jaka zołzą zostaniesz.

mendiga napisał(a):

>
                          > Poza tym ja nie jestem zrezygnowana. Ja mam, zdaje się, przedwczesny kryzys wie
                          > ku średniego. Nawet ciasto upiekłam i kupiłam sukienkę. Jak ją założę, to będzi
                          > e znak, że się kończę.
                          >
            • molly_wither Re: a teraz poważnie 01.06.15, 22:37
              Z takimi ludzmi,jak wy nie da sie zrobic IV RP, a ty juz marzysz o piatej? Wyluzuj majty.
    • nstemi Oj ciężko. 30.05.15, 21:45
      Mój przyjaciel jeszcze z czasów studiów jest gejem. Znamy się i przyjaźnimy od ponad dwudziestu lat. "Coming out" zrobił dopiero po studiach, ale i tak dla nikogo (no prawie nikogo) z naszego roku nie było to zaskoczeniem.
      100% znaków niestety jednak nie ma. Facet nie interesował się dziewczynami, oczywiście w takim seksualnym sensie, bo koleżanek miał i ma mnóstwo. "Polowało" na niego na studiach kilka dziewczyn, ale szybko dawały sobie spokój. Wielkich przyjaźni z facetami też nie miał. Właściwie to do facetów na roku miał raczej dystans. Żadne tam wspólne imprezki, mecze czy popalanie ziela.
      I w zasadzie to tyle... No może jeszcze to, że bardzo dbał (i ciągle dba, chociaż od lat jest w stałym związku) o siebie. Nie tylko chodzi o sport, ale z żadnym facetem nie dało się pogadać o kremach do twarzy :-). Nie to, żeby chłopaki preferowali styl drwala, ale pewnie rozumiesz o co chodzi.
      Mieliśmy na roku jeszcze jednego geja, z nim nie było wątpliwości, bo on rzecz głosił wszem i wobec. Tak, aż do przesady, ale to w ogóle była niezwykle barwna postać.
      Mam jeszcze dwóch gejów w rodzinie, to moi kuzyni. Z jednym powtarza się to, że nigdy nie miał żadnej dziewczyny. Drugi to ciekawszy przypadek, bo "coming out" zrobił ... po ślubie.
      Wszystkich łączy jedno: niesamowicie przystojni i kumaci. Ale jednak nie odważę się twierdzić, że jak urodziwy i inteligentny to musi być gej :-)
      • molly_wither Re: Oj ciężko. 31.05.15, 08:19
        Ten drugi przypadek jest interesujący. Dla mnie wyjatkowo perfidne zachowanie. Ale lepiej wczesniej niz np. po 25 latach pozycia.
        • nstemi Re: Oj ciężko. 04.06.15, 23:00
          To prawda. Nie znam szczegółów, bo z kuzynem który tak postąpił nie mam niestety od dawna kontaktu. Wiem o sprawie od rodziny, która była bardzo tą historią wzburzona. Nie dlatego, że chłopak okazał się gejem, tylko dlatego że tak postąpił z dziewczyną. Ja osobiście uważam, że to pewnie nie było takie proste, że on taki perfidny itd. Myślę, że on nie bardzo się chciał pogodzić ze swoim homoseksualizmem i próbował udawać, że jest hetero. Szkoda tylko, że kosztem kobiety. I może jednak dobrze się stało, że tak szybko się ten związek rozpadł, bo i on i jego była żona poukładali sobie życie.
    • facet_on_line Re: Po czym poznac geja? 31.05.15, 08:04
      po czynach jego !
      • aqua48 Re: Po czym poznac geja? 31.05.15, 11:38
        Najłatwiej i najpewniej po tym, że uprawia seks z facetami?
        • molly_wither Re: Po czym poznac geja? 31.05.15, 17:03
          Na pewno, tak nakryla swojego meza znajoma. Ale pewnie mu nie zalezalo,dlatego tak bardzo sie nie ukrywal.

aqua48 napisała:

> Najłatwiej i najpewniej po tym, że uprawia seks z facetami?
    • sid_15 Re: Po czym poznac geja? 31.05.15, 18:23
      Jeśli nosi różowe koszule i odgina mały palec podczas picia kawy z filiżanki, to na pewno gej!
      • mendiga Re: Po czym poznac geja? 31.05.15, 18:48
        Albo specjalista od savoir vivre'u z pisma/portalu dla snobistycznych korpodam.
      • molly_wither Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 10:32
        A seledynowa i jeszcze z podniesionym do góry kolnierzykiem?

sid_15 napisała:

> Jeśli nosi różowe koszule i odgina mały palec podczas picia kawy z filiżanki, t
        > o na pewno gej!
        • sid_15 Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 17:49
          Jeśli podniesiony kołnierzyk, to tajniak.
    • samuela_vimes Re: Po czym poznac geja? 31.05.15, 21:46
      a co chcesz tą osobę spalić na stosie czy 'uzdrowić'?
      • mendiga Re: Po czym poznac geja? 31.05.15, 22:29
        Oj tam, oj tam. Ty nigdy nikomu do majtek nie zaglądasz? Zwłaszcza komuś, kto może być inny...?
        • tulsa00 Re: Po czym poznac geja? 31.05.15, 22:48
          Geje czytaja to I jest im przykro. To tylko swiadczy o inteligencji ludzi piszacych te bzdury tu
          • mendiga Re: Po czym poznac geja? 31.05.15, 23:17
            "Przykro"? A co, geje to jakaś grupa specjalnej troski? Nie wiedzą, na jakim świecie żyją, a jak raptem, raz na rok, się ockną, to robi im się "przykro"? Chyba ty tu jesteś największym homofobem.
            • mendiga Re: Po czym poznac geja? 31.05.15, 23:18
              Chciałam jeszcze dodać, że geje to nie cioty, ale wiem, że to wyleci.
              • tulsa00 Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 21:26
                Kto to ciota? Wrazliwa osoba hejterze?
            • tulsa00 Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 18:46
              Wiedza na jakim swiecie zyja, a myslisz ze im to odpowiada ? Ja tez wiem na jakim swiecie zyje a I tak wkurza mnie dyskriminacja kobiet. Wiec sie tu nie popisuj i mnie nie wyzywaj od homofobow bo nie masz pojecia o czym mowisz
              • mendiga Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 20:59
                Już mi nie pie... jestem biseksualna, żyłam z kobietą w Polsce, ale w przeciwieństwie do ciebie nie mam kija w dupie. Jezus, takie laski jak ty są naprawdę niestrawne na forum.
                • znana.jako.ggigus argumentacja godna no... 01.06.15, 21:03
                  uwagi.
                  W całości.
                • tulsa00 Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 21:25
                  A ja nie trawie takich hejterow jak ty, takie wscibskie babki ktore wszystko obchodzi I wszystkim dupe musza obrobic. Zawsze bede sie wstawiac za tymi ktorzy sa hejtowani bez powodu. Pewnie nikt sie nie poplacze przez ten jeden watek ale jest on czescia masowego hejtowania. Gdyby nikt sie tym nie przejmowal to nie bylo by samobojst itd. A ja nie mialabym pracy. Myslisz ze jestes taka cool I wyluzowana dla mnie jestes ignorantka.
                  • mendiga Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 21:30
                    Czy ty zrozumiałaś choć jeden mój post? Może poproś kogoś, żeby ci zrobił interpretację tekstu, co?
                • dziala_nawalony Re: Po czym poznac geja? 02.06.15, 07:58

...czytam to ..ghm,i musze chyba miec przy tym bardzo glupia mine, Mendi tego nie dalo sie u Ciebie zauwazyc,a to najlepszy dowod,ze iinnych preferencji nikt nie ma wypisanych na twarzy, ale to w niczym nie zmienia,cieplej atencji, jaka mam dla dlugonogiej lasencji w czerwonej mini..8)
                  • molly_wither Re: Po czym poznac geja? 03.06.15, 18:25
                    No widzisz Działuś, moze sie nagle okazać ,ze tez jestes co najmnie bi:) Zupelnie,jak moj stary. Czy wszystkim facetom z wiekiem (po 50tce) sie tak robi?

dziala_nawalony napisał:

>
                    > ...czytam to ..ghm,i musze chyba miec przy tym bardzo glupia mine, Mendi tego
                    > nie dalo sie u Ciebie zauwazyc,a to najlepszy dowod,ze iinnych preferencji nikt
                    > nie ma wypisanych na twarzy, ale to w niczym nie zmienia,cieplej atencji, jaka
                    > mam dla dlugonogiej lasencji w czerwonej mini..8)
          • piataziuta Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 10:42
            > Geje czytaja to I jest im przykro. To tylko swiadczy o inteligencji ludzi pisza
            > cych te bzdury tu

Nie martw się, znam paru gejów, w przeciwieństwie do ciebie, wiedzą gdzie żyją.
            Jaka ciemnota, taki kraj, prezydent i takie wątki.
            • tulsa00 Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 18:52
              Sluchaj ziutka, ja nie mieszkam od lat w polsce wiec dowalajac mi dowalilas sobie... Tak twoj prezydent reprezentuje ciebie...tu gdzie mieszkam geje sie nie musza ukrywac tak jak w polsce i tez znam ich wielu ( myslalas ze jestes wyjatkowa:))) rozmawiam z nimi na rozne tematy I wiem jakie maja opinie I co im sprawia przykrosc. A watek jest zawalisty prosto z ciemnogrodu:)
              • rekreativa Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 21:43
                "A watek jest zawalisty prosto z ciemnogrodu:)"

Masz rację, ale zwróć uwagę, że większość wypowiedzi w tym wątku kpi i ironizuje z tytułowego pytania, ponieważ wie, że jest ono durnowate.
              • piataziuta Re: Po czym poznac geja? 02.06.15, 10:25
                Nie dowaliłam tobie tylko autorce wątku, która zadaje pytania tak idiotyczne i świadczące o jej ograniczeniu umysłowym, że nie można nic zrobić tylko się śmiać i w sumie większość tutaj to właśnie robi.
                Takich ludzi jak molly jest w polsce jednak tak dużo, że to przerażające i po prostu nie mieści się mi w głowie, stąd wtręt o kraju i prezydencie.
                Jeśli tu nie mieszkasz, to twoje szczęście.
                Na przyszłość jednak, zanim zaczniesz udzielać się na forach, potrenuj czytanie ze zrozumieniem, bo nie wszystko co ludzie piszą jest na poważnie i nie wszystko co ludzie piszą jest spersonalizowanym w twoim kierunku atakiem - i tym razem możesz potraktować to jako "dowalenie".
                • fuzja-jadrowa Re: Po czym poznac geja? 04.06.15, 17:31
                  > Takich ludzi jak molly jest w polsce jednak tak dużo, że to przerażające i po p
                  > rostu nie mieści się mi w głowie, stąd wtręt o kraju i prezydencie.

Ale jakich ludzi?

Może pytanie jest trochę idiotyczne, ale nawet nie wiemy, dlaczego ona pyta, o jaką bliską osobę chodzi i dlaczego chce to wiedzieć. Może własnego chłopa podejrzewa? A tu wielkie poruszenie, jakby z siekierą latała i własnoręcznie gejów wybijała.
              • tycho99 Re: Po czym poznac geja? 03.06.15, 22:38
                Za 5 lat to my będziemy mieli prezydenta-geja, i to my będziemy pękać z dumy i nikt nam wtedy nie dowali: "twój prezydent reprezentuje ciebie".

I kto będzie wtedy ciemnogrodem i zaściankiem? Wszyscy inni, ze swoimi przaśnymi heteryckimi prezydentami, ze swoimi banalnymi pierwszymi damami a nie pierwszymi... (no właśnie, kim? waletami?).
            • molly_wither Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 22:31
              Co masz do mojego watku? Ja tylko zapodalam temat, ani razu nie wyrazilam swojej opinii.
              To Ty nie grzeszysz kultura i inteligencja oceniajac ludzi po wyborach politycznych. Smieszna jestes.
              piataziuta napisała:

> > Geje czytaja to I jest im przykro. To tylko swiadczy o inteligencji ludzi
              > pisza
              > > cych te bzdury tu
              >
              > Nie martw się, znam paru gejów, w przeciwieństwie do ciebie, wiedzą gdzie żyją.
              > Jaka ciemnota, taki kraj, prezydent i takie wątki.
              • piataziuta Re: Po czym poznac geja? 02.06.15, 10:30
                całe szczęście, że oszczędziłaś nam swoich opinii, bo już samo pytanie świadczy, że jesteś po prostu zwykłą głupią tępą babą
          • rekreativa Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 17:43
            Nie rob z gejów mazgai.
            Geje czytają i się co najwyżej pobrechtają z głupich hetero.
            • tulsa00 Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 18:47
              Chcialabym zeby tak bylo
        • samuela_vimes Re: Po czym poznac geja? 31.05.15, 23:05
          > Oj tam, oj tam. Ty nigdy nikomu do majtek nie zaglądasz? Zwłaszcza komuś, kto m
          > oże być inny...

nie, ponieważ nie uważam, że jest inny.
          • mendiga Re: Po czym poznac geja? 31.05.15, 23:20
            Ale jak to? Przecież każdy jest inny? I tak so so special...
      • molly_wither Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 22:38
        Porzucic.
    • six_a Re: Po czym poznac geja? 31.05.15, 23:51
      greya można poznać po earlu.
      ewentualnie po sińcach.
    • stokrotka_a Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 10:51
      molly_wither napisał(a):

> Mam podejrzenia,co do "bliskiej" mi osoby,ale wiem,ze to trudne. Jakies 100 pro
      > centowe znaki?

Są takie znaki - jeśli ma owłosione podniebienie, to na pewno gej!
      • rekreativa Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 17:47
        Ja słyszałam o czarnym podniebieniu, ale teraz myślę, że to chyba chodziło o lesbijki.
        ;)
        • stokrotka_a Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 18:01
          Wiesz, że coś dzwoni, ale to nie ten kościół. Lesbijki mają niebieskie podniebienia. Ale zdaje się, że molly nie jest tym zainteresowana. Ona ma większe inklinacje ku gejom. No taki leciutki odchył kobieta ma. To się zdarza.
          • molly_wither Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 22:33
            Tak wole geja niz lesbe.

stokrotka_a napisała:

> Wiesz, że coś dzwoni, ale to nie ten kościół. Lesbijki mają niebieskie podniebi
            > enia. Ale zdaje się, że molly nie jest tym zainteresowana. Ona ma większe inkli
            > nacje ku gejom. No taki leciutki odchył kobieta ma. To się zdarza.
            • stokrotka_a Re: Po czym poznac geja? 02.06.15, 08:23
              molly_wither napisał(a):

> Tak wole geja niz lesbe.

Jeśli chodzi o kulturę osobistą, to też masz odchył od normy. Współczuję.
              • dziala_nawalony Re: Po czym poznac geja? 02.06.15, 10:05
                stokrotka_a napisała:

> molly_wither napisał(a):
                >
                > > Tak wole geja niz lesbe.
                >
                > Jeśli chodzi o kulturę osobistą, to też masz odchył od normy. Współczuję.

oj, Molly, Molly,..jednak nici z naszej kawy, skutecznie zniechecasz do siebie.
                • molly_wither Re: Po czym poznac geja? 03.06.15, 18:32
                  Przeprasza, na czy polega moj brak kultury? Okreslenie lesba to skrot od lesbijka. Lubie pisac skrotami.
                  Ps. Nawalony, naprawde uwierzyles ,ze umawiam sie na kawe z zonatymi?!
                  dziala_nawalony napisał:

> >
                  > > Jeśli chodzi o kulturę osobistą, to też masz odchył od normy. Współczuję.
                  >
                  > oj, Molly, Molly,..jednak nici z naszej kawy, skutecznie zniechecasz do siebi
                  > e.
                  • dziala_nawalony Re: Po czym poznac geja? 03.06.15, 19:11
                    molly_wither napisał(a):

> Przeprasza, na czy polega moj brak kultury? Okreslenie lesba to skrot od lesbij
                    > ka. Lubie pisac skrotami.
                    > Ps. Nawalony, naprawde uwierzyles ,ze umawiam sie na kawe z zonatymi?!

nie chodzi o kulture, czy jej brak,uzycie okreslenia lesba, czy pedal ma swoj okreslony i raczej pogardliwy przekaz wlasnych intencji kierowanych do sluchajacych,a dotyczacy tak nazwanych osob.

..no, ja jego!!o zgrozo! kawa z zonatym!??,..rozumiem, swiete oburzenie spowodowane jakims poczuciem zagrozenia z mojej strony? cywilizowane bydle ze mnie, bez obaw.
                    Molly, wielokroc bedac z mezatkami na kawie,przy roznych okazjach i x roznych powodow, pamietam,ze jakos dziewczyny to przezywaly bez ubytku na zdrowiu, czy mieniu osobistym,moze to wydawc ci sie dziwne i nieznane,lecz zawsze konczylo to sie na tym, co bylo powodem spotkania dla obu stron, czyli kawa plus mila, badz kawa i zawodowa rozmowa, i tyle..czujesz to?
                    zadnych motylkow, konskich zalotow,czy iskrzenia, nic,.. one byly dla mnie jak ze szkla, patrze widze kobiete, czlowieka i tyle..i zdaje sie,ze one traktowaly mnie podobnie,mysle,ze w ocenach ludzi zbyt kierujesz sie pozorami i sterotypami.,to tak na koniec, juz w nawiazaniu do tematu watku
                    • six_a Re: Po czym poznac geja? 03.06.15, 20:30
                      >one byly dla mnie jak ze szkla, patrze widze kobiete, czlowieka
                      no teraz ją na sto procent zachęciłeś, gratki.
                      • dziala_nawalony Re: Po czym poznac geja? 03.06.15, 20:46
                        six_a napisała:

> >one byly dla mnie jak ze szkla, patrze widze kobiete, czlowieka
                        > no teraz ją na sto procent zachęciłeś, gratki.
                        >
                        myslisz? ,.. watpie,az za bardzo to jedzie braniem pod wlos,
                        >
            • czoklitka Re: Po czym poznac geja? 03.06.15, 22:42
              Molly, lesbę? Cię trza posłać na jakiś kurs uwrażliwiający
        • tulsa00 Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 18:55
          A chinki c.., w poprzek, a polacy to pijacy
          • piataziuta Re: Po czym poznac geja? 02.06.15, 10:32
            no widzisz? coraz lepiej ci idzie :P
      • molly_wither Re: Po czym poznac geja? 01.06.15, 22:32
        A jak czarne to Kaszub. Ales ty durna kobieto.
        stokrotka_a napisała:

> molly_wither napisał(a):
        >
        > > Mam podejrzenia,co do "bliskiej" mi osoby,ale wiem,ze to trudne. Jakies 1
        > 00 pro
        > > centowe znaki?
        >
        > Są takie znaki - jeśli ma owłosione podniebienie, to na pewno gej!
        • stokrotka_a Re: Po czym poznac geja? 02.06.15, 08:27
          molly_wither napisał(a):

> A jak czarne to Kaszub. Ales ty durna kobieto.?

Molly, aleś ty durny człowiek. Nie napisałam, że czarne. Napisałam, że owłosione. Owłosienie blond.
    • znana.jako.ggigus a po co w ogóle poznawać? 01.06.15, 21:22
      jeśli jest to gej, to nie jest zainteresowany. Więc cała chęć poznania na marne.
      • molly_wither Re: a po co w ogóle poznawać? 01.06.15, 22:39
        Kim czy czym nie jest zainteresowany? Znasz go?
        • znana.jako.ggigus hm Ty się zastanawiasz, nie ja 01.06.15, 22:41
          więc Ty powinnaś udzielić odp. na ww pytania.
          • molly_wither Re: hm Ty się zastanawiasz, nie ja 03.06.15, 18:26
            Udziele,kiedy poznam prawde.

> więc Ty powinnaś udzielić odp. na ww pytania.
    • kanna A po czym poznać hereryka? n/t 02.06.15, 10:42

• molly_wither Re: A po czym poznać hereryka? n/t 03.06.15, 18:27
        Kuzwa, a kto to jest?!

kanna napisała:

>
    • zla.m Re: Po czym poznac geja? 04.06.15, 17:29
      Jak chodzi za rękę z facetami albo się z nimi całuje, ewentualnie przedstawia Zdzisia jako swojego partnera to na 98% gej. Na 100% to nigdy nie wiadomo.

Mam nadzieję, że pomogłam.
      • molly_wither Re: Po czym poznac geja? 04.06.15, 18:39
        Nie bardzo pomoglas. Jest jeszcze cos takiego,jak gej "mentalny":)

zla.m napisała:

> Jak chodzi za rękę z facetami albo się z nimi całuje, ewentualnie przedstawia Z
        > dzisia jako swojego partnera to na 98% gej. Na 100% to nigdy nie wiadomo.
        >
        > Mam nadzieję, że pomogłam.
        >
        • znana.jako.ggigus molly, zmartwie Cie 04.06.15, 20:52
          podobno kazdy czlowiek jest biseksualny.
          Wiec jestes eeh tego lesbijka.
          • molly_wither Re: molly, zmartwie Cie 09.06.15, 21:22
            A to to ja już wiem od dawna.

> podobno kazdy czlowiek jest biseksualny.
            > Wiec jestes eeh tego lesbijka.
    • akle2 Re: Po czym poznac geja? 09.06.15, 00:39
      Spytaj jego kolegów, czy przypadkiem nie odbierają jakichś sygnałów :D
      Ja to bym chciała się dowiedzieć, po czym można poznać gendera, tyle się o nich teraz słyszy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka