moyra_p 15.08.09, 14:13 Ile kosztuje zabieg trymowania psa i obcinania?dziękuję za odp. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rianka Re: trymowanie 15.08.09, 14:21 Zależy od rasy i od tego czy pies ma być obcięty zgodnie ze wzorcem rasy czy po prostu, żeby było mu chłodniej i wygodniej ;) Odpowiedz Link
moyra_p Re: trymowanie 15.08.09, 16:07 no a jeśli zgodnie ze wzorcem rasy np chodzi o sznaucera miniaturkę, to w jakim przedziale finansowym by się to mieściło? Muszę najpierw zebrać info o tzw. kosztach dodatkowych zanim podejmę decyzję ostateczną, dzięki za odp. Odpowiedz Link
rianka Re: trymowanie 15.08.09, 16:32 A skąd jesteś? Myślę, że 40-60 zł. U mnie w Opolu w niektórych salonach nawet ponad 60 zł. Znalazłam taką stronę: www.psy.t8.pl/cennik.htm i taką: www.favore.pl/1454_salon-strzyzenia-i-stylizacji-psow-i-kotow-skierniewice-lodzkie.html A więc ciężko powiedzieć. wpisz w google strzyżenie psów + cena + miasto Odpowiedz Link
moyra_p Re: trymowanie 15.08.09, 18:04 rianka, ja z wrocławia jestem,,,serdeczne dzieki Odpowiedz Link