Dodaj do ulubionych

ja sie boje :(((

IP: *.elpos.net 15.09.04, 16:48
boje sie 1 razu ze bedzie strasznie bolalo ze bedzie duzo krwi ze przez nastepne dni nie bede dala rady z lozka wyjsc. a
najbardziej sie boje tego ze pozniej moze okazac sie wtopa bo juz 2 razy zostalam skrzywdzona z tym obecnym juz jestem ponad rok
on na nic nie nalega powiedzial ze bedzie czekac ile trzeba super sie z nim czuje jeszcze przy zadnym facecie tak sie nie czulam
ale boje sie ze jak juz to zrobimy to on sie szybko mna znudzi ze juz mu sie nie bede podobala :( kurcze chyba najbardziej sie
boje odrzucenia a z drugiej strony wiem ze to wlasnie z nim chce to zrobic ze chce byc z nim do konca. jak mam sie przekonac do 1
razu bo czasem sa takie momenty ze juz nie wytrzymuje mysle sobie niech sie dzieje co chce a potem znow ze sie boje :( ja tak
dluzej nie chce. wezcie cos mi napiszcie zebym tak sie nie bala :)
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika Re: ja sie boje :((( 15.09.04, 16:55
      myślałam, ze boisz się czegoś naprawdę strasznego.
      A to co w takim razie będzie jak będziesz musiała rodzić, hę?
      --
      monikaM
      • Gość: JA Re: ja sie boje :((( IP: *.elpos.net 15.09.04, 17:02
        rodzic to pewnie bede po slubie hehehe i bede pewniejsza ze maz nie odejdzie hehe a tak serio to pewnie ze tak powiem ocipieje heheh tak bede sie bala hehe
        • pierozek_monika Re: ja sie boje :((( 15.09.04, 17:06
          nie wiem ile masz lat, więc cię za specjalnie do tego CZYNU nie namawiam :)
          tylko na pocieszenie ci powiem, że ewentualnie wreszcie się dowiesz, czy ten
          chłopak myśli o tobie poważnie. Ale jak jest już rok z tobą, to chyba poważnie.
          A jak odejdzie od ciebie to mała strata. Znajdziesz se lepszego.
    • Gość: olka Re: ja sie boje :((( IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.04, 17:11
      1.Jeżeli cię kocha, to jak już pójdziecie do łóżka to on będzie chciał ciągle
      więcej i więcej. Po prostu seks zbliża :)

2. Nie bój się bólu! Wiele kobiet (w tym ja) w ogóle nie czuło żadnego bólu. W
      zasadzie wśród moich koleżanek tylko jedna miała naprawdę mocny ból, ale ona
      znowu miała jakieś tam problemy w budowie narządów. Reszta przeszła to
      niewielkim bólem i niewielką ilością krwi.

3. Pomaga gdy przez jakiś czas on wkłada ci palce (najpierw jeden, potem dwa i
      na końcu trzy), bo wtedy przygotowuje cię na przyjęcie członka. Wtedy może cię
      nawet w ogóle nie boleć.
      • aankaa też bym się bała - głupoty 15.09.04, 21:23
        Gość portalu: olka napisał(a):

> 3. Pomaga gdy przez jakiś czas on wkłada ci palce (najpierw jeden, potem dwa
        > i na końcu trzy), bo wtedy przygotowuje cię na przyjęcie członka.

>>>>> rodzic to pewnie bede po slubie hehehe i bede pewniejsza ze maz nie
        >>>>> odejdzie hehe

a już to Twoje "hehe" ...
    • listek_a Re: ja sie boje :((( 15.09.04, 21:02
      JA też sie nalam, ajk sie nasluchalam jak to strasznie boli. A potem okazalo
      sie, ze da sie przezyc:))Nie jest zle. Co do tego , ze facet mialby Cie
      opuscic, jak jestes z nim rok to chyba mozna juz wyczuc czy mu naprawde zalezy.
      A czeka długo, wiec mysle ze nie o lozko tylko chodzi!!A seks zbliza
      niesamowicie!!!!!!!!!!!!Zycze, zeby bylo dla Ciebie jak najlepiej i zeby to Was
      zblizylo. Mysle, ze tak bedzie!!
    • aankaa Re: ja sie boje :((( 15.09.04, 21:24
      a najlepsze forum na tego typu rozterki - to cosmo
    • Gość: siouxie rozumiem ze slowo interpunkcja jest ci obce IP: *.proxy.aol.com 15.09.04, 21:25
      • aankaa interpunkcja ... 15.09.04, 22:15
        panna jeszcze nie opanowała używania klawisza "shift"
        • Gość: siouxie Re: interpunkcja ... IP: *.proxy.aol.com 15.09.04, 22:18
          ty chyba tez nie...
          nie mowiac o mnie :-)

• Gość: renia Re: interpunkcja ... IP: *.athens.access.acn.gr 15.09.04, 22:26
            a co ma shift wspolnego z interpunkcja? przecinek, kropka, pauza, srednik sa
            dostepne bez shifta. Chyba Wam sie pomylila interpunkcja z polskimi ogonkami
            jednym slowem przygoanial kociol garnkowi :)

• aankaa Re: interpunkcja ... 15.09.04, 22:29
              Gość portalu: renia napisał(a):

> a co ma shift wspolnego z interpunkcja? przecinek, kropka, pauza, srednik sa
              > dostepne bez shifta. Chyba Wam sie pomylila interpunkcja z polskimi ogonkami
              > jednym slowem przygoanial kociol garnkowi :)

Reniu, "czepiamy się" używania dużej litery :))
              • reniatoja Re: interpunkcja ... 15.09.04, 22:31
                No to ja soe nadal zapytaowywuje, co ma duza litera wspolnego z interpunkcja?

Nawiasem mowiac mnie pomylil sie shift z altem (co do tych ogonków). Hihihi,
                dobre :)
            • Gość: siouxie Re: interpunkcja ... IP: *.proxy.aol.com 15.09.04, 22:31
              TROCHE CI SIE RENIU NIE ZROZUMIALO.
              NASZA WYMIANA POSTOW DOTYCZYLA NIE TYLKO INTERPUNKCJI, ALE ROWNIEZ DUZYCH LITER.
              • reniatoja Re: interpunkcja ... 15.09.04, 22:32
                NO WIEM, ANKA MI UZ WYŁOŻYŁA SPRAWE :)
                • Gość: siouxie Re: interpunkcja ... IP: *.proxy.aol.com 15.09.04, 22:33
                  generalnie nie mam nic przeciwko temu, zeby przyczepic sie do wszytskiego.
                  alt u mnie nie dziala, bo nie mam polskich czcionek, a z duzymi literami za
                  duzo roboty :-)
                  • aankaa to się "czepnę" :P 15.09.04, 22:54
                    do polskich czcionek nie jest potrzebny "bezpośredni" alt
                    wystarczy "opanować" alt+kod ASCII :P (to jest jęzor powiewający przyjaźnie)

a P(!)annie mającej problemy (nie tylko z interpunkcją) życzę ... powodzenia
                    • Gość: siouxie Re: to się "czepnę" :P IP: *.proxy.aol.com 15.09.04, 23:01
                      oh geee, ze tak powiem. nie mam zielonego pojecia co to za kod. jak zaczne
                      szperac, to pewnie cos zepsuje.
                      polska czcionka i tak potrzebna mi jest jedynie do korespondencji nie-
                      sluzbowej, wiec wybaczcie mi moje drogie, ale bedzie: bez duzych liter, bez
                      polskich czcionek, ale za to "prawie" zgodnie z zasadami polskiej interpunkcji.

• aankaa grunt to dobre chęci 15.09.04, 23:16
                        :)))
          • aankaa Re: interpunkcja ... 15.09.04, 22:28
            Gość portalu: siouxie napisał(a):

> ty chyba tez nie...

na mojej (klawiaturze) jest "wydrukowane" z małej litery
            ...
            bo o pannie (nawet) do głowy mi nie przyszło
    • aankaa wezcie cos mi napiszcie zebym tak sie nie bala 15.09.04, 22:24
      panno, przed pierwszym razem
      - warto zaczerpnąć (choć odrobinę) wiedzy o anatomii (tu cytat "będzie dużo
      krwi, że przez następne dni nie będę dała rady z łózka wyjść")
      - być konsekwentną ("później może okazać się wtopą, bo już 2 razy zostałam
      skrzywdzona")
      - no i to na koniec: : "wezcie cos mi napiszcie zebym tak sie nie bala :)"

... eh, ta dzisiejsza młodzież ...
      zamiast na cosmo na kobietę "się pcha" :PP
    • Gość: ja dziekuje wszystkim IP: *.elpos.net 15.09.04, 23:14
      osobom ktore byly dla mnie zyczliwe :* dla Was :) a co do reszty<HOLOTY> to nie jestem polka wiec nie za bardzo wiem kiedy przecinek trzeba wstawic lecz mimo to pozdrawiam serdecznie

------
      a mama mowila ze polki to fajne babki chyba was nie znala :)
      • aankaa w "innych językach" przecinki/kropki też 15.09.04, 23:22
        "egzystują" :)

Twoja Mama miała rację (co do Polek), tyle, że Ty nie na to forum trafiłaś :P
      • Gość: siouxie Re: dziekuje wszystkim IP: *.proxy.aol.com 15.09.04, 23:35
        daruj sobie panienko.
        poczuj sie walnieta po pysku od prawdziwej polki za "HOLOTE".
        ja jestem polka mieszkajaca na stale w innym kraju i przez szacunek do tego
        kraju staram sie pisac poprawnie, a jesli ktos zwroci mi uwage przyjmuje te
        krytyke z szacunkiem.
    • borsuczyca Re: ja sie boje :((( 15.09.04, 23:24
      jeśli to co napisałas jest na poważnie, to idź kobieto do psychologa,
      seksuologa byle dobrego, potrzebna Ci terapia z prwadziwego zdarzenia, a tak
      poza tym: to nie boli ani w trakcie ani po, krwi jest tyle co kot napłakał,
      jest tak przyjemne, ze chyba najprzyjemniejsze (chodzi mi o seks), chodzić
      mozna zaraz po stosunku, a facet może Cię rzucić też dlatego, że za długo
      zwlekasz...
      • Gość: ja jak sie puszczalas jak bylas mloda IP: *.elpos.net 15.09.04, 23:38
        to nie znaczy ze ja tez musze :)
        • Gość: siouxie Re: jak sie puszczalas jak bylas mloda IP: *.proxy.aol.com 15.09.04, 23:41
          jedyne co musisz to udac sie do psychiatry
          • Gość: ja kochaniutka moja IP: *.elpos.net 15.09.04, 23:47
            to nie bylo do Ciebie :)
          • aankaa albo zmienić forum 15.09.04, 23:49
            to
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=520

o wiele lepszy "adres" :)

===
            (jsolt)- tylko szczęśliwe matki wychowują szczęśliwe dzieci
            aankaamałpagazetakropkapeel
            • Gość: ja btw IP: *.elpos.net 15.09.04, 23:52
              zapomnialam przeprosic szanowne panie ze pisalam bez przecinkow i kropek wybaczcie mi prosze :) a nastepnym razem jesli nie udzielacie rad to lepiej nie piszcie nic z gory dziekuje :)
            • borsuczyca Re: albo zmienić forum 15.09.04, 23:53
              a racja:), a ja w dobrej wierze napisałam, myślałam, że normalna
        • borsuczyca Re: jak sie puszczalas jak bylas mloda 15.09.04, 23:51
          nie no, tylko się nie puszczaj
          PS. skąd wniosek, ze mój poprzedni post był nieżyczliwy?, uważasz, ze radzić
          komuś terapię u psychologa, to obraza?, skąd Ty jesteś ta nie-Polka, z
          Ciemnogrodu?
          • Gość: ja chodzilo mi raczej o ... IP: *.elpos.net 15.09.04, 23:57
            " a facet może Cię rzucić też dlatego, że za długo zwlekasz..." dopiero jestem z nim torszke ponad rok czy to za dlugo??
            • borsuczyca Re: chodzilo mi raczej o ... 16.09.04, 00:07
              chodziło mi raczej o to, że facet może rzucić z różnych powodów, po prostu
              obalałam twoje argumenty, nie bierz tak wszystkiego do siebie, reaguj trochę
              spokojniej, na forum twoje zachowanie to nie problem, ale z takim podejściem w
              realu można sobie wrogów narobić:)
              • Gość: ja i tak jest IP: *.elpos.net 16.09.04, 00:11
                bo albo mnie kochaja albo nienawidza :)
                • aankaa znasz takie powiedzenie 16.09.04, 00:23
                  "takim mnie Boże stworzyłeś, takim mnie kochaj" ???

przestań się, Dziewczyno/Kobieto, przejmować innymi (i tu, na forum)
                  żyj tak, aby nikomu (i sobie) nie czynić krzywdy
    • kawal Re: ja sie boje :((( 16.09.04, 00:19
      seks zbliza ale dziewczyne do faceta
      facet czesto zwija manatki i odchodzi.

Niektore kobiety boli inne nie, takie jest swiat.
    • kobbieta Re: ja sie boje :((( 16.09.04, 00:21
      nie jestes Polka? A ja mysle ze jestes, tylko mieszkasz zagranica.
      Ladnie to tak sie wypierac korzeni rodzinnych?
      • Gość: ja kochaniutka moja IP: *.elpos.net 16.09.04, 00:24
        jesli polka sie jest bo urodzilo sie w danym kraju to ja nia nie jestem a jesli pradziadkowie ze strony taty byli polakami to polka jestem jak najbardziej :)
        • aankaa kapelusze z głów 16.09.04, 00:30
          skoro Pradziadek ze strony Taty był Polakiem, i Ty potrafisz (bez kpiny) tak
          ładnie po polsku o swoim "problemie"

wybacz, co w poprzednich postach popełniłam
          • Gość: ja bo moj tata ... IP: *.elpos.net 16.09.04, 00:46
            chcial chociaz po czesci zachowac tradycje tak samo jak dziadek
    • kobbieta Re: ja sie boje :((( 16.09.04, 01:04
      wiesz ani na moment nie wierze ze masz tylko pradziadka POlaka czy tate.
      zachowac perfekt mowe ojczysta jest trudno, a co dopiero pisownie
      A moze ktos Tobie poprawil Twoj wpis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka