Gość: alicja IP: *.chello.pl 23.09.04, 14:41 może macie jakies sprawdzone techniki?chciała bym byc nieprzecietna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jikl Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? IP: *.pcz.czest.pl 23.09.04, 14:50 wsadz sobie granat kretynko. Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? 23.09.04, 14:53 mój facet chciałby zobaczyc mnie w dwóch przebraniach: białym: pielegniarka czarnym: pokojówka oczywiście w wersji hard Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? 23.09.04, 14:58 w tym czarnym to nawet ja bym cię chętnie obejrzała! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? IP: 212.69.68.* 23.09.04, 14:54 Gość portalu: alicja napisał(a): > może macie jakies sprawdzone techniki?chciała bym byc nieprzecietna to proste kochaniutka, kupujesz granat, przywiązujesz sobie do kolana, i w trakcie aktu zrywasz zawleczkę. możesz tez robić za terrorystkę- jakiś pas naszpikowany wybuchowym plastikiem itd. idź po prostu do dobrego sklepu z militariami. A jak byś miała za mało forsy na to wszystko - to inny przepis polecam: kup butelke dobrego wina i w trakcie zabawy wal go pełna butelką z całej siły w głowę. miłych wrażeń - szczerze oddana - ziuta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? IP: *.its.waw.pl 24.09.04, 11:19 ,,bąbą"? bez problemu mozesz zostać. Ale z bombą będzie trudniej::))))). najpierw naucz się pisać a później wskakuj do łóżka! to moja rada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? IP: *.crowley.pl 23.09.04, 14:57 BĄBĄ! O ja nie mogę! :DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kopov sekret tkwi w pozyskaniu jadra 23.09.04, 15:04 może jakbys sobie dwa włożyła to by jebło:) Odpowiedz Link Zgłoś
biseks Re: sekret tkwi w pozyskaniu jadra 23.09.04, 15:34 kopov napisała: > może jakbys sobie dwa włożyła to by jebło:) Kopov, ja nadal czytam i podziwiam, szacunek:-)) :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: sekret tkwi w pozyskaniu jadra 23.09.04, 15:36 hej hej cos Cię mało widac ostatnio:) pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
spaldi Re: sekret tkwi w pozyskaniu jadra 23.09.04, 15:37 Moj zawsze chce, zebym zakladala szpilki, mam jedne, chociaz do czegos sie przydaja:))) podobno kobieta wtedy inaczej wyglada, ja zadnych zmian nie zauwazylam:( Odpowiedz Link Zgłoś
wu_ka Re: sekret tkwi w pozyskaniu jadra 23.09.04, 15:40 :)))) "bąbą" to ty chyba już jestes :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: sekret tkwi w pozyskaniu jadra 23.09.04, 19:10 kopov napisała: > może jakbys sobie dwa włożyła to by jebło:) tylko zeby grzyba nie bylo:D Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? 23.09.04, 15:41 Trzeba umieć poprawnie napisać kim lub czym chce się być. Pierwszy krok do bycia 'bąbą'- intensywna praca ze słownikiem ortograficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? 23.09.04, 15:45 A moze bąbą to od bonbon - czyli dziewcze chcialo byc dla swojego ukochanego slodkim cukiereczkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? 23.09.04, 16:12 enixx napisała: > A moze bąbą to od bonbon - czyli dziewcze chcialo byc dla swojego ukochanego > slodkim cukiereczkiem?? Atomowym? Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? 23.09.04, 16:44 rozne rzeczy ludziom po glowach chodza :) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? 23.09.04, 17:08 a jak smakuje atomowy cukierek? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? 23.09.04, 19:12 nalezy pierdolnac w kosmos w odpowiedniej chwili:) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Jeśli już to BOMBĄ, A NIE BĄBĄ 23.09.04, 19:30 oj, naprawdę? nie spodziewałbym sie :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: IP: *.ix.p.lodz.pl 23.09.04, 19:39 przecież kierowałam to do dziewczyny, która zarzuciła ten wątek, nie kwestionuję znajomości ortografii pozostałych osób :) że też musiałeś być taki lekko złośliwy w stosunku do mnie :) pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: 23.09.04, 20:07 no właśnie kłopot w tym, ze nie wiadomo, czy popełniła wpis swiadomie, czy też nie :) i stad możliwosć zabaw róznorakich. Nawet gdyby to były byki, to jest z nich ubaw. Przepraszam, nie chciałem być złośliwy. Mamy najwyraźniej inne granice tolerancji :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-Ktoś-Kobieta Re: IP: *.ix.p.lodz.pl 23.09.04, 20:12 Kiedy widzę taki rzucający się w oczy błąd, to od razu mnie rozbawia i mam ochotę go wytknąć, tak też się zachowałam w stosunku do autorki, widocznie Ty jesteś bardziej tolerancyjny, skoro tego nie wytykasz, a ja może robię to niepotrzebnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: 24.09.04, 20:17 ja tam szukam okazji do zabawy słownej (o ile mam ochote oczywiście), wytykanie - szczególnie gdy nie wiadomo, czy byk był celowy czy nie - jakos mnie nie pociąga :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Jeśli już to BOMBĄ, A NIE BĄBĄ IP: *.crowley.pl 24.09.04, 10:30 A skąd wiesz, chyba ona wie lepiej, kim lub czym chce być :D Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? 23.09.04, 22:46 To proste musisz dac sie poniesc fali i byc krucha. Faceci to lubia najbardziej. UWAGA PRZEPIS NA KRUCHA BABKE!!! bierze sie dwa jajka, banana, babke na kolana i dotad sie rucha az sie zrobi krucha:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? 23.09.04, 23:23 oxygen100 napisała: > To proste musisz dac sie poniesc fali i byc krucha. Faceci to lubia > najbardziej. UWAGA PRZEPIS NA KRUCHA BABKE!!! > bierze sie dwa jajka, banana, babke na kolana i dotad sie rucha az sie zrobi > krucha:))))))))) _________ ..ale uważaj! ..bo jeśli wsadzisz palec to wyjdzie..zakalec..8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpepe Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:46 dobre charlie, dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? IP: 217.153.168.* 23.09.04, 23:53 oj charlie:D:D obsmialam sie i jak teraz pójde spac? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Jak być bąbą atomową w łóżku? 23.09.04, 23:57 Gość portalu: marta uparta napisał(a): > oj charlie:D:D obsmialam sie i jak teraz pójde spac? _______ ..8)..i ja też, ale to dla Oxy należą się brawa za ten figlarny wierszyk.Ja teraz idę po kawę , bo żona jeszcze siedzi w papierach, a nie chcę jej zostawiać samej..milego wieczoru..8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: do alicji IP: *.eranet.pl 24.09.04, 13:44 mam pewien oryginalny pomysł, nazywa się na misia- nos w tyłek i mruczeć, będziesz super nieprzeciętna, idiotko! poza tym, polecam słownik ortograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: do alicji IP: 212.69.68.* 24.09.04, 15:24 Gość portalu: Gall napisał(a): > mam pewien oryginalny pomysł, nazywa się na misia- nos w tyłek i mruczeć, > będziesz super nieprzeciętna, idiotko! poza tym, polecam słownik ortograficzny. eee tam, ona siem po prostu przejęzyczyła, miała napisać "PĄPĄ W ŁÓŻKU" Odpowiedz Link Zgłoś