Dodaj do ulubionych

Moj maz ma kochanka

IP: *.ewave.at 14.04.02, 18:15
Tak napisala jedna jedna z moich przyjaciolek w liscie do mnie.List jest dosc
dramatyczny w tonie.Glownie chodzi o to,ze facet odkryl swoja wielka milosc w
wieku 38lat,czyli jako dorosly mezczyzna.Rzecz miala sie tak:polazl z kumplami
na wodke,rano obudzil sie w objeciach swojego kolegi z pracy i ...spodobalo mu
sie.Chce sie wyprowadzic z domu do niego.Na domiar zlego dowiedzialy sie o tym
jego nastoletnie dzieci w wulgarny sposob od wscieklej exzony tegoz
przyjaciela.Jednym slowem dramat.Prosze o komentarze.
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Moj maz ma kochanka 14.04.02, 18:33
      fajna podpucha. Poczekam do jutra za sie nasze moralizatorki biurowe zjawia :o))
      • Gość: Vika Re: Moj maz ma kochanka-pytanie do pedalow ,jako z IP: *.ewave.at 14.04.02, 21:08
        CZY TO MOZLIWE,ZEBY FACER W TYM WIEKU ZMIENIL ORIENTACJE SEKSUALNA????!
        • mario2 Re: Moj maz ma kochanka-pytanie do pedalow ,jako z 14.04.02, 21:11
          Skad wiesz jak jego zona wygladala?
          Moze kolega byl ladniejszy?

To Ty jestes Magda?
          Macie te same adresy IP :o)
          • Gość: Vika Re: Moj maz ma kochanka-pytanie do pedalow ,jako z IP: *.ewave.at 15.04.02, 15:18
            mario2 napisał(a):

> Skad wiesz jak jego zona wygladala?
            > Moze kolega byl ladniejszy?
            >
            > To Ty jestes Magda?
            > Macie te same adresy IP :o)
            Nie wiem jak wyglada jego zona.A Magda to mja kolezanka z pracy.Jest tu jeszcze
            nas kilka bab i pan Mareczek.Wszyscy poslugujemy sie jednym komputerem.Magda
            twierdzi,ze to nie zadna podpucha .Facetowi naprawde odbilo.Jego zona probowala
            popelnic wczoraj w nocy samobojstwo ze wstydu.Mieszkaja w malym miasteczku-sam
            rozumiesz co to oznacza.
            Osobiscie przy calym moim cynizmie,poczulam sie bezradna-zupelnie nie wiem co o
            tym myslec.
    • Gość: xsenia wykorzystaj sytuację taki trójkąt to jest coś!!! IP: *.bydgoska.krakow.pl 14.04.02, 23:35
      • Gość: A27 Re: wykorzystaj sytuację taki trójkąt to jest coś!!! IP: *.proxy.aol.com 14.04.02, 23:54
        Ja tez mysle, ze to podpucha. Cala historia brzmi malo prawdopodobnie. Jestes
        pewna Magdo, ze te nie byla kochanka??
        • Gość: ax Konfuzja IP: 5.1R2D* / 10.5.16.* 15.04.02, 15:39
          Dziewczyna zapomniala nogi ogolic, a on od razu myslal ze poszedl do lozka z
          facetem...
        • Gość: xsenia Re: wykorzystaj sytuację taki trójkąt to jest coś!!! IP: *.bydgoska.krakow.pl 15.04.02, 16:52
          Gość portalu: A27 napisał(a):

> Ja tez mysle, ze to podpucha. Cala historia brzmi malo prawdopodobnie.

a ja na poważnie z tym trójkatem, rozmarzyłąm się po prostu.........:o)
          hipotetycznie: ja bym wykorzystała

• mario2 Re: wykorzystaj sytuację taki trójkąt to jest coś!!! 15.04.02, 19:43
            Tobie polecalbym oktagon :o))
            • Gość: che1 Re: wykorzystaj sytuację taki trójkąt to jest coś!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 19:59
            • Gość: xsenia do Mario IP: *.bydgoska.krakow.pl 15.04.02, 20:04
              mario2 napisał(a):

> Tobie polecalbym oktagon :o))

a ch..j mi jakiś zbiormik bezciśnieniowy?
              masz coś do zapronowania w tej materii?

• mario2 Re: do Mario 15.04.02, 20:09
                To zalezy co lubisz? Moze jakis malutkie spotkanko grupowe?
                :o))
                • Gość: xsenia Re: do Mario IP: *.bydgoska.krakow.pl 15.04.02, 20:23
                  mario2 napisał(a):

> To zalezy co lubisz? Moze jakis malutkie spotkanko grupowe?
                  > :o))

skład teamu:
                  1. Mario
                  2. Oktagon
                  3. Misiaczek (ten jaszcze nic nie wie)
                  4. Xsenia

tylko, co będzie robił Oktagon?
                  :0)
                  • mario2 Re: do Mario 15.04.02, 20:26
                    Oktagon jak sama nazwa wskazuje - bedzie nas zaopatrywal w etanol :o))
                    • Gość: xsenia Re: do Mario IP: *.bydgoska.krakow.pl 15.04.02, 20:38
                      mario2 napisał(a):

> Oktagon jak sama nazwa wskazuje - bedzie nas zaopatrywal w etanol :o))
                      oktagon przyjęty do teamu

• Gość: Vika Re: do Mario IP: *.ewave.at 16.04.02, 15:35
                        Gość portalu: xsenia napisał(a):

> mario2 napisał(a):
                        >
                        > > Oktagon jak sama nazwa wskazuje - bedzie nas zaopatrywal w etanol :o))
                        > oktagon przyjęty do teamu
                        >
                        > Tez jestem za!!!!!!!!jak sie urzniemy w male deseczki to moze nam sie w glowach
                        rozjasni.Magda buczala wczoraj w kacie mojego biura i chce jechac do Polski
                        ratowac przyjaciolke.Rany boskie!!!!!!!!!!!!!Kogo ja wsadze na jej zmiane w
                        zastepstwie!!!Jutro przyjezdza do nas grupa 80 osob z Japonii a ci Japonczycy sa
                        marudni jak dzieci!Markus mi poszedl zrobic drinka.Zwariowac mozna!!!

• mario2 Re: do Mario 16.04.02, 15:40
                          Niech mi Magda poda tel. przyjaciolki. Zobaczymy jak da sie ja pocieszyc! :o)

Znaczy sie przyjaciolke. Moze damy jej jaka babe do lozka dla odmiany?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka